80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum dikkat et yagmurlu havada hasta olma

izlem özeniyorum sana valla ne güzel tatilini degerlendiriyorsun

nihalll kesinlikle git canım insanın eline hayatta kaç kere böyle fırsat geçer

çok geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası dikkat et kendine..
Allah işi karışmazsa gidicez işallah canım..masraflı olcak şimdi ilk çıkış pasaport falan ama napalım..
Bu arada semacım çok sağol tatlım bence de işe yarıyor..p.tesiyi dört gözle bekliyorum..kendimi de çok zor tutuyorum tartılmamak için..ben bir sonucu göreyim ona göre mutlaka git ya da gitme derim zaten canım..

orticim harikasın tatlım ben bu ölçü alma işini işin ilk başında akıl edemedim bundan sonra takip edeceğim inşallah.

lolita olmana az kaldı şeker yerimseniben
ben aklıma geldikçe alıp ajandMA kaydediyorum canım. sonuçları görünce motive edici oluyor.. hihoyyyt Daha inceldiğim kadar daha gitse anca lolita olurum sempatiksalakcinni

selam kızlar
tülayyy
canm valla büyük başarı 3.5 ayda 14 kilo benimde 3 ay bitti sadece 8 kilo verebildimmm

Sende çok güzel gidiyorsun aynen devam banucum .. :lepi:

tülaycım ablan için çok sevindim keşke benimde ablam olsa ama en büyü benim inşallah bende o duyguları yaşarım :kedi: ölçülerin için çok sevindim tebrik ederim çoookkkk zemuszemus
Çok sağol izloşum . İnsanın ablası olması kadar güzel bişey yoktur heralde ..Sırdaş aranmıyor hiç zaten annem benim için doğurmuş bi tane :teselli:

harikasın canım ya ..face eski ve şimdiki halini eklesene tülay varsa..
Şimdiki hallerim zaten var görmüşsündür meloşumda eski halim için arşive bakmam lazım bi o ara bunalımda olunca hiç resim falan çekmiyordum çünki :)

İnş giderler kaptanım yaa tüm uğraşım o yönde ama bakalım nasip boshayallersmile
Babanada acil şifalar diliyorum canım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar bende katılabilirmiyim?bu yarışa 3 gündür bnde diyetdeyimm..melocum tebrik ederimm çok güzel kilo vermişsin darısı başıma:)
Hoşgeldin aramıza hayat vereliniortak

Nihalcim ne kadar güzel bi fırsat geçmiş eline İnş değerlendirebilirsin tatlım .Karboksininde işe yaramasına sevindim . PAzartesiyi bende merak ediyorum bakalım sonuç ne olucak kaydirigubbakcemile5

Ortimm geçmiş olsun iyi bak kendine canım .bol bol limonlu bitki çayları iç hem diyetine hem sana iyi gelir olumunekankayizsmile

Kilo verme hakkın da yanlış bilinenler
1: Patates ve ekmek kilo aldırır: Aslında tam tersidir diyebiliriz. Nişasta içeren sebzeler ve ekmek (sadece kepek ekmeği), vücudunuzda beyinden kaslara kadar ihtiyacınız olan kaliteli karbonhidratı içerirler. Elbette ekmeğinizin üzerini tereyağı ile kaplar veya patatesi haşlanmış değil de kızartma olarak tercih ederseniz, kalorileri üçe dörde katlarsınız.

2: Yemekten önce bir bardak su içmek iştahı keser Hem evet hem de hayır diyebiliriz. Su eğer yemekle birleştirildiyse, iştahı hafifletmekte yardımcı olur. Örnek olarak, çorba ve meyve suyunu gösterebiliriz. Yapılan bir araştırmada, bir grup kadına tavuk çorbası içirilirken, diğer gruba ise bir bardak su ve pirinçli tavuk yemeği yedirildi. Dr. Elizabeth Somer önderliğinde yapılan bu çalışmada, tavuk çorbası içen grup kendini daha doymuş hissederken, bunun yanında yüzde 27 daha az kalori almış oldu. Bu kuralın sadece bir istisnai durumu bulunuyor…Bazen açlık ve susuzluğu karıştırıyor olabilirsiniz. Kendinizi çok aç hissettiğiniz zamanlarda büyük bir bardak su için. Biraz bekledikten sonra hala açlık hissetmiyorsanız, vücudunuzun o an neye ihtiyacı olduğunu çözüp, gerekeni yapmışsınızdır.

3: Ara sıra yenilen fast-food zararlı değildir. Aslında bu noktada 'ara sıra' teriminin sizin için ne ifade ettiği önemlidir. Eğer 'ara sıra' sizin için her Cuma akşamı demekse, bu önerme sizin için doğru olmaz. Eğer her birkaç ayda bir anlamına geliyorsa ve vücut ölçüleriniz sağlıklı değerlerdeyse, hatta bol sebze, badem, ve tam buğday tüketiyorsanız doğrudur. Ama çok azımız tamamen istediğimiz vücutlara sahibiz. Eğer canınız çekiyor ve fast-food yemek istiyorsanız, sonrasında 1-1.5 saat yürümeyi kesinlikle ihmal etmeyin

4: Gazlı içeceklerin diyetleri zarar vermez. İlk olarak size gerçek öneriyi verelim. Su, taze sıkılmış meyve suyu ve yeşil çaydan asla vazgeçmeyin. Bu içecekleri diyet gazlı içeceklerin yerine mümkün olduğunca fazla tüketin. Hem diyet hem de diyet olmayan gazlı içecekler, böbrek rahatsızlıkları ve kalp hastalıkları riskini artırır, bununla beraber diş minelerine zararlı asitleri barındırırlar.

Nesli sende hoşgeldin canım çokta abartmamışsn ufak bi ara yapabilirsin bence

hoşbulduk canım ne biliyim ya çok abarttığıma sandım da...
bu menüyle gidiş hattım iyi değil ya...eyvahedigeldismile
dün tartıldım hiç değişiklik yok..anlayamadım.tartı gününe 2 gün kaldı..ne çıkacak bilemiyorum...bilmiyorumkismile

kızlar benim bugünki menüm...
SABAH
1 bardak su + tiroid ilacı

KAHVALTI
1 kk peynir ( yağsız )
1 domates
1 dilim ekmek ( tam buğday )
çay

ARA
2 galeta+ çay

ÖĞLE
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
1 tane mücver

ARA
elma+diyet bisküvi ( kepekli )

AKŞAM
kabak sote düşünüyorum yanında yoğurtla

ARA
1 bardak yy süt

menün süper canım..aynen devam...

tartılıp durma nesli bak moralin bozulur canım..

merhaba kızlar ,
dünkü menüm
Sabah: 4 kaşık nesfit , yarım su bardağı süt
Ara: 1 paket çubuk kraker (yanlış hatılamıyorsam)
öğlen: yarım tabak pataesli tavuklu bi yemek, 4 kaşık pilav, salata,çorba (domates,ev yapımı)
Ara:4-5 badem,erik ve kayısı kurusu
Akşam: Fırınlanmış sebze salata, Fırınlanmış patates (tamamen yağsız) Kocacım yapmış ellerine sağlık :)
Ara: 1 salatalık,1 küçük havuç

Bu arada 1 mil Leslie yaptım.

Sabah ultrasona girdim kızlar, safrakesemde taş var, doktor agrın varsa ameliyat dedi ve ben 1 aydır çok acı çekiyorum. cumartesi Genel cerrahtan randevum var. O da okey derse haftaya ameliyat olma durumum söz konusu olabilir.
Korkuyorum çok, ya bana bişey olursa diye zaten kaçgündür garip rüyalar görüp duruyorum. Hayırlısı artık...

bugünkü menüm
sabah: sadece su bol bol,ultrasona gireceğim için.
ara:1 küçük süt,1 elma,
öğle: az pilav 4 kaşık kadar, 4 köfte,yoğurt, salata,çorba
ara:2 yulaflı bisküvi.
az sonra: 1 elma ve sütümü içicem
akşam: evde ne varsa azıcık onlardan :) anacıgım veya kocacıgım bişeyler yapmıştır ınşallah :)
ara:1 pors meyve

Spor:1 mil leslie yapmayı dşünüyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum :)

selam kızlar 2 gündür giremedim biraz eve gecikince giremiyorum

adaer canımmm evin süper misler gibi olmuşopuyorumnanaktan Allahtan dileğim huzurla eşinle beraber yaşlanmanız. Sen kendi düzenini kurarsın canım

aylin beslenmene dikkat et canım nişana kadar fit olmalısın

narin-nazenin geçmiş olsun canım hem bebişine hem sana havalar bir öyle bir böyle

butterfiy gözünüzaydın canım Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin canım

melocum senin ve elimpianın çok pozitif enerjisini ekran karşısından alabiliyorum opuyorumnanaktan

elimpia doğru yoldasın bence canım devam et. Tunusada sen bizi temsilen gidersin inşallah sempatiksalakcinni çok güzel olur yaa böyle bir seyehat hadi bakalım hayırlısı bu arada annene bayıldım karbonsipunktur benim annemde telaffuzu zor kelimeleri söyleyemez bu benim çok hoşuma gidiyor onlar bir taneler

definya bende senin gibiydim canım hırsımı yiyeceklerden çıkaran biriydim ama şimdi arada bir yapıyorum çünküğ hemen aklıma gramda olsa verdiğim kilolar geliyor kendimi çekiveriyorum sende dayanmalısın yada çiğneyebileceğin az kalorili birşey at ağzına ve çiğne

masumm hiç moralini bozma senin gibi ağır ağır yol alan bir yolcu daha var o da ben gram gram gidiyor 4 ayda 6 kilo ama moralimi bozmuyorum çünkü gidenler kesin vedalaştıklarım o yüzden seviniyorum bir daha dönmüycekler

obilen Allah acil şifalar versin canım korkma annem de olmuştu kapalı ameliyatla çok şükür iyi sen gönlünü ferah tut

Sabah ultrasona girdim kızlar, safrakesemde taş var, doktor agrın varsa ameliyat dedi ve ben 1 aydır çok acı çekiyorum. cumartesi Genel cerrahtan randevum var. O da okey derse haftaya ameliyat olma durumum söz konusu olabilir.
Korkuyorum çok, ya bana bişey olursa diye zaten kaçgündür garip rüyalar görüp duruyorum. Hayırlısı artık...[/QUOTE]

canımmm..geçmiş olsun ılık sıvı almaya çalış..ufaklık asıl oldu bu arada?hım mm..şimdi gördüm o da tam düzelememiş istirahat edin
tartılıp durma nesli bak moralin bozulur canım..

aynen bence de nesli tartılma yani..

bu aradanihal götürüyon fındıkları..canım çekti

yağmurgözlü bilgiler için teşekkürler patates konusunda biraz rahatladım kızartmasını değil ama daha çok yemek türlerini tüketmekteydim ve sık olarak malum eşim acayip patates sever o yüzden her tür yemeğini yapıyorum bugünlerde de çok kafama takılıyordu neyse rahatladım

Herrrkese koccaman selam arkadaşlaarrr..bugün bakındım bakındım kimse bişi yazmamış o zamna bnde önce şu çoook doyurucu menümden bahsedip,sonra da soruma yöneleyimmm:gitme:
sabah
1 kase çikolatalı kellogs bir çay bardağı şekersiz çay ve biraz yürüyüş(çok geç kalktm,okula yetşmek zornda kaldım yoksa daha cici bi kahvaltı yapmyı planlyrdum()
öğle
yulaflı bisküvi
bi kutu süt
bi bardak şekersiz çay( artık şekersz dye belirtmeli miym onu da bilmiyorum diyet yapp da çay da şekere devam eden yoktur galiba laelaelaelaelae
akşam
4-5 yaprak dolması

veeee gün boyunca bol su içtim lıkır lıkır,ya ama okulda olunca sorun oluyor mesela sık beslenemyrum,gerçi sık beslensem nolcak arada başka şeyler yerm ben aman aman diyim kendimehihoyyyt

amaaaa kendime hayran kaldım başlayalı üç gün oldu,sayemde arkadaşımda başladıkaydirigubbakcemile,gözümüzün önünden kolalar,çikolatalar,tostlar,hamburgeler gidiyo hiç bişi yapmıyoruz :lepi:

ama cani bi arkadaş var onu dövcem böle ağzımızı sulandryr bilerek,neymiş efendim vize haftası yaklaşmımış falan filan,yok efenim ölmek var dönmek yok bu sefer yerimsenibenyasakkelime

KIzlar bugün pek bi sakin kalmış topic ne alemdesiniz fisfisfis

Nihalcim rezil olmazsın da inş vezir olursun .. zaten menülerinde bizimkilerden çok farklı değil inş verirsin diye düşünüyorum ..

baharnaz çok sağol canım Allah herkese nasip etsin inş ..Güzel duygular bunlar.

Obilen çok geçmiş olsun Aklına kötü şeyler getirme iyi düşün hep .Zaten çok riskli bi ameliyat değil diye biliyorum . sıkıntı yapma kendine iyi bak

lego hoşgeldin aramıza menün kalori açısından ideal gibi ama sağlıksız biraz.Hep bizküvi ve tarzı şeyler yemişsin ..Vitaminsiz kalmamaya dikkat et canım..

şimdi spora gidiyorum kızlar gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

butterfly86 ya ama okulum var canımcım yaaa okula mı bişiler götürsem diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…