80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim kızkardeşim öyle sinirlensin o evi dip köşe kırklar yeni yapmış olsa bile...kilo problemide yok zaten fizik olarakta bize benzemez... 3 kardeşiz biz erkek kardeşim ve ben benzeriz... o farklıdır çoğu zaman anneme takılır beni evlatlıkmı aldınız hastanedemi karıştım der...annecim hepimizi köyde evde doğurmuş...öyle olmasına imkan yok der...)))
SLM YAGMURGÖZLÜMMMMopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
haklısın baydı gerçekten...ama bende bantta sıkılmadım izlerken vakit geçti...önümüzdeki sezonda devam edecekmiş..daha başlarına ne gelebilirki...çok merak ediyorum...
cnm seni görmemişim gördüğümde de sen gitmişsin. bi türlü yakalamıyorum kimseyi zatiii....

:roflol::roflol::roflol:

adaer canımmm evin süper misler gibi olmuşopuyorumnanaktan Allahtan dileğim huzurla eşinle beraber yaşlanmanız. Sen kendi düzenini kurarsın canım

çok sağol canımmmmm.Amin inşallah...

izlemmmm yine süper görünüyorsunuz.ne diyeyim maşallah maşallah maşallahhhh

eve gidip yatmak istiyorum bu grip çok fena bişey.bide hastayken kimsenin canı bişiy istemez benim canım abur cubur istiyor yaaa sempatiksalakcinni

narin geçmiş olsun cnm
nihal iyi yolculuklar

bugün çok sakin burası ve sılkıcı kimsecikler yok:umursamaz:

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum şuan 85 kiloyum.ama vermek istiyorum hadi hep beraber yola devammm.

hergün giriyormusun ne güzel.....birbirinize destek olursunuz bende varım artık bir tane daha tombiş arkadaşınız olacak hadi hep beraber zayıflayalım inşallah

ya kızlar bende sizin gibiyim hem kendimi hem evi bırakırdım kendi haline ama şimdi biraz daha kontrol ediyorum gibi öfkelenince pc başına geçmeye yada dolap düzetlmeye hiçbiri olmadı illa çiğniycem az kalorili şeylere yöneliyorum

kimsecikler yok

darkolive maşallah canım çok tatlı bebişin dişlerinede maşallah Allah nazardan korusun Sende çok tatlı çıkmışsın zarif ve hoşsun

elimpia sanada iyi tatiller babanın kiloyu tekrar almasına üzüldüm
inşallah bizlerde tekrar almayız

BUĞÜNKÜ MENÜM:

SABAH:
1 yumurtayla menemen,peynir,zeytin,domates salatalık,1 dilim ekmek

ARA:
1 havuç,,yarım elma

ÖĞLEEEEEEEEEEEEE........((ÇOK FAZLA OLDU AMAAAA))
1 tabak pilav,yarım tabak sebze yemeği,yarım tabak barbunya,,1 kase yoğurt

ARA:
YOK ÇOK ŞİŞİM ÖĞLENDEN

AKŞAM:
peynirli salata, ve bir kase çorba içicemm

ARA:
1 elma,1 havuç

felaket şişim yani yarın tartıda ne çıkıcak bilinmezzzz,,inşallah artı çıkmam..

ben de şişim neden bilmiyorum karnım şiş...sanırım benim de yüzüm gülmeyecek tartıda adetime daha 2 hafta var oysa

Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş "sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum." kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış? Çocuk: onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında; bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLı BıR ADAMIM" dedin.

canim insallah yarin tartilip yeniden basliyorumzemuszemus

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum şuan 85 kiloyum.ama vermek istiyorum hadi hep beraber yola devammm.

dogru yerdesin canim topigimize hosgeldinyerimseniben

merhaba kizlar bi ugrarayim dedim...
ben iyiyim sizler nasilsiniz?
rejim pek iyi gitmedi bu hafta, yarin kac cikacam bakalim, kesin artidir...
bitürlü uzaklasamadim 90 dan ya.....

adacim herseyin mükemmel canim, güle güle otur canim benim... evt örnek oluyor bana hersey.. sagol..

aradabir gelirim...
yarin kilomu bildiririm.

öptüm herkesi

bu arada darkolive fistik gibisinn oglusunlaa..

ayyy cok güldüm:roflol: kizzzz bu gercekmi olmuskikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…