karboksipunktur canım..tübitaktan onaylı ve desteklediği bir yöntem..daha yeni başladım ama kendimi iyi hissdiyorum işallah sonrasında da böyle enerjik devam ederim canım..tatlım hangi yöntemden bahsediyosun?
benim moralim çok bozuk, 2 kilo vermiştim gecen hafta çok hastaydım biliyosunuz hepsini geri almışım.
cuma doktordaydım bildirimede giremedim
çok demoralize oldum ya...
olsun ortim sıkılma sen .Öylede böylede gidicekler inş nasılsa .. Hem zaten çoğu gitti azı kaldı şimdiden sonra az az verelim bidaha almayalım .Hem hiç veremesende kaybettiğin ne varki ne güzel sağlıklı sıhatli ," sporlu sempatiksalakcinni " yaşıyoruz işte =)
nalcy seni o kadar iyi anladımki. Mutluluğunu paylaşıyorum canım.İnş o aldıklarında büyük gelirler bigün sempatiksalakcinni
hşgeldin aramıza definya kaydirigubbakcemile5 kendini sıkıntıya sokma sakın biraz sabır biraz iradeyle olmıcak iş yok .Burda hepimiz senin yolundayız kimimiz biraz önünde kimide arkada
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende maşallah diyip başlıyım . Zaten artık başaracağına inandığına göre yüzde 50 aşama bitmil demektir bundan sonrası senin için inş daha kolay olur canım opuyorumnanaktan
sağol tatlım desteğinizi bekliyorum..ben de enerjime şaşırıyorum bu arada.
IMDAT IMDATmafoldumben
selam kızlar
narin-nazenin çok geçmiş olsun canım yaşanan aksiliklere üzüldüm inşallah herşey yolundadır bebişindir iyidir
sunshine bebişinin yeni yaşı hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin
aylin fotolarını gördüm hayırlı olsun canım
adaer seninkileri bekliyoz hadi ama
elimpia enerjine hayran kaldımbu aralar bana da olsa hiç fena olmuycak :kedi: evde yapılcak çok iş var
haftasonu benimde kaçamaklarım oldu :kedi: yakışmadı bana
verirsin inş canım kilonun en kötü tarafı gitti zaten artık kalan 10 kilo rötujların olacak . opuyorumnanaktan
ipin ucu bir kaçınca öyle oluyor bitanem hemen toparlanmalısın verdiğin kilolar henüz çok yeni olduğu için geri alman kaçınılmaz olur ..emeklerin boşa gitmesin canım yasakkelime .Derin bir nefes al ve sirkelen şimdiden itibaren aramızdasın ve tekrar diyettesin :sm_cool: kaydirigubbakcemile
kızlar badmei kavrulmuş olarak mı yiyorsunuz yoksa çig bademmi
kavrulmuşu güsel oluyor ama kalorisi çok mu
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkistülay aşkol yani beni tebrik etmiyorsun hiç
bak kilo çizelgesi yapabiliyorum artıkkkzemuszemus
o zaman ihmal etmeden bizimle takılıyosun şekerimyaaa ben gecen hafta ev boyadıgım ıcın hıc gıremedım ya buraya yemeye basladım ıyıce motıvasyona ıhtıyacım var
moralım bozuluyor ıyıce:
Hele su son Üc gÜndÜr ıs ıyıce cıgırından cıktı tamamen tatlılara dadandım; daha reglımede var ne oluyo bana yaaa
yardım edın bana motıve edın benı
sunu cok ıyı anladım buraya gırmeyınce motıvasyon kalmıyo
bura olmadan zayıflanmıyo
teşekkürler canımmelocum dolapların harika duruyor güle güle kullan
bu arada çizelgemmi kayboldu ne
bimden alıyorum ben süreklibend eçig badem saevmiyorum
birde sirke sorucam ya hangi marka kullanıyorsunuz diye en bimden alıyorum
acaba fark edermiykiii marka
ortim naptın bugün yoktun ..
arkadaslar sagolunya bana aradabir gaz verin
vallah üstüme yük bindi birden cuma günü ne yapcam ben diye eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?