80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nihalcim sağol canım iyiyim.Senin muayne sonuçlarını belkiyorum ınş güzel rakam görür sevinirsin canım.Dün akşam aklıma geldi yarın gidicekti nasıl geçicek acaba diye ben bile merakta kaldım heyecanlandım.Sendeki pozitifliği görünce, inanıyorum senin başaracağına opuyorumnanaktan

semacım nasıl yapıyorsun kabak soteyi tarifini verebilirmisin tatlım

veriyim canım
4 tane kabak
1 kuru soğan
4 domates ( yoksa 1 kaşık salça )
4 sivribiber
1 yemek kaşığı sıvıyağ
dereotu veya maydanoz ( hangisini seversen )

tuz karabiber pulbiber
yemeklik doğranmış soğanı 1 kaşık yağda kavur,doğranmış biberleri ekle,daha sonra domatesi,en sonda küp küp doğranmış kabakları ekle, kavurmaya devam et..tuzunu baharatlarını ilave et su eklemeden ( sulanıyor ) kısık ateşte kendi suyuyla pişir...en son dereotunu veya maydanozu koy...ister ılık ister soğuk ye yanında yoğurtla nefis oluyor ...afiyet olsun

deryacım senin kaptanlığınla ilgili şahsen kendi adıma hiçbir rahatsızlıgım yok.üstelik ne olursa olsun mutlaka her cuma gecenin bilmem kaçıda olsa o listeyi yapman benim için çok hayranlık duyulacak bir sorumluluk bilinci.lütfen bu olayı üzerine alma canım.melocum akşama buraya gelip mutlaka bir açıklama yapacaktır buna inanıyorum.inşallah herşey enkısa zamanda tatlıya baglanır.

kaptanım sizinle ilgisi yokki nereye :gitme:ben taa başından dedim pire için yorgan yakmaya benzedi bu iş...

sorma canım ya bu akşam gidicem heyecan dorukta..akşam tekirdağdan geldik ya e tabi normalde annem gelecekti sadece ee kardeşimin eşi de bebekle gelince biraz panik oldum hemen yemek telaşına girdim şudur budur derken yorgunn düştüm eşim de diyor ki hani nerde senin gaz duurmların enerjin senin derhal gaz alman gerekiyor dedi kaydirigubbakcemile3ben de valla haklısın canım yarın gidip de alayım gazımı bak gaz kaçırmaya başladım dedim..kaydirigubbakcemile3herkeste bir gaz geiyiği sorma gitsin..herkes dört gözle sonuçları bekliyor ama ben biraz bozuğum aslında düzenim bozulunca şişlik hissetmeye başladıminat ettim şu fındıkları yicem diye dişimle kırmaya başladım ama çok acıyor ya...ondan çok fazla verdiğimi sanmıyorum ama artık kendi evimdetim ve birsürü kaçak önümdeyken yemedim kendimle gurur duyuyorum...

deryacım şahsen ben de birinci olmuşum yüzkarası olmuşum çok fazla etkilenmiyorum ama bu listenin motive kaynağı olduğu bir gerçek..takımın çoğunluğu bundan demotive oluyorsa da gerekli düzenleme yapabilirz..sen kaptanımız olarak kalmalısın lütfen üstüne yanlış bişi alma çok üzülürüz hepimiz

ayy nolmuş böyle oku oku hayret ettim

ve melocum lütfen bizi sensiz bırakma :gitme: akşama dön :gitme:
konuyu bizimle paylaşmalısın canım ( ben bir hatammı oldu diye düşündüm mesela )

bazen geçmiş uzun oluyor bende hızlı hızlı okuyup geçip sonra cevap vermem gerekiyor hani aceleyle yanlış birşeymi yaptım diye düşündüm

handerya canım sen kaptanımızsın sen nereye :gitme: ve çok büyük fedakarlık yaptığının hepimiz bilincindeyiz lütfen

aelma sirkesi içen arkadaşlar
ya benim kafaöm karıştı
aç mı tokmu
günde kaç ke ziçilmesi gerekiyor bu sirkenimn

opuyorumnanaktan hihoyyyt canım sende iyiki varsın

bu arada günlerdir benim canımda kısır çekiyor ve sizin oralarınkini biliyorum hataylı bayan arkadaşım vardı hep ona yaptırırdım malzemeleride hataydan gelirdi zaten şu anki kilolarımın çoğunu hatay yemeklerinden kaldım of of cokacimcoook gidip ara öğünümü hemen yemeliyim yoksa fena olcak

aelma sirkesi içen arkadaşlar
ya benim kafaöm karıştı
aç mı tokmu
günde kaç ke ziçilmesi gerekiyor bu sirkenimn

ben içemedim ama içen arkadaşlar hatırladığım kadarıyla aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal katıp içiyorlardı

elimpia haftasonun güzel ve iradeli geçmiş çok güzel canım
fındıktan dolayı sıkıntını kafana takma yarın herşey yolunda gider canım

kızlar ben çıkıyorum akşama ugramaya çalışacagım.ve inşallah herşey yoluna girmiş olarak bulurum topicimizi.hepinizi çok çok seviyorummmm opuyorumnanaktan

Kızlar sağolun hepiniz seninle bir ilgisi yok demişsiniz ama kiminle ilgisi var sorabilirmiyim?
Applecherry arkadaşımız her cuma girip düzenli olarak kilo bildirimi yapıyor ve girebildiği ölçüde az da olsa paylaşım yapıyor hiç girmeyen bi arkadaş değilki siz bunu neden görmek istemiyorsunuz..
Siz listeye cumadan cumaya öyle bi bakıp geçiyorsunuz hiç ayrıntılı inceledinizmi bugüne kadar her hafta listeden 2-3 kiş siliniyor mesela bu hafta niloşş gitti farkettinizmi?
o yüzden cumadan cumaya değil liste hep gündemde olsun diyorum zaten..

2 -3 haftadır burcu,evrel,niloş vs..bazı arkadaşlar sadece cuma günleri gelip bildirim yapıyor lütfen dürüst olup düşünün aynı şekilde evrel bu hafta birinci olsa aynı tepkiyi verirmiydiniz? lütfen birbirimize karşı torpil oynamasın listede olanlar kimlerse en yüksek kiloyu veren birinci olur kural budur 1,5 senedir.. yani ben izlem hakketti 700gr vermiş ama daha çok paylaşım yaptı o olsun bu hafta da birinci şeklinde bir yaklaşımda olsam olmaz bu iş.. körler sağırlar oluruz başka bişey değil..

ayrıca burada amaç birbirimizi motive etmek ve sonucunda kilo vermek neden bu kadar üzerine gittiniz applecheryy arkadaşımızın (ya da benim ) anlamadım..
applecherrynin yaptığı ne soruyorum size? her cuma düzenli kilo bildirimi yapıp kiilo vermeye çalışmak ve bunu bizimle paylaşmak mı suçu yada kızdığınız.. zaten eminim o da 900gr vererek birinciliği kapacağını düşünmemiştir..
yani hiç kimse de arkadaşım tebrikler dememiş kızcağıza bumudur motivasyon?

Kimse kendi motivasyonunu sağlamak uğruna başkasının motivasyonunu bozmamalı bana göre..

Bu arada üşenmedim o arkadaşımızın mesajlarını arattım son 2 hafta bildirim yapıp çıkmış ama öncesinde gayet paylaşımda bulunmuş,merak eden baksın lütfen..

Sonuç olarak böyle şeyler de benim motivasyonumu bozuyor arkadaşlar ufak tefek şeylerden sorun çıkarıyorsunuz bana göre ve ben yapı olarak hassas bi kişiyim bu tarz olumsuzluklar beni kötü etkiliyor..
bu sabah şaşkınlık ve kızgınlık içerisinde okudum hepinizin mesajlarını hepiniz aynı şeyi düşünüyorsunuz..

o halde bende gruptan ayrılıyorum benim motivasyona ihtiyacım var yeterince sorunum var zaten kafaya takacak böylesi kaprislerle uğraşmak istemiyorum..

umarım hepiniz ideal kilonuza kavuşursunuz..

aaaaaa ne oluyor ayol böyle ya şimdi melocum bana kızıcak gelince anlattıgımada pişman oldummm yaa

vallah cacigi cikti

bence böyle düsünme vallah topic dagilir

yapma böyle

hakliyken haksiz duruma düsme

yaaa artik bu konuda kapansin ya biz buraya kilo vermeye katiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…