80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalcim :) çok tatlısın. duygusallaşma öyle hemen. asıl ben çok duygusalım. yarın ameliyata giriyorum ve İnşallah hayırlıysıyla çıkarım. İnsanın aklına herşey gelliyor yani.
ben olumlu düşünüyorum çabucak iyileşip kalkıcam yatagımdan. ve eşinde çabucak iş bulacak eminim. moralimizi bozmayalım.

evde olanlar ve ya imkanı olanlar mutlaka kanal d deki doktorum programını izleyin bahar yorunluğu ve beslenme şeklinden bahsediliyor

herkese merhaba... ben de 85 kiloya sahip, 20 kilo fazlası olan ve 20 fazlalığı atmak için birlikten güç doğar ilkesine inanarak aranıza katılmış bir insanım işte:)) Daha yeni güzel bir diyet kahvaltısı yaptım ama bugünün sonu ne olacak acaba? Hep diyet kahvaltısıyla başlayıp bugün kesin diyetteyim diyorum ama sonra yine aynı son

nihalcim...eşinin işten çıkarılmasına üzüldüm..her olanda bir hayır vardır tatlım..inş en kısa zamanda istediği gibi bir iş bulur...sizin için hayırlısı neyse o olsun.

canım benim hayırlısıyla gir çık ameliyatın aişallah aklın ada kötü şeyler getirme..şimdiden acil şifalar canım iyileş bekliyoruz seni..

biz hepimiz bu kısır döngüyü kırmak için burdayız canım..işallah hep birlikte başarıcaz..önce inanmak gerek..hoşgeldin aramıza..menülerini de yazarsan seviniriz bir d ekendinden bahsedersen iyi olur..

zayıflama cetvelini bir yerde hazırladım ve BB Code'u imza bölümüne yerleştirin diyor. ımza bölümü neresi(

Günaydınn herkese ...

Kahvaltımı yaptımm şimdi 1 sütlü türk kahvesi içiyorum .akşamada sporum var ohh kaydirigubbakcemile2

Adacım ne kadar az kaldı yaa .Rabbim hep böyle tatlı meşkaleler versin inş..

selma abla senin adına çok sevindim.Kendi iradenle mücadeleni kazandın sonunda Yaşasın ablacımm :lepi:

Öznur çok gçmiş olsun canım.Bak sen hasta hasta bizi çekiyorsun haber veriyorsun kendinden demek istediğimiz bu işte opuyorumnanaktan

nesliş sakın fazla kaçırma tatlım bak cumaya az kaldı ona göre canım.

Nihalimm HEr şerde bi hayır varmış üzülme canım .ınş en iyi en paralısından bi bulur eşin ve tunusa uçağın en lüks deparında gideriniz ..opuyorumnanaktan

Orticim dünüde kazasız atlattık bugünde aynı hızla devam ..

zayıflama cetvelini bir yerde hazırladım ve BB Code'u imza bölümüne yerleştirin diyor. İmza bölümü neresi(

ben uzun zamandır yapmıyorum canım değişti mi bilmiyorum ama kullanıcı panelinden kişisel bilgilerden en altlara doğru çizelge bölümü var oraya ekliyorsun canım..

canım üzülmüyorum da işte yeni işe girerse 6 ay izin alamıyorsun ya ondna gidemeyiz dedim ..napalım kısmet diyorum..
Bu hafta kendimden çok umutluyum kızlar yaa .Cumayı iple çekiyorum inş görürüm dilediğim rakamı .

ben de sendne çok umutluyum Tülaycım..hangi rakamı istiyorsun bakayım ?ben de şu 79 lu rakamları bir görebilsem..sonrası sanki çabuk gitcek gibime geliyor..
kızlar bne 12 de yemeğe gidiyorum görüşürüzzz

mrb arkadaşlar menüyü yazıyorum ;

Sabah : Hiç Bişe !
Öğle : 1 kepekli sand.(beyaz peynır domates salatalık)
Ara : yeşil çay 5 adet parmak grısını
Ara (15:00 15:30 arası ): 1 adet haslanmıs patates orta boy,yarım kase taze yogurt
Akşam : Evde ne varsa az

Spor yok malesef

Bu cuma tartılmayı planlıyodum 15 gun oldu dıyete baslayalı aralarda kacırdım tabısempatiksalakcinni fakat regl oldugum ıcın tartılmıcam gene haftaya kaldıkaydirigubbakcemile2

75 bu haftalık kaç zamandır uğraşıyorum bir göremedim.
Nihalcim yaa hedefe yaklaştıkça kilolarda zor gidiyor .ben kaç haftadır 100 gram veriyorum bakalım bu hafat işallah yüzümüz güler .Sanada afiyet bal ,şeker olsun bende gidip yemeğimi yiyebilirim artık =)

çok çok sağlıksız bi menü marsh yaa kafamçokkarıştı senin öğünlerde yadiğin ara sayılır zaten. Ne kalsiyum var ne proteyin ne sebze ne meyve bence daha düzenli bi diyet sonradan geri almamak için bu şart canım opuyorumnanaktan

zayıflama cetvelini bir yerde hazırladım ve BB Code'u imza bölümüne yerleştirin diyor. İmza bölümü neresi(
hoşgeldin aramıza mogol..
cetveli sadece tickerfaktory sitesinden hazırlayınca kabul ediyor diğerleri hata veriyor .
imza bölümüde en yukarıda kullanıcı panelini tıkla sonrasındada profil düzenle kısmını tıkla bu bölümün en alt tarafına yapıştırıyorsun .İnş anlatabilmişimdir :kedi:

Bu hafta kendimden çok umutluyum kızlar yaa .Cumayı iple çekiyorum inş görürüm dilediğim rakamı .

canım ortim inşallah dilediğin kiloyu görürsün cuma günü.bende elimden geleni yapıyorum.malum regli dönemindeyim bakalım cuma günü nasıl çıkacak CADIARZU

ben,m o rakamı görmeye daha 11 kilom var ühühühühü şimdilik 79 u göreyim bakalım canım...tabi ki benim kadar hızlı veremezsin vereceğin kg az kaldı canım azmet dayan bak az kaldı..

aynen katılıyorum marsh dikkat et sağlığına canım ..daha sonra geri almakistemiyorsan daha kaliteli beslenmelisin..

canım ortim inşallah dilediğin kiloyu görürsün cuma günü.bende elimden geleni yapıyorum.malum regli dönemindeyim bakalım cuma günü nasıl çıkacak CADIARZU

işallah bu cuma herkes güzel kilolar vermiş olur da handeryanın listesi olmayacağından bizim içimize siner mi onu bilmiyorum işte kızlar..derya gitti gelmeyecek haberiniz ola..

işallah bu cuma herkes güzel kilolar vermiş olur da handeryanın listesi olmayacağından bizim içimize siner mi onu bilmiyorum işte kızlar..derya gitti gelmeyecek haberiniz ola..

nihal sana mesajmı attı derya birdaha gelmeyeceğim diye.gerçekten çok üzüldüm yaa.neden böyle oldu nasıl bu noktaya gelindi hayretler içindeyim.inşallah melocumda ,deryada biraz kafalarını dinleyip geri dönerler.:Saruboceq:

sorma denizcim ben de üzgünüm..hem de çok..1.5 yıldır burdaydı derya ve şimdi gidiyor..
ne diyelim herkes için en hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden benim de..kırılmış çok..çok ısrar ettim ama kendine göre gerekçelerine göre vermiş kararını biryerden sonra laf bitiyor..

kesin kararı diyorsun yani.üzüldüm yaaa 2 gündür buraya geliyorum ama inanki bişiyler hep eksik gibi o olaydan sonra.ikiside herkes tarafından çok sevilen arkadaşlardı.dediğin gibi söylenecek pek fazla bişiy yok.hayırlısı olsun inşallah herkes için.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…