benim amacım sizin motivasyonunuzu bozmak değil..ilk başta bunu söylemek isterim.eğer öyle olduysa da ayrılıyorum zaten.ama yazılanlara cevap yazma sorumluluğunu hissettim.
listeyi önemsemek ...evet hepimiz önemsiyoruz ama birinciliği değil...birincilikse ben zaten kafamda birinci olmuşum.tek amacım arkadaşlarıma destek olmaktı.
torpil yapılsın demedim haksa herkese eşit hak olsun.
ben sonradan geldiğim için topik kuralları ile ilgili hak iddia etmeye hakkım olmadığı için ayrıldım zaten.kural buysa böyle devam etsin diye.
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
NALCY
kızlar nerdesiniz ya???böyle saçma bir konu için burası bırakılırmı tamam hadi hepiniz gidin yani gitmekle sorun çözülüyormu??
listeye bakmak için uğradım benim hakkımda yine bi dünya yazmışınız ben ayrılıyorum arkadaşlar gözünüz aydın melocuma da söyleyin geri dönsün
forumun başka yerinden devam edicem
artık 3-5 kişi aranızdan birini paylaşım durumuna göre haftanın 1.si seçersiniz size de bu yakışır
Bir de şu listeyi lütfennnn haftaiçi de gündeme getirin son sayfada olsun lütfen bakınız saat gecenin 4.olmuş o kadar uğraşıyorum bakıp hııı haftanın birincisi.. mış demek için değil yani..arada bi bakıp gaza gelmek için bu listeee!
hadi iyi pazarlar şimdi..
kızlar topikten ayrılıyorum kkdan tabiki vazgeçemem ...ama topiğe girmeyeceğim.
banucum özür dilerim seni yalnız bıraktığım için
bence haklı ama biz burda bir bütün olduk..bir aile gibi olduk..bu pireye kızıp yorgan yakmak oluyor..bunu defalarca gündeme getirdiler... arkadaşlarımız yeni gelenler en az 2 hafta paylaşım yapsınlar sonra listeye alınsın denildi...ama havada kaldı...lmaz:
[ı]kızlar sormayın ya bendede bugÜn bİr acı Şeyler yemek geldİkİ İÇİmden kısır kısır dİye dÖnÜyorum evİn İÇİnde ..ÖĞle yemeĞİnİ yemesem akŞamda yemesem bİrazcık kısır yapıp yesem olurmu????kısır bİzİm burada sarmaİÇ dİyorlar,,ŞÖyle bol yeŞİllİklİ bol nar ekŞİlİ bol acılı ahhh dayanamıycam yaaaaaaaaaaaaa[/ı]
kızlar iyiki varsınız ya..
NİHAL,TÜLAY,BANU,DENİZ,AYDA,İZLEM,SEMA,DENİZ,BAHARNAZ,TUĞBA,DERYA
saymadığım kaldımı??
sizi hiç görmemiş olsamda bende birer hayali olarak canlandırdığım sanki yıllardan beri tanıdığım arkadaşlarım oldunuz...
iyiki varsınız yaaaaaaaopuyorumnanaktan
Kızlarrrr
neler olupbitmiş ben yokken yaaaa,çok çok şaşırdım açıkcası birinciliği bu kadar önemsediğinizi bilmiyordum..ama madem önemsiyorsunuz herkes birinciliğe oynasın ve en fazla kiloyu verme savaşı olsun gramlarla birincilik oldu biliyorsunuz bu hafta..
Ayrıca ben gündüzleri çok yazamasam da geceleri mutlaka okuyorum kim ne yapmış,ne yemiş içmiş diye,herşeyden hbrim var yani..
ben zaten 2 hafta paylaşımda bulunmayanı listeden siliyorum bu arkadaş da öyle yada böyle arada giriyor paylaşımda da bulunuyor (çok az da olsa) amaaaa her cuma düzenli giriyor benim önemsediğim konu da o zaten cumaları düzenli bildirim yapmak..
o hafta yeni arkadaşları listede mavi renkle yazıyorum zaten ilk hafta deneme oluyor ikinci hafta en çok kiloyu verdiyse o birinci oluyor çok doğal olarak..bunda ne tuhaflık buluyorsunuz bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamış değilim.. Gerçekten pire için yorgan yakmak diye buna derim..
yani grup olarak böyle ufak şeyleri büyütmeyelim lütfen hani atıyorum büyük kilolar verilmiş olsa ve o hafta yeni giren kişi birinci olsa anlarım ama bu arkadaş kaç haftadır bizim listemizde yeni değil hatırlatmak isterim..
Her neyse sonuç olarak ben sanırım yeterince takip edemiyorum listeyi ve kaptanlığı isteyen başka bir arkadaş devr alsın daha düzenli liste olur..
veriyim canım
4 tane kabak
1 kuru soğan
4 domates ( yoksa 1 kaşık salça )
4 sivribiber
1 yemek kaşığı sıvıyağ
dereotu veya maydanoz ( hangisini seversen )
tuz karabiber pulbiber
yemeklik doğranmış soğanı 1 kaşık yağda kavur,doğranmış biberleri ekle,daha sonra domatesi,en sonda küp küp doğranmış kabakları ekle, kavurmaya devam et..tuzunu baharatlarını ilave et su eklemeden ( sulanıyor ) kısık ateşte kendi suyuyla pişir...en son dereotunu veya maydanozu koy...ister ılık ister soğuk ye yanında yoğurtla nefis oluyor ...afiyet olsun
hayır canım böyle düşünüpte üzülme herkes rahatsız olduğu konuyu dile getirmezse nasıl anlıycaz birbirimizi nasıl çözülcek sorunlar fisfisfis
İZLOŞUM NERDESİN YA GEL ŞUNLARIN BİR KULAĞINDAN ÇEK GERİ GELSİNLER....alsanaalsanasmile
İZLOŞUM HOŞGELDİN...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?