80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler herkesee

2 saat sporumu yapıp geldim .mis gibi duşumu aldım 1 elma -1 portakal ve kivi yedim .şimdi çok iyi hissediyorum ... Ortim sen yaptınmı acaba sporunu CADIARZU

masum ben elma sirkemi kemal kükrer alıyorum .farkı varmı bilmem ama bende alışkanlık olmuş balsamik sosu falnda çok güzel oluyor ..
izlem resimleri bekliyoruz canım olumunekankayizsmile
nihal senin iyi olduğunu görmek çok güzel yaa inş hep böyle olursun . Şu açıkınca dolanıp oturmak iyi fikir gerçekten bakalım bende deniyim bi nasıl olucak..
meloşum opuyorumnanaktan

2 saat spor he süpersin tülayy
ben 20 dk bisiklet sürüdm 15 dk t&s
ama sabaherken kalkıp yürümeyi düşünüyorum inşşş

tebrik eden herkeseee cok cok cokkk tsk ederimmm
allah razi olsunnn

ben ne yazikki 6 hafta secimlere gidiyorumm...
cok yogun calisicam...
aksamlari girebilirmiyim bilemiyorumm.
ama rejime yarindan itibaren devammm...

cok paylasim yapamicamm handerya ablamm...
ama her cuma günü gelicemm kilo bildirimi icinn... söz pes etmek yok...
nisanimda 80 olmaliyimm... izine gitmedende

haber vereyim dedimm... cok yogun olucam.

öpüyorumm herkesiiii
adacimm canim sanada simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum yeni esyalarin icin...
fotolarini eklersen bana mesaj at özelden,. bakmak isterim. oldumu

öptüm herkesiii by

kızlar şu bildiğimiz bonibonlarda müthiş ara olabilir .. Şimdi biraz baktımda 40 gr mında 200 kalori varmış bir paket bonibonda 30 gram yani 150 kalori ediyor . ben severim bonibonu yaa bundan sonra
ara larda tercih edicem .sizede diyim dedim :sm_cool:

sağol masum yaa ..salona gidince yapılıyor evde olsa hayatta yapamam . hocanın verdiği
listeye göre yapıyoum tam 2 saat sürüyor akannehir

menümü yazıp yatıyorum guclubacismile

sabah yumurta 1 dilim ekmek domates peynir şekersiz çay

3 çilek 2 ceviz içi

öğlen fırında 2 patates 2 köfte

ara annemin gününde sadece 3-4 kaşık fasülye piyazı yedim süperdi

akşamda yeşil mercimekli bulgur pilavı 1 bardak ayran

spor 2 saat gezinme ve yeterli olmayan su

ohhh ya ne güzel inceldiğinide hissediyor insan..harikasın tülayımmm..laelaelaelaelae
2 saat spor he süpersin tülayy
ben 20 dk bisiklet sürüdm 15 dk t&s
ama sabaherken kalkıp yürümeyi düşünüyorum inşşş
hadi bakalım ortim inşallah yürüyebilirsin . :lepi:
:lepi: iyi fikir tülaycım denemek lazım.. :lepi:

:lepi::lepi: izloşum yine harikasın yaf...menün süper tebrik ederim o kadar uyaran arasında.birde bana diyordunuz nasıl dayanıyorsn diye bak kafada bitince nasıl oluyor di mi?vereliniortakvereliniortak

foton ço güzel..iyice incelmişsin..face e de ekle tatil fotolarını..oğluşunu yerimmmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr........erkenden uyandım yine çok seviyorum erken uyanmayı... :sm_cool:

menümü yazayım
sabah

1yumurta
2 ekmek
1peynir
3zeytin domates-maydanoz-biber-nane

ara
meyve

öğle
8kaşık kıymalı pırasa yemeği
2 ekmek

ara
yoğurt+elma

ara
1paket diyet bisküvi

akşam
enginar salata
mercimek çorbası 1kase

ara
meyve

günaydın çok mutluyummmmmmmmmm
45 dk yürüdüm geldim erken kalktım çocuklara eşim baktı ve sabahları gidicem artık hergün

ama ben kahvaltı yapmadna gidiyorum bi zararı olmaz dimi
izlışşşşşşşş süpersin valla kuşum ne güsel olmuşsun

günaydın kk nın ruhu güzel,gönlü güzel.kendisi güzel ,vücutları da yakında çook güzel olacak hatunlarııııı..nasıl keyifler bakalım??
ne kadar güzel b,r sabaha uyandık bugün ya..işallah devamı da süper olur..
ben yine kıpır kıpırım duramıyorum yerimde..dün akşamın 22.30 undna sonra yok dedim yatasım yok bu saatte mutfaktam tüm tezgahı boşalttım hepsini temizledim ıncık cıncık tüm küçük aletleri sirkelikleri baharatlıkları vs..tezgahı ,fayansları sildim parlattım hepsini güzelce yerleştirdim oh miş..bulaşık makinesi buzdolabının da dış yüzeylerini parlattım..innaılmaz rahatlamış olarak uyudum..bana noluyo anlamadım..eşim diyor ki yaw sen bu saatte kaçıncı uykunda olurdun hayırdır?dr a söyle şu gazdan bir gıdım bana da versin diyor:))

günaydın fıstıklar...

nihalcim..süpersin güzelim..o enerjiden bende istiyorum..:))

bende kahvaltımı yaptım..yeşilçayımı içerken topiğe bi bakam dedim..bugün kendimi birazcık daha hafif hissediyorum...
SABAH
1 bardak su+tiroid ilacı
yolda
3 kuru kayısı+2 kepekli bisküvi ( altınbaşak light )

KAHVALTI
1 kk peynir ( en yağsızından kireç misali...)) töbe töbe nimete dediğime bakın )
2 dilim ekmek ( tam buğday )
1 domates
şekersiz çay

ARA
yeşilçay

ÖĞLE
1 kase çorba ( hazır çorba getirdim mecburen )
1 tabak salata ( yağsız tuzsuz bol limon nar ekşili )
4 köfte
1 dilim ekmek

ARA
elma+galeta var çekmecemde...))

AKŞAM

belli değil arkadaşıma uğrayacam dışarda yiyebiliriz..

Son düzenleme:
nihalcim bu ne enerji böyle Maşallah :) Allah bozmasın.
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 4 kaşık nesfit, içine çok az kuru üzüm, yarım su bardağı süt
Ara: 1 paket çubuk kraker
Öğle: tavuk ızgara, salata
Ara: tavuk ızgaramın ve salatamın kalan kısmı
Akşam 5 gibi 4-5 badem
Akşam yemeği: bir kase çorba, 1 dilim ekmek
Ara: 4-5 üzüm

nasıl kızlar ya çokmu yemişim sizce ?

Beslenme Hakkında Yanlış Bilinenler!

Beslenme şekliniz sağlığınızla birebir ilişki içindedir. Ancak halk arasında kulaktan kulağa dolaşan bazı bilgiler, sizi yanlış beslenmeye götürebilir.

Tek Öğün Yiyerek Zayıflayamazsınız!

Kendini bütün gün aç bırakıp, sadece akşamları yemek yiyenler, neden kilo aldıklarını anlayamazlar. Oysa vücudun basit bir mantığı vardır. Vücudunuzu ortalama 15 saat aç bıraktığınızda, vücut bu açlık durumunun devam edeceğini düşünür ve yediğiniz her şeyi depolamaya çalışır. Bu onun için, hayati değerleri koruma içgüdüsüdür. Tıpkı arabaya benzin koymak gibi, vücut hareket etmek ve diğer tüm işlevlerini yapabilmek için, yediklerinizi yağ olarak depolar.

Kahvaltı Edersem Daha Çok Acıkıyorum!Günde ortalama 8 saat uyuduğunuzu düşünürsek, bu süre boyunca vücudunuz besinden mahrum kalıyor. Vücudun ihtiyacı olan ilk enerjiyi alacağı yer kahvaltıdır. Gün boyunca yapacağınız tüm hareketleri sağlayacak kasların, sürekli kan glukozuna ihtiyaçları vardır. Bu yüzden kahvaltı, günün en önemli öğünüdür ve mutlaka yapılması gerekir.

Kahvaltı yaptıktan sonra acıkmanızın sebebi, kahvaltı içinde yediğiniz besinlerdir. Şekerli besinleri kahvaltıda tükettiğiniz zaman, kan şekeri ve enerjide hızlı bir artış olur. Bu hızla çıkan kan şekeri ve enerji, yaklaşık bir saat sonra aynı hızla düşecektir. Bu durum da, açlık belirtileri göstermeye sebep olur. Oysa şeker, protein ve yağ içeren dengeli bir kahvaltı, kan şekerinizi normal seviyede tutar ve enerjinizi uzun süre devam ettirir.

Ekmek Kızartılınca Kalorisi Düşmez!

Taze ekmek ile kızartılmış ekmek arasında, kalori açısından hiçbir fark yoktur. Ekmek kızarttığınızda, ekmeğin içindeki suyu kaybetmiş olursunuz. Tahmin edeceğiniz gibi suyun kalorisi yoktur, bu yüzden ekmeğin kalorisinden bir şey eksilmez.

Karpuz Sadece Su ve Kalori İçermez!

İnce bir dilim karpuzda 10 gr karbonhidrat ve 40 kalori vardır. Karpuz, iyi bir potasyum kaynağıdır. Potasyum, böbreklerin çalışması açısından son derece faydalıdır çünkü böbreklerin vücuttan sodyumu atmasına yardımcı olur. Bu da kan basıncını dengeler. Kalp işlevi düzelir ve kalp krizi riski azalır. Karpuz aynı zamanda kansere karşı koruyucudur. İçinde bulunan Laykopen maddesi, antioksidan özelliği taşır. Bu sayede serbest radikaller denilen zararlı toksinlerin, sağlıklı doku ve organlara ulaşmasını engeller.

günaydın Semacım ve Öznurcum..Uzatın ellerinizi size de dokunayım geçsin..Valla çok gfazla olduğu için şaşırdım aradım kliniği sordum..Bu normal mi diye?normalmiş böyle hissetmem de iyiye işaretmiş..öğlenleri çorba içerek yanlış yapıyormuşum ama onu kaldırcam..
Öznurcum gayet normal menün canım fazla değil...
ama yoğurt ya da süt de koymalısın menüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…