ıyıylik canım evet dıyetım ıyı gıdıyor tam olarak başladım 6. günümdeyım ve 1500 gr gıtmış kendımı ıyı hıssedıyorum baya sıkılaştım günde ıkı ıkıbucuk saat yürüyorum dışardaopuyorumnanaktan
konuk oyuncu selma ha:))canım kendiniz özletme gel arada dea de..seni çok iyi anlıyorum..şu kilo alma meselesinin yüzde 40 ı yemektense yüzde 60 ı psikolojik bence...ben psikoterapilere de başladım o da iyi geliyor sanırım..bu sefer olucak başka yolu yokkkkkkkk
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
benımde fotom var nalçi bakabılırsın ne ka şişkoyum sempatiksalakcinni
canım benim eksik olma..dr öyle meşgul ki iki dakkada oluyor bitiyor işin ne olduğunu anlamadan kapının önünde buluyorsun kendini:kedi:ama ben anneni arada gazımı alırken sıkıştırdım araya şeker hastaları da yüksek tansiyon hastaları da yaptırabiliyormuş zaten 5000 hastayı tamamlayım normal şişmanlara değil sadece öyle rahatsızlıkları olanlara yapıcam dedi dr..şehirdışı mevzusunu soramadım ama bekleyelim iki hafta daha sonuca göre sorarım..
EVET CANIM SENİNDE FOTONU GÖRDÜM AMA GÖRMEDEN ÖNCE YÜZÜN DAHA TOPLU TONTİŞ BİR BAYAN BEKLEDİM YANİ ÖYLE HAYAL ETTİM AMA YANILMIŞIM KİLOLARINDAN DAHA ZAYIF GÖRÜNMÜŞTÜN FOTONDA,,AĞZIM AÇIK KALDI....akannehir
canım benim üst bedenimden şikayetim yok..göbeğim yok...belim ince...benim derdim basen ve bacak..((((((( 48,bazende 50 beden etek giyiyorum..44,46 olsam yetecek...genç kızlığımda bile 40,42 giyerdim...hiç incecik olmadım...kemiklerim iri :roflol::roflol::roflol:
nerdesiniz kızlarrrr.delikafadulden görümcecim gelecekmiş 23 nisan tatilinde.kendisi 96 kilodan 74 kiloya düştügünde ince ince dalga geçmişti benle.benim 86 kilo iken giydigim kıyafetimi giyip üzerinde bol durdugu halde çokta fark yok haaa baksanıza diye göstermişti herkese.halbuki amacı zayıfladıgını gösterebilmekti kendide bal gibi biliyordu bol geldiğini kıyafetin.şuan aynı kiloyuz inşallah 23 nisana kadar enazından 74 ü görebilirim.guclubacismile
sabahtan beri tlf mu arıyorum evin içinde kayboldu
seside kısık arıyorum çalıyor ama bulamıyorummm of ya offffff
ah bu görümceler çıldırtırlar insanı zaten benim 3 tane var hepside benden zayıf delirtiyorlar insanı onlara inat bu çabam özellikle kaynanama...alsanaalsanasmile
ah bu görümceler çıldırtırlar insanı zaten benim 3 tane var hepside benden zayıf delirtiyorlar insanı onlara inat bu çabam özellikle kaynanama...alsanaalsanasmile
kız nesli bu çanta darbeleri kaynana mı görümcelerine mi kaydirigubbakcemile3
valla hepsine canım benim hepisi beni çok üzdü çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?