80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet olacak canım kesın başaracagız kaydirigubbakcemile5

KIZLAR REJıM YAPIPTA KAHVALTIYI DAHA ŞıMDı YAPAN VARMIDIR YA.....
BEN DAHA ŞU AN KAHVALTI YAPIYORUM..YAZIYIM MENÜMÜ SıZE..

1haşlama yumurta,peynir,zeytin,çökelek,domates,salatalık,1 dilim ekmek,1 galeta

BU ÖĞLEYLE BıR OLDU...ARTIK EXTRA BıR ÖĞLE YEMEĞı YEMıYECEM
ARAYIDA

1 türk kahvesi ve 1 neskafe
bide elma yiyecem

AKŞAMA DA

kekik salatası,bulgur pilavı ve yoğurt yiyecem

ARAYIDA

1 elma ,1 armut

Allah razı olsun nihalcim annem için gerçekten bir ümit oldu bu yöntem.inşallah önümüzdeki ay oda sanırım randevu alacak şimdilik seni takipteyiz

canım benim üst bedenimden şikayetim yok..göbeğim yok...belim ince...benim derdim basen ve bacak..((((((( 48,bazende 50 beden etek giyiyorum..44,46 olsam yetecek...genç kızlığımda bile 40,42 giyerdim...hiç incecik olmadım...kemiklerim iri :roflol::roflol::roflol:

benimde canım benimde derdim basenler.....
offffffff bir tek sorunum onlar akşama foto yüklüycem görürsünüz..eyvahedigeldismile

nerdesiniz kızlarrrr.delikafadulden görümcecim gelecekmiş 23 nisan tatilinde.kendisi 96 kilodan 74 kiloya düştügünde ince ince dalga geçmişti benle.benim 86 kilo iken giydigim kıyafetimi giyip üzerinde bol durdugu halde çokta fark yok haaa baksanıza diye göstermişti herkese.halbuki amacı zayıfladıgını gösterebilmekti kendide bal gibi biliyordu bol geldiğini kıyafetin.şuan aynı kiloyuz inşallah 23 nisana kadar enazından 74 ü görebilirim.guclubacismile

çokbilmiş naber canım ne var ne yok nasıl gidiyor hayat.inşallah herşey yoluna girmiştir tatlım olumunekankayizsmile

sabahtan beri tlf mu arıyorum evin içinde kayboldu
seside kısık arıyorum çalıyor ama bulamıyorummm of ya offffff

ah bu görümceler çıldırtırlar insanı zaten benim 3 tane var hepside benden zayıf delirtiyorlar insanı onlara inat bu çabam özellikle kaynanama...alsanaalsanasmile

sabahtan beri tlf mu arıyorum evin içinde kayboldu
seside kısık arıyorum çalıyor ama bulamıyorummm of ya offffff

11 tane besmele çek birde öyle ara tatlım.yerimseniben

ah bu görümceler çıldırtırlar insanı zaten benim 3 tane var hepside benden zayıf delirtiyorlar insanı onlara inat bu çabam özellikle kaynanama...alsanaalsanasmile

bende 2 tane var ikisiylede aram çok iyidir.benim o görümcem herzaman çok kiloluıydu vede kuzenleri falan çocukluk dönemlerinde hep dalga geçmişler bununla.biraz çirkin ördek yavrusu konumuna koymuşlar.ne zamanki zayıfladı bi haller oldu o dönem ona.ve bilinçsizce beni üzdü.

kız nesli bu çanta darbeleri kaynana mı görümcelerine mi kaydirigubbakcemile3

bende öglen yemegimi yedim
8 yaprak sarma
yarım kase çorba(çünkü yarmalı yogurt çorbası idi)
3 kaşık barbunya yedim

şimdide nalcy cnm seni anarak şekersiz türk kahvemi içiyorummm
gerçekten çok kesiyor insanıı

kızlar şimdi geldim yemekten..benim de görümcem yok eltim var kendisi benim hakkımda çok şişman yüzüne bakılmayacak kadar çirkin abim onun nesini beğenmiş demişti..kendisi de kısa boylu ve toplu aslında..kayınvalidem de beni ilk başta kiloluyum diye istememişti ama şimdi aramız iyi ben diyetisyene giderken aman kızım sağlığın daha önemli senin öyle aman aman çirkin kilon yok falan demişti..
ama ben onları hiiiç umursamıyorum..bne kendi sağlığım ve özgüvenim için zayıflamak istiyorum..kocama karşı da şöyle bir yaklaşımım var hayatımın en kilolu döneminde beni beğenip benle evlendiği için (vücudumun dışındaki güzellikleri önemseyerek)zayıflayıp güzel bir vücuda sahip olup onu ödüllendirmek istiyorum..saçma gelebilir ama ben böyle hissediyorum..beni öyle güzel destekliyor ki..o herşeyin en iyisine layık..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…