80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canimcim biz kazancaz

bnim sevgilim destek oluor sirf benim icin benimle spora gelior
onun zorluylada olsa yürüoruum 45 dk :)

regl oldum rahatladim ya gececek krizlerim cikolata krizle

bak tam bize göre bi sarki buldum

nil karaibrahimgil- bronzlasmak :)

deniz kenarinda utanmadan güneslencez oooh:)
beyaz bi binki alcam 70 kiloya ulasim:)

fistiklar aksama derbi var o yüzden yemegi biraz erken hazirlamam gerekio
benimki mac havasina gircegi icin erken yiyip cikcak evden:)
aksam görüsürüz yine
öpüyorum hepinizi

5. günümden sonra benimki de destek olacaktır eminim.. ama adam da haklı yaa.. yoyo gibi son 2-3 yıldır 5 kg ver geri al 5 kg ver geri al... o da haklı olarak aynı olacağını düşünüyor. ama şu 11 temmuzdaki düğün beni daha da hırslandırıyor... istediğim kıyafeti alıp giyicem... zayıflarsam fiyatı ne olursa olsun 1 kına gecesi,1 de düğün için istediğim 2 kıyafeti alıcak kocacım bana hihoyyyt
artık fiyat sınırı koymuyorum ben.. :roflol: benimde hedefim 70 ama daha yolun başındayım... senin gibi 6 kg.lar verdiğim günler de uzak değil hissediyorum...

kolay gelsin sana canımcım.. akşam mangal partisi var malum kaçta geliriz bilinmez... olmazsa yarın girerim ..görüşürüz

bebegm ben burdak kopa biliriyim:) firsat buldukca hemen aciorum:)

canim cok uzak degil en fazla 4 hafta sonra cizelgende 6 kilo eksilmis lcak
ilk haftalar cok veirisin
ben de öle oldu sahsen
ikinci haftdaydi galiba 3 kilo gitmisti:)))

valla kızlarr yiy kaynatmışsınızz haa kıskandımm bende yürüyüşten geldim 1 saat yürüyüş bende bu hafta 2 kg vermek istiyorum kızlarrr çünkü bu ayın sonunda nişan varrr istediğim kıyafeti alıp giymek istiyorumm yaaaaa lavita selmaa burdamısınınzzz

serracım burdayım nasılsın bız bu gun cerenle kahvaltıya gıttık ve cok yedık pışmanız

cerencim bugünün acisini bi lahana diyeti yine yaparsin cikarsin:)
bende persembe bursaya geliorum:)

bebeg :) saol süperim dimi

o beni sevmez pelini seveeeer
kader bana gülmez peline güler
peline peline :)
lavita canım yapa bilirsen lahanayı sende yap bitanem gelirsen görüşürüzhihoyyyt

serracım nasılsın canım karşılaşamıyoruza.s.

serracım nasılsın canım karşılaşamıyoruza.s.

iyiyim canım ne olsunn sizeee kızıyodummm bide ballandıra ballandıra söylüyonuzzz heee ohh sizz yiyin ben sizi görücemm cumayaaa umarımm çok olmuyorumdurrrrrr buu yorumlarrr hepimizz içinnnnnnnnnnnnnbiliyonuzz dimi

seracım ben biraz kilo verince şımardım heralde ama bidaha olmuyacak inşallah bu hafta içi veya hafta sonu annemlere istanbula cok korkuyorum kendimden inşallah kendimi kaybetmem canım

Şenizserracım kızaılırsın gercektende son pışmanlık fayda etmıyor haklısın canım ınşallah hafta ıcı toparlarız senağlama
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2JEONIL ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIMa.s.a.s.a.s.

şu çizelgeyi yapmak baya zamaımı aldı
ama burda her konuda tam bir dayaışma var
kadılar dayaışması
hepinizi tebrik ediyorumm

kızlar selam henüz geldim eve, vallahi bugün kaçırdım
sabah: 1 kepekli simit+ayran
ara: 1 küçük dilim gömbe yedim, Tokat usülü cevizli böreğimsi bir şey
öğle: yoğurtlu kesme çorbası 1/2 kase, 1 kaşık kuru fasulye, 1 kaşık pilav, 4 köfte, 2 dilim patates
ara: 1 küçük dilim etimek tatlısı
bugün başka da bir şey yemiycem. sadece 3 lt. suyumu tamamlayıp, yeşil çayımı içicem.
Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…