80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru canım bak benim babam 33 kg verdi 28 ini falan geri aldı nasıl kızıyorum..ben hiç bir kerede öyle kilollar vermedim en fazla bir kerde verdiğim 9 kg dır..bakalım ben daha ilk aşamayı geçemedim tatlım..korumak kenarda dursun şimdilik

kaptanım çok saol :) verdiğin öğütleri dinliycem emin ol :) bu arada babana da çook geçmiş olsun. Umarım şimdi daha iyidir.
kızlar hepinize çok tşk ederim, moral desteğiniz için , iyi ki varsınız.Şeniz

denizcim , nihale katılıyorum. aslında önemli olan zayıflamak değil, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. herşeyden yemek ama azar azar yemek... bunu bi yaşam tarzı haline getirmek.
çok zor tabi 30 senelik alışkanlıkları değiştirmek ama deniycez bakalım daha sonra üzülmemk için...

nasıl üzüldüm şimdi 33 kilo verip 28 ini geri almak ne demek onca zahmet onca emek boşa gitmiş .vücut nasıl şaşırmıştır kafamçokkarıştı aman yavaş olsun kalıcı olsun inşallah. nihalcim baban neden geri aldı .çok sıkı bir diyetten sonra bıktı falan mı böyle oldu lütfen anlatırmısın

canım hiç korkma ben geçen yaz oldum...çıkan taşları hala saklarım...)) o dayanılmaz ağrıyı çekmek daha zor...2 günde ayağa kalkıyorsun..1 hafta sonra işime dönmüştüm ben...
rica ederim güzelim..bulduğum herşeyi sizle paylaşmaktan zevk duyuyorum...
bende yatıyorum iyi geceler kızlar oğluma maşallah deyin haaa bi nazar deyiyor anamı ağlatıyor kaydirigubbakcemile3
tü tü tü maşallah ALLAH nazarlardan korusun...:)))))
günaydın canım..geçmiş olsun prensese ve sana..)olumunekankayizsmile
ben varım kıss...beni adamdan saymıyonmu:roflol::roflol::roflol:

günaydın fıstıklarrr...
kızlar ben yemeğimi evden getirdiğim için hemen yazıyorum..
bugünki menüm...

SABAH
1 bardak su+tiroid ilacı
YOLDA
4 kuru kayısı + 2 kepekli bisküvi

KAHVALTI
1 kk peynir
1 domates
1 dilim ekmek
çay

ARA
5,1 çay + elma

ÖĞLE
3 köfte
1 kase cacık ( bol dereotlu )....:))
1 dilim ekmek

ARA
galeta+ yeşilçay

AKŞAM
z yağlı barbunya
cacık
ekmek

ARA
elma+portakal

dün akşam yaprak dökümüne bakarken 50 dk bantta yürüdüm..:lepi:

canım şöyle daha önce de bahsetmiştim babam bir tek insan yemiyordu acayip boğazlı bir adamdır neyse taktı kafaya verdi 5 ayda 33 kg..onu 1 sene falan korudu sonra yavaş yaval almaya başladı sonra bir bakmışım göbek çıkmış ben daha azını aldı sanıyordum..ya dedim sen yeniden doğdun..birçok kişi seni tanıyamıyordu ne hoş duygu nasıl vazgeçersin bundan diyorum susuyor..
canım babam kendini tuttu tuttu az yedi spor yaptı(hergün sabah 7 de çıktı 1.5 saat yürüdüler annemle..ee sonra noldu kendini tutup durmaktan sıkıldı..sıkıldıkça yedi..bir de stress var tabi..çok zor bir babanem var ve artık babamlarla yaşıyor kaprisleri hiç bitmiyor..kardeşim ordudan istifa edicem dedi ona üzüldü falan ..duygusal açlığa yenilir o da benim gibi..işte böyle canım..,ben de bu yöntemi böyle kısırdöngüye girmeyim farklı bişi deneyim diye başladım bu örnekleri görüğp işte annem 12 kg verdi verdiklerinin hepsini üstüne 3 kg daha aldı..hepimizyuvarlanıyoruz anlayacağınız..eyvahedigeldismile

tüm kilo problemi yaşıyanların ortak derdi bu sanırım.duygusal açlık.canımız bişeye sıkıldıgında hooop kendimizi buzdolabının başında buluyoruz.ben 2 sene önceye kadar sigara içiyordum. canım bişiye sıkıldıgında hemen bi sigara yakar bide yanında kahve içerdim.ozamanlar kilom 75-76 falandı sigarayı bıraktım busefer onun yerine yemek yemeye başladım.86 ya kadar çıktım.sigarayı bıraktım yaa benden mutlusu olamaz diyip umursamadım ozamanlar bu kiloyu.benim bi arkadaşım var.çok problemli bir evliliği vardır kendisinin.canı sıkıldımı morali bozuldumu temizlik yapar keşke bende öyle olsaydım.kadının hem evi pırıl pırıl hemde maşallah manken gibi kaydirigubbakcemile3 kadın strese ragmen bu işten karlı çıkabilmeyi başarmış.ben strese girdimi elim ayagım tutmaz hem evim kokar hemde ben şişmanlamaya devam ederim akannehir

slm kızlar...

ıZLEMCıM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ..BU ELBıSEYLEDE BAYA ZAYIF GÖRÜNMÜŞSÜN...

OBıLEN KORKMA CANIM ıNŞALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN...

SEVGıLı ORTıCıM YETER ARTIKIN KENDıNE GEL YOKSA SENı ORTıLıKTEN REDDEDECEM HAAAAAAAAAA
.....alsanaalsanasmile

Denizcim hepimizin ortak problemi bu ben de aynen sen gibiyim valla..canım mı sıkıldı moralim mi bozuk hem deli gibi yer hem de bir bırakırım kendimi amanınnnnn..böyle olmamak lazım işte..ben kendimi aman nazar değmesin pazar gününden beri inanılmaz iyi hissediyorum..hep güzel şeyler düşünüyorum..ben de kendimi işe veriyorum..işyerinde acıkır gibi oluyorum çıkıp bir dolanıp geliyorum..evde iş yapmaya verdim kendimi ben de önceden olsa ayy derdm akşam 19.30 da kapıdan içeri giriyorum bu satten sonra ne işi yapabilirim ki?ama şimdi yaptıklarıma ben de inanamıyorum..dün gece eşim yine ben işlenirken dedi zaten seni 2.5 senedir tanıyorum..tanıştığımızdna beri seni hiç böyle pozitif enerjik görmemiştim dedi..beni çok şaşırtıyorsun dedi ben ondna daha şaşkınım..
dün akşam kuzenlerle dışarı çıktık..ben aramı saat 17 gibi yapmıştım ya normalda bir çorba falan içmem gerekiyordu hiç açlık çekmediğimdne yemedim çay kahvalerimi şekersiz içtim..yanımda pasta yediler hiiç canım çekmedi..

herzmaanki gibi süper menü canım tebrikler süpersin:lepi:ben akşam dışardaydım ya gelince de işlendim derken izleyemedim yaprak dökümünü am aartık baydı ya..yakında hayriye hanım da kötü yola düşecek öyle bitecek dizi sanırımlülülülülülü

canım maşallah nazar değmesin.seni çok iyi anlıyorum sen öncelikle inandın bu yönteme ve inandıgın içinde moralmen kendine geldin. inşallah sonuçlarını aldıkça çok daha güzel olacak.olumunekankayizsmile

selam
okadar işim varki birilkmiş hepsi şimdi çocukları uyuttum yazayım deidm
bir şey sorma istiyorum kızlar
sabah 45 dk yürüdüm şimdi bisiklet ve ts kullansam çokmu yüklenmiş olurmm

ay canım işallah biran önce sonuç almaya başlarım da moralim aynen devam eder..

selam
okadar işim varki birilkmiş hepsi şimdi çocukları uyuttum yazayım deidm
bir şey sorma istiyorum kızlar
sabah 45 dk yürüdüm şimdi bisiklet ve ts kullansam çokmu yüklenmiş olurmm

yürüyüş yaptıysan yeter canım bisikleti yürümediğin zamanlarda yap daha çok sıkılaştırıcı kol bacak göbek hareketleri yap derim bana kalırsa..
vücudu çok yorduğunda enerjisi kalmayıp yediklerini yakmıyormuş benim dr un dediğine göre canım..

kızlar bugünkü menüm:
kalkınca bir bardak su
bol peynirli tek yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmek
2 avuç fındık
öğle:2 parça ızgara tavuk
1 koca tabak z.yağlı yoğurtlu ıspanak
saat 16.15 de bir activia,2 avuç fındık ve iki kivi yicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…