80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adacım senin yazdıklarını okurken ben bile yoruldum Allah yardımcın olsun canım.inşallah emeklerinin karşılıgını alıp mutlu sona ulaşacaksın tatlım :asigim:

oyy oyy gelin kızımız çok yorulmuş...kolay gelsin adacım...az kaldı hepsi bitecek..balayında bol bol dinlenirsin.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Adacım ne kadar az kaldı yaa .Rabbim hep böyle tatlı meşkaleler versin inş..

Adacım bu telaşları tatlı telaşlar ve bunları yıllarca yüzünde tebessümle hatırlayacaksın canımyorucu olsada tadını çıkar insan bir kere yaşar bunları

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim arkadaşlar...güzel dilekleriniz sizlere kat kat geri dönsün inşallah...

ooffffffff been geldim kimsecikler yokkkkk..
neyse misafirlikte sadece
1 elma.1 muz 2 kuru pasta yedimmmmm

herhalde fazla kaçmadı...

ben gidiyorum kızlarrr siz gelen kadar...burda boş boş durmuyum biraz haraket yapıyım...hihoyyythihoyyyt

ya kızlarr varya çok keyifsiz geliyorum bende artık buraya eskisi gibi hareket yokkk

selam kızlar bende bu son olan olaylar hakkında yorum yapmak ıstıyorum ben buranın ılklerındenım sonuçta buraya ılk katılan herkes hemen hemen bırıncı olmuştur emınım karşı cıkan arkadaşlarımızda ılk haftada belkıde bırıncı olmuşlardır o yüzden bence kırılacak alınacak bırşey yok o arkadaşın paylaşımı az olması sıze bır zararı olmaz ancak kendıne olur bakın nasıl herkes dagıldı cok üzüldüm deryacaım sana katılıyorum

öncelikle çok üzüldüm,kaptanımız gitmiş henüz ne kadar yeni olsam da yaptığı çizelgeler olsun,yol göstericiliği olsun ısınmıştım umarım geri döner tekrar,kırgınlığı geçince:Saruboceq:

:gitme:

günümüze dönecek olursam valla tüm gün buraya yazacaklarımı düşünmekle geçiriyorum,iyi bağlandımolumunekankayizsmile

hemen menümü yazmakla başlıyorum işeboshayallersmile
sabah
yarım bardak süt
kahvaltılık tam tahıllı gevrek(ciddi ciddi doydum yanlız)

öğlen
kepekli bisküvi
elmalı soda

akşam
4 haşlanmış patates dilimi
4 köfte

ama bugün çok yürüdüm ve yanlış görmediysem de 1 kilo vermişim delikafadulden hem de tokken tartıldımmmm opuyorumnanaktan

cnm menün çok az geldi bana böyle saglıklı kilo veremezsinneyvahedigeldismile

ya okuldayım ya bu aralar canım bi şeyler de yemek istemiyor nedense canımcım sabah uykudan feragat edip yetiştiremiyorum öğlen okuldaki yemekleri de ben sevmiyorum ne yapcaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…