butterfly86 ya ama okulum var canımcım yaaa okula mı bişiler götürsem diye düşünüyorum :)
inşallah ortak geri dönmeni bekliyoruzzz....
yaza şişko hatun olarak geçmemen için geri gel ve diyetine yeniden başla.........alsanaalsanasmile
yağmurgözlü bilgiler için teşekkürler patates konusunda biraz rahatladım kızartmasını değil ama daha çok yemek türlerini tüketmekteydim ve sık olarak malum eşim acayip patates sever o yüzden her tür yemeğini yapıyorum bugünlerde de çok kafama takılıyordu neyse rahatladım
canım ben de öğretmneim okula giderken kuru kayısı ,hurma,ceviz hep oluyor çantamda..
şu yukarda yazdıklarımı melocum sana değil LEGO ya idi alıntıyı yapamamışım
merhabalarrrr oğluşumun diş buğdayı çok iyi geçti zemuszemus
resim eklerim opuyorumnanaktan
topik bugün çok sessizmiş yaa nerde bu devlet
kaptanım babana geçmiş olsun canım...
merhabalarrrr oğluşumun diş buğdayı çok iyi geçti zemuszemus
butterfly86 ya ama okulum var canımcım yaaa okula mı bişiler götürsem diye düşünüyorum :)
Sağol canım spordan geldim umarım çook kalori yakmışımdır. Burda bir çoğu çalışan insanlar zaten hepsi yanında götürüyor bahar ve melocum fikir vermişler zaten sana bence daha sağlıklı olur opuyorumnanaktana bu arada iyi sporlar,bol kalorili vermeler inşallah :)
1 kilo patates 4-5 tane olduğuna göre 50 gramıda yarım patates ederki , beni asla doyurmaz akannehirkarnin doyana kadar yedigin padades 50g yani 1 dilim ekmek kadar
ama dikanana kadar degil karnin doyana kadaryerimseniben
hoşgeldin gülüm .. Hayırlı olsun denir heralde bu durumda sempatiksalakcinni resimlerini bekliyoruz şekercim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merhabalarrrr oğluşumun diş buğdayı çok iyi geçti zemuszemus
Sağol canım spordan geldim umarım çook kalori yakmışımdır. Burda bir çoğu çalışan insanlar zaten hepsi yanında götürüyor bahar ve melocum fikir vermişler zaten sana bence daha sağlıklı olur opuyorumnanaktan
1 kilo patates 4-5 tane olduğuna göre 50 gramıda yarım patates ederki , beni asla doyurmaz akannehir
hoşgeldin gülüm .. Hayırlı olsun denir heralde bu durumda sempatiksalakcinni resimlerini bekliyoruz şekercim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
meloşum sen bu kadar disiplinli yapmazsan 21 kilo nasıl giderdiki .Hayranım senin azimli haline opuyorumnanaktan
yok öyle degil anlatamadim herhalde:1no2:
karnin doyana kadar padades yemek bir dilim yani 50 gram ekmek yemek gibi
misal benim puanli diyetime göre
karnin doyana kadar padades yemek (dikanana kadar degil) 2 puan
1 dilim ekmek yani 50 gram 2puan
bunu anlatmaya calismistimyerimseniben
:icecream: :icecream: :icecream: çok karışık
ben anladım bitanem şimdi oldu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?