80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tabi katılabilirsim menülerini bizimle paylaşırsan

teşekkürler:) aslında benim çok fazla menüm yok sabah-2 dilim kepek ekmeği,lıgt beyaz peynir ,1 salatalık 5-6 zeytin ve şekersiz çay içdim ...daha sonra gün boyu elma yiyorum ve bol su ve yeşil çay hepsi bu 2 kilo verdim 3 günde ve 1 saat yürüyorum ayrıca 3 gündür şu reklamı cok yapılan jelden aldım kırmızı olan onu sürüyorumm ..bakalım idailim 65 kilo olmak eğer onu görebilirsem 57 olursam çok daha iyi olucak boyum 1.70 herkeze başarılar diliyorum..

hımmm...bizim topikte böyle şok diyetler yok sen elma diyeti yapıyorsun biz düzenli ve özenli yiyerek zayıflıyoruz vereliniortak

o kadar çok yağmur yağmışki ve hala yağmakta...o nedenle ancak yarım saat yürüyüp gelebildim..ama terledim yine de bugün de böyle olsun ne yapalım

günaydın fıstıklar...melocum...nihalcim..sizleri görüyorum aşağıda naber nasılsınız..ist yağmurlu çok fena yağıyor...

günaydın kızlar..herkese mutlu sabahlar dicem ama ben yazana kadar öğlen oldu koşturmaktan giremedim..dün akşam eşimin kuzeni ve eşiyle yemek yedik gece 00.00 de evdeydik..yorgun ama enerjiğim:))
çok heyecanlıyım kızlar sizlerle de paylaşayım..eşimin kuzeni almanyada yaşıyor tunuslu bir çocukla nikahlandı düğünleri de temmuzda tunusta..bizi de davet ettiler ..düğün bir otelde olcakmış..zaten kuzeninin sadece anne baba ve kardeşleri orda olabilcek haliyle..eşimle de birlikte büyümüşler çok ısrar etti mutlaka siz de gelin dedi..kalacağımız yer de deniz kenarında çocuğun halasının villasıymış ..biz zaten nikahlandık ondan balayımız falan olmayacak sizlerle tatil yapcaz dedi..ayy çok heyecanlandım ben de..gerçi hiç yurtdışına çıkmadık pasaport vs masraflarımız olacak ama ben çok gitmek istiyorum Allah işi girmezse..Bir Tunus düğünü başka ne zaman görebilirim ki??Tunuslu damat beni çok beğendi seni kesin Tunuslu zannederler dedi..Orda beyaz tenli kilolu ve güleryüzlü kadınlara bayılıyorlarmış..:))hepimiz oraya çıkartma yapalım bence özgüvenimiz tavan yapar kızlar:))
neyse bne de kuzneini de eşini de çok sevdim çok eğlendik..çocuk türkçe bilmiyor..onlar almanca konuşuyor arada ing konuşmaya çalışıyoruz eşim zaten hiç dil bilmiyor derken ona rağmen bir espriler anlatamam..hele benim iyice gerileyen ingilizcemle şu karboksipunktur sistemini çocuğa bir anlatışım vardı görmeliydiniz kızlar:)))eminim çok eğlenirdiniz..

bu arada kızlar ben şoktayım sabah pantolumu bir giydim beli bayağı bolllaşmış.3 günde farkeder mi yaw??göbeğim bayağı inmiş..
dün akşam dışarda yemekteydik ben çorba içtim sadece ama o kadar saat restoranda oturunca mecbur zero da içtim..o kaçak oldu..önceden olsa amannn derdim ama şimdi sadece zero içtim diye bile kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam sizlere demek ki doğru yoldayım..

canım benim demekki işe yarıyor...çok sevindim...bir mucize olsada banada nasip olsa:gitme::gitme:

herkese merhaba kızlar bugünde evdeyim bende hastalandım galiba bogazım agrıyor burnum tıkalı kızımda sabaha kadar öksürdü .inşallah yarına kadar toparlanırız.evde olmak bana pek yaramıyor diyet açısından eyvahedigeldismile

melocum dikkat et yagmurlu havada hasta olma

izlem özeniyorum sana valla ne güzel tatilini degerlendiriyorsun

nihalll kesinlikle git canım insanın eline hayatta kaç kere böyle fırsat geçer

aman ablacım önlemini almaya çalış. bitki çayları falan iç inşallah işe yarar

canım geçmiş olsun..sıcak tut boğazını bol bol dinlen..kızına sıcak 1 bardak suya 1 kaşık bal karıştır içir canım ben oğluma öyle yapardım iyi gelirdi...birde sırtına göğsüne viks krem sür gazete kağıdını bir kaç yerinden del sırtına göğsüne koy iyi gelir..

SLM MıLLETT....KEYıFLER NASIL???BıZDEDE BUGÜN BULUTLAR AĞLIYOR!!! VALLA MENDıL YETıŞTıRMEKTEN YORULDUM...ıFLAS EDECEM YA ŞU BULUTLAR SAYESıNDE...kaydirigubbakcemile3

BUGÜNKÜ MENÜM....

SABAH:
1 yumurtayla menemen,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma

ÖĞLE:
1 dilim kıymalı börek,1 dilim kek(((valla misafirlikteydim dayanamadımm az önce yedimmmm))

ARA:
yok cezalıyımmm

AKŞAM:
zeytinyağlı barbunya,az pilav,yoğurt

ARA:

1elma,1 havuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…