80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım hangi yöntemden bahsediyosun?
benim moralim çok bozuk, 2 kilo vermiştim gecen hafta çok hastaydım biliyosunuz hepsini geri almışım.
cuma doktordaydım bildirimede giremedim
çok demoralize oldum ya...
karboksipunktur canım..tübitaktan onaylı ve desteklediği bir yöntem..daha yeni başladım ama kendimi iyi hissdiyorum işallah sonrasında da böyle enerjik devam ederim canım..

IMDAT IMDATmafoldumben

ay kızlar tüm alıntıları birbirine karıştırdım enerjim fazla geldi siz anlayın işte..lülülülülülübirtanem moralbozmak yok hepiiz yaşadık yaşıyoruz ama bak sakın benim gibi koyverip gitme ben öyle yaparak nolduğunu anlamadan verdiğim 7 kiloyu geri aldım canım aman haaa..Tülayın ağzını öpem bak ne güzel yazmış sen de uy dediklerine canım..
sizlere tavsiyem yöntem için değil ama en azından zayıflayanların videolarını görüp gaza gelmek için googledan dr dream yazın ve muhteşem değişimlere benim gibi bakıp gaza gelin diyorum kızlar..inanamıyorsun ya yok böyle bir değişim..fotolara da bakıyorduk da video başka bişi..mutlaka vakit ayırıp bakın kızlar..
bu yöntem işe yarar ya da yaramaz bilmiyorum ama şu andaki hissettiklerim için bile sadece güldala(süreyya) huzurlarınızda birkez daha tşk ediyorum ..sağol canım..vereliniortak

tülay aşkol yani beni tebrik etmiyorsun hiç
bak kilo çizelgesi yapabiliyorum artıkkkzemuszemus

kızlar badmei kavrulmuş olarak mı yiyorsunuz yoksa çig bademmi
kavrulmuşu güsel oluyor ama kalorisi çok mu

kızlar badmei kavrulmuş olarak mı yiyorsunuz yoksa çig bademmi
kavrulmuşu güsel oluyor ama kalorisi çok mu

kuruyemişciden alıyorum sanırım kavrulmuş oluyo onlardan ara öğünde 1 gün 10 tane tüketiyom ertesi gün fındık 10 tane tüketiyom

tülay aşkol yani beni tebrik etmiyorsun hiç
bak kilo çizelgesi yapabiliyorum artıkkkzemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Benim oğlan habire parlakladığı için 2 satırı zor yazıyorum canım yaa dikkat edememişim ondan .Hayırlı uğurlu olsun her hafta bol bol değişirsin inş delikafadulden

bende kavrulmuş yiyorum kızlar .kalorisi fark edermi bilmiyorum ama tuz oranı yüzde yüz fazla .çiğini sevmiyorum ben yaa bilmiyorumkismile

bend eçig badem saevmiyorum
birde sirke sorucam ya hangi marka kullanıyorsunuz diye en bimden alıyorum
acaba fark edermiykiii marka

o zaman ihmal etmeden bizimle takılıyosun şekerim
melocum dolapların harika duruyor güle güle kullan

bu arada çizelgemmi kayboldu ne
teşekkürler canım
bend eçig badem saevmiyorum
birde sirke sorucam ya hangi marka kullanıyorsunuz diye en bimden alıyorum
acaba fark edermiykiii marka
bimden alıyorum ben sürekli

[COLOR="Re[B]menümü yazayım
sabah sirkeli su
1.5 ekmek
2 yk çökelek
2 zeytin
nane maydanoz
form çay

ara
yarım bardak süt

öglen
çorba
5 adet köfte(küçük)
bol yagsız salata

ara
yarım dilim kek

akşam
çorba
ıspanak kavurma
1 ekmek
3 yk yogurt

ara
süt ve incir yiycem

2lt su
[/B]d"][/COLOR]

ortim naptın bugün yoktun ..

cnm çocukalrı biraz dışarı çıkardım
sonra ark geldi yemek hazırla ye çocukları yedir
sonra birer kahve içtik giremeidm o nedenle

spor yapamıyorum 3 günüdr ya
ama ben yürümek istiyorum sabah 7 de çıkıp yürüüym biras

arkadaslar sagolunya bana aradabir gaz verin

vallah üstüme yük bindi birden cuma günü ne yapcam ben diye eyvahedigeldismile

arkadaslar sagolunya bana aradabir gaz verin

vallah üstüme yük bindi birden cuma günü ne yapcam ben diye eyvahedigeldismile

hepimiz hafta sonu sapıtıyoruz.ben geçen hafta pazar kudurmuş gibi yedim.künefeden içli köfteye aklına ne gelirse..
ama hafta içi acayipkastım ve haftanın şampiyonu oldum..sana da fikir olsun

selam kızlar nasıl keyifler herkese iyi akşamlar birazdan csı newyork başlıcak ona dalmadan bir el sallayım dedim..
öğle menümü yazmıştım..
arada bir portakal,bolca peynir bir kase fındık ceviz yedim
akşam eve gelince de şimcik mis gibi tarhana çorbamı içtim..
2 gündür şeyrtan kulağına kurşun canım hiiç ttalı istemiyor..ynımda neler yenildi neler hiç canım istemedi bile valla..
dün bu saatlerde biraz daha aç hissettim ama o zaman erken yemiştim 2 saat kadar sanırım ondan..bugün tüm gün hiç açlık hissetmedim..
aa kızlar size söylemeyi unuttum ya dr un bir videosunda izlemiş miydim okumuş muydum unuttum da diyelim acıktınız hemen kalkıp biraz oda içinde fakan dolanmanız gerekiyormuş..yerine oturduğunda hala açsan o gerçek açlıkmış..eğer oturunca açlk hissetmiyorsan o hareket açlığıymış..okuyunca hadi leyn demiştim valla yalan yok ama bugün öğleden sonra denedim valla yerime oturunca açlık maçlık hissetmedim..çok enteresan di mi?
paylaşayım dedim kızlar ....,
şimcik kocama bir kayfe yapayım da karşılıklı içelim..gelirim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…