80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar

bende araniza katilip sizlerden bilgi ve motivasyon istiyorum,

yasim 23 boyum 1,71m, kilom ise kabul etmesi zor 84

nasil nerden baslayacagim bilmiyorum

Slm kızlar
gelip son kez yazmak istedim..öncelikle şunu belirteyim olayların bu noktaya gelmesini hiç istemezdim hatta bu topikte olay falan da istemezdim ama malesef herşey bu noktaya geldi ya da getirildi ve çok çok üzgünüm,kırgınım..

Bi kaç kişi dışında çoğunuza kırıldım ve şaşırdım açıkcası..Hatta bazı msjlar bana göre çok seviyesizdi kaile almıyorum,yakıştıramadım..

Bir anda ben ne yaptım ki bu insanlar böylesi üzerime geldi dedim evet çok şey yaptım bu topik için geceleri uykumdan ,çocuğumdan zaman ayırıp listeyle uğraştım çoğu zaman,yeri geldi saatlerce bitmedi geri dönüp sayfa sayfa kim ne yazmış tek tek msj arattım .. kimler yeni gircek listeye,kimler çıkcak,kimler pasif kimler yüzkarası vs.. farkında değilsiniz belki ama bunlar çok zamanını alıyor insanın.. kimse bunları bilemez!

Sadece cumartesi sabahı herkes nolmuş bu hafta diyerek listeye üstünkörü bakar ve olay biter.. sonra da liste çok önemli,birincilik,motivasyon sözleri döner durur.. eğer bu topikte kaptansam bazı şeylere karar verme yetkimin de olduğunu düşünüyordum zaten bugüne kadar kimse bu konuda olumsuz bir yorum yapıp yaptığım işe karışmadı.

Benim de yazdığım ve söylediğim şeyler sizlerin düşüncesinin çok uzağında değil ama sanırım kimse beni anlamak istemedi yazdığım mesajlara sadece orta yolu bulun gitmeyin laflarıyla cvplar verildi oysaki ben madem bi konuyu ortaya atıp topiğin ortamını bulandırdınız tek tek cvp vermenizi beklerdim sizlerden.. sonuçta ben sizin önerilerinizi her zaman dikkate alıyorum ve zaten aylardır liste bu temeller üzerine oluşturuluyordu ,kimse kusura bakmasın ama liste hazırlanırken yazılan msj sayısına göre değil verilen kiloya göre birinci seçiliyor bu hep böyleydi adam kayırma bana göre değil elinizi vijdanınıza koyup objektif bi düşünün bu yazdıklarımı lütfen ve yine soruyorum size bu hafta apple değil de evrel birinci olsaydı bu kaprisler,yaygaralar ortaya çıkarmıydı dürüst olup cvp verin..
Daha önce de dediğim gibi kimse kendi motivasyonunu yaratmak adına başkalarının motivasyonunu ,düzenini bozmamalı!

Sonuç olarak bana hak veren bi kaç kişi dışında kimsenin beni anladığını düşünmüyorum,niyetim asla bu topikte huzursuzluk yada motivasyon bozukluğuna sebep olmak olmadı o yüzden gündeminizi daha fazla meşgul etmeden topikten ayrılıyorum,bundan sonra topik çoğunluğunun kararına göre daha mutlu cumalar geçirirsiniz umarım..

Burada ya da başka bi topikte hedef kilo vermekse eğer her yerde olur sanırım..
sevgiyle kalın!

günaydın kızlarherkese mutlu saglıklı az yemeklı bol sporlu bir gün dılıyorum şimdı bırazdan yürüyecegım gelınce görüşürüz öptüm

ayyyyyyyy acayıp enerji doluyum hayatım düzene giriyor artık en gec 12 de yatıyorum altıdada kalkıyorum cok güzel yaaaaaa

günaydın kıslarr
ne güsel selmacım enerjiksin yaz başka oluyor bende yürüdüm geldim şimdi
çokkk mutluyum

günaydın kıslarr
ne güsel selmacım enerjiksin yaz başka oluyor bende yürüdüm geldim şimdi
çokkk mutluyum

darısı benim başıma inşallah.1 haftadır kalçamda bi agrı var.önemsemeye çalışıyorum ama sürekli kendini hissettiriyor.benim hatam enson daha fazla kalori harcayayım diye kendime çok yüklendim kaldı ki bende siyatik olmasına ragmen.bakalım ne zaman düzelecek.eğilip bir sehbayı kaldırsam hemen kitleniyorum.bel fıtığından korkmaya başladım artık.inşallah geçici bi durumdur

[

ben burdayım canım hiçbir yere gitmeye de niyetim yok

izlemi merak edenler için yazayım 3- 4 gün giremeyebilirim diye haber vermişti zaten.mersini gezecekti diye hatırlıyorum

günaydın denziicm geçmiş olsun cnmm

sagol canım.suç bende yarım saat orta hızda yürüsem böyle olmayacaktı.biraz daha biraz daha derken bu hale geldim.geçecek inşallah ama işte yürüyüş yapamıyorum ona üzülüyorum neyse Allah beterinden korusun hamdolsun bu günümüze.

senden naber banu nasıl gidiyor yarından umutlumusun regli olmadın daha değil mi.benimki bittecek inşallah bugün

kızlar derya son kez gelmeyecegini yazmış
ve biz onun ne kadar fedkarlık yaptıgını ne kadar özveri ile liste hazırladıgını
her seferinde yazmamıza ve onu talkdir etmemize ragmen bunu bizim anlamadıgımız farkında olmadıgımızı yazmışş kkiii ben şahsım adına bunun farkındaydım ve hepp her kelimemde taktir ediyordum zatenn

madem gidienler gitit artık aramızdanm birini seçelimmm diyorum benn

çok ama çok üzüldüm.....bir an olsun düşünülmedi mi diye de kızdım insanlara...
neye göre bu derece tepki verildi ki.Şimdi yapılsın bakalım o herkesin gıptayla baktığı çoğu topik tarafından kıskanılan listemiz...
Derya kaptan gibi bir insanı da gücendirmek iyi olmadı...1 kg. daha vermişim ve 73.5 olmuşum ama buna sevinemedim...gördünüz mü bu hafta birinci olunacak bir liste bile yok...
sadece şu bakımdan ele alın olayı;
hayatını devam ettirmek adına çalışmak zorunda olan bir insan var ama kilo vermek te istiyor ve buradan sizlerden aldığı ufacık bir motivasyon kırıntısı bile ona yetiyor ve her cuma girip düzenli kilo bildirimini yapıyor....
ama çoğumuz gibi evden ya da rahat çalışma ortamından net.e bağlanıp yazışamıyor....bu mudur yani suçu...o kilo verip liste birincisi olamaz mı?
sevgili meslektaşım....sen bir eğitimcisin daha farklı düşünmeliydin,herkes bir öğretmen kadar rahat ve az çalışma saatlerine sahip değil...O halde sen de her teneffüs aralarında net.e girmiyordun bunu mu söyleyelim...
Bilmiyorum bu hiç iyi olmadı...
Burada bana emeği ve hakkı geçen insanlara teşekkür ederim...Sayenizde daha ince bir gelin olacağım kısmetse 9 gün sonra...
Topicte bu gerginlik hiç iyi olmadı,
ben de düğün telaşından giremeyeceğim bir süre...ola ki o stres döneminde ben en fazla kg.mı verdiğim de bana da aynı tepkileri göstereceksiniz sanırım.
Ama olmaz ki o yazmadı nasıl birinci olur....o yüzden tepki almadan ben de gideyim...
Topik,liste her şey sizde arkadaşlar...Umarım bol birincilikli bir kilo verme döneminiz olur...
Allah'a emanet olun...

senden naber banu nasıl gidiyor yarından umutlumusun regli olmadın daha değil mi.benimki bittecek inşallah bugün

cnm ii bendende işte bu hafta diyetim iiydi ve hep yürüdüm bakalım yarın ne sonuç alıcaz evet hala ragli olamadım 17 sinde olmam gerekiyor umaırm olurum

delireceğim artık yaa.bune böyle şamar oğlanına döndük.gelen sizler söyle söylesiniz hadi bay yok digeri şöyle şöylesiniz hadi hoşçakalın.bu ne böyle yaa.nasıl yargısız infazlar yapılıyor.tarafsızlıgımızı korumaya çalışıyoruz olayların gerisindeki arkadaşlar illa olayların içine çekilmeye çalışıyoruz.bizim ne melocumla ne de kaptanımızla derdimiz var.ikiisde ayrılma kararı aldı ve ikisinede ısrar ettik ve son kararlarınada saygı duyuyoruz.madem gelmeyecekler lütfen artık bu konu hakkında yorum yapılmasın ve bizde yolumuza devam edelim.

bu nasıl bir yorumdur adaer.sürekli -siz-li yani çogul konuşmuşsun.neyle suçluyorsun bizi.sizli bizli mi olduk şimdi.taraflaramı ayrıldık yani.iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.tüm kalbimizle bizlerde senin heyecanınızı paylaşıyoruz bunu çok iyi biliyorsun.madem böyle bir karar aldın diyecek bir söz bulamıyorum.sende Allah a emanet ol...

Son düzenleme:
selam narın masum nasılsınız ben yürüyüşüm yaptım geldım cok ıyım

iyi olmaya çalışıyoruz abla.görüyorsun halimizi işte.ne hale geldik.seni takip ediyorum ve senin adına çok seviniyorum ablacım.maşallah herşey çok güzel aynen devam ablacım olumunekankayizsmile

ya gerçekten bu işin tadı bozuldu...
MELOCUM VE DERYA
artık bu konuyla ilgili yorum yapmıyacam ikinizinde gitmenizi istemiyoruz.ama madem ki gitmekte ısrar ediyorsunuz bizlerde artık bu konuyla yorum yapmıyacaz yeterince canımız sıkıldı zaten...
ALLAHA EMANET OLUN......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…