canım benim kızkardeşim öyle sinirlensin o evi dip köşe kırklar yeni yapmış olsa bile...kilo problemide yok zaten fizik olarakta bize benzemez... 3 kardeşiz biz erkek kardeşim ve ben benzeriz... o farklıdır çoğu zaman anneme takılır beni evlatlıkmı aldınız hastanedemi karıştım der...annecim hepimizi köyde evde doğurmuş...öyle olmasına imkan yok der...)))tüm kilo problemi yaşıyanların ortak derdi bu sanırım.duygusal açlık.canımız bişeye sıkıldıgında hooop kendimizi buzdolabının başında buluyoruz.ben 2 sene önceye kadar sigara içiyordum. canım bişiye sıkıldıgında hemen bi sigara yakar bide yanında kahve içerdim.ozamanlar kilom 75-76 falandı sigarayı bıraktım busefer onun yerine yemek yemeye başladım.86 ya kadar çıktım.sigarayı bıraktım yaa benden mutlusu olamaz diyip umursamadım ozamanlar bu kiloyu.benim bi arkadaşım var.çok problemli bir evliliği vardır kendisinin.canı sıkıldımı morali bozuldumu temizlik yapar keşke bende öyle olsaydım.kadının hem evi pırıl pırıl hemde maşallah manken gibi kaydirigubbakcemile3 kadın strese ragmen bu işten karlı çıkabilmeyi başarmış.ben strese girdimi elim ayagım tutmaz hem evim kokar hemde ben şişmanlamaya devam ederim akannehir
olumunekankayizsmileSLM YAGMURGÖZLÜMMMMopuyorumnanaktan
haklısın baydı gerçekten...ama bende bantta sıkılmadım izlerken vakit geçti...önümüzdeki sezonda devam edecekmiş..daha başlarına ne gelebilirki...çok merak ediyorum...herzmaanki gibi süper menü canım tebrikler süpersin:lepi:ben akşam dışardaydım ya gelince de işlendim derken izleyemedim yaprak dökümünü am aartık baydı ya..yakında hayriye hanım da kötü yola düşecek öyle bitecek dizi sanırımlülülülülülü
cnm seni görmemişim gördüğümde de sen gitmişsin. bi türlü yakalamıyorum kimseyi zatiii....
adaer canımmm evin süper misler gibi olmuşopuyorumnanaktan Allahtan dileğim huzurla eşinle beraber yaşlanmanız. Sen kendi düzenini kurarsın canım
narincim hastasın sanırım canım çok geçmiş olsun
kızlar ben kaçar yolcuyum öptüm hepinizi..beni özleyin anacım p.tesiye dek yokum fırsat bulursam girerim ..
Denizcim hepimizin ortak problemi bu ben de aynen sen gibiyim valla..canım mı sıkıldı moralim mi bozuk hem deli gibi yer hem de bir bırakırım kendimi amanınnnnn..böyle olmamak lazım işte..ben kendimi aman nazar değmesin pazar gününden beri inanılmaz iyi hissediyorum..hep güzel şeyler düşünüyorum..ben de kendimi işe veriyorum..işyerinde acıkır gibi oluyorum çıkıp bir dolanıp geliyorum..evde iş yapmaya verdim kendimi ben de önceden olsa ayy derdm akşam 19.30 da kapıdan içeri giriyorum bu satten sonra ne işi yapabilirim ki?ama şimdi yaptıklarıma ben de inanamıyorum..dün gece eşim yine ben işlenirken dedi zaten seni 2.5 senedir tanıyorum..tanıştığımızdna beri seni hiç böyle pozitif enerjik görmemiştim dedi..beni çok şaşırtıyorsun dedi ben ondna daha şaşkınım..
dün akşam kuzenlerle dışarı çıktık..ben aramı saat 17 gibi yapmıştım ya normalda bir çorba falan içmem gerekiyordu hiç açlık çekmediğimdne yemedim çay kahvalerimi şekersiz içtim..yanımda pasta yediler hiiç canım çekmedi..
BUĞÜNKÜ MENÜM:
YOK ÇOK ŞıŞıM ÖĞLENDEN
AKŞAM:
peynirli salata, ve bir kase çorba içicemm
ARA:
1 elma,1 havuç
felaket şişim yani yarın tartıda ne çıkıcak bilinmezzzz,,inşallah artı çıkmam..
slm kızlar...
İZLEMCİM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ..BU ELBİSEYLEDE BAYA ZAYIF GÖRÜNMÜŞSÜN...
OBİLEN KORKMA CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN...
SEVGİLİ ORTİCİM YETER ARTIKIN KENDİNE GEL YOKSA SENİ ORTİLİKTEN REDDEDECEM HAAAAAAAAAA.....alsanaalsanasmile
merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum şuan 85 kiloyum.ama vermek istiyorum hadi hep beraber yola devammm.
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş "sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum." kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış? Çocuk: onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında; bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?