selam alperen sunsıne ızlem nasılsınız
slm cnm ben iyiyim yarın günüm var hazırlık yapıyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan
günaydın çok mutluyummmmmmmmmm
45 dk yürüdüm geldim erken kalktım çocuklara eşim baktı ve sabahları gidicem artık hergün
ama ben kahvaltı yapmadna gidiyorum bi zararı olmaz dimiizlışşşşşşşş süpersin valla kuşum ne güsel olmuşsun
İzlemcim çok güzelsiniz tatlım ..
topramm hafifliğin inş cuma günü tartıyada yansır opuyorumnanaktan
izlemcim yakışıklında sende çok hoş görünüyorsunuz tatlım
izlemcim seni ve oğluşunu gördüm
Allah'ım nazarlardan korusun,maşallah size.
Birde ne kadar zayıf görünüyorsun fıstık kırkbir kere bir daha maşallah
Yaaa İzlemi ben de görmedim face e ekledin mi canım ordna bakim bari..
selam kızlar...[İZLEMCİMM...oğluşunla çok güzel çıkmışsın
selam alperen sunsıne ızlem nasılsınız
izloşum tatil iyi geçiyormu cnm aklinialirimsmile
harikasın canım ya ..face eski ve şimdiki halini eklesene tülay varsa..kızlar 24 aralık 2009 da başladığım diyet maratonunda aralarda neler yaptığımı ve ölçülerimi yazmıştım . bu 3 buçuk ay zarfında ne kadar değiştiğimi görünce inanılmaz motive oldum ..
malum çizelgemdede yazıyor zaten 90.5 le başladım diyete şuan 76.5 im .
beden ölçülerimse şu şekildeymiş başladığımda
bel =86
Basen=118
göğüs =100
akannehir
Şimdiki durumum ..
bel =75
basen =104
göğüs = 87
Nekadar mutluyum anlatamam .. :lepi:
çok güldüm kısss...ilahi nihalSisman bir adam, cok sohretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.
Doktor,bir hafta kullanmak uzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. ilk kullandigi gece, uyur uyumaz ruya gormeye basliyor adam. Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde. Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.
Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor. Arkadasi anlatiyor, o da dogru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi. Ilk gece,adam ruyasinda bir sarayda.! Ama Etrafinda onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim sisman onde , onlarca adam pesinde... Basliyor saray icinde bir kosusturma. Ucuncu gun sonunda adam zayifliyor ama dayanamiyor ve telefon ediyor doktora.
"Ya Doktor bey, Neden arkadasimla benim ruyalarim farkli? O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum."
Doktor biraz dusundukten sonra soruyor:
"Siz hastaneye mi gelmistiniz, muayenehaneye mi?"
canım ya bak buna takılma herkesin metabolizma hızı çok farklı hiç veremeyedebilirdin.nelerle mücadele ettin?bağırsak sorunları-adet düzensizliğine bağlı şişlik ve tatlı isteği-polikistik over yani bu kadar caydırıcıya az şey başarmadın kendine haksızlık etme lütfenselam kızlar
adacımevin çok güsel olmuş güle güle kullan hep mutlu ol inşş
tülayyycanm valla büyük başarı 3.5 ayda 14 kilo benimde 3 ay bitti sadece 8 kilo verebildimmm
narinslm cnm kızına geçmiş olsundefinyahogeldin aramızaaa
daha sık gel ya..özlüyorum senislm cnm ben iyiyim yarın günüm var hazırlık yapıyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar güldal izlem naber kızlar
tamam fotoları beliyoruz diş buğday partisinin o zaman..bizim oralarda pek yoktur di mi izloş?merhabalar kızlar yarın egenin ve 2 kuzenin diş bugdayı var, bende ilk defa şahit olucam zemuszemus
meloşum bugün arkadaşıma gittim canım bi güzel gezdik onunda bebeği var onun adıda ege aralarında 15gün var o büyük çok güzel oynuyorlar maşallah, bebek arabasıyla ırmak kenarında çiçekler arasında yürüdük süperdi
canım çok geçmiş olsun baban iyileşsin de gerisi boş..çiçekleri kaptım bu aradaKızlar bugünlerde aksatıyorum yine farkındayım ama babam geldi ve bugün gözünden ameliyat oldu onlarla uğraşıyorum ve diet falan çok dikkat edemiyorum (zaten etsemde gitmiyor ya şu lanet kilolar)
neyse fırsat bulduğumda yazarım..
adacım evin çok güzel olmuş hayatım bi masal tadında yaşlanın o güzel evde emi..
tülaycım süpersin ne diyim..yaza kadar devamı da gider eminim!
nihalcim fıkraya çok güldüm yaaaaa gece gece..
neyse ben yatar fıstıklar..
tükkanı kim açcakkkk..ona bunları yolluyorummmm...
a.s.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?