80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam dicem ama kimse yok. bu saatten sonra da olmaz herhalde. benim düzen biraz kaçtı. sabah 7 de kalkıp son sürat disipline gireceğim.
sabah görüşürüz
see youuu :)

günaydın kızlar narın bıtanem nasılsınız bende artık erken kalkıyorum yürüyüşe gidecegım şimdı

bugün erkenden kalktim
dusumu aldim simdi kahvaltimida yaptim
az sonra kadin doktorunda ikinci randevum genel muayene bebis icin sanki her an regl olabilirim gibi aman doktordan sonra olsun bari yoksa isin yoksa bir ay daha bekle

öznurcum nereye gidiyorsun yaaa otur oturduğun yerde kaydirigubbakcemile .bu arada ameliyat olacakmışsın safra kesesinden di değilmi canım yanlış hatırlamıyorsam.inşallah kurtulursun sancılarından canım

adacım senin yazdıklarını okurken ben bile yoruldum Allah yardımcın olsun canım.inşallah emeklerinin karşılıgını alıp mutlu sona ulaşacaksın tatlım :asigim:

ben cikiyorum hanimlar aksama gine gelirim

ay bugün günüm var ya

allahim bu haftada hersey üst üste geldi

hem regl hem gün hem cuma ya iki gün kaldi ben yandim bu haftada ama sonuna kadar direncem
hos allahdan gelene direnmek mümkünmü geldimi geliyo

melocum , derya tüm topic sizi bekliyor.bu kadar seveniniz varken bir yanlış anlama yüzünden eminimki arkanızı dönüp gitmeyeceksinizdir.olumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız bakalım ben turkıyeye dondum salı gıdıyorum
gazımı almaya geldım olan tartısmalardan cok uzuldum ınsaallah hersey duzelır
topık eskı sen gunlerıne gerı doner

günaydın kızlarrrrrr..denizcim sadece seni görüyorum naıslsın canım?
selmacım süpersin canım açık havada yürüyüş gibisi yok valla..havalar güzelleşti tadını çıkar canım..
Tuğbacım sana da kolay gelsin gününde aman kaçırma dikkat et canım..

günaydın kızlarrrr
bende sabah yürüdüm geldim kahvaltı yaptım şimdiide çocukalrı yediirp dışarı çıkartıcam birazz

GÜNAYDIN KIZLAR
BUGÜN MıSAFıRLıĞE GıTCEM...
O YÜZDEN AKŞAMA KADAR GıREMEYEBıLıRıM..
BUGÜNKÜ MENÜMÜ KAZIP KAÇIYIM...

SABAH:
1 yumurtayla omlet,peynir,zeytin,çökelek,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma

ÖĞLE:
misafirlikte artık ne bulursam azcık yiyecem..

ARA:
benim vazgeçilmezim kahve ve neskafe,,yanında bir parça çukulatam var dün geceden sakladım yemedim

AKŞAM:
nohutlu tavuk çorbası,kekik salatası,1 dilim ekmek

ARA:
akşamı meyvesiz olurmu???1 elma 1 avuç erik yiyecemmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…