günaydın kıslarr
ne güsel selmacım enerjiksin yaz başka oluyor bende yürüdüm geldim şimdi
çokkk mutluyum
kızlar tamam ya kendimize gelelim dağılıp dökülmenin hiçbirimize bir faydası yok di mi?
bizim amacımız ne?zayıflamak...bunu keyifli şekilde gerçekleştirmek için burdayız..asıl şimdi takım olma zamanımız diye düşünüyorum..ben de çok üzüldüm melocuma da deryaya da keşke fikirlerini değiştirseler..bunun içinden de yeterince ısrar ettik diye düşünüyorum...ama değiştirmezlerse de biz yolumuza devam etmeliyiz..
lütfen ben de dahil herkes toparlansın..eski keyifli günlerimize dönmeye en azından çabalayalım..hoş olmadı tabi bu yaşananlar ama döndürüp durmayalım artık..her gündeme geldiğinde yüreğim ağzıma geliyor ha şimdi biri daha ters bişi söyleyecek yanlış anlaşılcak falan diye..
şimdi bunları yazdım diye de gitmelerini umursamıyorum gibi de algılanmasın da aman :))kaç gündür topik üzerinde dolaşan kara bulutlardan daral geldi..buna birson vermek istiyorum beni bilen de biliyor zaten..
günaydın denziicm geçmiş olsun cnmm
Slm kızlar
gelip son kez yazmak istedim..öncelikle şunu belirteyim olayların bu noktaya gelmesini hiç istemezdim hatta bu topikte olay falan da istemezdim ama malesef herşey bu noktaya geldi ya da getirildi ve çok çok üzgünüm,kırgınım..
Bi kaç kişi dışında çoğunuza kırıldım ve şaşırdım açıkcası..Hatta bazı msjlar bana göre çok seviyesizdi kaile almıyorum,yakıştıramadım..
Bir anda ben ne yaptım ki bu insanlar böylesi üzerime geldi dedim evet çok şey yaptım bu topik için geceleri uykumdan ,çocuğumdan zaman ayırıp listeyle uğraştım çoğu zaman,yeri geldi saatlerce bitmedi geri dönüp sayfa sayfa kim ne yazmış tek tek msj arattım .. kimler yeni gircek listeye,kimler çıkcak,kimler pasif kimler yüzkarası vs.. farkında değilsiniz belki ama bunlar çok zamanını alıyor insanın.. kimse bunları bilemez!
Sadece cumartesi sabahı herkes nolmuş bu hafta diyerek listeye üstünkörü bakar ve olay biter.. sonra da liste çok önemli,birincilik,motivasyon sözleri döner durur.. eğer bu topikte kaptansam bazı şeylere karar verme yetkimin de olduğunu düşünüyordum zaten bugüne kadar kimse bu konuda olumsuz bir yorum yapıp yaptığım işe karışmadı.
Benim de yazdığım ve söylediğim şeyler sizlerin düşüncesinin çok uzağında değil ama sanırım kimse beni anlamak istemedi yazdığım mesajlara sadece orta yolu bulun gitmeyin laflarıyla cvplar verildi oysaki ben madem bi konuyu ortaya atıp topiğin ortamını bulandırdınız tek tek cvp vermenizi beklerdim sizlerden.. sonuçta ben sizin önerilerinizi her zaman dikkate alıyorum ve zaten aylardır liste bu temeller üzerine oluşturuluyordu ,kimse kusura bakmasın ama liste hazırlanırken yazılan msj sayısına göre değil verilen kiloya göre birinci seçiliyor bu hep böyleydi adam kayırma bana göre değil elinizi vijdanınıza koyup objektif bi düşünün bu yazdıklarımı lütfen ve yine soruyorum size bu hafta apple değil de evrel birinci olsaydı bu kaprisler,yaygaralar ortaya çıkarmıydı dürüst olup cvp verin..
Daha önce de dediğim gibi kimse kendi motivasyonunu yaratmak adına başkalarının motivasyonunu ,düzenini bozmamalı!
Sonuç olarak bana hak veren bi kaç kişi dışında kimsenin beni anladığını düşünmüyorum,niyetim asla bu topikte huzursuzluk yada motivasyon bozukluğuna sebep olmak olmadı o yüzden gündeminizi daha fazla meşgul etmeden topikten ayrılıyorum,bundan sonra topik çoğunluğunun kararına göre daha mutlu cumalar geçirirsiniz umarım..
Burada ya da başka bi topikte hedef kilo vermekse eğer her yerde olur sanırım..
sevgiyle kalın!
senden naber banu nasıl gidiyor yarından umutlumusun regli olmadın daha değil mi.benimki bittecek inşallah bugün
ben de düğün telaşından giremeyeceğim bir süre...ola ki o stres döneminde ben en fazla kg.mı verdiğim de bana da aynı tepkileri göstereceksiniz sanırım.
Ama olmaz ki o yazmadı nasıl birinci olur....o yüzden tepki almadan ben de gideyim...
Topik,liste her şey sizde arkadaşlar...Umarım bol birincilikli bir kilo verme döneminiz olur...
Allah'a emanet olun...
selam narın masum nasılsınız ben yürüyüşüm yaptım geldım cok ıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?