80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İzlemcim çok güzelsiniz tatlım ..
topramm hafifliğin inş cuma günü tartıyada yansır opuyorumnanaktan

izlemcim yakışıklında sende çok hoş görünüyorsunuz tatlım

izlemcim seni ve oğluşunu gördüm
Allah'ım nazarlardan korusun,maşallah size.
Birde ne kadar zayıf görünüyorsun fıstık kırkbir kere bir daha maşallah

Yaaa İzlemi ben de görmedim face e ekledin mi canım ordna bakim bari..

arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinizee, çok belli oluyor kilo verdiğim yaa, bazen inanamayıp yanımdakilere soruyorum gerçekten belli oluyor dimi filan diye kaydirigubbakcemile3
tatil süper geçiyor arada bir eklerim resimm zemuszemus
selam kızlar...[İZLEMCİMM...oğluşunla çok güzel çıkmışsın

teşekkürler canım :kedi:
selam alperen sunsıne ızlem nasılsınız

teşekkürler sen nasılsın selmacımm sempatiksalakcinni
izloşum tatil iyi geçiyormu cnm aklinialirimsmile

çoookkk aman nazar değmesin :kedi:

tülaycım ablan için çok sevindim keşke benimde ablam olsa ama en büyü benim inşallah bende o duyguları yaşarım :kedi: ölçülerin için çok sevindim tebrik ederim çoookkkk zemuszemus

aydacımm evin süper eşyaların mükemmel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım, oturma grubun aynı benim koltuklarımdan açık renk benimde kenarları deri bayanssulusmile çok kullanışlı güzel seçimm kaydirigubbakcemile5

adacımmmm...hakikaten masal ev olmş ya kendi çeyizim e hazırlıklarım geldi...ben o dönemde kermes diyordum evime ..herşey çok güzel..eminim sizinle daha güzel olacak

harikasın canım ya ..face eski ve şimdiki halini eklesene tülay varsa..
çok güldüm kısss...ilahi nihal
canım ya bak buna takılma herkesin metabolizma hızı çok farklı hiç veremeyedebilirdin.nelerle mücadele ettin?bağırsak sorunları-adet düzensizliğine bağlı şişlik ve tatlı isteği-polikistik over yani bu kadar caydırıcıya az şey başarmadın kendine haksızlık etme lütfen
slm cnm ben iyiyim yarın günüm var hazırlık yapıyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan
daha sık gel ya..özlüyorum seni

izloş naber neler yaptın bugün

arkadaşlar şu ülkerin kellogslar var ya sabah kahvaltlarnda yetşmediği zaman onlardan yenilse bi şey olur mu?Ne diyorsunuz ?

neyse o zaman ben kaçar yarın erkenden dersim varrrr öptüm herkescikleriiiii

merhabalar kızlar yarın egenin ve 2 kuzenin diş bugdayı var, bende ilk defa şahit olucam zemuszemus
meloşum bugün arkadaşıma gittim canım bi güzel gezdik onunda bebeği var onun adıda ege aralarında 15gün var o büyük çok güzel oynuyorlar maşallah, bebek arabasıyla ırmak kenarında çiçekler arasında yürüdük süperdi

menüm kızlar

sabah çeyrek simit yumurta domates 5 zeytin 2 parça sucuk

ara türk kahvesi

arkadaşımla 1 un kurabiyesi 4 bardak şekersiz çay

akşamda balık ızgara roka salatası 1 bardak normal kola ekmek yok

misafirlikte yarım dilim kek şşekersiz çay

5 erik, 3 çilek yarım portakal

su yeteri kadar çayları sayarsak içtim, spor 2 saat gezinme

Kızlar bugünlerde aksatıyorum yine farkındayım ama babam geldi ve bugün gözünden ameliyat oldu onlarla uğraşıyorum ve diet falan çok dikkat edemiyorum (zaten etsemde gitmiyor ya şu lanet kilolar)
neyse fırsat bulduğumda yazarım..
adacım evin çok güzel olmuş hayatım bi masal tadında yaşlanın o güzel evde emi..
tülaycım süpersin ne diyim..yaza kadar devamı da gider eminim!
nihalcim fıkraya çok güldüm yaaaaa gece gece..
neyse ben yatar fıstıklar..
tükkanı kim açcakkkk..ona bunları yolluyorummmm...

a.s.

opuyorumnanaktan

tamam fotoları beliyoruz diş buğday partisinin o zaman..bizim oralarda pek yoktur di mi izloş?
canım çok geçmiş olsun baban iyileşsin de gerisi boş..çiçekleri kaptım bu arada

bugnkü menüm

sabah
2kaşık lorla yumurta
2ekmek
domates-maydanoz-salatalık

ara
meyve

öğle
4köfte
salata
2ekmek

ara
yoğurt+elma

ara
1paket diyet bisküvi

akşam 8 kaşık pırasa
6 kaşık yoğurtlu makarna-yağsız

ara
meyve

günaydın ortimm ve kızlar
yok nm bugün gidemedim kayra ateşlendi onla ugraştım

ama gidicem bırakmam ben severim yürüyüşü

dün gece yuyakalmışım
bugün annemin eşyaları geliyor çocukları kv me bırakıp anneme gidicem

günaydın arkadaşlar bende katılabilirmiyim?bu yarışa 3 gündür bnde diyetdeyimm..melocum tebrik ederimm çok güzel kilo vermişsin darısı başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…