düğünüme son 11 gün...
ve ben öyle yoğun bir tempodayım ki...
beni bu yoğunluğumdan dolayı mazur görebileceğinizi tahmin ediyorum...
ama bu kural her ne olursa olsun bana da uygulanacak bir şey olursa kabulümdür...
bir de size bir şey itiraf edeyim mi...
en güzel spor düğün hazırlıklarında ki koşturmacalarmış kaydirigubbakcemile3
aman aman ben okurken yoruldum da canım dayan az kaldı noluyor biliyor musun herşey biriyor sabah bir kalkıyorsu bir eksiklik var ana diyorsun yaşasın bugün birşeyler için koşturmak zorunda dğeilim ne yani bitti mi herşey??sonra bir rahatlama bir hafifleme anlatamam sana..az kaldı canım az..balayında dinleneceksin anca..ve dönmek istemeyeceksin..nihalcim ne olsun canım işte
öyle böyle değilmiş bu dönemde ki koşuşturmacalar...
akşamın 21:00 de açık mağaza arayıp abiye elbise bakmayı mı saysam,
aspiratör takılacağı için gelen servise kapıyı açmak için koştur koştur işten izin alıp eve gitmeyi mi saysam,koltukların rengine uygun halı bulabilmek için milli yürüyüşçü seçilecek kadar efor sarfettiğimi mi söylesem,aynı gün içinde hem gelinlik provasına gidip hem de mutfak penceresi stor ölçüsü aldırmayı mı saysam,
bir de bu kadar yoğunluğun içinde kızkardeşimin kaynının düğününü de araya sıkıştırdığımı mı anlatsam sizlere bilemedim valla
bunların yanısıra sabah 09:00 akşam 19:00 çalıştığımı da biliyorsunuz değil mi...
cumartesileri de 16:00 ya kadar
obilen şimdi okudum canım yazdıklarını...
geçmişin büyük bir bölümünü ben de okuyamadım
kızların ne derece kırıcı yazdıklarını bilmiyorum...
ama mazeretini bildirmişsin sen zaten,ameliyat olacakmışsın..
çok geçmiş olsun tatlım...
afalladım ya...
çok kötü şeyler mi yazıldı ki...ne oldu böyle topiğimize...
düğünüme son 11 gün...
ve ben öyle yoğun bir tempodayım ki...
beni bu yoğunluğumdan dolayı mazur görebileceğinizi tahmin ediyorum...
ama bu kural her ne olursa olsun bana da uygulanacak bir şey olursa kabulümdür...
bir de size bir şey itiraf edeyim mi...
en güzel spor düğün hazırlıklarında ki koşturmacalarmış kaydirigubbakcemile3
kızlar bir kaçgündür topiğe giremiyordum. cumadan beri yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ve bi yerden sonra sinirlerim çok bozulduğu için okumaya devam edemedim. yani sorunları çözebildinizmi bilmiyorum. siz çözmüşsünüzdür eminim ama bende fikrimi beyan edip aranızdan ayrılıcam...
ve eminim buna kimse de üzülmeyecek .zaten ben de her zaman yazabilen insanlardan değilim tabi mazeretlerim sizin hiçbiriniz için geçerli değil.
ama tabi fırsat buldukça giriyor tüm yazılanları okuyor ve zaman bulduğumda sizinle bir şeyleri paylaşıyor olmamda sizin için önemli değil.
gerçekten çok kırıcı olmuşsunuz ve konuyu çok abartmışsınız. motivasyon için herkesin bir ortağı var zaten. applecherry benim ortağımdı onun adına konuşmuyorum ama şunu söylemek istiyorum .'' o beni motive ediyordu.'' Neyi paylaşamadınız anlamadım. '' melocum'' neden kapris yaptığını anlamadım. Bu topik hepimizin cnm. senle ben hiç sohbet etmedik paylaşımda bulunmadık. bende gideyim değilmi? ama başkalarıyla paylaşımlarımız oldu. Selma, Nihal, Deniz, Banu, Aylin , Ada,Handerya paylaşımda bulunabildiğim insanlar. Çünkü ben gündüzleri girebiliyorum ve onlarda gündüzleri giriyorlar ve paylaşım yapabiliyoruz. Ve ben bundan sonraki 2 hafta hiç topiğe giremiycem. ve hiç kilo verebileceğimide sanmıyorum çünkü Perşembe günü ameliyat olucam. En iyisi siz beni kovmadan ben gideyim.
Herkese başarılar diliyorum.
kızlar şimdi geldim yemekten..benim de görümcem yok eltim var kendisi benim hakkımda çok şişman yüzüne bakılmayacak kadar çirkin abim onun nesini beğenmiş demişti..kendisi de kısa boylu ve toplu aslında..kayınvalidem de beni ilk başta kiloluyum diye istememişti ama şimdi aramız iyi ben diyetisyene giderken aman kızım sağlığın daha önemli senin öyle aman aman çirkin kilon yok falan demişti..
ama ben onları hiiiç umursamıyorum..bne kendi sağlığım ve özgüvenim için zayıflamak istiyorum..kocama karşı da şöyle bir yaklaşımım var hayatımın en kilolu döneminde beni beğenip benle evlendiği için (vücudumun dışındaki güzellikleri önemseyerek)zayıflayıp güzel bir vücuda sahip olup onu ödüllendirmek istiyorum..saçma gelebilir ama ben böyle hissediyorum..beni öyle güzel destekliyor ki..o herşeyin en iyisine layık..:))
bu sabah tartıya cıktım ve 88.4 gördüm...kızlar bende zayıflamak istiyorum banada destek olun lütfennn....
ne güzel nihalcimmmm..benim eşimde beni destekleyenlerden..hep moral veren o oldu ama gel gör ki moralimi hep bozan kaynanam ve görümcelerim oldu..alsanaalsanasmile
sağol canım..ben bugün biraz fazla kacırdım öğle yemeğini onun icin yarın başlayacam inşallah...tartılma günleri nezaman?
kızlar eşim işten çıkartılıyormuş..bu cuma sonmuş..şimdi haber aldım..
canım benim o ilaçla ilgili hatırladığım tek şey genç bir erkeğin o ilaç yüzünden hayatını kaybetmesi..aman uzak dur bu tarz haplar ya da diğer şeylerin şimdi olmasa bile mutlaka ilerisi için sorunlara neden olacağını düşünüyorum..aman canım..
felaket başım ağrıyor uyusam geçermi gündüz pek uyumam ama sanki vücut öyle istiyor bu uyku ne kadar kilo yapar bana acaba
nalcy obilen guldal alperenim ordamısınız kızlar[/QUOT
cnm burdayım.kaç gündür giremedm geçmişe daldım oku oku bitmiyor.benm ufaklıklar hasta o yüzden fırsat bulamıyorum topige girmeye şu andada kucagımda uyuyor.ilk önce büyük oglum hastalandı.ishal ve kusma neyseki o iyileşti.2 gündürde 10 aylık bebegim de var aynı rahatsızlık.gece hiç uyumadı.mahvoldum.neyseki az az yemek yiyor ve beni emiyor.diş mi acaba diyorum.yakında belli olur.neyse bundan sonra daha fazla girebilirim iyişallh.diyeti sporu unuttum ama vermek istediğim 5 kg daha var.kaldıgım yerden devam edecegim bebegim iyileşsinde:lepi:
gecmis olsun canim allah sifalar versinopuyorumnanaktan
ama neyse tatlı telaşlar bunlar geçecek bir şekilde
ve ben en mutlu günümün fotosunu sizlerle nasipse çok kısa bir süre sonra paylaşacağım...
insallah canim 4 gözle bekliyozolumunekankayizsmile
saol adacım. çok tşk ederim.
perşembeden sonra 2 hafta kadar olmıycam topikte. bu arada herkes uzlaşmış olur İnşallah.
iyi akşamlar
canim sanada simdiden gecmis olsun insallah hemen atlatip aramiza geri dönersin. diger düsünceyide at kafandan farkindaysan o mesajini alinti yapmadim. artik konu büyümesin diyeyerimseniben
bende geldim arkadaşlaaaarrrolumunekankayizsmile,sabah saat 9 gibi kalktım hafif bir kahvaltı yaptım ve çikolata yedimsositososito sanırım regl dönemim (çok düzenli olmaz,ondan sanırım diyorumCADIARZU) ve canım aşırı tatlı çekiyor bende hem tatlı hem fayda olsun diye bitter yedimsenağlama
sonra okula gittim çook cici bi dersti bayılıyorum bu hocayaturkbayragi
sonra eve geldim yarım tabak kadar kısır yedim bir kaç top dondurma ha bi de biraz bezelye yedim ki çok severim ben bezelyeyiiii alkisalkisalkis
veee eve geldim tam bi kabus yazlıkları filan derleyip toplaayayım diye tüm odamı dökmüştüm gidene kadar toplayamamıştım ve durum halaaaa aynı odamı bi görseniz kaçarsınız vallahi :kedi: ama o arada da baya kalori yaktım biliyorumhihoyyyt
şimdi topiğimi özledim şöyle bi göz atayım dedima.s
izlem gezcekmiş sanırım valla süper bayıldım ne diyim kolay gelsin iyi eğlenceler
bişi derseniz ben buralardayım canlar :dance:
vallah legocum ne diyeyim götürmüssün vallah cikolatalari küp küp dondurmalari artik kac tane yediysen bir kac tane yazmissin ben birkactanenin altinda 2 den kesin fazla anliyomlmaz: lmaz:yerimseniben
yok yok dikkat ediyorum 2 top bile olmamıştır ama olsun siz kızın yine de bana azardan başka laf anlamıyorum heralde ben kilo konusundaklava:
yaaa benim bi de hafta sonu ehliyet sınavım var direksiyon sınavından değil de bu yazılı sınavdan korkuyorum noooolur dua edin bana:çok üzgünüm:
sağol canım taaa aylar öncesinden gerilmeye başladım aslında hatta rüyamda araba filan sürüyorum ama hayırlısı inşallah buraya aldığımı da yazarımmalirsin insallah canim sikinti yapma kendine bildiklerini de unutursun ama hepsini bir gün önceye kadar tekrarlayerimseniben
sağol canım taaa aylar öncesinden gerilmeye başladım aslında hatta rüyamda araba filan sürüyorum ama hayırlısı inşallah buraya aldığımı da yazarımm
eyvahedigeldismile
ayy gaza geldim bak ne çbauk geliyorsam :jeyyar:hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruzyerimseniben
canım benım arkadaşlar kullandı ve şu an hepsı verdıklerını aldılar hıç ıyı degıl hemde saglıgını bozuyor tavsıye etmemKIZLAR NELER OLDU BÖLE BİRİLERİ ÇIKMIŞ BİRİLERİ İSTİFA ETMİŞ.ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN.UMRARIM TEKRARDAN TOARLANIRIZ.İŞ YOGUNLUGU NEDENIYLE GIREMEDIM BENDE KAC GUNDUR.BU YOGUNLUKLA DIYETTE GUM TABİ eyvahedigeldismile DÜN Bİ ARKADAŞIMI GÖRDÜM ACI BIBER HAPIYLA DELI GIBI KILO VERMIS VE GERIYEDE ALMAMIS bilmiyorumkismile YOLDA KILOLU KIMI GORSE DURDURUP ILACI TAVSIYE EDIYOR BANADA ETTI VE ETKILENMEDIM DESEM YALAN OLUR kaydirigubbakcemile ŞİMDİ SİZDEN İSTEDİĞİM BU İLACI KULLANAN VARMI YADA KULLANAN TANIDIGI OLAN VARMI ? kafamçokkarıştı BANA BİR YOL GÖSTERIRSENIZ COK MUTLU OLUCAM :sinifsinif:
teşekkürler canım benıde mutlu ettın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmişii okuyarak geldim selam kızlar
elimpia verdiğin ki,loya çok sevindim canım hep böyle devam et vınn vınn vınn :)) bu gaz sesiydiii
ama eşinin işten ayrılmasına üzüldüm hayırlısı canım
selma seninde msjlarını okudum canım çok mutlu oldum güzel bir başlangıç yapmışsın sakın vazgeçme başarıcaz bak ben sürünerekte olsa ayda 300 gr da versem buralardayım terk etmedim
kızlar bir kaçgündür topiğe giremiyordum. cumadan beri yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ve bi yerden sonra sinirlerim çok bozulduğu için okumaya devam edemedim. yani sorunları çözebildinizmi bilmiyorum. siz çözmüşsünüzdür eminim ama bende fikrimi beyan edip aranızdan ayrılıcam...
ve eminim buna kimse de üzülmeyecek .zaten ben de her zaman yazabilen insanlardan değilim tabi mazeretlerim sizin hiçbiriniz için geçerli değil.
ama tabi fırsat buldukça giriyor tüm yazılanları okuyor ve zaman bulduğumda sizinle bir şeyleri paylaşıyor olmamda sizin için önemli değil.
gerçekten çok kırıcı olmuşsunuz ve konuyu çok abartmışsınız. motivasyon için herkesin bir ortağı var zaten. applecherry benim ortağımdı onun adına konuşmuyorum ama şunu söylemek istiyorum .'' o beni motive ediyordu.'' Neyi paylaşamadınız anlamadım. '' melocum'' neden kapris yaptığını anlamadım. Bu topik hepimizin cnm. senle ben hiç sohbet etmedik paylaşımda bulunmadık. bende gideyim değilmi? ama başkalarıyla paylaşımlarımız oldu. Selma, Nihal, Deniz, Banu, Aylin , Ada,Handerya paylaşımda bulunabildiğim insanlar. Çünkü ben gündüzleri girebiliyorum ve onlarda gündüzleri giriyorlar ve paylaşım yapabiliyoruz. Ve ben bundan sonraki 2 hafta hiç topiğe giremiycem. ve hiç kilo verebileceğimide sanmıyorum çünkü Perşembe günü ameliyat olucam. En iyisi siz beni kovmadan ben gideyim.
Herkese başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?