80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm kızlar...
sabah yarım simit, diyet liht peynir büyük dilim domates salatalık 1 yumurta

ara 4 çilek 1 portakal 1 kase yoğurt

öğle 1 dilim börek 2 kuru pasta şekersiz çay

5fındık 2badem

akşam yemeği sarımsaklı yoğurtlu patlıcan 1 çatalın ucuylada pilav ekmek yok

şekrsiz çay

ara 1 su bardağı kefir

spor futbol sahasında 10 tur yani 10*400= 4km 800metre de tempolu koştum ama yemin ederim kalbim duracaktı eve gelene kadar uzullarımı konntrol etmekte zorlandım sorhoş gibiydim... kaydirigubbakcemile3

deryacım yazdıklarını okurken kafamda tasarlamıştım yazıcaklarımı ama appel arkadaşında yazdığını görünce bizim ne kadar haklı olduğumuzu gördüm.
Bu sadece appel arkadaşımız içinde geçerli değil bu kadar kayıtsız ilgisiz ,topicte bir kimseyle selamlaşmadan liste için gelip giden herkese .Evrel giremiyor mesela ama biliyoruzki gerçekten giremediği için gelemiyor her bulduğu fırsatta bizi kendinden haberdar ediyor Yani bizi ve topiği önemsiyor ..Meloşumada demiştim ben onun kadar takılmamıştım bu mevzuya ama madem olay buralara geldi benim içinde topiğe hiç bir şekilde yazı ve yorum yapmadan sadee bildirim yapanlar giremesin listeye ..Tabiki sen kaptanımızsın sen bilirsin yine ..

Meloşum hiçbiyere gitmek yok off yaa kimse gitmesin mafoldumben

Evet sende sana yakışan şekilde bir yorum yazmışsın zaten

Son düzenleme:
herkes hala kendini bu konuya kaptırmış,kimse yazdıklarımla ilgilenmiyor amaaaa,bence artık kimse üzülmesin çünkü olan olmuş şu saatten sonra yola gelip tekrar kilolara yoğunlaşmak gerekmiyo mu hadi hatunlar birlikten güç doğmaz mı yahuuuuu :)))

izlemim senide özledim canım karşılaşamıyoruz hiç yaa

sorma fıstığım aynı şekilde ben de sana yazıcaktım, meloşum banada yazmış, bende ona katıldığımı her fırsatta söylüyorum zaten... neyse...

spor nasıl geçti, menün süper vallahi sende benimkine bak bakalım yaa, hergün misafirliğe gidiyoruz, farklı farklı kişilere, bi ikramlar bir ikramlar, valla tabağımı kesinlikle bitirmiyorum, mutlaka 2 parça bişiy bırakıyorum :kedi: çok çeşit oluyor çünkü..

dün kayseri işi kısır yaptılar herkes bir tabak dolusu yedi, kadının tüm ısrarlarına rağmen ben 2 yemek kaşığı anca yedim bana diyorlarki bulgur bu bişiy olmaz

bende dedim ki o yediğim 3 dilim ekmek değerinde biliyormuydunuz dedim kadın wayy be neler araştırıyor der gibi bakakaldı yüzüme kaydirigubbakcemile3

e ama öyle guclubacismile

İzlem yazmıyorum diye sanmaki atlıyorum menünü tatlım.harika gidiyorsun.ben senin konumunda olsam senin kadar iradeli olamazdım heralde .
sporlarını bile aksatmıyorsun
helal olsun maşallah diyim nazar deymesin.
İnsan bu kalori olayına girince anlıyor aslında ne kadar çok yiyip yinede daha az kilo aldığını kaydirigubbakcemile3 Sen ne zamn dönüyordun ki canım bu hafta sonumuydu CADIARZU

+ nihalcim harikasın yaa 1 300 gram süperrrr :lepi: Rabbim bozmasın inş ..
aslında bende misafir vardı bu akşam sırf senin sonucuna bakmak için girmiştim :)

iyi geceler butterfly86cım bende kaçıyorum artık yarın dersim allahtan öğleden sonra da bu kadar kalabildim,seni seviyorum kk ve cici topikcanlarım öptümmm

İzlemim ben kaçtım gülüm .İyigeceler sana opuyorumnanaktan
lego sanada iyi geceler tatlım

wallahi gülüm elimden geleni yapıyorum işte, inan kendimi frenliyorum düşünüyorum, yazın ince tshörtlerden fırlayan göbek yağlarını çekeceğime 2 lokma az yiyim diyorum kaydirigubbakcemile3

iyi geceler butterfly86cım bende kaçıyorum artık yarın dersim allahtan öğleden sonra da bu kadar kalabildim,seni seviyorum kk ve cici topikcanlarım öptümmm

saol canım, paylaşımlarının devamını diliyorum...

toprağım nihalim vallahi çok sevindim seni bu haftanın birincisi olarak ilan ediyorum :hooray:

iyi geceler kızlar, annemler daha önce mersinde oturuyorlardı, 1 sene önce kendi evlerine silifkeye taşındılar, yarın mersine gezmeye gidicez nasipse, silifke gezmelerini 2 haftada zor bitirdik, şimdi sıra mersin gezmelerinde oralardan yazamayabilirim, ama laptopu götürürüm büyük ihtimalle genede belli olmaz 3-4 gün olmayabilirim kendinizee iyi bakınn opuyorumnanaktan güçlü ve iradeli olun guclubacismile

henüz kimsecikler ugramamış tükkanı ben açtım dün diyet açısından gayet iyi bir gün geçirdim haftasonu faciasından sonra midem anca kendine geldi hafif yemesi kadar güzel bir şey yok bide bunu yemekleri yerken aklıma getirsem bilmiyorumkismile

günaydın denizicm
ben erken geldimde baktım kimse yok yazmak istemedim o yüzden nasılsın
hafif yemek çok güsel degilmi diger türlü miden çöp tenekesi gibi oluyor

ne yaptın akşam yemek işini ben sadece karnıbahar yemegi yedim
ama gece ögünnünü abarttım

3 fındık
1 incir
7 badem ve süt içtim

güya akşam yemeginden kıstık

banucum bende akşam semizotu pişirdim.1 tabak semizotu bir kase yogurt ve salata yedim.yemekten sonrada 1 büyük fincan sütlü kahve içtim yanında kuru kayısıyla malum regli döneminde oldugum için canım sürekli tatlı bişiyler çekiyor.bundan sonra elimden geldiğince akşam yemeklerinde kendime sebze yemeği pişirecegim inşallah

senin yediklerinde çok abartılı değil takma kafana bu arada yürüyüşe devam ediyormusun canım

ewet denizicm yürüyorum her sabah en az 45 dk
sonra eve gelip mekik aletimle çalışıyorum haftada 3 gün yapıyorum onu
yediklerimede dikkat ediyorum bakalım cuma günü ne olckakk
benimde regli olmam gerekiyor
17 de bakalım olacakmıı

Günaydın kızlarrr...
ızlemcim iyi gezmeler sana canım opuyorumnanaktan
Ortim bende dün güzel bi gün geçirdim darısı bugünün başına artık ..
banu çokta abartılı olmamış üzülme canım
bugün öğleden sonra bahariyeye gitmem lazım . Oğlusuma düğün için kıyafet alıcam.Tüm mağazalar yaz sezonu diye kısa kollu ve şortları çıkarmış olmazki yaa şu mevsimde çocuğa kısa şeyler giydirilirmi .Kaldıki ben hala kilotlu çorap giydiriyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklar..
denizim tülayım toprağım ..hepinize ilginiz için çook tşk ederim..inanılmaz mutluyum kızlar ya..bir gaza geldim ki sormayın..(hahaha bu ara gazlar karışıyor)
bu arada dün eve o kadar zor geldim ki otobüste ayakta bir de trafik..(dr un ofisiyle benim evim tam ters güzergah..bilenler için biri bakırköy ömürde benim evim karşıda çekmeköyde.)bak nihalim dedim ne emekler çekiyorsun aldığın gaz yollarda helak olurken bitecek Allah korusun:)) nolur bu emeğinin ,paranın boşa gitmesine izin verme dedim..
bir sonraki senas aralığı kısa aslında psikolog randevum da c.tesi olduğundan o güne aldım 5 gün olcak arası ama bakalım ne kadar gidecek..

hayrola olmamasını gerektircek bi şey mi oldu yoksa :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

inşallah canım bugünde aynen dünkü gibi dikkatli olmaya çalışacagım.kolay gelsin sana .sorma bende geçen lcw gittim herşey kısakollu 2 tane zor buldum uzun kollu badi .

nihalim canım benim sen mutlu oldukça bende nasıl mutlu oluyorum inşallah emeklerin boşuna gitmeyecek canım ben inanıyorum sana olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…