80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..
sabahtan beri sistem problemleriyle uğraştığımdan giremedim..
herkes için güzel bir gün olsun..bizim minik cadı uyutmadı bizi çok huysuzdu ondna çok yorgunum işte duurmlar çok karışık ona canım sıkkın..bir de topikte olanlar derken kimse yanıma yaklaşmasın valla patlıycam:)
ama kendimle gurur duyuyorum kızlar hataydan net siparişiyle künefe getirtiyoruz şirkete dün bizimkilere onları servis yaptım hepsi içine düşerken benim canım bile çekmedi ve başladığımdan beri içtiğim bir bardak zero dışında da hiç kaçağım yok aferin bana..13 gündür ağzıma tatlı, şeker,çikolata,makarna,pirinç,patates,kahvaltı dışında ekmek sürmedim...

günaydın kıslarr
ne güsel selmacım enerjiksin yaz başka oluyor bende yürüdüm geldim şimdi
çokkk mutluyum
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
aaa lütfen ama şişman değil biraz fazlalıklarımız var hepsi okadar.bayanssulusmile
aklinialirimsmileohaoldumsmilebayanssulusmilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
İNŞALLAH O DA OLUR CANIM..cokacimcoook

:gitme::gitme::gitme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz

günaydin millet nassiniz

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

off yaaa benim gine regl agrilarim var hele sol bacak gitti yani yok gibi hap aldim tegsirini bekliyorum okula gitcem az sonra simdi kahvalti yapacam

kiymetinizi bilin kalkar kalkmaz pijamalarimi cikarmadan kahvaltimi yapmadan buraya geliyom

hoşgördük. ben burda yeni sayılmam ama biraz yaramzlık yapıp zaman zaman kaçıyorum. saonra tilkinin hesabı dönüp dolaşıp geliyorum. artık psikoloccikk olarak diyete hazırım ve kaçmıcamohaoldumsmile

ya ben ne yapcam yarin ayni cikmayi bosver bide kesin fazla cikarim reglm sagolsun

tamda cumadan 2 gün önce ooooooofffffffffffff oooooofffffffff

senin regl bahanen var benim o da yok. olsun bu hafta olmadıysa haftaya veririm napim. kızlar bi de bişey paylaşıcam izlerle ben faysasını görüm.
bölgesel incelmede lahana yağı etkili. göbüşümü topladım baya.

selmacım bu sefer başaracaksın bakl ne güzel azimli devam ediyorsun canım..hiç böyle olumsuz düşüncelere girme sürekli zayıf nasıl göründüğünü hayal et..kendine haksızlık etme lütfen canım bırak geçmişi önüne bak artık lütfen..bak ne güzel yediklerine dikkat ediyorsun yürüyorsun emek veriyorsun bu çabana vücudun da karşılık verecek ve çok güzel sonuçlar alacaksın inan bana bak nihal demişti dersin tatlım..

nihal bitiremedin geçmişi hadi ama gelde şenlerdir ortalıgı zemuszemus

aman canım ya çok afedersiniz ne ..tan günn ya adamın biri mahvetti beni telde sinirlerimi iyice gerdi sabahtan beri sistem sorunları bir yandan ayrı dertler ayy delircem vallahi bir kafamı toparlayamadım sabahrtan beri gazım kaçtı ayol c.tesiye kg verememiş olcam bişi değilguclubacismile

hadi bakalim insallah

kiz bahane degil elimde olmayan birsey. NEDEN diyelim biz ona bahane degil:jeyyar:yerimseniben

simdi kahvaltimi yapcam

1 yumurta tavada icine domatesle taze mantar dogradim onlarin suyuyla bisirdigim icin icine hic yag atmadim 2 dilimde ekmek yerim yanina birde bir bardak süt ohhh mis gibi kahvalti vallah

selam
çocukları uyuttum geldim bende
ya öle denizicm vurdu ayakkabı ayagımıda gidip alıcma bakalım özellikle yürüyüş için almıştımm

kızlarrrrrrrrr ize süper bir habeirm var hamilelikten önceki pantalonum içine girebiliyorummmmmmmm oleyyyyyyyyy

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi:

:hooray: işte bunu hakettin canım

Allah başka dert vermesin canım.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…