Tülaycım valla canım o kadar pozitifim ki maşallah diyim ..sanki üzerimde bir ölü toprağı vardı da onu attım..neden dersen şu anda zayıflamak için umudum var..kendime ve bu yönteme acayip inanıyor güveniyorum..kafamda soru işaretleri vardı ama dr u dinleyip iyice özzümseyince baktım kuş gibi olmuşum..neden:artık inandığım birşey var:başaracağım...
hepiniz de şahit olacaksınız...
valla tülaycım şimdi pozitif olup pskilolojimi düzeltmem lazım malum psikolog dedi ya 2 yıl gelmen lazım diye..eee 6 senas beleş..seans ücreti 200 milyon..baktım pabuç pahalı amanın dedim nihal psikolojini doğrult başka çaren yok:sm_cool::dance:
olsun ortim sıkılma sen .Öylede böylede gidicekler inş nasılsa .. Hem zaten çoğu gitti azı kaldı şimdiden sonra az az verelim bidaha almayalım .Hem hiç veremesende kaybettiğin ne varki ne güzel sağlıklı sıhatli ," sporlu sempatiksalakcinni " yaşıyoruz işte =)inşallah canım yaa bende sıkıldım artık 100 gr.200 gr. milletin 1 haftada verdiğini ben 1 ayda anca veriyorum neyse ne yapayım kalıcı olsunda yeterki boshayallersmile
nalcy seni o kadar iyi anladımki. Mutluluğunu paylaşıyorum canım.İnş o aldıklarında büyük gelirler bigün sempatiksalakcinnikızlar cumartesi çarşıya gittim kendime yeni ciciler aldım öyle sevindim ki ne giysem oluyordu..ama 2 ay önce deliriyordum resmen ne giyecem diye..demekki insan istese herşeyi yaparmışşş...
narin_nazenin ve nalcy hoşbulduk:) nalcy içime su serptin:)
Tülaycım valla canım o kadar pozitifim ki maşallah diyim ..sanki üzerimde bir ölü toprağı vardı da onu attım..neden dersen şu anda zayıflamak için umudum var..kendime ve bu yönteme acayip inanıyor güveniyorum..kafamda soru işaretleri vardı ama dr u dinleyip iyice özzümseyince baktım kuş gibi olmuşum..neden:artık inandığım birşey var:başaracağım...
hepiniz de şahit olacaksınız...
valla tülaycım şimdi pozitif olup pskilolojimi düzeltmem lazım malum psikolog dedi ya 2 yıl gelmen lazım diye..eee 6 senas beleş..seans ücreti 200 milyon..baktım pabuç pahalı amanın dedim nihal psikolojini doğrult başka çaren yok:sm_cool::dance:
Adacım senin resimleride 4 gözle bekliyorum ..
ADACIM EVİNİN FOTOLARINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ CANIMMMM..yerimseniben
IMDAT IMDATmafoldumben
baharnaz, bitanem16, NALCY opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 tut elimi canım sakın bırakma kendini düşün 7 li rakamları gördüğünü istediğini şeyleri alabileceksin kendini daha hafif hissedeceksin daha hoş görüneceksin
ancak sabır göster ama aç bırakma bence aç bıraktığın için kaçırıyorsun bol bol salata ye dolu dolu olsun tekrar kararlı haline dön hemen bugün akşam bol salata yap kendine bol su iç yemeğini ye abur cubura yer kalmasın lütfen
baharnaz, bitanem16, NALCY opuyorumnanaktan
melocum dolapların harika duruyor güle güle kullan
bu arada çizelgemmi kayboldu ne
inşallah tülaycım daha vereceğim 12 kilo var..mafoldumben
ipin ucu bir kaçınca öyle oluyor bitanem hemen toparlanmalısın verdiğin kilolar henüz çok yeni olduğu için geri alman kaçınılmaz olur ..emeklerin boşa gitmesin canım yasakkelime .Derin bir nefes al ve sirkelen şimdiden itibaren aramızdasın ve tekrar diyettesin :sm_cool: kaydirigubbakcemileIMDAT IMDATmafoldumben
merhaba güzellikler
narincim geçmiş olsun diliyorum şekerim... inşallah şu anda bir problem yoktur...
aylincim mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor allah tamamına erdirsin, inşallah gelen ikramların hepsinin tadına bakmamışsındır... aklinialirimsmile birde merak ettiğim bişiy neden gülerken hiç dişlerin görünmüyor akannehir
meloşumm naber süper görünüyor dolapların çok akıllıca bir iş yaptın vallahi içine sinerek güzel günlerde kullan tatlişkom... darısı başıma :kedi:
ortağımm naniknanik
öncelikle herkese hayirli günler
aylin cigim fotolar cok güzel canim allah tamamini erdirir insallah
melocum dolaplarin cok güzel olmus rengide cok güzel ben de acik rengi seviyorum icerisi baya aydinlik olmus güle güle eskit canim
nalcy ortak insallah kötü bir sorun yoktur
selam kızlar
narin-nazenin çok geçmiş olsun canım yaşanan aksiliklere üzüldüm inşallah herşey yolundadır bebişindir iyidir
sunshine bebişinin yeni yaşı hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin
aylin fotolarını gördüm hayırlı olsun canım
adaer seninkileri bekliyoz hadi ama
elimpia enerjine hayran kaldımbu aralar bana da olsa hiç fena olmuycak :kedi: evde yapılcak çok iş var
haftasonu benimde kaçamaklarım oldu :kedi: yakışmadı bana
verirsin inş canım kilonun en kötü tarafı gitti zaten artık kalan 10 kilo rötujların olacak . opuyorumnanaktan
ipin ucu bir kaçınca öyle oluyor bitanem hemen toparlanmalısın verdiğin kilolar henüz çok yeni olduğu için geri alman kaçınılmaz olur ..emeklerin boşa gitmesin canım yasakkelime .Derin bir nefes al ve sirkelen şimdiden itibaren aramızdasın ve tekrar diyettesin :sm_cool: kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?