80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nevettt nörüyorummmm nallahımmmm çizelge yapabiliyorum artıkınn bendeee

slm kızlar bu aralar çok sık giremiyorum bazı sebeplerden dolayı...
neyse kızlar bu sebepler fazla önemli değil ama yorucu geçiyor..
bu arada nisan sonu hedefim 68 inşallah onu da görürüm...
öpüldünüz kızlar....bye..

o kadar yoruldum ki...kafam kazan hala hangi kıyafeti hangi çekmeceye koysam diye düşünüyorum..
daha da bitmedi ama çok güzel oldu dolap fotoğrafını koyarım

şerbet yada kaynak şekerli süt dk puding sür..

diyette ne keki bu klava: klava: klava: klava:

orticim benim sıpalar sever keki eşimde yer onları mahrum etmek istemeidm ama zaten tarifnde şeker ve yag çok az var
ama yinede yemiycemm reglim gelmeden ii degerlendirmek istiyorum bu haftayıı

ühüüü arkadaş hatrı için iki dilim pizza yedim ölür müyüm acaba ama valla bişi içmediiiimmm

ühüüü arkadaş hatrı için iki dilim pizza yedim ölür müyüm acaba ama valla bişi içmediiiimmm

valla cnm diyete başladıysan arkadaş hatrı falan dinlemiycem herkese kabul ettirceksin diyet yaptıgını

ben hep diyete başladıgımda eşim,kayınvaldem,annem ,arkdaşlarım
ay bi kereden bişey olmaz ye derlerdi 4. gün bozulurdu diyetim

bu kez herkese kabul ettiridm ve zayıladıgımı gördükçe herkes hak verdiii

yarına dengelersin artık aslında degişim listesi olsa bakardın

nihalcim herşey gönlünce olsun inşallah tatlım.inşallah bu yöntem yüzünü güldürür canım opuyorumnanaktan

banucum annenin yanına taşınmasına çok sevindim şeker bende aynı şehirdeyim annemle olumunekankayizsmile

melocum güle güle kullan tatlım dolaplarını zemuszemus

kaptancıgım ben butür pasta börek yaptıgımda mutlaka komşularımla paylaşırım.hem böylece kaçamak fazla yapmam hemde komşuluk ilişkilerim güçlenir yerimseniben

banucum mekik aletin için üzüldüm nasılda sabırsızlıkla bekliyordun inşallah yenisi yüzünü güldürür canım

semacım bizi bırakmayacagın için çok sevindim şeker Şeniz

sevgili orticim haftasonum çok fazla kaçamaklı geçmedi ama öğünlerimin saatleri dengesizdi spora gelince cumartesi pazar yürüyüş yapamadım ama oldukça hareketliydi.inşallah yarından itibaren yürüyüşe devamm

deniz nasılsın cnm

kaptanımm ya snein aletin markası neydi mavi dimi
abroket adııdaa ben alıcma ya çok faydalıı

aslında çok haklısın tamam kesin başlıyorum o zaman herkese kabul ettirmeye de ama şu değişim listesi olayını anlamadım ben ?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…