80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bugünkü yediklerimi rapor edeyim arkadaşlar!
sabah iki dilim ekmek,bir dilim peynir(ince dilim)dört yeşil zeytin,bir domates,bir salatalık
ara yok
öğlen bir dilim ekmek,bir porsiyon salata,bir bardak ayran,bir porsiyon etli sebze yemeği

akşam da çorba ve pırasa yemeği yapmayı planlıyorum

sorunum ara öğünlerçalışınca öğlen yemek seçme ,ara öğünü ayarlama tam bir işkence oluyor.

meloşumm o zaman karar verdim şimdi, ewe gidene kadar tartılmıycam, 20sinden önce dönücem işte tam tarih belli değil...

sürprizzz zemuszemus

aaa ondna haberim yoktu tatlım ya çok tşk ederim..bilgim olsun desene boşuna uykumu bölmüşüm:kedi:
aaa tatlım nihalimm çoookkkk sevindim canım iyi olmana resmen olumlu pozitif enerjin bana geçti mucuukkk sositososito sositososito sositososito sositososito
valla süper hissediyorum izlemcim..moralim tavan durumda..aaa bundan sonra enerji vericiyim kızlar..dokunun bana nasılsa elinizi atsanız mutlaka bir tarafıma denk gelirsinizkaydirigubbakcemile3
valla süpersin izlemcim çok takdir ettim snei bne başka yere gittim mi hemen şımarıp yiyorum..aferin aynen devam. 2. melocumuz bizim:)
okula gidiyorum kızlar bugün 4 dersim var geç başlıyor...öptüm sizi akşama görüşürüz

kolay gelsin canım..boshayallersmile

teşekkürler adacım bende sana bütün bir ömür güzel bir hayat geçirmeni diliyorum canım..

canımmmm çok teşekkür ederim,Amin inşallah

kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm sözlenmis olarakkk

hayırlı olsun canım,Allah'ım tamamına erdirsin inşallah

adacım ) canım masal evinde mutluluklar dilerim sana...))

çokkk teşekkürler tatlım benim opuyorumnanaktan

teşekkürler ada masal evin fotolarını bekliyoruz bizde....

ekleyeceğim canım ilk fırsatta zemuszemus

:lepi: işte budur

valla süper hissediyorum izlemcim..moralim tavan durumda..aaa bundan sonra enerji vericiyim kızlar..dokunun bana nasılsa elinizi atsanız mutlaka bir tarafıma denk gelirsinizkaydirigubbakcemile3

ben elimi attım nihalll :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

definya aramıza hoşgeldin canım.bize takıl kilolarından sıyrıl kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Ortim yazdıklarını okudum inş verebiliriz yaa bu hafta senden ümitliyim ben geçen hafta direnen kilolar bu hafta gidicek inş..

meloşum dolapların çok güzel olmuşlar güle güle kullan canım.
Adacım senin resimleride 4 gözle bekliyorum ..
kızlar bu olum bana yazdırmıyor yaa tepemde dolanıyor 2 satır yazana kadar . eli sürekli pcde off boshayallersmile

Nihalcim seni böyle neşeli ve sağlıklı görmek çok güzel gerçekten pozitif enerji yayıyorsun 4 bir yna ..
ben senden ümitli değil eminim =) inş kilonuda verirsin psikolojinide toparlarsın opuyorumnanaktan

BUĞÜNKÜ MENÜMM:

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin.domates,salatalık,1 dilim ekmek

ARA:
1 muz

ÖĞLE:
1 şiş kıyma,1 şiş kuşbaşı et,salata,2 dilim ekmek

ARA:
1 yeşil elma

AŞKAM:
zeytinyağlı sebze yemeği,,az pilav,yoğurt

ARA:
1 elma,1 armut

DEFİNYA öncelikle aramıza hoşgeldin..Bende sezeryenle doğum yaptım ilk başlarda benimde göbeğim sarkıktı ama kilo verdikçe düzleştiğini gördüm canım..

Ortim yazdıklarını okudum inş verebiliriz yaa bu hafta senden ümitliyim ben geçen hafta direnen kilolar bu hafta gidicek inş..

inşallah canım yaa bende sıkıldım artık 100 gr.200 gr. milletin 1 haftada verdiğini ben 1 ayda anca veriyorum neyse ne yapayım kalıcı olsunda yeterki boshayallersmile

kızlar cumartesi çarşıya gittim kendime yeni ciciler aldım öyle sevindim ki ne giysem oluyordu..ama 2 ay önce deliriyordum resmen ne giyecem diye..demekki insan istese herşeyi yaparmışşş...

Nihalcim seni böyle neşeli ve sağlıklı görmek çok güzel gerçekten pozitif enerji yayıyorsun 4 bir yna ..
ben senden ümitli değil eminim =) inş kilonuda verirsin psikolojinide toparlarsın opuyorumnanaktan

Tülaycım valla canım o kadar pozitifim ki maşallah diyim ..sanki üzerimde bir ölü toprağı vardı da onu attım..neden dersen şu anda zayıflamak için umudum var..kendime ve bu yönteme acayip inanıyor güveniyorum..kafamda soru işaretleri vardı ama dr u dinleyip iyice özzümseyince baktım kuş gibi olmuşum..neden:artık inandığım birşey var:başaracağım...
hepiniz de şahit olacaksınız...
valla tülaycım şimdi pozitif olup pskilolojimi düzeltmem lazım malum psikolog dedi ya 2 yıl gelmen lazım diye..eee 6 senas beleş..seans ücreti 200 milyon..baktım pabuç pahalı amanın dedim nihal psikolojini doğrult başka çaren yok:sm_cool::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…