herkese merhaba kızlar bugünde evdeyim bende hastalandım galiba bogazım agrıyor burnum tıkalı kızımda sabaha kadar öksürdü .inşallah yarına kadar toparlanırız.evde olmak bana pek yaramıyor diyet açısından eyvahedigeldismile
melocum dikkat et yagmurlu havada hasta olma
izlem özeniyorum sana valla ne güzel tatilini degerlendiriyorsun
nihalll kesinlikle git canım insanın eline hayatta kaç kere böyle fırsat geçer
ben aklıma geldikçe alıp ajandMA kaydediyorum canım. sonuçları görünce motive edici oluyor.. hihoyyyt Daha inceldiğim kadar daha gitse anca lolita olurum sempatiksalakcinniorticim harikasın tatlım ben bu ölçü alma işini işin ilk başında akıl edemedim bundan sonra takip edeceğim inşallah.
lolita olmana az kaldı şeker yerimseniben
selam kızlar
tülayyycanm valla büyük başarı 3.5 ayda 14 kilo benimde 3 ay bitti sadece 8 kilo verebildimmm
Çok sağol izloşum . İnsanın ablası olması kadar güzel bişey yoktur heralde ..Sırdaş aranmıyor hiç zaten annem benim için doğurmuş bi tane :teselli:tülaycım ablan için çok sevindim keşke benimde ablam olsa ama en büyü benim inşallah bende o duyguları yaşarım :kedi: ölçülerin için çok sevindim tebrik ederim çoookkkk zemuszemus
Şimdiki hallerim zaten var görmüşsündür meloşumda eski halim için arşive bakmam lazım bi o ara bunalımda olunca hiç resim falan çekmiyordum çünki :)harikasın canım ya ..face eski ve şimdiki halini eklesene tülay varsa..
İnş giderler kaptanım yaa tüm uğraşım o yönde ama bakalım nasip boshayallersmileKızlar bugünlerde aksatıyorum yine farkındayım ama babam geldi ve bugün gözünden ameliyat oldu onlarla uğraşıyorum ve diet falan çok dikkat edemiyorum (zaten etsemde gitmiyor ya şu lanet kilolar)
neyse fırsat bulduğumda yazarım..
tülaycım süpersin ne diyim..yaza kadar devamı da gider eminim!
Hoşgeldin aramıza hayat vereliniortakgünaydın arkadaşlar bende katılabilirmiyim?bu yarışa 3 gündür bnde diyetdeyimm..melocum tebrik ederimm çok güzel kilo vermişsin darısı başıma:)
Nihalcim ne kadar güzel bi fırsat geçmiş eline İnş değerlendirebilirsin tatlım .Karboksininde işe yaramasına sevindim . PAzartesiyi bende merak ediyorum bakalım sonuç ne olucak kaydirigubbakcemile5çok geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası dikkat et kendine..
Allah işi karışmazsa gidicez işallah canım..masraflı olcak şimdi ilk çıkış pasaport falan ama napalım..
Bu arada semacım çok sağol tatlım bence de işe yarıyor..p.tesiyi dört gözle bekliyorum..kendimi de çok zor tutuyorum tartılmamak için..ben bir sonucu göreyim ona göre mutlaka git ya da gitme derim zaten canım..
Ortimm geçmiş olsun iyi bak kendine canım .bol bol limonlu bitki çayları iç hem diyetine hem sana iyi gelir olumunekankayizsmileherkese merhaba kızlar bugünde evdeyim bende hastalandım galiba bogazım agrıyor burnum tıkalı kızımda sabaha kadar öksürdü .inşallah yarına kadar toparlanırız.evde olmak bana pek yaramıyor diyet açısından eyvahedigeldismile
Nesli sende hoşgeldin canım çokta abartmamışsn ufak bi ara yapabilirsin bence
kızlar benim bugünki menüm...
SABAH
1 bardak su + tiroid ilacı
KAHVALTI
1 kk peynir ( yağsız )
1 domates
1 dilim ekmek ( tam buğday )
çay
ARA
2 galeta+ çay
ÖĞLE
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
1 tane mücver
ARA
elma+diyet bisküvi ( kepekli )
AKŞAM
kabak sote düşünüyorum yanında yoğurtla
ARA
1 bardak yy süt
hoşbulduk canım ne biliyim ya çok abarttığıma sandım da...
bu menüyle gidiş hattım iyi değil ya...eyvahedigeldismile
dün tartıldım hiç değişiklik yok..anlayamadım.tartı gününe 2 gün kaldı..ne çıkacak bilemiyorum...bilmiyorumkismile
canımmm..geçmiş olsun ılık sıvı almaya çalış..ufaklık asıl oldu bu arada?hım mm..şimdi gördüm o da tam düzelememiş istirahat edinherkese merhaba kızlar bugünde evdeyim bende hastalandım galiba bogazım agrıyor burnum tıkalı kızımda sabaha kadar öksürdü .inşallah yarına kadar toparlanırız.evde olmak bana pek yaramıyor diyet açısından eyvahedigeldismile
tartılıp durma nesli bak moralin bozulur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?