Sağol canım Allahım sanada nasip etsin en sağlıksından en yumurcağından inş gamyoncuiremsu opuyorumnanaktanAyyyyyy...Allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah çok sevindim.
Amiinn çok çok sağol topramm opuyorumnanaktangünaydın toprammm...inş canım yaa gerçi ben izinliyim ama sanırım sürüden ayrılmasam iyi olcak...))
gözünaydın canım..ALLAH sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin..))
:roflol::roflol::roflol:bekliyoruz...
kolay gelsin işlerin Aylincim sen bu gidişle çok güzel kilo vereceksin canım..sakın sıkma canını..
Tülaycım süpersin tatlım ya..:teytey::lepi:
nihalcim eklemeye çalışırım menüme süt ve ürünlerini. pek aram yok malesef sütle ama protein almam gerek farkındayım... senin bu yaptırdığın şey ne tatlım ? çok merak ettim şimdi ankarada da varmıdır acaba?
butterfly tebrik ederim cnm :) teyze olmak gercekten çok güzel.
Amin inş sizin başınıza bundan sonrası olumunekankayizsmile benimde halam yok malesef ama 3 teyzem var hepside annem gibidir çok severim hepsini. 2 erkek kardeşim var ama bakalım onlar evlenip beni hala yapana kadarr ohoo ölme eşeğim ölme kaydirigubbakcemile3aaa çok sevindim Tülaycım..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah..Anne yarısı olmak güzel bir his olsa gerek ben teyze dğeil halayım.benim çocuğumun da ne halası ne teyzesi olacak..çok fenabilmiyorumkismiledarısı melocumla benim başıma diyelim ve tüm isteyenlerin elbette..
kaydirigubbakcemile3herkese merhaba kızlar bugün evdeyim kızım biraz daha düzelsin diye okula göndermedim.ama maşallah çenesi gayet yerinde sabahtan beri başımda cır cır cır akannehir
inş ortim bu havalar tam spor havası evde değilde al kızını sışarıda yürü 1 saat hem bant kadar sıkıcı olmaz belki bilmiyorumkismilesevgili ortim cumadan beri spor yapamıyorum haftasonuydu kızımın rahatsızlıgıydı derken dünde akşamda yapamadım. inşallah bu gün telafi edeceğim canım.kaydirigubbakcemile2
ay kızlar aşkolsun yaa sabah çocukları bıraktım eşime gidip 45 dk yürüdüm ama kimse farketmemiş yazımı üüüüüüüüüüü
gözden kaçtı sanırsammmm ama süper oldu benim için nihalsenin kadar olmasada enerjikim bendeee
kızlar 24 aralık 2009 da başladığım diyet maratonunda aralarda neler yaptığımı ve ölçülerimi yazmıştım . bu 3 buçuk ay zarfında ne kadar değiştiğimi görünce inanılmaz motive oldum ..
malum çizelgemdede yazıyor zaten 90.5 le başladım diyete şuan 76.5 im .
beden ölçülerimse şu şekildeymiş başladığımda
bel =86
Basen=118
göğüs =100
akannehir
Şimdiki durumum ..
bel =75
basen =104
göğüs = 87
Nekadar mutluyum anlatamam .. :lepi:
teşekkür ederim canım
özellikle her aşamasını fotoğraf karesi haline getirdim ki...
bu anları unutmayayım
ve düzenlenmiş halinin kıymetini daha iyi bileyim...
Bir de Aylin'ede örnek olsun...evininin yerleşme aşamasında ki karmaşayı gözünde büyütmesin diye...
sonrası bir huzur oluyor çünkü ve bu huzura bir kaç saat içinde erişiliyor...
Dediğim gibi örtü,aksesuar tarzı şeylerin yerleşmesini önemsemedim...
kimseyi kırmak istemedim,çünkü hepsi benim için orada onca saat uğraşıyorlardı...
Diledikleri gibi yerleştirsinler istedim...
nasılsa orası benim masalımın evi....o masalı ben yönlendireceğim kaldıki aksesuarlarını mı istediğim gibi yerleştiremeyeceğim sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?