aaa ondna haberim yoktu tatlım ya çok tşk ederim..bilgim olsun desene boşuna uykumu bölmüşüm:kedi:canim oncelikle herkese gunaydin nihalcim erken kalkmissin iyi ama yeniden yatmak yasak
vucut uykuya gectigi an yaptigin kahvalti bos o yuzden erken uyu erken kalk
pazar gunu serbest uyuyabilirsin oglen kuvvetli bir kahvakti aksam kuvettli aksam yemegi
paylasayim istedim
valla süper hissediyorum izlemcim..moralim tavan durumda..aaa bundan sonra enerji vericiyim kızlar..dokunun bana nasılsa elinizi atsanız mutlaka bir tarafıma denk gelirsinizkaydirigubbakcemile3aaa tatlım nihalimm çoookkkk sevindim canım iyi olmana resmen olumlu pozitif enerjin bana geçti mucuukkk sositososito sositososito sositososito sositososito
valla süpersin izlemcim çok takdir ettim snei bne başka yere gittim mi hemen şımarıp yiyorum..aferin aynen devam. 2. melocumuz bizim:)definya hoşgeldin kaderdaşımız, burda olup bize katılıp paylaşım yaptığın sürecee ve menülerini paylaştığın sürece kilo vermene garanti gözüyle bakabilirsin vereliniortak
çok güzel gidiyor canımda, kilo alıp verdimmi 1 haftada onu merak ediyorum çünkü annemlerin tartısı dijital değil, bu tartıda tartılmakda istemiyorum, kesinlikle almamışımdır çok dikkat ediyorum ve bol bol yürümeye çalışıyorum canım sen menülerimi takip edebiliyormusun, olumlu olumsuz görüş beyan edersen sevinirim tatlişkom yaa
okula gidiyorum kızlar bugün 4 dersim var geç başlıyor...öptüm sizi akşama görüşürüz
teşekkürler adacım bende sana bütün bir ömür güzel bir hayat geçirmeni diliyorum canım..
kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm sözlenmis olarakkk
adacım ) canım masal evinde mutluluklar dilerim sana...))
teşekkürler ada masal evin fotolarını bekliyoruz bizde....
sorma canım ben dün akşam resmen canım çıktı..hele hepsi yatağın üzerinde ya..hadiii yazlıkları bavuldan çıkar..hem yazlıkları ayır bir de benim şöyle derdim var zayıflarsam giyerim diye aldığım ve bir kısmını azcık da olsa yıllar giydiğim kıyafetler..alla napsam ben bunlarıu bavulla iyice uzağa mı kaldırayım napayım iyice bir düşündüm öylee kaldılar....sonra naptım bir güel katlayıp hepsini gardrobuma dizdim..bu yaz giycem onları bana neeeeeeeeeee
valla süper hissediyorum izlemcim..moralim tavan durumda..aaa bundan sonra enerji vericiyim kızlar..dokunun bana nasılsa elinizi atsanız mutlaka bir tarafıma denk gelirsinizkaydirigubbakcemile3
Ortim yazdıklarını okudum inş verebiliriz yaa bu hafta senden ümitliyim ben geçen hafta direnen kilolar bu hafta gidicek inş..
inşallah canım yaa bende sıkıldım artık 100 gr.200 gr. milletin 1 haftada verdiğini ben 1 ayda anca veriyorum neyse ne yapayım kalıcı olsunda yeterki boshayallersmile
Nihalcim seni böyle neşeli ve sağlıklı görmek çok güzel gerçekten pozitif enerji yayıyorsun 4 bir yna ..
ben senden ümitli değil eminim =) inş kilonuda verirsin psikolojinide toparlarsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?