80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkesee

meloşum seninde bende aşağı kalır yanın yok sen bide hergün yapıyorsun sporunu sende harikasın canım.. Şu gömlek fantazisini de okudum yazmayı unutmuşum çok güldüm hemen dene kız aklinialirimsmile hatta sonuçlarıda paylaşırsan :jeyyar:
nihalll enerjin bana geçyor harikasınn hihoyyyt
masum tebrikler canım . özendirdiniz beni oğlumuda alıp bende gidicem yürüyüşe alkisalkisalkis
ızlemcim çok güzelsiniz tatlım ..
topramm hafifliğin inş cuma günü tartıyada yansır opuyorumnanaktan

kızlarr bugün çok mutluyum Ablam aradı hamileymiş hihoyyyt Bi tane prensesim vardı zaten 6 yaşında şimdi 2 . yolda iyice yaşlandım sayesinde sırnaşık şey

yaaa....bak gene unuttum dün akşam yapcaktım gömlek fantazisini..offf..ya benim eşimde çok düzenli ortalıkta hiçbişe bırakmazki...

Günaydınlar herkesee

topramm hafifliğin inş cuma günü tartıyada yansır opuyorumnanaktan
günaydın toprammm...inş canım yaa gerçi ben izinliyim ama sanırım sürüden ayrılmasam iyi olcak...))
kızlarr bugün çok mutluyum Ablam aradı hamileymiş hihoyyyt Bi tane prensesim vardı zaten 6 yaşında şimdi 2 . yolda iyice yaşlandım sayesinde sırnaşık şey
gözünaydın canım..ALLAH sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin..))
yaaa....bak gene unuttum dün akşam yapcaktım gömlek fantazisini..offf..ya benim eşimde çok düzenli ortalıkta hiçbişe bırakmazki...
:roflol::roflol::roflol:bekliyoruz...

çok sağol canım işallah balon gazı gibi fısss diye sönmemlülülülülülü
kolay gelsin işlerin Aylincim sen bu gidişle çok güzel kilo vereceksin canım..sakın sıkma canını..

sağol masum yaa ..salona gidince yapılıyor evde olsa hayatta yapamam . hocanın verdiği
listeye göre yapıyoum tam 2 saat sürüyor akannehir

Tülaycım süpersin tatlım ya..:teytey::lepi:

nihalcim eklemeye çalışırım menüme süt ve ürünlerini. pek aram yok malesef sütle ama protein almam gerek farkındayım... senin bu yaptırdığın şey ne tatlım ? çok merak ettim şimdi ankarada da varmıdır acaba?
butterfly tebrik ederim cnm :) teyze olmak gercekten çok güzel.

nihalcim süpersin bu yöntemde tam olarak uygulanan işlem nedir?
çok sağol melocum napayım tatlım ben ziler gibi desteksiz beceremeidm bu işi bir de böyle denicem..4 tane akupunktur bçlgesine (iki kulak,bir sağ bilek altı ve bir de çene altına)serum iğnesi gibi küçük bir iğneyle CO2 gazı veriliyor canım..alışkın olduğumuzdna biraz değişik bir beslenme uygulanıyor..sabah ve öğlen doyana kadar yiyorsun öğleden sonra bir ara yapıyorsun akşama da çorba içiyorsun..ekmek kahvaltı dışında yok..spor yasak sadece yemeklerden sonra 100 adım falan atıp günlük aktivitelerini artırıyorsun..bu gazın ve beslenme düzeninle vücudundaki depo yağları yakıyorsun ve kg ın dışında kalojen oranın da arttığı için daralıyorsun canım..

aaa çok sevindim Tülaycım..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah..Anne yarısı olmak güzel bir his olsa gerek ben teyze dğeil halayım.benim çocuğumun da ne halası ne teyzesi olacak..çok fenabilmiyorumkismiledarısı melocumla benim başıma diyelim ve tüm isteyenlerin elbette..

canım ben burdan ne kadar anlatsam boş aslında netten dr dream yaz tatlım orda birsürü video var..dr un katıldığı tv programlarının ve zayıflayanlarla yapılan söyleşiler de var..en net ordan bilgi alırsın..bu yöntem dr un deidğine göre türkiyede tek hatta dünyada da ilkmiş..tübitak destekliyor..sağlık bakanlığındna onaylı..Ankarada yapan yok zaten ben ilk seansa gittiğimde Eskişehirden Ankaradan insanlar ellerinde valizlerle geldiler..birkaç seans alıp gidiyorlarmış sonra yine geliyolarmış..bir de ben bana uzak diyordum artık sesimi çıkartmayacağımboshayallersmile

herkese merhaba kızlar bugün evdeyim kızım biraz daha düzelsin diye okula göndermedim.ama maşallah çenesi gayet yerinde sabahtan beri başımda cır cır cır akannehir

tamam tatlım tşk ederim. seni takipteyim :) sonuçlar olumlu olursa, İstanbula nasılsa geliyorum, denerim bende belki...
bi de fiyat sorsam cnm, burdan uygun değilse yaman öelime mesaj atarmısın.?

sevgili ortim ablanı tebrik ederim Allah sagsaglim kucagına almak nasip etsin inşallah.

izlemcim yakışıklında sende çok hoş görünüyorsunuz tatlım

nihalll maşallah maşallah nazar degmesin tatlım enerjine

aylincim kolay gelsin canım özletme kendini ara ara mutlaka gelmeye çalış

herkese merhaba kızlar bugün evdeyim kızım biraz daha düzelsin diye okula göndermedim.ama maşallah çenesi gayet yerinde sabahtan beri başımda cır cır cır akannehir

çok geçmiş olsun kısa zamnda düzelir umarım:)
benim oğlumda geç konuştu, konuşsa diye kendimizi yırttık önce, şimdi azıcık sussa diye gözünün içine balıoyruz walla :)

sevgili ortim cumadan beri spor yapamıyorum haftasonuydu kızımın rahatsızlıgıydı derken dünde akşamda yapamadım. inşallah bu gün telafi edeceğim canım.kaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun kısa zamnda düzelir umarım:)
benim oğlumda geç konuştu, konuşsa diye kendimizi yırttık önce, şimdi azıcık sussa diye gözünün içine balıoyruz walla :)

aynen canım benim kızımda geç konuştu ama maşallah geç konuşmanın farkını kısa sürede kapattı.kaydirigubbakcemile3

tamam tatlım tşk ederim. seni takipteyim :) sonuçlar olumlu olursa, İstanbula nasılsa geliyorum, denerim bende belki...
bi de fiyat sorsam cnm, burdan uygun değilse yaman öelime mesaj atarmısın.?

canım ben 87.5 kiloyum çok fazlam var dolayısıyla ben en fazla ve uygun paketten aldım o da 15 seans 1350 , 6 taksit..15 seans sonra her seans 85 tl..ama şimdi haftada bir gidiyorum duruma göre (vücudundaki enerjiyi ölçerek buna karar veriyor) bazen haftada iki bazen iki haftada bir sonra ayda bir iki ayda bir diye azalıyor seans sıklıkları..verilen kg lar da buna göre değişiyormuş..
sorma ttalım beni takip eden o kadar çok kişi var ki..dr söylemeyin kimseye moralinizi bozarlar sonuçta diyetle ilgili her ezberi bozan bir sistem bu dedi ama ben tabi ağzımda bişi tutamam ki kendimle ilgili..heyecanla çevremdeki herkese söyledim ve şimdiye dek mantıklı bulan bikaç kişi çıktı başta kocam olmak üzere..herkes ne saçma şey bu yiyerek zayıflanır mı sporsuz zayıflanır mı?kazılklanıyorsun..ama en güzle yorumda annem bulundu..(çok afedersiniz)karmoks punktu mu ne bok punksa bayılıyorsun paranı bayılıp kazıklanmaya a benim şapşal kızım..orana burana gazı verdriyorsun çıkmasın bir tarafından dedi:gitme:şimdi ne anlatayım ben bu kadına..
aa kızlar evde olanlarınız var benim dr bugün derya baykala çıkıyor izleyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…