80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lego canım kilo çizelgesi nasıl hazırlanır diye bir başlık var ordan yardım alabilirsin bende her defasında araya taraya zor yapıyorum canım ama pratik kazanmış bir arkadaş varsa bilemiyorum

lazgülü sen daha önce yine bir ara uğramıştın sanki yoksa yanlışmı hatırlıyorum CADIARZU

çok üzüldüm canım çok zor bir durum..inşallah daha iyi bir iş bulabilir..:sinifsinif:

felaket başım ağrıyor uyusam geçermi gündüz pek uyumam ama sanki vücut öyle istiyor bu uyku ne kadar kilo yapar bana acaba

çok tşk ederim Öznurcum ihbar tazminatı vercekler ya canım ondan sanırım..

baharım çok sağol canım güzel dileklerin için...ne güzel tunusa gidecektik o hayal oldu ona üzüldüm ben..şimdi temmuzdaydı düğün işe girse bile o zaman izin kullanamaz..neyse sağlık olsun napalım gün doğmadan neler doğar..

Deminki sorum için ilginize tşk.Buraya yazmasaydım alıcaktım ürünü size yazdıktan sonra KK da konu acmıslar bunla ılgılıordanda okudum 1 2 bıseler.Daha once lahana kapsulu kullandım hıc bı ıse yaramadı.Onu kullanırken hıc tereddut etmemıstım.Ama bu ılacta nedense sorma ıhtıyacı duydum cunku cok yan etkısınden bahsedıyodu kullananlar.Cesaret edemedım acıkcası.Sonuc olarak almıyorum.Younluk nedenıyle bıraktıgım dıyete bugun ısık hızıyla basladım.Bu arada bugunku yedıklerımı yazım

Öğle : kepekli sand.
ara : 1 muz , 1 avuc leblebı
ara : 1 avuç kadar K fles
Akşamda ede ne varsa

Salıksız oldu ama bugunluk ıdare edıcez :)

melocum şimdi okudum neler olmuş buralarda bu topik sensiz olmaz lütfen hemen geri dönolumunekankayizsmile

Tunus işine üzülme hayırlısı canım kısmette varsa olur

ben biraz uyku moduna geçeyim şöyle 1 ssaat filan dinleneyim sonra görüşürüz kızlar

kızlar bir kaçgündür topiğe giremiyordum. cumadan beri yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ve bi yerden sonra sinirlerim çok bozulduğu için okumaya devam edemedim. yani sorunları çözebildinizmi bilmiyorum. siz çözmüşsünüzdür eminim ama bende fikrimi beyan edip aranızdan ayrılıcam...
ve eminim buna kimse de üzülmeyecek .zaten ben de her zaman yazabilen insanlardan değilim tabi mazeretlerim sizin hiçbiriniz için geçerli değil.
ama tabi fırsat buldukça giriyor tüm yazılanları okuyor ve zaman bulduğumda sizinle bir şeyleri paylaşıyor olmamda sizin için önemli değil.
gerçekten çok kırıcı olmuşsunuz ve konuyu çok abartmışsınız. motivasyon için herkesin bir ortağı var zaten. applecherry benim ortağımdı onun adına konuşmuyorum ama şunu söylemek istiyorum .'' o beni motive ediyordu.'' Neyi paylaşamadınız anlamadım. '' melocum'' neden kapris yaptığını anlamadım. Bu topik hepimizin cnm. senle ben hiç sohbet etmedik paylaşımda bulunmadık. bende gideyim değilmi? ama başkalarıyla paylaşımlarımız oldu. Selma, Nihal, Deniz, Banu, Aylin , Ada,Handerya paylaşımda bulunabildiğim insanlar. Çünkü ben gündüzleri girebiliyorum ve onlarda gündüzleri giriyorlar ve paylaşım yapabiliyoruz. Ve ben bundan sonraki 2 hafta hiç topiğe giremiycem. ve hiç kilo verebileceğimide sanmıyorum çünkü Perşembe günü ameliyat olucam. En iyisi siz beni kovmadan ben gideyim.
Herkese başarılar diliyorum.

her cümlesine ama özellikle kırmızıyla işaretlediğim yere sonuna kadar katılıyorum...

Son düzenleme:
düğünüme son 11 gün...
ve ben öyle yoğun bir tempodayım ki...
beni bu yoğunluğumdan dolayı mazur görebileceğinizi tahmin ediyorum...
ama bu kural her ne olursa olsun bana da uygulanacak bir şey olursa kabulümdür...
bir de size bir şey itiraf edeyim mi...
en güzel spor düğün hazırlıklarında ki koşturmacalarmış kaydirigubbakcemile3

nihalcim ne olsun canım işte
öyle böyle değilmiş bu dönemde ki koşuşturmacalar...
akşamın 21:00 de açık mağaza arayıp abiye elbise bakmayı mı saysam,
aspiratör takılacağı için gelen servise kapıyı açmak için koştur koştur işten izin alıp eve gitmeyi mi saysam,koltukların rengine uygun halı bulabilmek için milli yürüyüşçü seçilecek kadar efor sarfettiğimi mi söylesem,aynı gün içinde hem gelinlik provasına gidip hem de mutfak penceresi stor ölçüsü aldırmayı mı saysam,
bir de bu kadar yoğunluğun içinde kızkardeşimin kaynının düğününü de araya sıkıştırdığımı mı anlatsam sizlere bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…