Öznurcum ben atlamışım yazdıklarını adanın yazdıkları görünce döndüm ..öncelikle çok geçmiş olsun umarım önemli bir konu değildir..bu konu gerçekten çok can sıkıcı bir hale geldi..ben kimse kırılmasın gücenmesin istiyorum ya..eğlenerek birbimize destek olmak adına bu topikteyim..motive olduğum da bir gerçek..sen de buraya zaman ayırmaya gayret edenlerdensin ben buna şahidim en azından..kızların bahsettiği cuma gelip bildirimde bulunup gidenlerle ilgiliydi belki yanlış anlaşıldı belki dğeildi herneyse bilmiyorum..senin ortinle de kimsenin şahsi derdi yoktu başta sonra o hale geldi ona da ayrı üzüldüm..gerçekten burda kalmak isteyenler kalsın lütfen..bizim hiç mi hatrımız yok ya..bakın derya da melocum da kaç gündür yok ortalıkta..yokluklarını hissetmiyor muyuz seni hissetmeyecek miyiz?gelin silelim herşeyi ve yolumuza birlikte devam edelim..bakın zaten duygusalım kocam işsiz kalmış(azcık duygu sömürüsü de katayım da işe yarasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
kızdırmayın beni yahu..valla çok etkileniyorum böyle şeylerden..sen de biryere gideyim deme öznur bir de sana başlamayım aaaa unut ayrılma fikrini..ameliyatını ol gel..
hadi ben kaçıyom kızlar..öpüyorum hepinizi..sevgiyle,anlayışla,vefayla,saygıyla bir daha sevgiyle kalın..hoşçakalın..
öznurcum nereye gidiyorsun yaaa otur oturduğun yerde kaydirigubbakcemile .bu arada ameliyat olacakmışsın safra kesesinden di değilmi canım yanlış hatırlamıyorsam.inşallah kurtulursun sancılarından canım
nihalcim...eşinin işten çıkarılmasına üzüldüm..her olanda bir hayır vardır tatlım..inş en kısa zamanda istediği gibi bir iş bulur...sizin için hayırlısı neyse o olsun.Aman Denizcim sorma 4 kişi birdne çıkartıldı şirketin durumu iyi gitmiyordu da bu kadar da olmaz en son haziran sonuna kadar bir sorun yok diyolardı ondna şaşkınız ikimizde şu anda beklemeyorduk ama ben çok da üzülmüyorum eşim orda çok mutsuzdu zaten hakkını da almıyordu istifa etmeye de cesareti yoktu...3 yıldır çalışıyordu tazminat hakkı var canım kıdem+ihbar..
canım..kuzucuklara çok geçmiş olsun..acil şifalar dilerim.nalcy obilen guldal alperenim ordamısınız kızlar[/QUOT
cnm burdayım.kaç gündür giremedm geçmişe daldım oku oku bitmiyor.benm ufaklıklar hasta o yüzden fırsat bulamıyorum topige girmeye şu andada kucagımda uyuyor.ilk önce büyük oglum hastalandı.ishal ve kusma neyseki o iyileşti.2 gündürde 10 aylık bebegim de var aynı rahatsızlık.gece hiç uyumadı.mahvoldum.neyseki az az yemek yiyor ve beni emiyor.diş mi acaba diyorum.yakında belli olur.neyse bundan sonra daha fazla girebilirim iyişallh.diyeti sporu unuttum ama vermek istediğim 5 kg daha var.kaldıgım yerden devam edecegim bebegim iyileşsinde:lepi:
canım hayırlısıyla ol ameliyatını dön...biz burda seni bekliyoruz..dualarım seninle..hiç korkma....şimdiden geçmiş olsun.Ve ben bundan sonraki 2 hafta hiç topiğe giremiycem. ve hiç kilo verebileceğimide sanmıyorum çünkü Perşembe günü ameliyat olucam. En iyisi siz beni kovmadan ben gideyim.
Herkese başarılar diliyorum.
oyy oyy gelin kızımız çok yorulmuş...kolay gelsin aydacım...az kaldı hepsi bitecek..balayında bol bol dinlenirsin.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:düğünüme son 11 gün...
ve ben öyle yoğun bir tempodayım ki...
beni bu yoğunluğumdan dolayı mazur görebileceğinizi tahmin ediyorum...
ama bu kural her ne olursa olsun bana da uygulanacak bir şey olursa kabulümdür...
bir de size bir şey itiraf edeyim mi...
en güzel spor düğün hazırlıklarında ki koşturmacalarmış kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel erken kalkmak dinç yapıyor insanı..benim dr sabah uykusu kilo aldırır uyumak yok derdi...yemek yerine geçermiş uyku..bilmiyorumkismilegünaydın kızlar narın bıtanem nasılsınız bende artık erken kalkıyorum yürüyüşe gidecegım şimdı
günaydınn şekerler a.s.
hoşgeldin canımolumunekankayizsmileselam kızlar nasılsınız bakalım ben turkıyeye dondum salı gıdıyorum
gazımı almaya geldım olan tartısmalardan cok uzuldum ınsaallah hersey duzelır
topık eskı sen gunlerıne gerı doner
ÖPÜLDÜNÜZ TATLILAR BEN GELENE KADAR USLU DURUN.....:1hug:
tamam annecim...biz uslu uslu oynarız oyuncaklarımızla...kapıyı üstümüze kilitleme ama olurmu:ecrin_bebek::CüvCüv::roflol:
canım benim hayırlısıyla gir çık ameliyatın aişallah aklın ada kötü şeyler getirme..şimdiden acil şifalar canım iyileş bekliyoruz seni..nihalcim :) çok tatlısın. duygusallaşma öyle hemen. asıl ben çok duygusalım. yarın ameliyata giriyorum ve İnşallah hayırlıysıyla çıkarım. İnsanın aklına herşey gelliyor yani.
ben olumlu düşünüyorum çabucak iyileşip kalkıcam yatagımdan. ve eşinde çabucak iş bulacak eminim. moralimizi bozmayalım.
biz hepimiz bu kısır döngüyü kırmak için burdayız canım..işallah hep birlikte başarıcaz..önce inanmak gerek..hoşgeldin aramıza..menülerini de yazarsan seviniriz bir d ekendinden bahsedersen iyi olur..herkese merhaba... ben de 85 kiloya sahip, 20 kilo fazlası olan ve 20 fazlalığı atmak için birlikten güç doğar ilkesine inanarak aranıza katılmış bir insanım işte:)) Daha yeni güzel bir diyet kahvaltısı yaptım ama bugünün sonu ne olacak acaba? Hep diyet kahvaltısıyla başlayıp bugün kesin diyetteyim diyorum ama sonra yine aynı son
nihalcim...eşinin işten çıkarılmasına üzüldüm..her olanda bir hayır vardır tatlım..inş en kısa zamanda istediği gibi bir iş bulur...sizin için hayırlısı neyse o olsun.
çok sağol semacım..canım..kuzucuklara çok geçmiş olsun..acil şifalar dilerim.
canım hayırlısıyla ol ameliyatını dön...biz burda seni bekliyoruz..dualarım seninle..hiç korkma....şimdiden geçmiş olsun.
oyy oyy gelin kızımız çok yorulmuş...kolay gelsin aydacım...az kaldı hepsi bitecek..balayında bol bol dinlenirsin.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohh ne güzel erken kalkmak dinç yapıyor insanı..benim dr sabah uykusu kilo aldırır uyumak yok derdi...yemek yerine geçermiş uyku..bilmiyorumkismile
hoşgeldin canımolumunekankayizsmile
tamam annecim...biz uslu uslu oynarız oyuncaklarımızla...kapıyı üstümüze kilitleme ama olurmu:ecrin_bebek::CüvCüv::roflol:
evet evet olmadı birbirimizin göbecikleriyle,apartman katlarıyla oynar oyalanırız sen merak etme neslişimaklinialirimsmile
zayıflama cetvelini bir yerde hazırladım ve BB Code'u imza bölümüne yerleştirin diyor. İmza bölümü neresi(
canım üzülmüyorum da işte yeni işe girerse 6 ay izin alamıyorsun ya ondna gidemeyiz dedim ..napalım kısmet diyorum..Günaydınn herkese ...
Kahvaltımı yaptımm şimdi 1 sütlü türk kahvesi içiyorum .akşamada sporum var ohh kaydirigubbakcemile2
Adacım ne kadar az kaldı yaa .Rabbim hep böyle tatlı meşkaleler versin inş..
selma abla senin adına çok sevindim.Kendi iradenle mücadeleni kazandın sonunda Yaşasın ablacımm :lepi:
Öznur çok gçmiş olsun canım.Bak sen hasta hasta bizi çekiyorsun haber veriyorsun kendinden demek istediğimiz bu işte opuyorumnanaktan
nesliş sakın fazla kaçırma tatlım bak cumaya az kaldı ona göre canım.
Nihalimm HEr şerde bi hayır varmış üzülme canım .İnş en iyi en paralısından bi bulur eşin ve tunusa uçağın en lüks deparında gideriniz ..opuyorumnanaktan
Orticim dünüde kazasız atlattık bugünde aynı hızla devam ..
Bu hafta kendimden çok umutluyum kızlar yaa .Cumayı iple çekiyorum inş görürüm dilediğim rakamı .
çok çok sağlıksız bi menü marsh yaa kafamçokkarıştı senin öğünlerde yadiğin ara sayılır zaten. Ne kalsiyum var ne proteyin ne sebze ne meyve bence daha düzenli bi diyet sonradan geri almamak için bu şart canım opuyorumnanaktanmrb arkadaşlar menüyü yazıyorum ;
Sabah : Hiç Bişe !
Öğle : 1 kepekli sand.(beyaz peynır domates salatalık)
Ara : yeşil çay 5 adet parmak grısını
Ara (15:00 15:30 arası ): 1 adet haslanmıs patates orta boy,yarım kase taze yogurt
Akşam : Evde ne varsa az
Spor yok malesef
Bu cuma tartılmayı planlıyodum 15 gun oldu dıyete baslayalı aralarda kacırdım tabısempatiksalakcinni fakat regl oldugum ıcın tartılmıcamgene haftaya kaldıkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aramıza mogol..zayıflama cetvelini bir yerde hazırladım ve BB Code'u imza bölümüne yerleştirin diyor. İmza bölümü neresi(
Bu hafta kendimden çok umutluyum kızlar yaa .Cumayı iple çekiyorum inş görürüm dilediğim rakamı .
ben,m o rakamı görmeye daha 11 kilom var ühühühühü şimdilik 79 u göreyim bakalım canım...tabi ki benim kadar hızlı veremezsin vereceğin kg az kaldı canım azmet dayan bak az kaldı..75 bu haftalık kaç zamandır uğraşıyorum bir göremedim.
Nihalcim yaa hedefe yaklaştıkça kilolarda zor gidiyor .ben kaç haftadır 100 gram veriyorum bakalım bu hafat işallah yüzümüz güler .Sanada afiyet bal ,şeker olsun bende gidip yemeğimi yiyebilirim artık =)
aynen katılıyorum marsh dikkat et sağlığına canım ..daha sonra geri almakistemiyorsan daha kaliteli beslenmelisin..çok çok sağlıksız bi menü marsh yaa kafamçokkarıştı senin öğünlerde yadiğin ara sayılır zaten. Ne kalsiyum var ne proteyin ne sebze ne meyve bence daha düzenli bi diyet sonradan geri almamak için bu şart canım opuyorumnanaktan
canım ortim inşallah dilediğin kiloyu görürsün cuma günü.bende elimden geleni yapıyorum.malum regli dönemindeyim bakalım cuma günü nasıl çıkacak CADIARZU
işallah bu cuma herkes güzel kilolar vermiş olur da handeryanın listesi olmayacağından bizim içimize siner mi onu bilmiyorum işte kızlar..derya gitti gelmeyecek haberiniz ola..
nihal sana mesajmı attı derya birdaha gelmeyeceğim diye.gerçekten çok üzüldüm yaa.neden böyle oldu nasıl bu noktaya gelindi hayretler içindeyim.inşallah melocumda ,deryada biraz kafalarını dinleyip geri dönerler.:Saruboceq:
sorma denizcim ben de üzgünüm..hem de çok..1.5 yıldır burdaydı derya ve şimdi gidiyor..
ne diyelim herkes için en hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden benim de..kırılmış çok..çok ısrar ettim ama kendine göre gerekçelerine göre vermiş kararını biryerden sonra laf bitiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?