- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
günaydın arkadaşlar bende katılabilirmiyim?bu yarışa 3 gündür bnde diyetdeyimm..melocum tebrik ederimm çok güzel kilo vermişsin darısı başıma:)
hoşgeldin tabi katılabilirsim menülerini bizimle paylaşırsan
hımmm...bizim topikte böyle şok diyetler yok sen elma diyeti yapıyorsun biz düzenli ve özenli yiyerek zayıflıyoruz vereliniortakteşekkürler:) aslında benim çok fazla menüm yok sabah-2 dilim kepek ekmeği,lıgt beyaz peynir ,1 salatalık 5-6 zeytin ve şekersiz çay içdim ...daha sonra gün boyu elma yiyorum ve bol su ve yeşil çay hepsi bu 2 kilo verdim 3 günde ve 1 saat yürüyorum ayrıca 3 gündür şu reklamı cok yapılan jelden aldım kırmızı olan onu sürüyorumm ..bakalım idailim 65 kilo olmak eğer onu görebilirsem 57 olursam çok daha iyi olucak boyum 1.70 herkeze başarılar diliyorum..
hımmm...bizim topikte böyle şok diyetler yok sen elma diyeti yapıyorsun biz düzenli ve özenli yiyerek zayıflıyoruz vereliniortak
günaydın arkadaşlar yagmurgözlğ nasılsın
Burası da Öyle ...o yÜzden yÜrÜyÜŞÜmÜkısa kestım
bu arada kızlar ben şoktayım sabah pantolumu bir giydim beli bayağı bolllaşmış.3 günde farkeder mi yaw??göbeğim bayağı inmiş..
dün akşam dışarda yemekteydik ben çorba içtim sadece ama o kadar saat restoranda oturunca mecbur zero da içtim..o kaçak oldu..önceden olsa amannn derdim ama şimdi sadece zero içtim diye bile kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam sizlere demek ki doğru yoldayım..
havada çok soğudu donuyorum ben yaaa..hastamı olcam nedir..yoksa diyettenmi anlayamadım..zaten biz hyptroidliler soğuğa tahammülsüz oluyoruz...(((((
herkese merhaba kızlar bugünde evdeyim bende hastalandım galiba bogazım agrıyor burnum tıkalı kızımda sabaha kadar öksürdü .inşallah yarına kadar toparlanırız.evde olmak bana pek yaramıyor diyet açısından eyvahedigeldismile
aman ablacım önlemini almaya çalış. bitki çayları falan iç inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?