80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım hangi yöntemden bahsediyosun?
benim moralim çok bozuk, 2 kilo vermiştim gecen hafta çok hastaydım biliyosunuz hepsini geri almışım.
cuma doktordaydım bildirimede giremedim
çok demoralize oldum ya...

inşallah canım yaa bende sıkıldım artık 100 gr.200 gr. milletin 1 haftada verdiğini ben 1 ayda anca veriyorum neyse ne yapayım kalıcı olsunda yeterki boshayallersmile
olsun ortim sıkılma sen .Öylede böylede gidicekler inş nasılsa .. Hem zaten çoğu gitti azı kaldı şimdiden sonra az az verelim bidaha almayalım .Hem hiç veremesende kaybettiğin ne varki ne güzel sağlıklı sıhatli ," sporlu sempatiksalakcinni " yaşıyoruz işte =)

kızlar cumartesi çarşıya gittim kendime yeni ciciler aldım öyle sevindim ki ne giysem oluyordu..ama 2 ay önce deliriyordum resmen ne giyecem diye..demekki insan istese herşeyi yaparmışşş...
nalcy seni o kadar iyi anladımki. Mutluluğunu paylaşıyorum canım.İnş o aldıklarında büyük gelirler bigün sempatiksalakcinni

narin_nazenin ve nalcy hoşbulduk:) nalcy içime su serptin:)

hşgeldin aramıza definya kaydirigubbakcemile5 kendini sıkıntıya sokma sakın biraz sabır biraz iradeyle olmıcak iş yok .Burda hepimiz senin yolundayız kimimiz biraz önünde kimide arkada

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende maşallah diyip başlıyım . Zaten artık başaracağına inandığına göre yüzde 50 aşama bitmil demektir bundan sonrası senin için inş daha kolay olur canım opuyorumnanaktan

öncelikle herkese hayirli günler

aylin cigim fotolar cok güzel canim allah tamamini erdirir insallah

melocum dolaplarin cok güzel olmus rengide cok güzel ben de acik rengi seviyorum icerisi baya aydinlik olmus güle güle eskit canim

nalcy ortak insallah kötü bir sorun yoktur

yaaa ben gecen hafta ev boyadıgım ıcın hıc gıremedım ya buraya yemeye basladım ıyıce motıvasyona ıhtıyacım var
moralım bozuluyor ıyıce:

Hele su son Üc gÜndÜr ıs ıyıce cıgırından cıktı tamamen tatlılara dadandım; daha reglımede var ne oluyo bana yaaa

yardım edın bana motıve edın benı

sunu cok ıyı anladım buraya gırmeyınce motıvasyon kalmıyo
bura olmadan zayıflanmıyo

IMDAT IMDATmafoldumben

kaydirigubbakcemile5 tut elimi canım sakın bırakma kendini düşün 7 li rakamları gördüğünü istediğini şeyleri alabileceksin kendini daha hafif hissedeceksin daha hoş görüneceksin
ancak sabır göster ama aç bırakma bence aç bıraktığın için kaçırıyorsun bol bol salata ye dolu dolu olsun tekrar kararlı haline dön hemen bugün akşam bol salata yap kendine bol su iç yemeğini ye abur cubura yer kalmasın lütfen

selam kızlar
narin-nazenin çok geçmiş olsun canım yaşanan aksiliklere üzüldüm inşallah herşey yolundadır bebişindir iyidir

sunshine bebişinin yeni yaşı hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin

aylin fotolarını gördüm hayırlı olsun canım

adaer seninkileri bekliyoz hadi ama

elimpia enerjine hayran kaldım bu aralar bana da olsa hiç fena olmuycak :kedi: evde yapılcak çok iş var

haftasonu benimde kaçamaklarım oldu :kedi: yakışmadı bana

melocum dolapların harika duruyor güle güle kullan

bu arada çizelgemmi kayboldu ne

ya nalcy de okuyunca hemen daha önce 15 kilo verdigim zaman gelmisti aklima 38 bedene girdigimi anlayinca sok olmustum ama cok güzel bir duyguydu.

evet ya disimi sikacagim zaman sadece 5 bilemedim 6 ay sonra ne güzel zayifiz

offfff ooooooooooooffffffffffff

baharnaz, bitanem16, NALCY opuyorumnanaktan

selam canim

inşallah tülaycım daha vereceğim 12 kilo var..mafoldumben

verirsin inş canım kilonun en kötü tarafı gitti zaten artık kalan 10 kilo rötujların olacak . opuyorumnanaktan

IMDAT IMDATmafoldumben
ipin ucu bir kaçınca öyle oluyor bitanem hemen toparlanmalısın verdiğin kilolar henüz çok yeni olduğu için geri alman kaçınılmaz olur ..emeklerin boşa gitmesin canım yasakkelime .Derin bir nefes al ve sirkelen şimdiden itibaren aramızdasın ve tekrar diyettesin :sm_cool: kaydirigubbakcemile

yok yemedim cikolatayi yemedim... dislerimi göstermeyi sevmiyorum nebilim yaa, gicik cikiyor hehe

cok tsk ederimm aminnnn

geçmişi okuyamıyorum işim var

aylincim ben fotoları göremiyorum ya çok merak ettim
bi arkadaşaım geldi benimde ondan yazmaaıdm şimid yemek yapıcam biraz okudum geçmişi ama pes ettim herkse mucukss

dün malum hafta sonuydu ..Diğer adı hafta sonu kaçak krizi =)
her pazartasi artık rutinleşmiş olan dengeleme diyetimi bugünde tekrar ettim

Sabah
1 portakal - 1 kivi

ara
10 badem

ara
15 gram ülker sütlü çikolata

akşam
1 tabak taze fasulye
5 kaşık tavuk sote
3 dilim ekmek

akşama sporum olduğu için akşamı doyurucu tuttum biraz sonra spordan çok aç gelip dolaptakilere saldırasım geliyor eyvahedigeldismile

spordan gelince 1 portakal - 1 kivi
bide şekersiz sütlü türk kahvesi

dogrusun vallah verdigim topu topu 2 kilocuk (4 paket tereyag) 1 haftada alabilrim
neyse silkiliyorum beni aradabir dürtekleyin yaaguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…