hoşgeldin aramıza mogol..
cetveli sadece tickerfaktory sitesinden hazırlayınca kabul ediyor diğerleri hata veriyor .
imza bölümüde en yukarıda kullanıcı panelini tıkla sonrasındada profil düzenle kısmını tıkla bu bölümün en alt tarafına yapıştırıyorsun .İnş anlatabilmişimdir :kedi:
ben uzun zamandır yapmıyorum canım değişti mi bilmiyorum ama kullanıcı panelinden kişisel bilgilerden en altlara doğru çizelge bölümü var oraya ekliyorsun canım..
günaydin herkeze, topige geldimde kavga üstüne gelmisim sanirim. Bende kalknca elma sirkemi ictim yesil cayimi iciyorum. Bugün ilk günüm kendimi biraz daha motive etmem gerek
günaydin herkeze, topige geldimde kavga üstüne gelmisim sanirim. Bende kalknca elma sirkemi ictim yesil cayimi iciyorum. Bugün ilk günüm kendimi biraz daha motive etmem gerek
SLM KIZLAR YA ÇOK CANIM SIKILDI GERÇEKTEN ARTIK BURAYA GİRMEK İŞKENCE GELİYOR BU KONULAR YÜZÜNDEN SABAH SABAH AÇTIM YİNE TATSIZ TUZSUZ KONULAR...YETER ARTIK BENCE BU KONUYLA İLGİLİ KİM YORUM YAPARSA KARŞILIK VERMİYELİM VERDİKÇE BU OLAY HALİNE DÖNECEK..KİMSE BİŞEY YAZMASIN BİZ BURADAKİ AMACIMIZ ZAYIFLAMA LÜTFEN YA ARTIK KAPATIN BU KONUYU...
minecim sağol canım unutmamışsın...kızlar topiğin en güzel günleri bunlar bilesiniz..geçen yazı ben burda tek başıma kendim çaldım kendim oynayarak geçirdim kimseler uğramadı...yeterki topik kapanmasın dedim...sorma ortim ya iki haftadır sayıyorum olduğum yerde birde bu ara çok sık tartılıyorum o da motivasyonumu düşürüyo galiba bu cumadan pek umutlu değilim ama bakcaz
Denizcim sen bir de geçen temmuz ağustos dönemini görseydim sabah semacım açıyodu tükanı akşam yine o kapatıyodu bazı günler ama özveriyle topiğimizi kapanmaktan kurtardı opuyorumnanaktan yani biz kendimizi koyvermezsek bişeycikler olmaz
Nihaalll bu kadar duygusuz olamazsın yok yok çok kırıldım daha fazla kalamam bu topikte gidiyorummm :roflol: :roflol: :roflol: kovsan gitmem valla :roflol::roflol:
çok çok haklısın canım ben inanıyorum biraz kafalarını dinleyip sakinleşince döncekler
ama biz kaldığımız yerden devam edelim bencede
yoksaa :jeyyar: :CüvCüv:
ya kızlarr varya çok keyifsiz geliyorum bende artık buraya eskisi gibi hareket yokkk
günaydın canım..seni böyle enerjik ve pozitif görmek beni çok sevindiriyor..günaydın kızlarherkese mutlu saglıklı az yemeklı bol sporlu bir gün dılıyorum şimdı bırazdan yürüyecegım gelınce görüşürüz öptüm
geçmiş olsun tatlım..fazla zorlama kendini..darısı benim başıma inşallah.1 haftadır kalçamda bi agrı var.önemsemeye çalışıyorum ama sürekli kendini hissettiriyor.benim hatam enson daha fazla kalori harcayayım diye kendime çok yüklendim kaldı ki bende siyatik olmasına ragmen.bakalım ne zaman düzelecek.eğilip bir sehbayı kaldırsam hemen kitleniyorum.bel fıtığından korkmaya başladım artık.inşallah geçici bi durumdur
alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelireceğim artık yaa.bune böyle şamar oğlanına döndük.gelen sizler söyle söylesiniz hadi bay yok digeri şöyle şöylesiniz hadi hoşçakalın.bu ne böyle yaa.nasıl yargısız infazlar yapılıyor.tarafsızlıgımızı korumaya çalışıyoruz olayların gerisindeki arkadaşlar illa olayların içine çekilmeye çalışıyoruz.bizim ne melocumla ne de kaptanımızla derdimiz var.ikiisde ayrılma kararı aldı ve ikisinede ısrar ettik ve son kararlarınada saygı duyuyoruz.madem gelmeyecekler lütfen artık bu konu hakkında yorum yapılmasın ve bizde yolumuza devam edelim.
:gitme::gitme::gitme:bu nasıl bir yorumdur adaer.sürekli -siz-li yani çogul konuşmuşsun.neyle suçluyorsun bizi.sizli bizli mi olduk şimdi.taraflaramı ayrıldık yani.iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.tüm kalbimizle bizlerde senin heyecanınızı paylaşıyoruz bunu çok iyi biliyorsun.madem böyle bir karar aldın diyecek bir söz bulamıyorum.sende Allah a emanet ol...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisya gerçekten bu işin tadı bozuldu...
MELOCUM VE DERYA
artık bu konuyla ilgili yorum yapmıyacam ikinizinde gitmenizi istemiyoruz.ama madem ki gitmekte ısrar ediyorsunuz bizlerde artık bu konuyla yorum yapmıyacaz yeterince canımız sıkıldı zaten...
ALLAHA EMANET OLUN......
alkisalkisalkisalkisalkisalkisnarin ve nalcy bende size katılıyorum sıkıldım bende artık
bencede artık yolumuza devam edelim tadı kaçmasın iice topginn
her gelen bişiy yazıp gidiyorrr keyfi bilir herkesinnnn
SLM KIZLAR YA ÇOK CANIM SIKILDI GERÇEKTEN ARTIK BURAYA GİRMEK İŞKENCE GELİYOR BU KONULAR YÜZÜNDEN SABAH SABAH AÇTIM YİNE TATSIZ TUZSUZ KONULAR...YETER ARTIK BENCE BU KONUYLA İLGİLİ KİM YORUM YAPARSA KARŞILIK VERMİYELİM VERDİKÇE BU OLAY HALİNE DÖNECEK..KİMSE BİŞEY YAZMASIN BİZ BURADAKİ AMACIMIZ ZAYIFLAMA LÜTFEN YA ARTIK KAPATIN BU KONUYU...
deniz bende sana katılıyorum cnm paylaşım oldukça geçip gidicek bu sıkıntılarda
ben bugün ayakkabılarımı almaya çarşıya inicem bi ayakkabı aldım ayagımı vurud kalıba koyucaklardı
bende sadeca spor ayakkabı gıyıyorum şişmanım ya başkasında rahat degılım ya bırde kızlar en büyük hayalım zayıflayınca kendımıe güzel eşofmanlar almak cok özenıyorum ben evde gıyıyorum am igrenç oluyorum ya gercekten hemde hiç güzel degıller heryerden bırşey cıkıyor popo göbek bacak
bende sadeca spor ayakkabı gıyıyorum şişmanım ya başkasında rahat degılım ya bırde kızlar en büyük hayalım zayıflayınca kendımıe güzel eşofmanlar almak cok özenıyorum ben evde gıyıyorum am igrenç oluyorum ya gercekten hemde hiç güzel degıller heryerden bırşey cıkıyor popo göbek bacak
Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç gündür topiğe uğruyorum, ama yazacak birşey bulamıyorum. Geçmişi okuyup, neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum ama onu da tam olarak başarabilmiş değilim. Çok üzüldüm bu yazılanlardan ötürü, hem kendim adıma hem de bahsi geçen tüm arkadaşlar adına. Böyle tartışmaların yaşanacağı yer, bizim çok aktif güzel topiğimiz olmamalıydı diye düşünüyorum... Ama şöyle de birşey var, artık bahar aylarına girdik uzun bir süredir kilo verme sürecinin içindeyiz böyle ufak sıkıntıların oluşması da gayet normal. Herkesin kendi çabası, kendi derdi söz konusu böyle de ufak bir kıvılcım da hepsi birden ortaya dökülmüş zannediyorum. Bununla beraber, topic de inanılmaz bir sirkülasyon var. Gruba sürekli üye giriyor, birgün sayfalarca paylaşım yapılıyorsa diğer gün, kimseden ses çıkmıyor. Eğer hergün düzenli giremiyorsanız -benim gibi-, tüm bu olan biten o kadar karmaşık geliyor ki... Bu tarz dalgalanmaların da topic'in dengesinin bozulmasında etkisi vardır eminim. Ama ne yazık ki bazı şeylerin de önüne geçilmiyor.
Amacım, birkaç günlük olayların üstüne kendi yorumumu yazıp birilerini suçlayıp ya da savunup ayrılmak değil. Uzunca bir süredir, buradan ayrı olduğum için yaşananlara da çok hakim olmadığım için, yanlış bir ifade kullanmak istemiyorum. Yalnız ben de ayrılıyorum topicten, bunu haber vermek istedim.
Konuyla çok alakasız olacak belki ama bu şekilde topicle beraber kilo vermek, artık ben de motive edici bir unsur olmaktan çıktı... Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama, ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım. Eskiden bilgisayarımı şevkle açar, bakalım kim ne yapmış diye tüm geçmişi okur, daha sonra da o günümün raporunu yazmaya başlardım. Benim için de aşırı faydası olurdu bunun, ne de olsa verdiğim 6 kiloyu bu şekilde verdim. Sayenizde, hedeflerime bağlı kaldım. Ama öyle birşey ki, artık buraya gelmek paylaşım yapmak benim için hiçbir şekilde itekleyici güç değil. Kilo da veremiyorum, öyle olunca insanlarla neyi paylaşacağım diyorum. Yediğim kalori bombası yiyecekleri mi? =)
Ben herşey için teşekkür ediyorum size. Benimle hayatının bu zorlu dönemini paylaştığınız için. Ayrılan arkadaşlarımıza da aynı şekilde.
Umarım her biriniz tek tek hedeflerinizi gerçekleştirirsiniz. Ben de başarısını yitiren bu yöntem inşallah siz de uzun soluklu olur ve sonuca ulaşır...
Eğer tekrar malum "kilo verme" kararını alabilirsem, belki tekrardan foruma döner, birşeyler karalarım. Ama yeni bir topic olması çok önemli. Değişiklik her zaman iyidir, kişinin kararlarını zinde kılar değil mi?
Görüşmek üzere, darkolive, sunshine, butterfly, nalcy, masum, narin, bitanem, yağmurgözlü, güldal ve ismini hatırlayamadığım için çok özür dilediğim için diğer üye arkadaşlarım.
Hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?