80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk:) teşekkür ederim yardımların için, aynen dediğin gibi yaptım ama bu sefer de kodu kopyaladığımda uygun formatta değildir diyo. ben bu işi beceremedim sanırım((

narin ve nalcy bende size katılıyorum sıkıldım bende artık
bencede artık yolumuza devam edelim tadı kaçmasın iice topginn
her gelen bişiy yazıp gidiyorrr keyfi bilir herkesinnnn

SLM KIZLAR YA ÇOK CANIM SIKILDI GERÇEKTEN ARTIK BURAYA GıRMEK ıŞKENCE GELıYOR BU KONULAR YÜZÜNDEN SABAH SABAH AÇTIM YıNE TATSIZ TUZSUZ KONULAR...YETER ARTIK BENCE BU KONUYLA ıLGıLı KıM YORUM YAPARSA KARŞILIK VERMıYELıM VERDıKÇE BU OLAY HALıNE DÖNECEK..KıMSE BıŞEY YAZMASIN BıZ BURADAKı AMACIMIZ ZAYIFLAMA LÜTFEN YA ARTIK KAPATIN BU KONUYU...

ben uzun zamandır yapmıyorum canım değişti mi bilmiyorum ama kullanıcı panelinden kişisel bilgilerden en altlara doğru çizelge bölümü var oraya ekliyorsun canım..

teşekkür ederim ilgin için.. bir arkadaşımız daha yardımcı olmaya çalışıyor saolsun ama denedim olmadı

günaydin herkeze, topige geldimde kavga üstüne gelmisim sanirim. Bende kalknca elma sirkemi ictim yesil cayimi iciyorum. Bugün ilk günüm kendimi biraz daha motive etmem gerek

günaydin herkeze, topige geldimde kavga üstüne gelmisim sanirim. Bende kalknca elma sirkemi ictim yesil cayimi iciyorum. Bugün ilk günüm kendimi biraz daha motive etmem gerek

hoşgeldin canım.öncelikler herşey kendine inanmakla ve karar vermekle başlıyor.sen zaten kararını vermişsin ve işin yarısını başarmışsın inşallah istediğin ideal kilona saglıklı bi şekilde ulaşırsın canım olumunekankayizsmile

canım herşey yoluna girecek inşallah.paylaşımlara devam neslicim böylelikle inşallah toparlanacagız olumunekankayizsmile

minecim sağol canım unutmamışsın...kızlar topiğin en güzel günleri bunlar bilesiniz..geçen yazı ben burda tek başıma kendim çaldım kendim oynayarak geçirdim kimseler uğramadı...yeterki topik kapanmasın dedim...
ya kızlarr varya çok keyifsiz geliyorum bende artık buraya eskisi gibi hareket yokkk

kızlar toparlanın..hepimiz üzüldük ama bu buraya gelmeyeceğiz demek değil..aklinialirimsmile
günaydın kızlarherkese mutlu saglıklı az yemeklı bol sporlu bir gün dılıyorum şimdı bırazdan yürüyecegım gelınce görüşürüz öptüm
günaydın canım..seni böyle enerjik ve pozitif görmek beni çok sevindiriyor..
geçmiş olsun tatlım..fazla zorlama kendini..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:gitme::gitme::gitme:
narin ve nalcy bende size katılıyorum sıkıldım bende artık
bencede artık yolumuza devam edelim tadı kaçmasın iice topginn
her gelen bişiy yazıp gidiyorrr keyfi bilir herkesinnnn

deniz bende sana katılıyorum cnm paylaşım oldukça geçip gidicek bu sıkıntılarda
ben bugün ayakkabılarımı almaya çarşıya inicem bi ayakkabı aldım ayagımı vurud kalıba koyucaklardı

deniz bende sana katılıyorum cnm paylaşım oldukça geçip gidicek bu sıkıntılarda
ben bugün ayakkabılarımı almaya çarşıya inicem bi ayakkabı aldım ayagımı vurud kalıba koyucaklardı

ayakkabı vurması bana her aldıgım yeni ayakkabıda olur.nasıl canını yakar insanın.güle güle giy canım bu arada yeni ayakkabılarını :hulya:

kızlar topigın büyügü olarak şu andan itibaren sesizlık ricaedıyorum bu kötü olaylar hakkında yola devam kerşke olmasaydı ama oldu bakın hepimiz bahar ayının verdıgı enerjıyle doluyuz hadın kızlar inşallah herkes hedefıne ulaşır

bende sadeca spor ayakkabı gıyıyorum şişmanım ya başkasında rahat degılım ya bırde kızlar en büyük hayalım zayıflayınca kendımıe güzel eşofmanlar almak cok özenıyorum ben evde gıyıyorum am igrenç oluyorum ya gercekten hemde hiç güzel degıller heryerden bırşey cıkıyor popo göbek bacak

aaa lütfen ama şişman değil biraz fazlalıklarımız var hepsi okadar.bayanssulusmile

İNŞALLAH O DA OLUR CANIM..cokacimcoook

Arkadaşlar Merhaba,

Birkaç gündür topiğe uğruyorum, ama yazacak birşey bulamıyorum. Geçmişi okuyup, neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum ama onu da tam olarak başarabilmiş değilim. Çok üzüldüm bu yazılanlardan ötürü, hem kendim adıma hem de bahsi geçen tüm arkadaşlar adına. Böyle tartışmaların yaşanacağı yer, bizim çok aktif güzel topiğimiz olmamalıydı diye düşünüyorum... Ama şöyle de birşey var, artık bahar aylarına girdik uzun bir süredir kilo verme sürecinin içindeyiz böyle ufak sıkıntıların oluşması da gayet normal. Herkesin kendi çabası, kendi derdi söz konusu böyle de ufak bir kıvılcım da hepsi birden ortaya dökülmüş zannediyorum. Bununla beraber, topic de inanılmaz bir sirkülasyon var. Gruba sürekli üye giriyor, birgün sayfalarca paylaşım yapılıyorsa diğer gün, kimseden ses çıkmıyor. Eğer hergün düzenli giremiyorsanız -benim gibi-, tüm bu olan biten o kadar karmaşık geliyor ki... Bu tarz dalgalanmaların da topic'in dengesinin bozulmasında etkisi vardır eminim. Ama ne yazık ki bazı şeylerin de önüne geçilmiyor.

Amacım, birkaç günlük olayların üstüne kendi yorumumu yazıp birilerini suçlayıp ya da savunup ayrılmak değil. Uzunca bir süredir, buradan ayrı olduğum için yaşananlara da çok hakim olmadığım için, yanlış bir ifade kullanmak istemiyorum. Yalnız ben de ayrılıyorum topicten, bunu haber vermek istedim.

Konuyla çok alakasız olacak belki ama bu şekilde topicle beraber kilo vermek, artık ben de motive edici bir unsur olmaktan çıktı... Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama, ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım. Eskiden bilgisayarımı şevkle açar, bakalım kim ne yapmış diye tüm geçmişi okur, daha sonra da o günümün raporunu yazmaya başlardım. Benim için de aşırı faydası olurdu bunun, ne de olsa verdiğim 6 kiloyu bu şekilde verdim. Sayenizde, hedeflerime bağlı kaldım. Ama öyle birşey ki, artık buraya gelmek paylaşım yapmak benim için hiçbir şekilde itekleyici güç değil. Kilo da veremiyorum, öyle olunca insanlarla neyi paylaşacağım diyorum. Yediğim kalori bombası yiyecekleri mi? =)

Ben herşey için teşekkür ediyorum size. Benimle hayatının bu zorlu dönemini paylaştığınız için. Ayrılan arkadaşlarımıza da aynı şekilde.
Umarım her biriniz tek tek hedeflerinizi gerçekleştirirsiniz. Ben de başarısını yitiren bu yöntem inşallah siz de uzun soluklu olur ve sonuca ulaşır...

Eğer tekrar malum "kilo verme" kararını alabilirsem, belki tekrardan foruma döner, birşeyler karalarım. Ama yeni bir topic olması çok önemli. Değişiklik her zaman iyidir, kişinin kararlarını zinde kılar değil mi?

Görüşmek üzere, darkolive, sunshine, butterfly, nalcy, masum, narin, bitanem, yağmurgözlü, güldal ve ismini hatırlayamadığım için çok özür dilediğim için diğer üye arkadaşlarım.

Hepinize sevgiler..

herşey gönlünce olsun canım.:gitme:

merhaba kızlar epeydir uğrayamıyorum buraya. diyetler nasıl gidiyo. ben 1 nisandan bu yana sıkı rejimdeyim 3 kilo verdim ama malesef bu hafta kilo vermem durdu.bi ara öyle saldım ki kendimi 89 u gördüm tartıda başımdan aşşaya kaynar sular döküldü 86 kilo oldum bu sefer işi sıkı tutuyorum inşallah zayıflıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…