80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım
sabah sucuk peynir domates 1 ttatlı kaşığı bal 1 dilim pide

ara 1 portakal

bebeğimin töreninde :) 1 kepçe diş buğdayından 1 peynirli börek 1 dilim kek şekersiz çay saat 4 gibi filan

akşamda sadece mercimmek çorbası ekmeksiz

şekersiz çay su yeterli spor evin içinde misafirlere koşuşturma ve egenin gönlünü yapma resmen belim ayrıldı ağrıdan :kedi:

şu spor işini düzene sokamadım yaaa

ızlemcim tatilde olmana rağmen güzel idare ediyorsun canım. Sıkma kendini hiç gelince kaldığın yerden tam gaz devam

arkadaşlarım bu bizim bugümki halimiz,çok eğlenceli bir o kadarda yorucuydu, bu elbisemi daha önce almış bir kez giyebilmiştim, araya hamilelik doğum girdi 1 karıştan fazla açık kalıyr kapanmıyordu, mersine gelecekken bir denedim çok rahat oldu delirdim sevinçten şimdi güzel güzel kullanıyorummm zemuszemus

resim burdaaaaaaaaaaaaaaa göremeyenler için :)

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/205.jpg

bütün dişlerimizi göstermişiz kuşumla ama bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum :)))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
İzlemcim tatilde olmana rağmen güzel idare ediyorsun canım. Sıkma kendini hiç gelince kaldığın yerden tam gaz devam

canım kendimi çok frenliiyorum emeklerimin boşa gitmesini hiç istemem, yaza ne kaldı şurda, mesela önümde börek mi var ya izledim diyorum bak şimdi bu yufka içindeki de peynir git dolaptan ye peyniri, bi anlık bu sen en iyisi 2 bardak su iç diyorum kendimi telkin ediyorum kaydirigubbakcemile3
yesem 3-4 dilim yerim, şu midem küstü yiyemiyorum diyenler varya benim midem hiç küsmüyor vallahi bu iştahla bilemiyorum :kedi:

bende yatıyorum iyi geceler kızlar oğluma maşallah deyin haaa bi nazar deyiyor anamı ağlatıyor kaydirigubbakcemile3

ıyı geceler kızlar buterful izlem resmınıze baktım inşallh hep yüzünüz öyle güler cok şeker ogluşun ben bılırım diş bugdayını bu arada

Canım hiç korkma ben doğumdan 40 gün sonra olmuştum (yani 1,5 ayda 2 ameliyat oldum ) küçücük bebeğimle yattım hastanede (en küçük refakatçi diye gülüyordu hemşireler)
merak etme sana bi şey olmaz eğer ameliyat olmazsan olabilir o yüzden bi an önce kurtul derim..benden 15 tane aslanparçası taş çıkmıştı ,kapalı ameliyat oldum 4 tane deliğimin izi hala durur :)) ama 2 gün sonra evde yemek yapıyordum..o dayanılmaz ağrıyı çekmektense ol bi an önce acil şifalar tatlım,aklına kötü şeyler getirme emi..

Oyyyyy çok tatlı sıpa yaaaa kocamannnn maşallah ona izlemcim!çok hoşsunuz ana-oğul..

süper menü tülaycım ..harikasın...
ama herşeyden karnın doyana kadar az puan o zaman çok fazla yiyecek oluyor ki...ben yapamam zaten bu diyeti neyse ..sen mantığını kavramışsın .
izloş iyi gidiyorsun..bu kadar uyaran arasında ..hadi bakalım

bende yatıyorum iyi geceler kızlar oğluma maşallah deyin haaa bi nazar deyiyor anamı ağlatıyor kaydirigubbakcemile3
maşallllaaah ...teyzesinin kuzusuuuuu... çok tatlı yaffffff...sende hoş olmuşsun elbisen de yakışmış izloş
Oyyyyy çok tatlı sıpa yaaaa kocamannnn maşallah ona izlemcim!çok hoşsunuz ana-oğul..

sizde çok tatlısınız facede baktım fotolarınıza..maşallahhh

günaydın a.s. a.s.a.s.
ortim girmemiş ne zamandan beri nerdesin kııııssss...

yarın tartı günü kendimi hiç kilo verememiş gibi hissediyorum ve acayip şişlik var.bakalım yarın tartıda ne çıkacak

menümü yazayım kimse yok ..bu ara işler kesat
sabah
2ekmek-labne
1peynir
domates-maydanoz

ara
meyve

öğle
börülce salatası
2 ekmek

ara
yoğurt+elma

ara
diyet bisküvi 1 paket

akşam
kaldirik kavurma(buralara has ben de burda öğrendim)
2 ekmek
yoğurt

ara
meyve​

günaydın kızlar dün anneme gititm
sonrada gelince nete giremedim
çok saglıksınz beslendim dün yazıyorum

sabah
2 ekme
1peynir
domat. sal.
yumurta,,

ara
1incir
1ceviz
y.bardak süt

öglen
yarım tabak makarna
bol salata

ara
1 elma

akşam
yok

ara
1incir
yarımceviz
1 bardak süt
1 piko

çok fena yemişim dimi
ortim

sabah gidip 45. dk yürüüdm
şimdiide kahvaltı yapıcammm

çok geçmiş olsun tatlım...Sakın korkma Deryanın da dediği gibi hurtulcaksın öyle düşün..Acil şifalar diliyorum canım..
evet evet kesinlikle çok mgüzel olmalıyım mTemmuz sonuna kadar canım..ay benim annemde daha ne laflar var duysan ölürsün...

Valla canı hayatımda yemediğim kadar yiyorum valla..ceviz falan ağır geliyor ondna daha çok fındık tüketiyorum da masraf kızlar ya 10 tl lik ben aldım 4 tl lik kocma almış daha bir hafta olmadı bitmek üzere valla yandık ki ne yandık diyorum:)işallah bu kadar fındık yemeye heryerim sivilceyle dolmaz ve şişmem bakalım p.tesiyi iple çekiyorum..

merhabalarrrr oğluşumun diş buğdayı çok iyi geçti zemuszemus

resim eklerim opuyorumnanaktan

topik bugün çok sessizmiş yaa nerde bu devlet
kaptanım babana geçmiş olsun canım...
canımmm hayırlı olsun diş buğdayınız..herzamanki gibi fotoları göremedim ama facede bakarım işallah...

süperisn sen toprağım ne diyim ben sana..hayranım azmine..sakın bozma ve emeklerine yazık etme..dediğin gibi yaza az kaldı ha gayret..oralarda almadan gelince kim tutar seni be toprağım hımm??

geçen hafta çok verdin ya o yüzden bu hafta veremesen ile canını sıkma tatlım bak ne güzel çözüldü vücudun...

evet Banucum düzensiz olmuş..Olsun bugün tolere edersin canım sıkma canını..
Herkese mutlu sabahlar..çook güzel bir gün diliyorum hepinizeeeeeeeeee

kaptanım deryacım..ben bu akşam Allah nasip ederse Tekirdağa gidiyorum fıstığıma kavuşcam..bugün 16 dan itibaren yokum..muhtemelen de giremem..ben geçen c.tesi dr da 87.5 çıkmıştım ..listeye ona göre yazarsın tatlım,tşk..

herkese günaydıınnn a.s. öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için kızım ve kendi adıma çok teşekkür ederim.çok şükür bugün daha iyiydi okuluna başladı bende işbaşı yaptım

obilen canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun tatlım agrılarından :teselli:

kaptancıgım babana çok geçmiş olsun canım.

izlemm ikinizde çok harika görünüyorsunuz aman maşalalh diyeyim nazar değmesin

sevgili ortim çok iyi gidiyorsun takip ediyorum menülerini :lepi: ben bu hafta hastalıklardan dolayı sporumu çok yapamadım yediklerimede elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım inşallah yarın tartıda hepimizin yüzü güler :smiley-cool:

kızlar dün televizyonda bir uzmanı dinledim moral bozmak gibi olmazsa sizede anlatmak istiyorum.hacettepe üni. bir araştırma yapmış ve diyet yapıp kilo veren insanların sadece %10 u bu kiloyu korumayı başarabiliyormuş.inşallah bizde o %10 nun içerisine girebiliriz.:Saruboceq: her uzmanın dediği gibi oda aynısını söyledi bunu bir yaşam şekli haline getirmelisiniz.nerde duracagınızı nelere dikkat edeceğinizi ögrenmeniz lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…