80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de tadım kaçtı denizcim ama napalım yolumuza devam edicez..bizim 8. takıma geldi derya..ben size menümü yazayım:
sabah:sosisli bol peynirli tek yumurtalı omlet
1 kase ceviz,fındık
öğle:1 tabak yoğurtlu ıspanak+tas kebabının sadece etleri,salata
ara1 activia kuru kayısılı
2 kivi
1 avuç fındık
yicem..akşama acıkmamayı umut ediyorum:)

eşinin işi için üzüldüm ortim ama herşeyde bir hayır vardır. belki daha mutlu olacağı daha iyi paralar kazanacağı bir işegirer görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

minecim ortim çok tşk ederim güzel dileklerin için canım..
nasıl gidiyor ?ben 1300 verdim ya ortim..geçmiş haftaları telafi edicem söz tatlım..

bu saatlerde kaynardı buralar kimsecikler yok..evet banucum derya istifa etti..melocumdan benim de haberim yok..asabım da bozuk valla..topiğin haline bakın ..

bu saatlerde kaynardı buralar kimsecikler yok..evet banucum derya istifa etti..melocumdan benim de haberim yok..asabım da bozuk valla..topiğin haline bakın ..

hakikaten yaaa kimsede sevk motivasyon falan kalmadı.bakalım 3 - 4 kişi nereye kadar götürecegiz işi mafoldumben

melocum ile mesajlaştık oda çok kırgın çok ısrar ettim dön diye ama bakalım gelicek gibi görünmüyor

deryaya da özel msj attım gel diyee
8. takımada yazdımmm

bende bugünlerde giremiyorum kızlar birde keyif almıyorum girsemde
sizlerde melocuma ve kaptana özel den yazın belkide yazdınız bilemiyorum da
gelsnler ve kaldıgmız yerden devam edelimmm

kızlar tamam ya kendimize gelelim dağılıp dökülmenin hiçbirimize bir faydası yok di mi?
bizim amacımız ne?zayıflamak...bunu keyifli şekilde gerçekleştirmek için burdayız..asıl şimdi takım olma zamanımız diye düşünüyorum..ben de çok üzüldüm melocuma da deryaya da keşke fikirlerini değiştirseler..bunun içinden de yeterince ısrar ettik diye düşünüyorum...ama değiştirmezlerse de biz yolumuza devam etmeliyiz..
lütfen ben de dahil herkes toparlansın..eski keyifli günlerimize dönmeye en azından çabalayalım..hoş olmadı tabi bu yaşananlar ama döndürüp durmayalım artık..her gündeme geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor ha şimdi biri daha ters bişi söyleyecek yanlış anlaşılcak falan diye..
şimdi bunları yazdım diye de gitmelerini umursamıyorum gibi de algılanmasın da aman :))kaç gündür topik üzerinde dolaşan kara bulutlardan daral geldi..buna birson vermek istiyorum beni bilen de biliyor zaten..

nihalcim haklısın cnm
umarım onlarda geri gelmezsede biz yolumuza devam ediyoruz
ama birde şunu söyleyim katılım azz
izlem yok
tülayda yogun sanırımm
ama eski günlere dönücez inşş

obilen geçmiş olsun canım

lego yiyince tam yiyorsun canım klava: kısırı ayrı dondurmayı ayrı bir öğünde yiyebilirsin

bitanem 3 kg almadım sanırsam okuyunca çok güldüm yalnız dün hiç başımı kaldıramadım hep yattım niye böyle oldum anlamadım

sana katılıyorum güzelim...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bencede ya
bende aynisiyim ha simdi biri daha gitti gidecek diye bekliyom ha
artik hic birsey olmamis gibi devam etmeye calisalim
konuyuda kapatalim <- (bu kelimeyide kac defa yazdim allah bilir )

yanlis anlamamana sevindim hatta sonra edit mi yapsam diyede düsündüm
dalga falan gectigimi sanarsin diye ama sakami anlamissinyerimsenibennaniknanik

bitanem niye yanlış anlayım canım ben mizahı severim

kimsecikler kalmamış herkese iyi akşamlar

annaaaaaa gine tek kaldim neyse bende yarim saat sonra cikacam gnüm varda söylemesi ayip, ama dikkat etcem haa bide regl oldum üstüne üstlük hadi cik bakalim bu hafta isin icindeneyvahedigeldismile

güle güle baharnaz..
ben de çıkıcam zaten birazdan herkese iyi akşamlar arayı çok kaçırdım galib aben ya deli gibi şişim..fındıklar çok geldi galiba:)

minecim ortim çok tşk ederim güzel dileklerin için canım..
nasıl gidiyor ?ben 1300 verdim ya ortim..geçmiş haftaları telafi edicem söz tatlım..
sorma ortim ya iki haftadır sayıyorum olduğum yerde birde bu ara çok sık tartılıyorum o da motivasyonumu düşürüyo galiba bu cumadan pek umutlu değilim ama bakcaz
hakikaten yaaa kimsede sevk motivasyon falan kalmadı.bakalım 3 - 4 kişi nereye kadar götürecegiz işi mafoldumben
Denizcim sen bir de geçen temmuz ağustos dönemini görseydim sabah semacım açıyodu tükanı akşam yine o kapatıyodu bazı günler ama özveriyle topiğimizi kapanmaktan kurtardı opuyorumnanaktan yani biz kendimizi koyvermezsek bişeycikler olmaz

Nihaalll bu kadar duygusuz olamazsın yok yok çok kırıldım daha fazla kalamam bu topikte gidiyorummm :roflol: :roflol: :roflol: kovsan gitmem valla :roflol::roflol:
çok çok haklısın canım ben inanıyorum biraz kafalarını dinleyip sakinleşince döncekler
ama biz kaldığımız yerden devam edelim bencede

yoksaa :jeyyar: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…