- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
yaaa...nihal 2 haftadır sonunculuğu kimseye kaptırmıyordum onun üzüntüsüyle kıskandım seni tebrik edemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bütün haftasonu dolaplarım yapıldı onlarla uğraştım temizledim son halinin fotosunu buraya koydum
kocam beni kucaklayıp yatağımıza götürmüş..başka bişey hatırlamıyorum çok yorgundum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
melocum ve nihal bende dün akşam hazır evde eşim yokken dolapları indirdim ama düzenleyip yerlerine yerleştirmek nasip olmadı kızım hastalandı onunla ugraştım şuan yatak odası resmen salı pazarına dönmüş durumda kafamçokkarıştı
arkadaşlar merhaba!ben de grubunuza katılmak isterim.mümkün mü acaba?kilom şu anda 86.100.
canim oncelikle herkese gunaydin nihalcim erken kalkmissin iyi ama yeniden yatmak yasakgünaydın kızlar..herkese çok güzel bir hafta diliyorum..nasıl keyiler??geçmişi okuyum dicem ama çok döktürmüşsünüz..
ben innaılmaz keyifliyim kızlar..
kaç haftadır miskin ve hasta evde yatarak geçirdiğim haftasonları dışında bir haftasonu geçirdim..c.tesi full doluydum malum randevular sultanahmet beyazııt vs..
bu kadar yorgunlukla pazar evde dinlenerek geçiriirim diyorudm ama dr un tavsiyesiyle sabah 7.30 da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra tekrar uyudum..
kalkınca mislinlik yapmayı planlıyordum ama bir enerji bir enerji..hemen öğle yemeklerimi hazırladım..(hem et hem sebze ) neyse eşimin kahvaltısını önceden hazırladım tabi..sonra temizliğe giriştim..hızımı alamadım balkon berbat durumdaydı kaç zamandır el atmıyordum..oraya giriştim ki masa sandalyeler ov temizle ayy yoruldum..
sonra bir dizi izledim yok duramıyorum kalktım hemen tüm gardrobu döktüm kışlıkları kaldırdım yazlıkları yerleştirdim...
akşam biraz tv..ama naısl mutlu uyudum anlatamam kızlar..
hoşbulduk melocum:)maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.tebrik ederim.darısı bana:)ben de 60 kilo olmak istiyorum önümde uzun bir yol var.bu sefer azimliyim arkadaşlar:)
melocum kilo verirken sarkma filan oldu mu vücudunda??ben sezeryanla doğum yaptım hem o yüzden hem de kilolar nedeniyle zaten göbişimde sarkma var ve bu beni çıldırtıyor(önceden siteyi düzenli takip ederdim bir kaza geçirdim ve uzu süre herşeyden uzak kaldım.o zaman bazı arkadaşlar yosun ve fındık yağı kullanıyorlardı cilt sarkmasın diye.sen böyle şeyler kullandın mı???
hoşbulduk melocum:)maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.tebrik ederim.darısı bana:)ben de 60 kilo olmak istiyorum önümde uzun bir yol var.bu sefer azimliyim arkadaşlar:)
oooo...kızlar hepiniz düştünüz vallahi...
izloşum teşekkürler canım nasıl gidiyor tatil?
definya hoşgeldin kaderdaşımız, burda olup bize katılıp paylaşım yaptığın sürecee ve menülerini paylaştığın sürece kilo vermene garanti gözüyle bakabilirsin vereliniortak
çok güzel gidiyor canımda, kilo alıp verdimmi 1 haftada onu merak ediyorum çünkü annemlerin tartısı dijital değil, bu tartıda tartılmakda istemiyorum, kesinlikle almamışımdır çok dikkat ediyorum ve bol bol yürümeye çalışıyorum canım sen menülerimi takip edebiliyormusun, olumlu olumsuz görüş beyan edersen sevinirim tatlişkom yaa
okula gidiyorum kızlar bugün 4 dersim var geç başlıyor...öptüm sizi akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?