80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim amacım sizin motivasyonunuzu bozmak değil..ilk başta bunu söylemek isterim.eğer öyle olduysa da ayrılıyorum zaten.ama yazılanlara cevap yazma sorumluluğunu hissettim.

listeyi önemsemek ...evet hepimiz önemsiyoruz ama birinciliği değil...birincilikse ben zaten kafamda birinci olmuşum.tek amacım arkadaşlarıma destek olmaktı.

torpil yapılsın demedim haksa herkese eşit hak olsun.

ben sonradan geldiğim için topik kuralları ile ilgili hak iddia etmeye hakkım olmadığı için ayrıldım zaten.kural buysa böyle devam etsin diye.

cnmm yaa pireye kızıp yorgan yakmayalım lütfen melocum biz istemiyoruz senin gitmemni ama bakk herkes yazdı sana birşeylerrr

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
NALCY

kızlar nerdesiniz ya???böyle saçma bir konu için burası bırakılırmı tamam hadi hepiniz gidin yani gitmekle sorun çözülüyormu??

hadi canim sende
ben tam 8 saat tir burdaydim ben cikmisim sen geldin
sen gittin vedalasmadan

oooo ben gidiyom millet geliyo ben gelis saatlerini tutturamiyom herhalde
kizlar esim geldi ben cikiyom
herkesi öpüyom
gece buraya gine bir ugrarim simdi eltime gitcem sünnet yatagi hazirlicaz

bende geldiiimmmm.ben elimden geldiğince sıkısık buraya ugrayıp paylaşımda bulunmaya çalışıyorum.ve bunu hem kendi motivasyponum için hemde sizleri çok sevdiğim için yapıyorum.mutluyum burda.iyiki varsınız kızlarrrr

selam kızlar dicem ama bir tek toprağım varmış bak izlemcim neler neler oldu topikte..bne de koşa koşa geldim pc başına sizlere müjdemi vereyim diye 1300 gr yağdan vermişim..hayraboluda düzen bozukluğundna yediğim iki akşam yemeğim de olmasa daha güzel sonuç alcakmışım..hayatımda bu kadar yiyerek ve spor yapmadan ve herşeyden önemlisi çok pozitif ve enerjik hissederk böyle kg vermedim ben..işallah böyle devam eder..çok mutluyum ama melocum ve derya gitmeyin lütfennnn..yanlış anlamalar var..biz birbirimizden güç alıyoruz..topik yeniden eski haline dönsün lütfen..

slm kızlar menümün akşam bölümünü yazıyımm..ÖĞLENıN KISIR FACıASINDAN SONRA YEDıKLERıM.

2 YK TAVUK SOTE, 1KASE YOĞURT, 1 DıLıM EKMEK

ara:
1 ELMA,1 PORTAKAL

listeye bakmak için uğradım benim hakkımda yine bi dünya yazmışınız ben ayrılıyorum arkadaşlar gözünüz aydın melocuma da söyleyin geri dönsün
forumun başka yerinden devam edicem
artık 3-5 kişi aranızdan birini paylaşım durumuna göre haftanın 1.si seçersiniz size de bu yakışır

--------------------------------------------------------------------------------
applecheryy den alıntıdır...

listeye bakmak için uğradım benim hakkımda yine bi dünya yazmışınız ben ayrılıyorum arkadaşlar gözünüz aydın melocuma da söyleyin geri dönsün
forumun başka yerinden devam edicem
artık 3-5 kişi aranızdan birini paylaşım durumuna göre haftanın 1.si seçersiniz size de bu yakışır

applecherry arkadaşım sen ne zaman geldin ki topiğe şimdi ayrılıyorum diyorsun, cumadan cumaya uğramakla olmaz bu iş birgünden birgüne birinin menüsü hakkında yorum yaptın mı yada yapılan yoruma cevap verdin mi allah aşkına gidersen git anlamıyorum bu insanları yaa, bide haklıymış gibi rol kesiyosun :enbuyukkk:

merak etme biz hem çalarız hem oynarız...

Son düzenleme:
bir ümit herşey yoluna girmiştir diye bakayım dedim ama maalesef durum değişmemiş.gerçekten nazar değdi bize galibaa :sinifsinif:

listeye bakmak için ugradım demişsin.senin amacında sadece liste değil mi.paylaşım birbirine destek olmak bunların hiç önemi yok mu.ben hiçbir zaman haftanın birincisi olmadım.ama emin ol şu topicteki paylaşımlar arkadaşlıklar motivasyon benim ve birçogumuz için çok önemli.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler inşallah yarın hepimiz için yepyeni ve çok güzel bir gün olur ve yaşanan tüm tatsızlıklar unutulup yine kaldıgımız yerden devam ederiz.derya ve melocum bukadar insanı lütfen üzmeyin siz olgun insanlarsınız eminimki üstesinden geleceksinizdir.olumunekankayizsmile

büyük bir sabırla herkesin yazdığını okudum...

kaptanım öncelikle şunu söylemek istiyorum yanlış hatırlamıyorsam deniz geçen hafta bu konuyu dile getirdi ve ayrıntılı renkli seninde dikkatni çeksin diye herkes düşündüğünü yazdı, madem her gece bizim menülerimizi dikkatle takip ediyorsun neden bir kelime yazmadın bu konuyla ilgili, yazdıysan ben atlamış olabilirim kusuruma bakma ama ben bunu çok merak ediyorum... üzerinde durmadığın için mi yoksa göremediğin içinmi çünkü hepimiz yazdık...

kesinlikle katılıyorum... bundan sonra güncelleme işini daha çok dikkate alıcam...

kızlar topikten ayrılıyorum kkdan tabiki vazgeçemem ...ama topiğe girmeyeceğim.
banucum özür dilerim seni yalnız bıraktığım için

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ortağım opuyorumnanaktan

kız yoksa gene teyzemi olucaz akannehir

canımsın, ee beni gördün kaç kez ama ben senin minicik fotoğrafını gördün, senide görmek isteriz ne kadar inceldiğini cicim olumunekankayizsmile

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: yanlış

evime gidince kabak sevmeyen biri olarak deniycem ortağım teşekkürler... :lepi:
hayır canım böyle düşünüpte üzülme herkes rahatsız olduğu konuyu dile getirmezse nasıl anlıycaz birbirimizi nasıl çözülcek sorunlar fisfisfis

İZLOŞUM NERDESİN YA GEL ŞUNLARIN BİR KULAĞINDAN ÇEK GERİ GELSİNLER....alsanaalsanasmile

İZLOŞUM HOŞGELDİN...opuyorumnanaktan

geldim canım, ama bende meloşuma katılıyorum, dalga geçer gibi bu hafta şunu verdim diyor gidiyor, neyse birinciliğini kutluyorum arkadaşın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…