80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalim canım benim sen mutlu oldukça bende nasıl mutlu oluyorum inşallah emeklerin boşuna gitmeyecek canım ben inanıyorum sana olumunekankayizsmile

canım benim eksik olma..dr öyle meşgul ki iki dakkada oluyor bitiyor işin ne olduğunu anlamadan kapının önünde buluyorsun kendini:kedi:ama ben anneni arada gazımı alırken sıkıştırdım araya şeker hastaları da yüksek tansiyon hastaları da yaptırabiliyormuş zaten 5000 hastayı tamamlayım normal şişmanlara değil sadece öyle rahatsızlıkları olanlara yapıcam dedi dr..şehirdışı mevzusunu soramadım ama bekleyelim iki hafta daha sonuca göre sorarım..

GÜNAYDIN KADINLAR KULÜBÜNÜN GÜZELLERı,,,,
NıHALCıM BENı NASIL HAYAL EDıYORSUN DıYE SORMUŞTUN ...
CEVAP VERıYıM..
BıR ARA FOTONU GÖRMÜŞTÜM BENıM KUZENıMıN NıŞANLISINA ÇOK BENZıYORSUN..
ONA BAKINCA AKLIMA SEN GELıYORSUN ıLGıNÇ TARAFI ıSE ONUN ADIDA NıHAN....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada banu,tülay ,izlem menüleriniz gözümden kaçıyor sanmayın..sporlar da çok iyi gidiyor ..bu cuma güzel sonuçlar görücez bence..

allam ne salağım fotom var ya bir de burda hayal urduruyorum millete..ay beni herkes birilerine benzetiyor..eşimin kuzeninin kocası tunuslu o da beni pokahantas karakterine benzettikaydirigubbakcemile3

İZLOŞUM İYİ GEZMELER CANIM...
BENİDE MERAK ETTİĞİNİ YAZMIŞSIN BOYDAN BİR FOTO ÇEKİP AKŞAMA EKLİYECEM CANIM...
guclubacismile

GÜNAYDIN SELMACIM NE ALEMDESİN REJİM FALAN DEVAM EDİYORMUSUN???sempatiksalakcinni

ıyıylik canım evet dıyetım ıyı gıdıyor tam olarak başladım 6. günümdeyım ve 1500 gr gıtmış kendımı ıyı hıssedıyorum baya sıkılaştım günde ıkı ıkıbucuk saat yürüyorum dışardaopuyorumnanaktan

allam ne salağım fotom var ya bir de burda hayal urduruyorum millete..ay beni herkes birilerine benzetiyor..eşimin kuzeninin kocası tunuslu o da beni pokahantas karakterine benzettikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oo selmacım süpersin tatlım tebrikler:lepi:özledik seni..

neslicim beni nasıl hayal ediyorsun? resmini gördüm demeakannehir

oo selmacım süpersin tatlım tebrikler:lepi:özledik seni..

nıhalcım bende senı tebrık edıyorum gercı öbür takıma yazmıştım gönülden tebrıkler evet bende hırs yaptım bu kez olacak bende seızlerı özledım ama beli bir süre takıma gırmeyı düşünmüyorum bende ters tepkı yaptı üzerımde baskı hıssettıkce yemek yeme ıstegım cogaldı o yüzden sadece dışardan konuk olarak burdayım buranın en eskılerı ben ve handeryayız topigın ılklerı ama ben bır yol katedemedım em güzelı böyle yıne aranızdayım canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

konuk oyuncu selma ha:))canım kendiniz özletme gel arada dea de..seni çok iyi anlıyorum..şu kilo alma meselesinin yüzde 40 ı yemektense yüzde 60 ı psikolojik bence...ben psikoterapilere de başladım o da iyi geliyor sanırım..bu sefer olucak başka yolu yokkkkkkkk

neslicim beni nasıl hayal ediyorsun? resmini gördüm demeakannehir

EVET CANIM SENİNDE FOTONU GÖRDÜM AMA GÖRMEDEN ÖNCE YÜZÜN DAHA TOPLU TONTİŞ BİR BAYAN BEKLEDİM YANİ ÖYLE HAYAL ETTİM AMA YANILMIŞIM KİLOLARINDAN DAHA ZAYIF GÖRÜNMÜŞTÜN FOTONDA,,AĞZIM AÇIK KALDI....akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…