80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum ve nihal bende dün akşam hazır evde eşim yokken dolapları indirdim ama düzenleyip yerlerine yerleştirmek nasip olmadı kızım hastalandı onunla ugraştım şuan yatak odası resmen salı pazarına dönmüş durumda kafamçokkarıştı

:dance::dance::teytey:valla ttalım bu da benim son sonunculuk listem..yüzkarası olmucam artık..p.tesiyi iple çekiyorum bakalım kg gidecek mi?
bu arada kızlar dün ölçülerimi aldım yok böyle bişi ya resmen belimle göğsüm aynı gibi şaka gibiyim ya berbat ölçülerim..tedavi başlangıcından itibaren her hafta dr dan gelince ölçülerimi alıp size yazıcam..
ölçülerim:110-97-122
yuhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar merhaba!ben de grubunuza katılmak isterim.mümkün mü acaba?kilom şu anda 86.100.

evet ben yaptim pastalariiii, cok severim yapmayi, onlarda bayildiii hazir sandilar hehe

sorma canım ben dün akşam resmen canım çıktı..hele hepsi yatağın üzerinde ya..hadiii yazlıkları bavuldan çıkar..hem yazlıkları ayır bir de benim şöyle derdim var zayıflarsam giyerim diye aldığım ve bir kısmını azcık da olsa yıllar giydiğim kıyafetler..alla napsam ben bunlarıu bavulla iyice uzağa mı kaldırayım napayım iyice bir düşündüm öylee kaldılar....sonra naptım bir güel katlayıp hepsini gardrobuma dizdim..bu yaz giycem onları bana neeeeeeeeeee

canim oncelikle herkese gunaydin nihalcim erken kalkmissin iyi ama yeniden yatmak yasak
vucut uykuya gectigi an yaptigin kahvalti bos o yuzden erken uyu erken kalk
pazar gunu serbest uyuyabilirsin oglen kuvvetli bir kahvakti aksam kuvettli aksam yemegi
paylasayim istedim

merhaba güzellikler

narincim geçmiş olsun diliyorum şekerim... inşallah şu anda bir problem yoktur...

aylincim mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor allah tamamına erdirsin, inşallah gelen ikramların hepsinin tadına bakmamışsındır... aklinialirimsmile birde merak ettiğim bişiy neden gülerken hiç dişlerin görünmüyor akannehir

meloşumm naber süper görünüyor dolapların çok akıllıca bir iş yaptın vallahi içine sinerek güzel günlerde kullan tatlişkom... darısı başıma :kedi:

ortağımm naniknanik

aaa tatlım nihalimm çoookkkk sevindim canım iyi olmana resmen olumlu pozitif enerjin bana geçti mucuukkk sositososito sositososito sositososito sositososito

hoşbulduk melocum:)maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.tebrik ederim.darısı bana:)ben de 60 kilo olmak istiyorum önümde uzun bir yol var.bu sefer azimliyim arkadaşlar:)

hoşbulduk melocum:)maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.tebrik ederim.darısı bana:)ben de 60 kilo olmak istiyorum önümde uzun bir yol var.bu sefer azimliyim arkadaşlar:)

olursun canım hiç merak etme ..ihtiyacımız olan kararlılık ve zaman,birde burdan kopmamak başarı getiriyor

melocum kilo verirken sarkma filan oldu mu vücudunda??ben sezeryanla doğum yaptım hem o yüzden hem de kilolar nedeniyle zaten göbişimde sarkma var ve bu beni çıldırtıyor(önceden siteyi düzenli takip ederdim bir kaza geçirdim ve uzu süre herşeyden uzak kaldım.o zaman bazı arkadaşlar yosun ve fındık yağı kullanıyorlardı cilt sarkmasın diye.sen böyle şeyler kullandın mı???

canım sarkma oldu hem de nasıl...oturunca bacağım 10 cm falan yana yayılıyordu...ben ilk 6 ay spor yapmadan 20 kilo verdim ve sarktım..20 kiloya rağmen 44 den 42 ye düşmüştüm .
sonra yürüyüşe başladım hergün düzenli 40-50 dak..topladı vücudum sarkmalar gitti şimdi 38 bedenim.yani bence baştan spor yapsaydım daha iyi olacaktı

definya hoşgeldin kaderdaşımız, burda olup bize katılıp paylaşım yaptığın sürecee ve menülerini paylaştığın sürece kilo vermene garanti gözüyle bakabilirsin vereliniortak
oooo...kızlar hepiniz düştünüz vallahi...
izloşum teşekkürler canım nasıl gidiyor tatil?

çok güzel gidiyor canımda, kilo alıp verdimmi 1 haftada onu merak ediyorum çünkü annemlerin tartısı dijital değil, bu tartıda tartılmakda istemiyorum, kesinlikle almamışımdır çok dikkat ediyorum ve bol bol yürümeye çalışıyorum canım sen menülerimi takip edebiliyormusun, olumlu olumsuz görüş beyan edersen sevinirim tatlişkom yaa

canım takip ediyorum çok iyi gidiyosun bence...yani 600-800 arası vermiş olman lazım yazdıklarına göre...
aslında dikkat edip hiç tartılmadan direkt dönünce tartılsan süper olur ama ne kadar kalacaksın ki

teşekkürler melocum:)ben de zamanımı ayarlayıp yürüyüşe başlasam iyi olacak da şu sıralar çoook tembel ve yorgunum!galiba bahar beni çarptı:)ama bu mazeret olmaz eminim:)

hoşbulduk darkolive:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…