eşinin işi için üzüldüm ortim ama herşeyde bir hayır vardır. belki daha mutlu olacağı daha iyi paralar kazanacağı bir işegirer görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerAman Denizcim sorma 4 kişi birdne çıkartıldı şirketin durumu iyi gitmiyordu da bu kadar da olmaz en son haziran sonuna kadar bir sorun yok diyolardı ondna şaşkınız ikimizde şu anda beklemeyorduk ama ben çok da üzülmüyorum eşim orda çok mutsuzdu zaten hakkını da almıyordu istifa etmeye de cesareti yoktu...3 yıldır çalışıyordu tazminat hakkı var canım kıdem+ihbar..
Alperenim çok geçmiş olsun canım kuzucuklarına bir an önce iyileşirler inşallahnalcy obilen guldal alperenim ordamısınız kızlar[/QUOT
cnm burdayım.kaç gündür giremedm geçmişe daldım oku oku bitmiyor.benm ufaklıklar hasta o yüzden fırsat bulamıyorum topige girmeye şu andada kucagımda uyuyor.ilk önce büyük oglum hastalandı.ishal ve kusma neyseki o iyileşti.2 gündürde 10 aylık bebegim de var aynı rahatsızlık.gece hiç uyumadı.mahvoldum.neyseki az az yemek yiyor ve beni emiyor.diş mi acaba diyorum.yakında belli olur.neyse bundan sonra daha fazla girebilirim iyişallh.diyeti sporu unuttum ama vermek istediğim 5 kg daha var.kaldıgım yerden devam edecegim bebegim iyileşsinde:lepi:
öznurcum nereye yaa sen ameliyatını ol iyileş ve gel aramızakızlar bir kaçgündür topiğe giremiyordum. cumadan beri yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ve bi yerden sonra sinirlerim çok bozulduğu için okumaya devam edemedim. yani sorunları çözebildinizmi bilmiyorum. siz çözmüşsünüzdür eminim ama bende fikrimi beyan edip aranızdan ayrılıcam...
ve eminim buna kimse de üzülmeyecek .zaten ben de her zaman yazabilen insanlardan değilim tabi mazeretlerim sizin hiçbiriniz için geçerli değil.
ama tabi fırsat buldukça giriyor tüm yazılanları okuyor ve zaman bulduğumda sizinle bir şeyleri paylaşıyor olmamda sizin için önemli değil.
gerçekten çok kırıcı olmuşsunuz ve konuyu çok abartmışsınız. motivasyon için herkesin bir ortağı var zaten. applecherry benim ortağımdı onun adına konuşmuyorum ama şunu söylemek istiyorum .'' o beni motive ediyordu.'' Neyi paylaşamadınız anlamadım. '' melocum'' neden kapris yaptığını anlamadım. Bu topik hepimizin cnm. senle ben hiç sohbet etmedik paylaşımda bulunmadık. bende gideyim değilmi? ama başkalarıyla paylaşımlarımız oldu. Selma, Nihal, Deniz, Banu, Aylin , Ada,Handerya paylaşımda bulunabildiğim insanlar. Çünkü ben gündüzleri girebiliyorum ve onlarda gündüzleri giriyorlar ve paylaşım yapabiliyoruz. Ve ben bundan sonraki 2 hafta hiç topiğe giremiycem. ve hiç kilo verebileceğimide sanmıyorum çünkü Perşembe günü ameliyat olucam. En iyisi siz beni kovmadan ben gideyim.
Herkese başarılar diliyorum.
düğünüme son 11 gün...
ve ben öyle yoğun bir tempodayım ki...
beni bu yoğunluğumdan dolayı mazur görebileceğinizi tahmin ediyorum...
ama bu kural her ne olursa olsun bana da uygulanacak bir şey olursa kabulümdür...
bir de size bir şey itiraf edeyim mi...
en güzel spor düğün hazırlıklarında ki koşturmacalarmış kaydirigubbakcemile3
nihalcim ne olsun canım işte
öyle böyle değilmiş bu dönemde ki koşuşturmacalar...
akşamın 21:00 de açık mağaza arayıp abiye elbise bakmayı mı saysam,
aspiratör takılacağı için gelen servise kapıyı açmak için koştur koştur işten izin alıp eve gitmeyi mi saysam,koltukların rengine uygun halı bulabilmek için milli yürüyüşçü seçilecek kadar efor sarfettiğimi mi söylesem,aynı gün içinde hem gelinlik provasına gidip hem de mutfak penceresi stor ölçüsü aldırmayı mı saysam,
bir de bu kadar yoğunluğun içinde kızkardeşimin kaynının düğününü de araya sıkıştırdığımı mı anlatsam sizlere bilemedim valla
bunların yanısıra sabah 09:00 akşam 19:00 çalıştığımı da biliyorsunuz değil mi...
cumartesileri de 16:00 ya kadar
ama neyse tatlı telaşlar bunlar geçecek bir şekilde
ve ben en mutlu günümün fotosunu sizlerle nasipse çok kısa bir süre sonra paylaşacağım...
Adacım bu telaşları tatlı telaşlar ve bunları yıllarca yüzünde tebessümle hatırlayacaksın canımyorucu olsada tadını çıkar insan bir kere yaşar bunları
sen mazur görmez miyiz topiğimizin en taze gelinizemuszemusherşey çok güzel olucak diye düşün öyle olsun canım..valla ttalım bana bir gr bile verdirmedi o koşturmacalar ki ben herşeyimi kendim yaptım ne anne vardı yanımda ne bir yardımcı ama gr veremedim sana yaradı bu süreç maşallah
Al benden de o kadar nihalcim birde ben üstüne 3 kilo aldım nerdeyse gelinliğe sığmayacaktım
işte böyle opuyorumnanaktannihalcim :) çok tatlısın. duygusallaşma öyle hemen. asıl ben çok duygusalım. yarın ameliyata giriyorum ve İnşallah hayırlıysıyla çıkarım. İnsanın aklına herşey gelliyor yani.
ben olumlu düşünüyorum çabucak iyileşip kalkıcam yatagımdan. ve eşinde çabucak iş bulacak eminim. moralimizi bozmayalım.
hoşgeldin aramızaherkese merhaba... ben de 85 kiloya sahip, 20 kilo fazlası olan ve 20 fazlalığı atmak için birlikten güç doğar ilkesine inanarak aranıza katılmış bir insanım işte:)) Daha yeni güzel bir diyet kahvaltısı yaptım ama bugünün sonu ne olacak acaba? Hep diyet kahvaltısıyla başlayıp bugün kesin diyetteyim diyorum ama sonra yine aynı son
nihal sana mesajmı attı derya birdaha gelmeyeceğim diye.gerçekten çok üzüldüm yaa.neden böyle oldu nasıl bu noktaya gelindi hayretler içindeyim.inşallah melocumda ,deryada biraz kafalarını dinleyip geri dönerler.:Saruboceq:
ya nerelere geldi bu saçma sapan konu ya deryacım lütfen dön
Deryacım dün yazdıklarını da okudum ama cevap vermeye fırsatım olmadı sonuna kadar katılıyorum canım sözlerine
yaa kimse kırılmasın üzülmesin lütfen bi orta yol bulup devam edelim işte hayatımızın amacı değilki listede birinci olmak kim olursa olsun biz verdiğimiz kilolara bakalım
kızlar derya gerçekten mi gitti ya inanmıyorummm
bu saatlerde kaynardı buralar kimsecikler yok..evet banucum derya istifa etti..melocumdan benim de haberim yok..asabım da bozuk valla..topiğin haline bakın ..
kızlar tamam ya kendimize gelelim dağılıp dökülmenin hiçbirimize bir faydası yok di mi?
bizim amacımız ne?zayıflamak...bunu keyifli şekilde gerçekleştirmek için burdayız..asıl şimdi takım olma zamanımız diye düşünüyorum..ben de çok üzüldüm melocuma da deryaya da keşke fikirlerini değiştirseler..bunun içinden de yeterince ısrar ettik diye düşünüyorum...ama değiştirmezlerse de biz yolumuza devam etmeliyiz..
lütfen ben de dahil herkes toparlansın..eski keyifli günlerimize dönmeye en azından çabalayalım..hoş olmadı tabi bu yaşananlar ama döndürüp durmayalım artık..her gündeme geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor ha şimdi biri daha ters bişi söyleyecek yanlış anlaşılcak falan diye..
şimdi bunları yazdım diye de gitmelerini umursamıyorum gibi de algılanmasın da aman :))kaç gündür topik üzerinde dolaşan kara bulutlardan daral geldi..buna birson vermek istiyorum beni bilen de biliyor zaten..
kızlar tamam ya kendimize gelelim dağılıp dökülmenin hiçbirimize bir faydası yok di mi?
bizim amacımız ne?zayıflamak...bunu keyifli şekilde gerçekleştirmek için burdayız..asıl şimdi takım olma zamanımız diye düşünüyorum..ben de çok üzüldüm melocuma da deryaya da keşke fikirlerini değiştirseler..bunun içinden de yeterince ısrar ettik diye düşünüyorum...ama değiştirmezlerse de biz yolumuza devam etmeliyiz..
lütfen ben de dahil herkes toparlansın..eski keyifli günlerimize dönmeye en azından çabalayalım..hoş olmadı tabi bu yaşananlar ama döndürüp durmayalım artık..her gündeme geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor ha şimdi biri daha ters bişi söyleyecek yanlış anlaşılcak falan diye..
şimdi bunları yazdım diye de gitmelerini umursamıyorum gibi de algılanmasın da aman :))kaç gündür topik üzerinde dolaşan kara bulutlardan daral geldi..buna birson vermek istiyorum beni bilen de biliyor zaten..
obilen geçmiş olsun canım
lego yiyince tam yiyorsun canımklava: kısırı ayrı dondurmayı ayrı bir öğünde yiyebilirsin
bitanem 3 kg almadım sanırsam okuyunca çok güldüm yalnız dün hiç başımı kaldıramadım hep yattım niye böyle oldum anlamadım
sorma ortim ya iki haftadır sayıyorum olduğum yerde birde bu ara çok sık tartılıyorum o da motivasyonumu düşürüyo galiba bu cumadan pek umutlu değilim ama bakcazminecim ortim çok tşk ederim güzel dileklerin için canım..
nasıl gidiyor ?ben 1300 verdim ya ortim..geçmiş haftaları telafi edicem söz tatlım..
Denizcim sen bir de geçen temmuz ağustos dönemini görseydim sabah semacım açıyodu tükanı akşam yine o kapatıyodu bazı günler ama özveriyle topiğimizi kapanmaktan kurtardı opuyorumnanaktan yani biz kendimizi koyvermezsek bişeycikler olmazhakikaten yaaa kimsede sevk motivasyon falan kalmadı.bakalım 3 - 4 kişi nereye kadar götürecegiz işi mafoldumben
obilen geçmiş olsun canım
lego yiyince tam yiyorsun canımklava: kısırı ayrı dondurmayı ayrı bir öğünde yiyebilirsin
bitanem 3 kg almadım sanırsam okuyunca çok güldüm yalnız dün hiç başımı kaldıramadım hep yattım niye böyle oldum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?