Aman Denizcim sorma 4 kişi birdne çıkartıldı şirketin durumu iyi gitmiyordu da bu kadar da olmaz en son haziran sonuna kadar bir sorun yok diyolardı ondna şaşkınız ikimizde şu anda beklemeyorduk ama ben çok da üzülmüyorum eşim orda çok mutsuzdu zaten hakkını da almıyordu istifa etmeye de cesareti yoktu...3 yıldır çalışıyordu tazminat hakkı var canım kıdem+ihbar..
çok tşk ederim Öznurcum ihbar tazminatı vercekler ya canım ondan sanırım..kuzucuğum şimdi gördüm mesajını. cnm çok üzüldüm gerçekten. ama her işte bir hayır vardır demek lazım. İnşallah daha iyi şartlarda bir iş bulur. ama neden ihbar kullanmadan çıkarıyorlar. böyle bir hakkı yok şirketin.
:enbuyukkk:
geçmişii okuyarak geldim selam kızlar
elimpia verdiğin ki,loya çok sevindim canım hep böyle devam et vınn vınn vınn :)) bu gaz sesiydiii
ama eşinin işten ayrılmasına üzüldüm hayırlısı canım
selma seninde msjlarını okudum canım çok mutlu oldum güzel bir başlangıç yapmışsın sakın vazgeçme başarıcaz bak ben sürünerekte olsa ayda 300 gr da versem buralardayım terk etmedim
nalcy obilen guldal alperenim ordamısınız kızlar[/QUOT
cnm burdayım.kaç gündür giremedm geçmişe daldım oku oku bitmiyor.benm ufaklıklar hasta o yüzden fırsat bulamıyorum topige girmeye şu andada kucagımda uyuyor.ilk önce büyük oglum hastalandı.ishal ve kusma neyseki o iyileşti.2 gündürde 10 aylık bebegim de var aynı rahatsızlık.gece hiç uyumadı.mahvoldum.neyseki az az yemek yiyor ve beni emiyor.diş mi acaba diyorum.yakında belli olur.neyse bundan sonra daha fazla girebilirim iyişallh.diyeti sporu unuttum ama vermek istediğim 5 kg daha var.kaldıgım yerden devam edecegim bebegim iyileşsinde:lepi:
nalcy obilen guldal alperenim ordamısınız kızlar[/QUOT
cnm burdayım.kaç gündür giremedm geçmişe daldım oku oku bitmiyor.benm ufaklıklar hasta o yüzden fırsat bulamıyorum topige girmeye şu andada kucagımda uyuyor.ilk önce büyük oglum hastalandı.ishal ve kusma neyseki o iyileşti.2 gündürde 10 aylık bebegim de var aynı rahatsızlık.gece hiç uyumadı.mahvoldum.neyseki az az yemek yiyor ve beni emiyor.diş mi acaba diyorum.yakında belli olur.neyse bundan sonra daha fazla girebilirim iyişallh.diyeti sporu unuttum ama vermek istediğim 5 kg daha var.kaldıgım yerden devam edecegim bebegim iyileşsinde:lepi:
Allah acil şifalar versin canım bebişlerine..
çok tşk ederim Öznurcum ihbar tazminatı vercekler ya canım ondan sanırım..
baharım çok sağol canım güzel dileklerin için...ne güzel tunusa gidecektik o hayal oldu ona üzüldüm ben..şimdi temmuzdaydı düğün işe girse bile o zaman izin kullanamaz..neyse sağlık olsun napalım gün doğmadan neler doğar..
Allah acil şifalar versin canım bebişlerine..
teşekkrler cnmkaydirigubbakcemile3
bence de diştir canım çok geçmiş olsun..nalcy obilen guldal alperenim ordamısınız kızlar[/QUOT
öyle canım hayırlısı Allah taşıyamayacağımız dert vermesin..herşey yoluna girer..Tunus işine üzülme hayırlısı canım kısmette varsa olur
iyi istirahatler canım..görüşmek üzere..ben biraz uyku moduna geçeyim şöyle 1 ssaat filan dinleneyim sonra görüşürüz kızlar
Kızlar sağolun hepiniz seninle bir ilgisi yok demişsiniz ama kiminle ilgisi var sorabilirmiyim?
Applecherry arkadaşımız her cuma girip düzenli olarak kilo bildirimi yapıyor ve girebildiği ölçüde az da olsa paylaşım yapıyor hiç girmeyen bi arkadaş değilki siz bunu neden görmek istemiyorsunuz..
Siz listeye cumadan cumaya öyle bi bakıp geçiyorsunuz hiç ayrıntılı inceledinizmi bugüne kadar her hafta listeden 2-3 kiş siliniyor mesela bu hafta niloşş gitti farkettinizmi?
o yüzden cumadan cumaya değil liste hep gündemde olsun diyorum zaten..
2 -3 haftadır burcu,evrel,niloş vs..bazı arkadaşlar sadece cuma günleri gelip bildirim yapıyor lütfen dürüst olup düşünün aynı şekilde evrel bu hafta birinci olsa aynı tepkiyi verirmiydiniz? lütfen birbirimize karşı torpil oynamasın listede olanlar kimlerse en yüksek kiloyu veren birinci olur kural budur 1,5 senedir.. yani ben izlem hakketti 700gr vermiş ama daha çok paylaşım yaptı o olsun bu hafta da birinci şeklinde bir yaklaşımda olsam olmaz bu iş.. körler sağırlar oluruz başka bişey değil..
ayrıca burada amaç birbirimizi motive etmek ve sonucunda kilo vermek neden bu kadar üzerine gittiniz applecheryy arkadaşımızın (ya da benim ) anlamadım..
applecherrynin yaptığı ne soruyorum size? her cuma düzenli kilo bildirimi yapıp kiilo vermeye çalışmak ve bunu bizimle paylaşmak mı suçu yada kızdığınız.. zaten eminim o da 900gr vererek birinciliği kapacağını düşünmemiştir..
yani hiç kimse de arkadaşım tebrikler dememiş kızcağıza bumudur motivasyon?
Kimse kendi motivasyonunu sağlamak uğruna başkasının motivasyonunu bozmamalı bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?