Kızlar sağolun hepiniz seninle bir ilgisi yok demişsiniz ama kiminle ilgisi var sorabilirmiyim?
Applecherry arkadaşımız her cuma girip düzenli olarak kilo bildirimi yapıyor ve girebildiği ölçüde az da olsa paylaşım yapıyor hiç girmeyen bi arkadaş değilki siz bunu neden görmek istemiyorsunuz..
Siz listeye cumadan cumaya öyle bi bakıp geçiyorsunuz hiç ayrıntılı inceledinizmi bugüne kadar her hafta listeden 2-3 kiş siliniyor mesela bu hafta niloşş gitti farkettinizmi?
o yüzden cumadan cumaya değil liste hep gündemde olsun diyorum zaten..
2 -3 haftadır burcu,evrel,niloş vs..bazı arkadaşlar sadece cuma günleri gelip bildirim yapıyor lütfen dürüst olup düşünün aynı şekilde evrel bu hafta birinci olsa aynı tepkiyi verirmiydiniz? lütfen birbirimize karşı torpil oynamasın listede olanlar kimlerse en yüksek kiloyu veren birinci olur kural budur 1,5 senedir.. yani ben izlem hakketti 700gr vermiş ama daha çok paylaşım yaptı o olsun bu hafta da birinci şeklinde bir yaklaşımda olsam olmaz bu iş.. körler sağırlar oluruz başka bişey değil..
ayrıca burada amaç birbirimizi motive etmek ve sonucunda kilo vermek neden bu kadar üzerine gittiniz applecheryy arkadaşımızın (ya da benim ) anlamadım..
applecherrynin yaptığı ne soruyorum size? her cuma düzenli kilo bildirimi yapıp kiilo vermeye çalışmak ve bunu bizimle paylaşmak mı suçu yada kızdığınız.. zaten eminim o da 900gr vererek birinciliği kapacağını düşünmemiştir..
yani hiç kimse de arkadaşım tebrikler dememiş kızcağıza bumudur motivasyon?
Kimse kendi motivasyonunu sağlamak uğruna başkasının motivasyonunu bozmamalı bana göre..
deryacım yazdıklarını okurken kafamda tasarlamıştım yazıcaklarımı ama appel arkadaşında yazdığını görünce bizim ne kadar haklı olduğumuzu gördüm.Kızlar lütfen sorularımı okuyup cvp verin neresi mantıksız yada saçma..
ortak sorun ne yani?
belli bi kaç kişi olsun listede her hafta onlar arasında birincilik dönsün dursun bumudur?
yani bu büyütülecek bi olay asla değil kaldı ki bana göre olay bile değil..
ama hiç biriniz bana katılmamışsınız demek ki ben yanlış düşünüyorum neyse bildiğiniz gibi yapın..
kolay gelsin..
Meloşum hiçbiyere gitmek yok off yaa kimse gitmesin mafoldumbenbenim amacım sizin motivasyonunuzu bozmak değil..ilk başta bunu söylemek isterim.eğer öyle olduysa da ayrılıyorum zaten.ama yazılanlara cevap yazma sorumluluğunu hissettim.
listeyi önemsemek ...evet hepimiz önemsiyoruz ama birinciliği değil...birincilikse ben zaten kafamda birinci olmuşum.tek amacım arkadaşlarıma destek olmaktı.
torpil yapılsın demedim haksa herkese eşit hak olsun.
ben sonradan geldiğim için topik kuralları ile ilgili hak iddia etmeye hakkım olmadığı için ayrıldım zaten.kural buysa böyle devam etsin diye.
listeye bakmak için uğradım benim hakkımda yine bi dünya yazmışınız ben ayrılıyorum arkadaşlar gözünüz aydın melocuma da söyleyin geri dönsün
forumun başka yerinden devam edicem
artık 3-5 kişi aranızdan birini paylaşım durumuna göre haftanın 1.si seçersiniz size de bu yakışır
izlemim senide özledim canım karşılaşamıyoruz hiç yaa
sorma fıstığım aynı şekilde ben de sana yazıcaktım, meloşum banada yazmış, bende ona katıldığımı her fırsatta söylüyorum zaten... neyse...
spor nasıl geçti, menün süper vallahi sende benimkine bak bakalım yaa, hergün misafirliğe gidiyoruz, farklı farklı kişilere, bi ikramlar bir ikramlar, valla tabağımı kesinlikle bitirmiyorum, mutlaka 2 parça bişiy bırakıyorum :kedi: çok çeşit oluyor çünkü..
dün kayseri işi kısır yaptılar herkes bir tabak dolusu yedi, kadının tüm ısrarlarına rağmen ben 2 yemek kaşığı anca yedim bana diyorlarki bulgur bu bişiy olmaz
bende dedim ki o yediğim 3 dilim ekmek değerinde biliyormuydunuz dedim kadın wayy be neler araştırıyor der gibi bakakaldı yüzüme kaydirigubbakcemile3
sorma fıstığım aynı şekilde ben de sana yazıcaktım, meloşum banada yazmış, bende ona katıldığımı her fırsatta söylüyorum zaten... neyse...
spor nasıl geçti, menün süper vallahi sende benimkine bak bakalım yaa, hergün misafirliğe gidiyoruz, farklı farklı kişilere, bi ikramlar bir ikramlar, valla tabağımı kesinlikle bitirmiyorum, mutlaka 2 parça bişiy bırakıyorum :kedi: çok çeşit oluyor çünkü..
dün kayseri işi kısır yaptılar herkes bir tabak dolusu yedi, kadının tüm ısrarlarına rağmen ben 2 yemek kaşığı anca yedim bana diyorlarki bulgur bu bişiy olmaz
bende dedim ki o yediğim 3 dilim ekmek değerinde biliyormuydunuz dedim kadın wayy be neler araştırıyor der gibi bakakaldı yüzüme kaydirigubbakcemile3
İzlemim ben kaçtım gülüm .İyigeceler sana opuyorumnanaktan
lego sanada iyi geceler tatlım
iyi geceler butterfly86cım bende kaçıyorum artık yarın dersim allahtan öğleden sonra da bu kadar kalabildim,seni seviyorum kk ve cici topikcanlarım öptümmm
ewet denizicm yürüyorum her sabah en az 45 dk
sonra eve gelip mekik aletimle çalışıyorum haftada 3 gün yapıyorum onu
yediklerimede dikkat ediyorum bakalım cuma günü ne olckakk
benimde regli olmam gerekiyor
17 de bakalım olacakmıı
Günaydın kızlarrr...
İzlemcim iyi gezmeler sana canım opuyorumnanaktan
Ortim bende dün güzel bi gün geçirdim darısı bugünün başına artık ..
banu çokta abartılı olmamış üzülme canım
bugün öğleden sonra bahariyeye gitmem lazım . Oğlusuma düğün için kıyafet alıcam.Tüm mağazalar yaz sezonu diye kısa kollu ve şortları çıkarmış olmazki yaa şu mevsimde çocuğa kısa şeyler giydirilirmi .Kaldıki ben hala kilotlu çorap giydiriyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın fıstıklar..
denizim tülayım toprağım ..hepinize ilginiz için çook tşk ederim..inanılmaz mutluyum kızlar ya..bir gaza geldim ki sormayın..(hahaha bu ara gazlar karışıyor)
bu arada dün eve o kadar zor geldim ki otobüste ayakta bir de trafik..(dr un ofisiyle benim evim tam ters güzergah..bilenler için biri bakırköy ömürde benim evim karşıda çekmeköyde.)bak nihalim dedim ne emekler çekiyorsun aldığın gaz yollarda helak olurken bitecek Allah korusun:)) nolur bu emeğinin ,paranın boşa gitmesine izin verme dedim..
bir sonraki senas aralığı kısa aslında psikolog randevum da c.tesi olduğundan o güne aldım 5 gün olcak arası ama bakalım ne kadar gidecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?