wallahi gülüm elimden geleni yapıyorum işte, inan kendimi frenliyorum düşünüyorum, yazın ince tshörtlerden fırlayan göbek yağlarını çekeceğime 2 lokma az yiyim diyorum kaydirigubbakcemile3
saol canım, paylaşımlarının devamını diliyorum...
toprağım nihalim vallahi çok sevindim seni bu haftanın birincisi olarak ilan ediyorum :hooray:
nihalim canım benim sen mutlu oldukça bende nasıl mutlu oluyorum inşallah emeklerin boşuna gitmeyecek canım ben inanıyorum sana olumunekankayizsmile
günaydın fıstıklar...nasılsınız...
nihalim kutlarım kıss.:hooray:.çok sevindim..inş böyle devam eder...
günaydın arkadaşlar nasılsınız
GÜNAYDIN KADINLAR KULÜBÜNÜN GÜZELLERİ,,,,
NİHALCİM BENİ NASIL HAYAL EDİYORSUN DİYE SORMUŞTUN ...
CEVAP VERİYİM..
BİR ARA FOTONU GÖRMÜŞTÜM BENİM KUZENİMİN NİŞANLISINA ÇOK BENZİYORSUN..
ONA BAKINCA AKLIMA SEN GELİYORSUN İLGİNÇ TARAFI İSE ONUN ADIDA NİHAN....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN SELMACIM NE ALEMDESİN REJİM FALAN DEVAM EDİYORMUSUN???sempatiksalakcinni
allam ne salağım fotom var ya bir de burda hayal urduruyorum millete..ay beni herkes birilerine benzetiyor..eşimin kuzeninin kocası tunuslu o da beni pokahantas karakterine benzettikaydirigubbakcemile3
ıyıylik canım evet dıyetım ıyı gıdıyor tam olarak başladım 6. günümdeyım ve 1500 gr gıtmış kendımı ıyı hıssedıyorum baya sıkılaştım günde ıkı ıkıbucuk saat yürüyorum dışardaopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KADINLAR KULÜBÜNÜN GÜZELLERİ,,,,
NİHALCİM BENİ NASIL HAYAL EDİYORSUN DİYE SORMUŞTUN ...
CEVAP VERİYİM..
BİR ARA FOTONU GÖRMÜŞTÜM BENİM KUZENİMİN NİŞANLISINA ÇOK BENZİYORSUN..
ONA BAKINCA AKLIMA SEN GELİYORSUN İLGİNÇ TARAFI İSE ONUN ADIDA NİHAN....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ıyıylik canım evet dıyetım ıyı gıdıyor tam olarak başladım 6. günümdeyım ve 1500 gr gıtmış kendımı ıyı hıssedıyorum baya sıkılaştım günde ıkı ıkıbucuk saat yürüyorum dışardaopuyorumnanaktan
oo selmacım süpersin tatlım tebrikler:lepi:özledik seni..
süpersin...alkisalkisalkisolumunekankayizsmile
teşekürler yagmurgözlü nasılsın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neslicim beni nasıl hayal ediyorsun? resmini gördüm demeakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?