80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunların yanısıra sabah 09:00 akşam 19:00 çalıştığımı da biliyorsunuz değil mi...
cumartesileri de 16:00 ya kadar

ama neyse tatlı telaşlar bunlar geçecek bir şekilde
ve ben en mutlu günümün fotosunu sizlerle nasipse çok kısa bir süre sonra paylaşacağım...

sen mazur görmez miyiz topiğimizin en taze gelinizemuszemusherşey çok güzel olucak diye düşün öyle olsun canım..valla ttalım bana bir gr bile verdirmedi o koşturmacalar ki ben herşeyimi kendim yaptım ne anne vardı yanımda ne bir yardımcı ama gr veremedim sana yaradı bu süreç maşallah

obilen şimdi okudum canım yazdıklarını...
geçmişin büyük bir bölümünü ben de okuyamadım
kızların ne derece kırıcı yazdıklarını bilmiyorum...
ama mazeretini bildirmişsin sen zaten,ameliyat olacakmışsın..
çok geçmiş olsun tatlım...
afalladım ya...
çok kötü şeyler mi yazıldı ki...ne oldu böyle topiğimize...

aman aman ben okurken yoruldum da canım dayan az kaldı noluyor biliyor musun herşey biriyor sabah bir kalkıyorsu bir eksiklik var ana diyorsun yaşasın bugün birşeyler için koşturmak zorunda dğeilim ne yani bitti mi herşey??sonra bir rahatlama bir hafifleme anlatamam sana..az kaldı canım az..balayında dinleneceksin anca..ve dönmek istemeyeceksin..

bunların yanısıra sabah 09:00 akşam 19:00 çalıştığımı da biliyorsunuz değil mi...
cumartesileri de 16:00 ya kadar

ne zamanıdr onu sorucam sana ya güzelim c.tesi gördüm zaten çok yoğun olmuyorsunuz insna sana izin verir di mi o kadra işin gücün var yazık değil mi sana?insafıszmış sizin işyeri be canım.

evet tatlım geldin gördün genellikle çay kahve eşliğinde muhabbet ediliyor cumartesileri...ama böyle yani gelindi mi gelindi densin olay o

saol adacım. çok tşk ederim.
perşembeden sonra 2 hafta kadar olmıycam topikte. bu arada herkes uzlaşmış olur İnşallah.
iyi akşamlar

evt tatlım ben 15 günde 3 kg verip 59 dan 56 ya düşmüştüm .allahtan gelinlikçi ölçülerimi biraz dar almıştı.cnm allah yardımcın olsun bu tatlı telaşındazemuszemus

Öznurcum ben atlamışım yazdıklarını adanın yazdıkları görünce döndüm ..öncelikle çok geçmiş olsun umarım önemli bir konu değildir..bu konu gerçekten çok can sıkıcı bir hale geldi..ben kimse kırılmasın gücenmesin istiyorum ya..eğlenerek birbimize destek olmak adına bu topikteyim..motive olduğum da bir gerçek..sen de buraya zaman ayırmaya gayret edenlerdensin ben buna şahidim en azından..kızların bahsettiği cuma gelip bildirimde bulunup gidenlerle ilgiliydi belki yanlış anlaşıldı belki dğeildi herneyse bilmiyorum..senin ortinle de kimsenin şahsi derdi yoktu başta sonra o hale geldi ona da ayrı üzüldüm..gerçekten burda kalmak isteyenler kalsın lütfen..bizim hiç mi hatrımız yok ya..bakın derya da melocum da kaç gündür yok ortalıkta..yokluklarını hissetmiyor muyuz seni hissetmeyecek miyiz?gelin silelim herşeyi ve yolumuza birlikte devam edelim..bakın zaten duygusalım kocam işsiz kalmış(azcık duygu sömürüsü de katayım da işe yarasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
kızdırmayın beni yahu..valla çok etkileniyorum böyle şeylerden..sen de biryere gideyim deme öznur bir de sana başlamayım aaaa unut ayrılma fikrini..ameliyatını ol gel..
hadi ben kaçıyom kızlar..öpüyorum hepinizi..sevgiyle,anlayışla,vefayla,saygıyla bir daha sevgiyle kalın..hoşçakalın..

bende geldim arkadaşlaaaarrrolumunekankayizsmile,sabah saat 9 gibi kalktım hafif bir kahvaltı yaptım ve çikolata yedimsositososito sanırım regl dönemim (çok düzenli olmaz,ondan sanırım diyorumCADIARZU) ve canım aşırı tatlı çekiyor bende hem tatlı hem fayda olsun diye bitter yedimsenağlama
sonra okula gittim çook cici bi dersti bayılıyorum bu hocayaturkbayragi
sonra eve geldim yarım tabak kadar kısır yedim bir kaç top dondurma ha bi de biraz bezelye yedim ki çok severim ben bezelyeyiiii alkisalkisalkis
veee eve geldim tam bi kabus yazlıkları filan derleyip toplaayayım diye tüm odamı dökmüştüm gidene kadar toplayamamıştım ve durum halaaaa aynı odamı bi görseniz kaçarsınız vallahi :kedi: ama o arada da baya kalori yaktım biliyorumhihoyyyt
şimdi topiğimi özledim şöyle bi göz atayım dedima.s
izlem gezcekmiş sanırım valla süper bayıldım ne diyim kolay gelsin iyi eğlenceler
bişi derseniz ben buralardayım canlar :dance:

insan ne kadarda kendim icin yapiyom desede aslinda hep birileri icin yapiyo yada birseylerin etkisi altinda kaldigi icin yapiyo, ama sen kocan icin yapoyorsun ve en dogru kisi icin yapiyorsun tebrikler bu söyleyebilmen de cok güzel, bende en cok esim icin yapiyom evlendigimde 60 kiloydum simdi 83 84 ve daha cocuk bile dogurmadim varin siz düsünün halimibilmiyorumkismile

bu sabah tartıya cıktım ve 88.4 gördüm...kızlar bende zayıflamak istiyorum banada destek olun lütfennn....

canim hosgeldin dogru yerdesin katilimlarinin devamini bekliyoruzopuyorumnanaktan

ne güzel nihalcimmmm..benim eşimde beni destekleyenlerden..hep moral veren o oldu ama gel gör ki moralimi hep bozan kaynanam ve görümcelerim oldu..alsanaalsanasmile

allaha sükür ne kaynanam aldigim 20 küsür kiloya bir sey dedi ne görümcem nede eltim

sağol canım..ben bugün biraz fazla kacırdım öğle yemeğini onun icin yarın başlayacam inşallah...tartılma günleri nezaman?

yarin degil hayatim aksam yemeginde basliyorsunlmaz:

kızlar eşim işten çıkartılıyormuş..bu cuma sonmuş..şimdi haber aldım..

risk allahtan riskinda ne varsa bunu almaniza hicbirsey engel olamaz o size bir sekilde gelecek, ve kendimiz icin ser gözüken seyde hayr vardir canim bosverzemuszemus

3 sene önce radyoda dinlemistim ilacin adini bilmiyom ama yan etkisi 25 sonra ölmek diye cikti ortaya kullananlar 25 sene sonra ölünce anladilar amerikadan bir ilac di sanirim
icine herseyi koyuyorlar zaten bosverin böyle seyleri kullanmayin arkadaslar, biz bu kadar iradesizmiyiz alt tarafi bir bogazimi kesecez. bogazimizi durdurmak yerine saglimizi nasilda tehlikeye atabiliyoruzlmaz:

felaket başım ağrıyor uyusam geçermi gündüz pek uyumam ama sanki vücut öyle istiyor bu uyku ne kadar kilo yapar bana acaba

kesin 3 kilo alirsin :roflol::roflol::roflol:

yok yok dikkat ediyorum 2 top bile olmamıştır ama olsun siz kızın yine de bana azardan başka laf anlamıyorum heralde ben kilo konusundaklava:
yaaa benim bi de hafta sonu ehliyet sınavım var direksiyon sınavından değil de bu yazılı sınavdan korkuyorum noooolur dua edin bana:çok üzgünüm:

alirsin insallah canim sikinti yapma kendine bildiklerini de unutursun ama hepsini bir gün önceye kadar tekrarlayerimseniben

alirsin insallah canim sikinti yapma kendine bildiklerini de unutursun ama hepsini bir gün önceye kadar tekrarlayerimseniben
sağol canım taaa aylar öncesinden gerilmeye başladım aslında hatta rüyamda araba filan sürüyorum ama hayırlısı inşallah buraya aldığımı da yazarımm
eyvahedigeldismile

canım benım arkadaşlar kullandı ve şu an hepsı verdıklerını aldılar hıç ıyı degıl hemde saglıgını bozuyor tavsıye etmem
teşekkürler canım benıde mutlu ettın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…