İzlemcim tatilde olmana rağmen güzel idare ediyorsun canım. Sıkma kendini hiç gelince kaldığın yerden tam gaz devam
merhaba kızlar ,
dünkü menüm
Sabah: 4 kaşık nesfit , yarım su bardağı süt
Ara: 1 paket çubuk kraker (yanlış hatılamıyorsam)
öğlen: yarım tabak pataesli tavuklu bi yemek, 4 kaşık pilav, salata,çorba (domates,ev yapımı)
Ara:4-5 badem,erik ve kayısı kurusu
Akşam: Fırınlanmış sebze salata, Fırınlanmış patates (tamamen yağsız) Kocacım yapmış ellerine sağlık :)
Ara: 1 salatalık,1 küçük havuç
Bu arada 1 mil Leslie yaptım.
Sabah ultrasona girdim kızlar, safrakesemde taş var, doktor agrın varsa ameliyat dedive ben 1 aydır çok acı çekiyorum. cumartesi Genel cerrahtan randevum var. O da okey derse haftaya ameliyat olma durumum söz konusu olabilir.
Korkuyorum çok, ya bana bişey olursa diye zaten kaçgündür garip rüyalar görüp duruyorum. Hayırlısı artık...
süper menü tülaycım ..harikasın...Menüm =
Sabah ..
1 muz
öğlen
1 tabak bakla yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
ara
yarım paket bonibon
akşam
haşlanmış tavuk 100 gram kadar heralde
1 su bardağı pirinçten lapa
ara
1 yeşil elma- 2 kivi
1 şekersiz sütlü türk kahvesi
2 saat fitnees- 2 litre su
ama herşeyden karnın doyana kadar az puan o zaman çok fazla yiyecek oluyor ki...ben yapamam zaten bu diyeti neyse ..sen mantığını kavramışsın .kiz nesi karisik:jeyyar:
bir ögün karnin doyana kadar padades yiyiyon ve iki puan
iki muzda 2 puan
1 dilim ekmekde 2 puan
bunlari kasilastirma olsun diye yazdim
gündede 18 puan yiyiyon
misal karnin doyana kadar haslanmis makarna 4 puan
karnin doyana kadar pilav 3 puan
1 yumurta 2 puan
bir tavuk but 2,5 puan
daha öcede yazmistim cogu meve ve sebzeler 0 puan ama hepsi degil
izloş iyi gidiyorsun..bu kadar uyaran arasında ..hadi bakalımmenümü yazayım
sabah sucuk peynir domates 1 ttatlı kaşığı bal 1 dilim pide
ara 1 portakal
bebeğimin töreninde :) 1 kepçe diş buğdayından 1 peynirli börek 1 dilim kek şekersiz çay saat 4 gibi filan
akşamda sadece mercimmek çorbası ekmeksiz
şekersiz çay su yeterli spor evin içinde misafirlere koşuşturma ve egenin gönlünü yapma resmen belim ayrıldı ağrıdan :kedi:
şu spor işini düzene sokamadım yaaa
arkadaşlarım bu bizim bugümki halimiz,çok eğlenceli bir o kadarda yorucuydu, bu elbisemi daha önce almış bir kez giyebilmiştim, araya hamilelik doğum girdi 1 karıştan fazla açık kalıyr kapanmıyordu, mersine gelecekken bir denedim çok rahat oldu delirdim sevinçten şimdi güzel güzel kullanıyorummm zemuszemus
resim burdaaaaaaaaaaaaaaa göremeyenler için :)
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/205.jpg
bütün dişlerimizi göstermişiz kuşumla ama bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum :)))))))))))))))))))))))))
maşallllaaah ...teyzesinin kuzusuuuuu...bende yatıyorum iyi geceler kızlar oğluma maşallah deyin haaa bi nazar deyiyor anamı ağlatıyor kaydirigubbakcemile3
Oyyyyy çok tatlı sıpa yaaaa kocamannnn maşallah ona izlemcim!çok hoşsunuz ana-oğul..
çok geçmiş olsun tatlım...Sakın korkma Deryanın da dediği gibi hurtulcaksın öyle düşün..Acil şifalar diliyorum canım..merhaba kızlar ,
dünkü menüm
Sabah: 4 kaşık nesfit , yarım su bardağı süt
Ara: 1 paket çubuk kraker (yanlış hatılamıyorsam)
öğlen: yarım tabak pataesli tavuklu bi yemek, 4 kaşık pilav, salata,çorba (domates,ev yapımı)
Ara:4-5 badem,erik ve kayısı kurusu
Akşam: Fırınlanmış sebze salata, Fırınlanmış patates (tamamen yağsız) Kocacım yapmış ellerine sağlık :)
Ara: 1 salatalık,1 küçük havuç
Bu arada 1 mil Leslie yaptım.
Sabah ultrasona girdim kızlar, safrakesemde taş var, doktor agrın varsa ameliyat dedive ben 1 aydır çok acı çekiyorum. cumartesi Genel cerrahtan randevum var. O da okey derse haftaya ameliyat olma durumum söz konusu olabilir.
Korkuyorum çok, ya bana bişey olursa diye zaten kaçgündür garip rüyalar görüp duruyorum. Hayırlısı artık...
evet evet kesinlikle çok mgüzel olmalıyım mTemmuz sonuna kadar canım..ay benim annemde daha ne laflar var duysan ölürsün...selam kızlar 2 gündür giremedim biraz eve gecikince giremiyorum
adaer canımmm evin süper misler gibi olmuşopuyorumnanaktan Allahtan dileğim huzurla eşinle beraber yaşlanmanız. Sen kendi düzenini kurarsın canım
aylin beslenmene dikkat et canım nişana kadar fit olmalısın
narin-nazenin geçmiş olsun canım hem bebişine hem sana havalar bir öyle bir böyle
butterfiy gözünüzaydın canım Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin canım
melocum senin ve elimpianın çok pozitif enerjisini ekran karşısından alabiliyorum opuyorumnanaktan
elimpia doğru yoldasın bence canım devam et. Tunusada sen bizi temsilen gidersin inşallah sempatiksalakcinni çok güzel olur yaa böyle bir seyehat hadi bakalım hayırlısı bu arada annene bayıldım karbonsipunktur benim annemde telaffuzu zor kelimeleri söyleyemez bu benim çok hoşuma gidiyor onlar bir taneler
definya bende senin gibiydim canım hırsımı yiyeceklerden çıkaran biriydim ama şimdi arada bir yapıyorum çünküğ hemen aklıma gramda olsa verdiğim kilolar geliyor kendimi çekiveriyorum sende dayanmalısın yada çiğneyebileceğin az kalorili birşey at ağzına ve çiğne
masumm hiç moralini bozma senin gibi ağır ağır yol alan bir yolcu daha var o da ben gram gram gidiyor 4 ayda 6 kilo ama moralimi bozmuyorum çünkü gidenler kesin vedalaştıklarım o yüzden seviniyorum bir daha dönmüycekler
Valla canı hayatımda yemediğim kadar yiyorum valla..ceviz falan ağır geliyor ondna daha çok fındık tüketiyorum da masraf kızlar ya 10 tl lik ben aldım 4 tl lik kocma almış daha bir hafta olmadı bitmek üzere valla yandık ki ne yandık diyorum:)işallah bu kadar fındık yemeye heryerim sivilceyle dolmaz ve şişmem bakalım p.tesiyi iple çekiyorum..canımmm..geçmiş olsun ılık sıvı almaya çalış..ufaklık asıl oldu bu arada?hım mm..şimdi gördüm o da tam düzelememiş istirahat edin
aynen bence de nesli tartılma yani..
bu aradanihal götürüyon fındıkları..canım çekti
canımmm hayırlı olsun diş buğdayınız..herzamanki gibi fotoları göremedim ama facede bakarım işallah...merhabalarrrr oğluşumun diş buğdayı çok iyi geçti zemuszemus
resim eklerim opuyorumnanaktan
topik bugün çok sessizmiş yaa nerde bu devlet
kaptanım babana geçmiş olsun canım...
süperisn sen toprağım ne diyim ben sana..hayranım azmine..sakın bozma ve emeklerine yazık etme..dediğin gibi yaza az kaldı ha gayret..oralarda almadan gelince kim tutar seni be toprağım hımm??menümü yazayım
sabah sucuk peynir domates 1 ttatlı kaşığı bal 1 dilim pide
ara 1 portakal
bebeğimin töreninde :) 1 kepçe diş buğdayından 1 peynirli börek 1 dilim kek şekersiz çay saat 4 gibi filan
akşamda sadece mercimmek çorbası ekmeksiz
şekersiz çay su yeterli spor evin içinde misafirlere koşuşturma ve egenin gönlünü yapma resmen belim ayrıldı ağrıdan :kedi:
şu spor işini düzene sokamadım yaaa
geçen hafta çok verdin ya o yüzden bu hafta veremesen ile canını sıkma tatlım bak ne güzel çözüldü vücudun...günaydın a.s. a.s.a.s.
ortim girmemiş ne zamandan beri nerdesin kııııssss...
yarın tartı günü kendimi hiç kilo verememiş gibi hissediyorum ve acayip şişlik var.bakalım yarın tartıda ne çıkacak
günaydın kızlar dün anneme gititm
sonrada gelince nete giremedim
çok saglıksınz beslendim dün yazıyorum
sabah
2 ekme
1peynir
domat. sal.
yumurta,,
ara
1incir
1ceviz
y.bardak süt
öglen
yarım tabak makarna
bol salata
ara
1 elma
akşam
yok
ara
1incir
yarımceviz
1 bardak süt
1 piko
çok fena yemişim dimi
ortim
sabah gidip 45. dk yürüüdm
şimdiide kahvaltı yapıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?