Legocum hoşgeldinnnnn....
sen paylaşımlara devam et bu hafta alıcam listeye ve sanırım darkolivele (yani izlemle) orti olcaksınız yağmurgözlü çekildi yanlış bilmiyorsam..ok canım!
aynen izloş odanın 2 duvarını kaplayan dolap çok güzel oldu ama[B .!.:melocum güle güle kullan dolaplarını şekerim, şimdi bollaştı çekmeceler tabii seçersin çekmeceyi kaydirigubbakcemile3[/B]
banuuu gelmeden kırdın mı kız aletini kaydirigubbakcemile3 allah allah hemen gönder gitsin kaydirigubbakcemile2
nerelere gittin kıss gene?ben gezemedim bu hafta evdeydim dolap düzeltim.neyse hafta içi burda oluyoruz en azındanİyi geceler herkesee
Bugün yoğun ve güzel bi gündü benim için .. Bol bol gezdim iyi geldi.Ortim bende sen gibi kalori olarak ideal ama dengesiz bir gün geçirdim .yarından itibaren toparlanırız inş... bu hafta 75 i görmek istiyorum inş başaşırım :) :Saruboceq:
melocum ,izlemim masumcum özledim sizi kızlar yaa havalar güzelleşti evde durana aşkolsun misali geziyorum :) :bbo: tabi hepinizi özledim ..geçmişe göz atamadım malum saat geç bir dalarsam sabahı zor ederim :)
Hepinizi öpüyorum yarına evdeyim inş diyete tam gaz devam opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklarrsüprizzzzz
İyi geceler herkesee
Bugün yoğun ve güzel bi gündü benim için .. Bol bol gezdim iyi geldi.Ortim bende sen gibi kalori olarak ideal ama dengesiz bir gün geçirdim .yarından itibaren toparlanırız inş... bu hafta 75 i görmek istiyorum inş başaşırım :) :Saruboceq:
toprağım şimdi şöyle akupunktur bölgelerinden (iki kulaktan bir bilek bir de çene altı)oksijen ve karbondioksit gazı veriyor..bu gaz vücuttki enerji dengesini sağlıyormuş..burda amaç vücuda kaliteli gıdalar vererek vücudun kendi enerjisini harkeete geçirerek depo yağların yakılmasını sağlayarak zayıflamak ama daha önemlisi incelmak,küçülmek..bunu yapabilmek için de çabuk hazmedilen yiyecekler yerine (ekmek,makarna,meyve gibi) vücudun enerjisini harcayacağı et,yumurta,peynir gibi yiecekleri yemek gerekiyor..ve tabi bolca fındık,ceviz,badem..ewet nihalcim banada çok ilginç geldi, ee bunun yanında ilaç veya vücuda enjekte edilen bişiy var mı canım açıklama yaptıysanda ben kaçırmış olabilirim kusura bakma :kedi:
neden tek başına meyve yenmiyor acaba, yanında mutlaka ama mutlaka yoğurt veya çerez yenmeli demiş bilmiyorumkismile
çok tşkler tatlım...ELİMPİA dünkü geçen görüşmelerinden memnun kalmışsın sevindim canım
psikoterapiye 2 yıl devam zorunluluğu niye koyuyorlar ki ilginç
diyet listende ilginç canım vericeğine inan yeterki
evet ortim ya delirdim kafayı yedim..ama merak etme toıparlandım ..süper sonuçlar alcam söz sana..kapyanım ellerine sağlık
melocumm tebrikler kpmışsın şampiyonluğu yine :hooray:
ortimm nihal bu haftada karboksipunktur için bişey demiyoru ama haftaya da böyle olursa alcam oklavayı elime ona göre sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
minecim oğluşuna ,uzun sağlıklı bir ömür diliyorum canım..hep birlikte nice yıllara işallah..kızlar dün oğluşumun doğumgünüydü 3 yaşına bastı :) haliyle biraz kaçtı üzgünüm ama pasta yedim 1 dilim 1 dilim de börek ama çokta koşturdum kalanları da her ihtimale karşı dağıttım evde bişey bırakmadım şeytana uyarda yerim diye :)
bugünde temizlik yapıyorum dünü telafi ederim inşallah
nihalcim herşey gönlünce olsun inşallah tatlım.inşallah bu yöntem yüzünü güldürür canım opuyorumnanaktan
banucum annenin yanına taşınmasına çok sevindim şeker bende aynı şehirdeyim annemle olumunekankayizsmile
melocum güle güle kullan tatlım dolaplarını zemuszemus
kaptancıgım ben butür pasta börek yaptıgımda mutlaka komşularımla paylaşırım.hem böylece kaçamak fazla yapmam hemde komşuluk ilişkilerim güçlenir yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?