80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

narincim çok çok geçmiş olsun diliyorum
evet haftaya biraz kötü bir başlangıç yapmışsın umarım bununla kalır ve haftanın geri kalan kısmı çok güzel geçer...
evimin fotolarını da ekleyeceğim canım ben de sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)))

yagmurgozlu ve nalcy sizleri görüyorum kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum çok öpüldünüz...

teşekkürler adacım bende sana bütün bir ömür güzel bir hayat geçirmeni diliyorum canım..

kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm sözlenmis olarakkk

aylincim Allah tamamına erdirsin canım çok tebrik ediyorum..ben klasik fotoları göremiyorum..eminim çok güzel olmuşsundur:)

yaa bir sürü alıntı yapmıştım..hepsi gitmiş tekrar uğraşamıcam...aklımda kalanlar

melocum ) birinciliğin kutlarım...dolapların çok güzel iyi günlerde kullan canım...

kaptanım ) yaptıklarını komşulara dağıtabilirsin..onlar evde durduğu sürece tehlike arzediyor..kendimden biliyorum..))) ben oğluşuma kadar ayırıp hemen alt komşu üst komşu dağıtırım..komşu dediğim de kardeşlerim..)))

nihalcim ) amann maşallah canım nazar değmesiin..seni böyle görmek çok sevindirdi beni..o enerjiden bende istiyorum..))

denizim ) güne ve haftaya çok ekşınn bir başlangıç olmuş...)) babaanneye ve kızına geçmiş olsun...acil şifalar canım...

aylincim ) canım hayırlısı olsun...ALLAH tamamına erdirsin...

aydacım ) canım masal evinde mutluluklar dilerim sana...

ortağım ) bende seni seviyorum kıss..bir yere gitmiyorum burdayım..kapıdan kovsanız bacadan girerim...( yüzsüz smleyy )...)))

aminnn baktinmi resimlere ablaa

teşekkürler ada masal evin fotolarını bekliyoruz bizde....
canım çok sevindim iyi olmana ve ben başaracağına inanıyorum çünkü çok sağlam desteklerin de var.ikimiz de gardropla uğraşmışız desene.tartılma artık büyüyü bozma.
canım geçmiş olsun neyse zor başlamış inşallah iyi devam eder ne diyelim.kızına da çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlarrrrrr...hayırlı haftalar...geçmişe bakıp geliyorum
günaydın canım hoşgeldin

menümü yazayım

sabah
1peynir
2 ekmek-labne
domates-biber-maydanoz-nane

ara
meyve

öğle
tavuklu pilav 6 kaşık
kuru biber kavurması

ara
yoğurt+elma

ara
diyet bisküvi 1paket

akşam
zeytinyağlı enginar salata
3ekmek
yoğurt

ara
portakal

melocum bu dolap mevzusunu ben anlamadım kaçırmışım canım ama güle güle kullan..birinciliğini tebrik etmi miydim hatırlayamadım..süpersin tatlım..hele benim hayalim olan şu uyuyakalıp da eşinin yatağa taşıma meselesi biliyorsunuz benim fantazim:)))ama kırıldım sen benim sonunculuğumu tebrik etmedin hehehe

yaaa...nihal 2 haftadır sonunculuğu kimseye kaptırmıyordum onun üzüntüsüyle kıskandım seni tebrik edemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bütün haftasonu dolaplarım yapıldı onlarla uğraştım temizledim son halinin fotosunu buraya koydum

kocam beni kucaklayıp yatağımıza götürmüş..başka bişey hatırlamıyorum çok yorgundum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayy bende hatırladım o mevzuyu az gülmemiştik...az kaldı nihalim..başlanmış iş bitmiş iştir...)))
:roflol::roflol::roflol:

aylincim fotolara baktım canım...hiç kaçarmı:jeyyar:çok yakışmışsınız..maşallah damat tarafı pek eli kolu dolu gelmişler..))

minecim ) oğluşunun doğum günü kutlu olsun...

Kadınlar İçin Gerekli Besinler!

Yaşı kaç olursa olsun, her kadının mutlaka tüketmesi gereken besinler vardır. Sağlıklı bir yaşam ve diyet yapanlar için bu besinleri tüketmek çok önemlidir.

Kadınlar İçin Gerekli Besinler!

Domates:

Kadın sağlığının en iyi dostlarından birisi domatestir. Antioksidan özelliği vardır. Domates likopen deposudur. Hem pişmiş, hem çiğ olarak mutlaka tüketilmelidir. Likopen kadınlar için son derece önemlidir. Likopen zengini diyetler uygulayan kadınların, diğerlerine oranla daha az meme kanserine yakalandığı tespit edilmiştir. Domatesin antioksidan özelliği, tansiyonunuzu düşürür ve kötü kolesterolü engeller. Üstelik kansere karşı koruyucudur.

Ceviz:

Ceviz, Omega-3 açısından son derece zengin bir besindir. Omega-3, iyi kolesterolü yükseltir. İltihabı azaltma özelliği vardır. Depresyona iyi geldiği, Parkinson ve Alzheimer hastalıklarına yakalanma riskini azalttığı bilinmektedir. Salatanızın üzerine serpeceğiniz bir miktar ceviz, hem sağlığınızı kuvvetlendirecek, hem yemeğinize lezzet katacaktır.

Balık:

Omega-3 açısından zengin olan bir besin çeşidi de balıktır. Haftada 2 kere tüketmek, kalp krizi riskini azaltmaktadır. Özellikle doğurganlık yaşında ve emziren kadınların, haftada 350 gr deniz ürünü tüketmeleri gerekmektedir.

Fasulye:

Fasulyenin faydaları saymakla bitmiyor. Mevsimindeyken, taze fasulyeyi haftada 2 öğün tüketebilirsiniz. Kış aylarında ise kuru fasulye yemeği ihmal etmeyin. Fasulye kolon kanserine iyi geliyor. Magnezyum, potasyum ve lif açısından zengin olduğu için, kalbin en iyi dostlarından biridir.

Yabanmersini:

İdrar yolları enfeksiyonlarına iyi gelen yaban mersini, vücudunuza pek çok fayda sağlar. Günde 300 gram yabanmersini suya antioksidan etki için idealdir. Ayrıca soğuk algınlığına iyi gelir, mide kurtlarıyla baş eder ve bazı kanserlere karşı gelir.

aylincim pastayı sen mi yaptın çok güzel gözüküyor hani bir tepsi dolusu çikolata vardıyaa bayıldım onlara akannehir şaka bi yana herşey harika gözüküyor canım senin adına çok sevindim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…