zemuszemuszemuszemuszemuszemusgünaydın kıslarr
ne güsel selmacım enerjiksin yaz başka oluyor bende yürüdüm geldim şimdi
çokkk mutluyum
aklinialirimsmileohaoldumsmilebayanssulusmilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileaaa lütfen ama şişman değil biraz fazlalıklarımız var hepsi okadar.bayanssulusmile
İNŞALLAH O DA OLUR CANIM..cokacimcoook
merhaba kızlar epeydir uğrayamıyorum buraya. diyetler nasıl gidiyo. ben 1 nisandan bu yana sıkı rejimdeyim 3 kilo verdim ama malesef bu hafta kilo vermem durdu.bi ara öyle saldım ki kendimi 89 u gördüm tartıda başımdan aşşaya kaynar sular döküldü 86 kilo oldum bu sefer işi sıkı tutuyorum inşallah zayıflıcam.
günaydın kızlar..
sabahtan beri sistem problemleriyle uğraştığımdan giremedim..
herkes için güzel bir gün olsun..bizim minik cadı uyutmadı bizi çok huysuzdu ondna çok yorgunum işte duurmlar çok karışık ona canım sıkkın..bir de topikte olanlar derken kimse yanıma yaklaşmasın valla patlıycam:)
ama kendimle gurur duyuyorum kızlar hataydan net siparişiyle künefe getirtiyoruz şirkete dün bizimkilere onları servis yaptım hepsi içine düşerken benim canım bile çekmedi ve başladığımdan beri içtiğim bir bardak zero dışında da hiç kaçağım yok aferin bana..13 gündür ağzıma tatlı, şeker,çikolata,makarna,pirinç,patates,kahvaltı dışında ekmek sürmedim...
zayıflayamadım ama inceldim sanki. sabah tartının başında yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. offf...
günaydin millet nassiniz
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
off yaaa benim gine regl agrilarim var hele sol bacak gitti yani yok gibi hap aldim tegsirini bekliyorum okula gitcem az sonra simdi kahvalti yapacam
kiymetinizi bilin kalkar kalkmaz pijamalarimi cikarmadan kahvaltimi yapmadan buraya geliyom
ya ben ne yapcam yarin ayni cikmayi bosver bide kesin fazla cikarim reglm sagolsun
tamda cumadan 2 gün önce ooooooofffffffffffff oooooofffffffff
selmacım bu sefer başaracaksın bakl ne güzel azimli devam ediyorsun canım..hiç böyle olumsuz düşüncelere girme sürekli zayıf nasıl göründüğünü hayal et..kendine haksızlık etme lütfen canım bırak geçmişi önüne bak artık lütfen..bak ne güzel yediklerine dikkat ediyorsun yürüyorsun emek veriyorsun bu çabana vücudun da karşılık verecek ve çok güzel sonuçlar alacaksın inan bana bak nihal demişti dersin tatlım..bende sadeca spor ayakkabı gıyıyorum şişmanım ya başkasında rahat degılım ya bırde kızlar en büyük hayalım zayıflayınca kendımıe güzel eşofmanlar almak cok özenıyorum ben evde gıyıyorum am igrenç oluyorum ya gercekten hemde hiç güzel degıller heryerden bırşey cıkıyor popo göbek bacak
nihal bitiremedin geçmişi hadi ama gelde şenlerdir ortalıgı zemuszemus
hoşgördük. ben burda yeni sayılmam ama biraz yaramzlık yapıp zaman zaman kaçıyorum. saonra tilkinin hesabı dönüp dolaşıp geliyorum. artık psikoloccikk olarak diyete hazırım ve kaçmıcamohaoldumsmile
senin regl bahanen var benim o da yok. olsun bu hafta olmadıysa haftaya veririm napim. kızlar bi de bişey paylaşıcam izlerle ben faysasını görüm.
bölgesel incelmede lahana yağı etkili. göbüşümü topladım baya.
selam
çocukları uyuttum geldim bende
ya öle denizicm vurdu ayakkabı ayagımıda gidip alıcma bakalım özellikle yürüyüş için almıştımm
kızlarrrrrrrrr ize süper bir habeirm var hamilelikten önceki pantalonum içine girebiliyorummmmmmmm oleyyyyyyyyy
:hooray: işte bunu hakettin canımgünaydın kızlar..
sabahtan beri sistem problemleriyle uğraştığımdan giremedim..
herkes için güzel bir gün olsun..bizim minik cadı uyutmadı bizi çok huysuzdu ondna çok yorgunum işte duurmlar çok karışık ona canım sıkkın..bir de topikte olanlar derken kimse yanıma yaklaşmasın valla patlıycam:)
ama kendimle gurur duyuyorum kızlar hataydan net siparişiyle künefe getirtiyoruz şirkete dün bizimkilere onları servis yaptım hepsi içine düşerken benim canım bile çekmedi ve başladığımdan beri içtiğim bir bardak zero dışında da hiç kaçağım yok aferin bana..13 gündür ağzıma tatlı, şeker,çikolata,makarna,pirinç,patates,kahvaltı dışında ekmek sürmedim...
aman canım ya çok afedersiniz ne ..tan günn ya adamın biri mahvetti beni telde sinirlerimi iyice gerdi sabahtan beri sistem sorunları bir yandan ayrı dertler ayy delircem vallahi bir kafamı toparlayamadım sabahrtan beri gazım kaçtı ayol c.tesiye kg verememiş olcam bişi değilguclubacismile
amonra hoşgeldin canım paylaşımlarını bekliyoruz a.s.
Arkadaşlar Merhaba,
Görüşmek üzere, darkolive, sunshine, butterfly, nalcy, masum, narin, bitanem, yağmurgözlü, güldal ve ismini hatırlayamadığım için çok özür dilediğim için diğer üye arkadaşlarım.
Hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?