aylincim Allah tamamına erdirsin canım çok tebrik ediyorum..ben klasik fotoları göremiyorum..eminim çok güzel olmuşsundur:)
aminnn tsk ederimmm nasil bakabilirsin peki?
yaa bir sürü alıntı yapmıştım..hepsi gitmiş tekrar uğraşamıcam...aklımda kalanlar
melocum ) birinciliğin kutlarım...dolapların çok güzel iyi günlerde kullan canım...
kaptanım ) yaptıklarını komşulara dağıtabilirsin..onlar evde durduğu sürece tehlike arzediyor..kendimden biliyorum..))) ben oğluşuma kadar ayırıp hemen alt komşu üst komşu dağıtırım..komşu dediğim de kardeşlerim..)))
nihalcim ) amann maşallah canım nazar değmesiin..seni böyle görmek çok sevindirdi beni..o enerjiden bende istiyorum..))
denizim ) güne ve haftaya çok ekşınn bir başlangıç olmuş...)) babaanneye ve kızına geçmiş olsun...acil şifalar canım...
aylincim ) canım hayırlısı olsun...ALLAH tamamına erdirsin...
aydacım ) canım masal evinde mutluluklar dilerim sana...
ortağım ) bende seni seviyorum kıss..bir yere gitmiyorum burdayım..kapıdan kovsanız bacadan girerim...( yüzsüz smleyy )...)))
teşekkürler ada masal evin fotolarını bekliyoruz bizde....sevgili meslektaşım
o kadar ferah görünüyor ki fotodan bile,kimbilir reelde nasıldır.Eline koluna sağlık sen de çok yoruldun ama değmiş canım benim...Güzel günlerde kullan
benim de bu hafta sonu çeyizlerim falan gidince evimi komple yerleştirdik bir tek mutfak ve koridor halılarım kaldı onlar da serilince masal evi tam ev olacak,bir sürü foto var ekleyeceğim bende...
Öperim mis mis :)))
günaydın kızlar..herkese çok güzel bir hafta diliyorum..nasıl keyiler??geçmişi okuyum dicem ama çok döktürmüşsünüz..
ben innaılmaz keyifliyim kızlar..
kaç haftadır miskin ve hasta evde yatarak geçirdiğim haftasonları dışında bir haftasonu geçirdim..c.tesi full doluydum malum randevular sultanahmet beyazııt vs..
bu kadar yorgunlukla pazar evde dinlenerek geçiriirim diyorudm ama dr un tavsiyesiyle sabah 7.30 da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra tekrar uyudum..
kalkınca mislinlik yapmayı planlıyordum ama bir enerji bir enerji..hemen öğle yemeklerimi hazırladım..(hem et hem sebze ) neyse eşimin kahvaltısını önceden hazırladım tabi..sonra temizliğe giriştim..hızımı alamadım balkon berbat durumdaydı kaç zamandır el atmıyordum..oraya giriştim ki masa sandalyeler ov temizle ayy yoruldum..
sonra bir dizi izledim yok duramıyorum kalktım hemen tüm gardrobu döktüm kışlıkları kaldırdım yazlıkları yerleştirdim...
akşam biraz tv..ama naısl mutlu uyudum anlatamam kızlar..
canım çok sevindim iyi olmana ve ben başaracağına inanıyorum çünkü çok sağlam desteklerin de var.ikimiz de gardropla uğraşmışız desene.tartılma artık büyüyü bozma.kızlar sıkı durumm dr un ölçümlerinde vücut yaşım 36 çıktı..87.5 kilom çıktı..ideal kilom da 59.9..amanın diyorum amanınnnnnnnnn..
bu arada kaptanım bana tartılmak yasak..bu nedenle bu hafta sen beni 87.5 yaz (dr da o kadar çıktım çünkü)
sonraki seansım da 12 nisanda o tarihte çıktığım kiloyu da sonraki cumaya yazmanı rivca edicem canım..
tartıyı da kaldırdım..
acayip merak ediyorum o ayrı ama zorunlu kurallardan biri..zırt pırt tartılcam diyorsanız bu tedaviye hiç başlamayın paranıza yazık dedi dr o kadar net olunca da bana da uymak düşüyor..umarım sakıncası olmaz tatlım..
canım geçmiş olsun neyse zor başlamış inşallah iyi devam eder ne diyelim.kızına da çok geçmiş olsun canımhaftasonu epey bi curcunalıydı.eşimin babannesi hastalanmış memlekete gitti görmeye , eşim gider gitmez kızım hastalandı sabaha kadar öksürdü.sabah araba eşimde oldugu için kardeşimle sagolsun kızımı doktora götürdük faranjit olmuş kızım :sinifsinif: o koşuşturmacanın içinde servis şöforü aradı anahtarı arabanın içinde unutmuş kilitlenmiş araç nasıl becerdiyse artık.kafamçokkarıştı millet yollarda servis gelsin diye bekler saat 9:30 da işbaşı yapabildiler ancak.bu arada hergün 12 de kalkıp gelen babam saat 8 de işyerine gelmiş.ve şuan burnundan soluyor :1ninca: servis şöforünü öldürmezse iyidir çünkü şöfor arabanın kelebek camını kırıp açmış. akannehir nasıl bir başlangıç haftaya ama
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlarrrrrr...hayırlı haftalar...geçmişe bakıp geliyorum
melocum bu dolap mevzusunu ben anlamadım kaçırmışım canım ama güle güle kullan..birinciliğini tebrik etmi miydim hatırlayamadım..süpersin tatlım..hele benim hayalim olan şu uyuyakalıp da eşinin yatağa taşıma meselesi biliyorsunuz benim fantazim:)))ama kırıldım sen benim sonunculuğumu tebrik etmedin hehehe
melocum bu dolap mevzusunu ben anlamadım kaçırmışım canım ama güle güle kullan..birinciliğini tebrik etmi miydim hatırlayamadım..süpersin tatlım..hele benim hayalim olan şu uyuyakalıp da eşinin yatağa taşıma meselesi biliyorsunuz benim fantazim:)))ama kırıldım sen benim sonunculuğumu tebrik etmedin hehehe
ayy bende hatırladım o mevzuyu az gülmemiştik...az kaldı nihalim..başlanmış iş bitmiş iştir...)))
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?