bu yöntem karboksipunktur canım..dr dream yaz ayrıntılı anlatıyor canım..
semacım nasıl yapıyorsun kabak soteyi tarifini verebilirmisin tatlım
deryacım
sen keisnlikle çok güsel yapıyorsun bu işi ve çok önemseyip gecenin 4 de liste yapıyorsun çok fedakarsınnn
ama bizimde konuştugumuz konu şu kii
biz paylaşım isityoruz motive olmak açısındnan
Kaptanım lafımız sana değildi hiçüzerine alma canım.Ama biz burda hergün birbirimizi motive etmeye uğraşırken hiç görmediğimiz isimlerinuma günü tek bi mesajla birinci olması sinir bozuyor gerçekten.Liste bizim için tabiki önemli sonuçta buranın formatı bu, olmazsa olmazı .. Bu hafta serdik diye her hafta bu şekilde olucak diye bir kuralda yok mesela listenin içler acısı halini gören herkes bu hafta bişeyler yapmak için çabalıyor .Demekki liste bir motive unsuru .
Ben şahsen bu konuya meloşum kadar takılmamıştım ama o haksızlık olduğunu ve buna gelemediğini yazmış bana .Bana göre haklıda . Biz sadece bu kadar paylaşımdan bu kadar çabadan sonra( " bu hafta böyle olmayabilir ama çizelgelerde verilen kilolardan çabalar çıkıyor ortaya")Bildiğimiz yaptığı hatalarıda doğrularıda yazan paylaşan birini görsek daha güzel olur .
Sen kaptanımızsın ,Bizim içinde fedakarlıklar yapıp diyet topiclerinde kıskanılan çizelgeler hazırlıyorsun .senden en ufak rahatsızlığımız yok aksine seni çok seviyoruz kaptanım .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaptanım sizinle ilgisi yokki nereye :gitme:ben taa başından dedim pire için yorgan yakmaya benzedi bu iş...oooooo ne oluyoruz hanimlar herkes istifayi basiyor
olabilir bu hafta herkes az kilo verdi ve motivasyon azaldi ama böyle yapmayalim hanimlar hepimiz koskoca kadinlariz
kaptanim sende dur durdugun yerde ne istifasi duymamis olalimlmaz:
bence melocum aksama gelsin düzgün bir sekilde anlatsin isin aslini ve bu konuda burda kapansin
cacigi cikti iyice
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Nihalcim sağol canım iyiyim.Senin muayne sonuçlarını belkiyorum İnş güzel rakam görür sevinirsin canım.Dün akşam aklıma geldi yarın gidicekti nasıl geçicek acaba diye ben bile merakta kaldım heyecanlandım.Sendeki pozitifliği görünce, inanıyorum senin başaracağına opuyorumnanaktan
kızlar iyiki varsınız ya..
NİHAL,TÜLAY,BANU,DENİZ,AYDA,İZLEM,SEMA,DENİZ,BAHARNAZ,TUĞBA,DERYA
saymadığım kaldımı??
sizi hiç görmemiş olsamda bende birer hayali olarak canlandırdığım sanki yıllardan beri tanıdığım arkadaşlarım oldunuz...
iyiki varsınız yaaaaaaaopuyorumnanaktan
aelma sirkesi içen arkadaşlar
ya benim kafaöm karıştı
aç mı tokmu
günde kaç ke ziçilmesi gerekiyor bu sirkenimn
ben içemedim ama içen arkadaşlar hatırladığım kadarıyla aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal katıp içiyorlardı
Sonuç olarak böyle şeyler de benim motivasyonumu bozuyor arkadaşlar ufak tefek şeylerden sorun çıkarıyorsunuz bana göre ve ben yapı olarak hassas bi kişiyim bu tarz olumsuzluklar beni kötü etkiliyor..
bu sabah şaşkınlık ve kızgınlık içerisinde okudum hepinizin mesajlarını hepiniz aynı şeyi düşünüyorsunuz..
o halde bende gruptan ayrılıyorum benim motivasyona ihtiyacım var yeterince sorunum var zaten kafaya takacak böylesi kaprislerle uğraşmak istemiyorum..
umarım hepiniz ideal kilonuza kavuşursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?