80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnmm en önemlisi eş destegi zaten
benim eşimde hep pzt si başalyı salı biten diyetlerime alştıgı için
şimdi beni daha çok destekliyor ve bu kez olucak diyorrrr

ben de menümü yazayım:
sabah sosili bol peynirli tek yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 avuç fındık
öğle:5 ızgara köfte
bol salata
saat 17 gibi de activia+bir avuç fındık ve bir elmadan aramı yapıcam..
akşama acıkırsam bir kase çorba acıkmazsam(ki genelde akşama acıkmıyorum) yemiycem..
her öğündne sonra en az 200 adım atıyorum..otururken de arada ayağa kalkıp dolanıp geliyorum ya da hiçbişi yapamasam oturup kalkıyorum bağırsakları çalıştırmak için..
3 litreye yakın su...

bu sabah tartıya cıktım ve 88.4 gördüm...kızlar bende zayıflamak istiyorum banada destek olun lütfennn....

destek istiyorsan doğru yerdesin canım..burda dobiş kardeşliği yapıyoruz tabi kısa bir süre için..sonra hepimiz fit olunca da kendimize başka kardeş alanları bulucaz:)
düzenli paylaşımda bulunmanı,menülerini yazmanı rica ediyoruz senden..
deneme süren var sonra kaptanımız handerya kabul ederse listeye alınıyorsun canım..
ben Nihal bu arada hoşgeldin aramıza..

cnmm en önemlisi eş destegi zaten
benim eşimde hep pzt si başalyı salı biten diyetlerime alştıgı için
şimdi beni daha çok destekliyor ve bu kez olucak diyorrrr

ne güzel desene şanslıyız Banucum benim eniştem sürekli halamı aşağılayarak zayıflamasına atıfta bulunur sinir olurum o haline..gerçi hoş halamın işine yarıyor yıllarıdr aynı kiloda da ben hayattta gelemezdim öyle muameleye..

KIZLAR NELER OLDU BÖLE BİRİLERİ ÇIKMIŞ BİRİLERİ İSTİFA ETMİŞ.ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN.UMRARIM TEKRARDAN TOARLANIRIZ.İŞ YOGUNLUGU NEDENIYLE GIREMEDIM BENDE KAC GUNDUR.BU YOGUNLUKLA DIYETTE GUM TABİ eyvahedigeldismile DÜN Bİ ARKADAŞIMI GÖRDÜM ACI BIBER HAPIYLA DELI GIBI KILO VERMIS VE GERIYEDE ALMAMIS bilmiyorumkismile YOLDA KILOLU KIMI GORSE DURDURUP ILACI TAVSIYE EDIYOR BANADA ETTI VE ETKILENMEDIM DESEM YALAN OLUR kaydirigubbakcemile ŞİMDİ SİZDEN İSTEDİĞİM BU İLACI KULLANAN VARMI YADA KULLANAN TANIDIGI OLAN VARMI ? kafamçokkarıştı BANA BİR YOL GÖSTERIRSENIZ COK MUTLU OLUCAM :sinifsinif:

ne güzel nihalcimmmm..benim eşimde beni destekleyenlerden..hep moral veren o oldu ama gel gör ki moralimi hep bozan kaynanam ve görümcelerim oldu..alsanaalsanasmile

sağol canım..ben bugün biraz fazla kacırdım öğle yemeğini onun icin yarın başlayacam inşallah...tartılma günleri nezaman?

bahsettiğin ilacı hiç duymadım ama ben herbelife kullandım yaklaşık 1.5 ayda 13 kilo verdim gel gör ki hepsini geri aldım..ben bu haplara karşıyım lmaz:yani diyet yaparak yavaş yavaş vermek en sağlıklısı..tamam hap kullanarak çok kısa sürede zayıflıyorsun ama bunu geri alamıyacağın ne malum olan kaybedilmiş zamanına ve mahfolmuş bir bedene olacak..kilo alıp vermekten sarkacak bedenine...bence sık dişini ve diyetine son gaz devam et...:mymeka:canım

[ı]bak en kısa ÖrneĞı vereyım kılo Çızelgeme bak 12 kılom gıtmıŞ...ne zamandamı gıtmıŞ??? 2.5 ayda[/ı]

canım benim o ilaçla ilgili hatırladığım tek şey genç bir erkeğin o ilaç yüzünden hayatını kaybetmesi..aman uzak dur bu tarz haplar ya da diğer şeylerin şimdi olmasa bile mutlaka ilerisi için sorunlara neden olacağını düşünüyorum..aman canım..

kızkardeşim kullandı kısa bir süre.acayip yan etkileri varmış.resmen çin işkencesi gibiydi dedi.ve bıraktı.tek bildiğim bu canım

Aman Denizcim sorma 4 kişi birdne çıkartıldı şirketin durumu iyi gitmiyordu da bu kadar da olmaz en son haziran sonuna kadar bir sorun yok diyolardı ondna şaşkınız ikimizde şu anda beklemeyorduk ama ben çok da üzülmüyorum eşim orda çok mutsuzdu zaten hakkını da almıyordu istifa etmeye de cesareti yoktu...3 yıldır çalışıyordu tazminat hakkı var canım kıdem+ihbar..

anladım canım.hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.işortamı çok önemli gerçekten

kuzucuğum şimdi gördüm mesajını. cnm çok üzüldüm gerçekten. ama her işte bir hayır vardır demek lazım. İnşallah daha iyi şartlarda bir iş bulur. ama neden ihbar kullanmadan çıkarıyorlar. böyle bir hakkı yok şirketin.
:enbuyukkk:

geçmişii okuyarak geldim selam kızlar

elimpia verdiğin ki,loya çok sevindim canım hep böyle devam et vınn vınn vınn :)) bu gaz sesiydiii
ama eşinin işten ayrılmasına üzüldüm hayırlısı canım

selma seninde msjlarını okudum canım çok mutlu oldum güzel bir başlangıç yapmışsın sakın vazgeçme başarıcaz bak ben sürünerekte olsa ayda 300 gr da versem buralardayım terk etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…