Çok sağol neslihan :) ..Sen cesaretli hatunsun vesselam .Benim oğlumda 1 buçuk yaşında ama ben bi 5 sene daha düşünmüyorum ..Hayırlısı tabi opuyorumnanaktanselam kızlar...
SEVGıLı ORTıCıMMM...durumuna üzüldüm..ama kendine gel ...öncelikle sana benim uyguladığım bir püf noktası veriyim bende çok işe yarıyorr..kendim çok yeme isteği duyduğum anlarda bir şekersiz türk kahvesi içyorum iştahı hemencecik kesiyorrr haberin olsun..
TÜLAYCIMM...ablana hayırlı olsun..bende kızım yürümeye başlasın bir kaç sene sonra bende ikinciyi düşünüyorum beraber büyüsünler zaten amacım sadece iki çocuk...
Bu arada kızlar, öğlen yemek yediğimiz yerde ev yemekleri yapıyorlar , buraya yeni bir aşçı başladı, diyetten falan konuşunca bana şöyle bir tavsiyede bulundu. ''çorba her öğün menünüzde olsun ve mutlaka herşeyi yedikten sonra üzerine çorbanızı için'' dedi. Kendisi bu yöntemle 20-25 kg vermiş. ben onun yalancısıyım walla. bi kaç gündür deniyorum ben bakalım faydası oalcakmı? sizinle de paylaşmak istedim.
ADACIMM...evin çok güzel canım yatak odana hayran kaldım çok zevkli seçim...
selam kızlar
adacımevin çok güsel olmuş güle güle kullan hep mutlu ol inşş
tülayyycanm valla büyük başarı 3.5 ayda 14 kilo benimde 3 ay bitti sadece 8 kilo verebildimmm
narinslm cnm kızına geçmiş olsundefinyahogeldin aramızaaa
adacım güle güle kullan eşyalarını canım herşey gayet güzel maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah opuyorumnanaktan
adacımevin çok güsel olmuş güle güle kullan hep mutlu ol inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?