80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben fırsat bulamayabilirim çocuklardann kaynaklı

bu arada börekleri yeidm bilem bi parça ama üzerine 1 saat dolaştım dışarda

SLM KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM..

SABAH:
1 haşlama yumurta,
peynir,3 zeytin,
çökelek,1 salatalık
1 dilim ekmek+2 galeta

ARA:
yok

ÖĞLE:
1 tavuk ızgara,salata,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma

AKŞAM:
4 yk bulgur pilavı,4 yk zeytinyağlı sebze yemeği,küççük bir tabak kekik salatası

ARA:
5 çilek,1 elma

spor olarak 6 saat boyunca cam silme,balkon yıkama,çamaşır,ütü vs...canım çıktı ya bahar temizliği.....

menün gayet güzel canim oh vallah evin mis gibi olmustur siimdi ne sen gelde bide benim evi gör heryer dagildi gine:sinifsinif:

iyi akşamlar kızlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kaptan şimdilik olmasın derim sadece listemizi hazırlıycak bir gönüllü olsun herkes kafasını bir toplasın benim önerim bu

sunshine maalisef regl oldum canım sebebi buymuş

selma canım eşofmanlarını yerim senin takma kafana kilonu göstermeyen şeyler giy akşamları :kedi: canım çok ii yürüyorsun bu arada

elimpia 13 gündür yemediklerine hayran kaldım bravo sana bende yemiycem onlardan

yaa garip ama topicte iken acayip moralim bozuluyor ya ( ben çıkıyorum yarın görüşürz

selamm arkadaşlarrr
bugün canım çok sıkkındı bazı sebeplerden dolayı,bi topiğe gireyim dedim fırtınalar esmiş ne fena şeyler olmuş,hayırlısı artık..
bugünn menüsü geç kalktığım için öğleden başlıyorum

kahvaltılık gevrek
salatalık domates
bi dilim ekmek
peynir

akşam mercimek çorbası ve makarnaaa aralarda da meyveler yedim (çilek ve elma)

masumminanmiyacaksin ama simdi benim kayinvalidemde padadesli börek getirdi anlasmisalr herhalde kaydirigubbakcemile3 bende dayanamadim azcik ucundan aldim sana cis cis diyodum ama kendimde yedim demekki görünce dayanamiyor insan bak simdi anladim seni yiyince hemen sen geldin aklima

cıs cıs yemee onu bitanem
kız insan dayanamiyyyyy
bende yedim valla
ama yürüdüm üzerine yarım saat
hepsini eşime vericem sabah iş yerine götrüsün
benim yemediklerimle millet ziyafet yapsınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üstüme alindim ve hosbuldum :) sanada gecmis olsun

böyle duyunca mutlulugunu bizde gaza geliriz, cok sevimdim:hooray:

insallah hep birlikde bende bi gördüm 85 resmen depresyona girdim agladim :sinifsinif:

hosbuldum, burdada birbirimizi motive ede eve olur insallah birseylersositososito

hoşgeldin canım..paylaşımda bulunursan bizden destek tam.ALLAH kolaylıklar nasip etsin..

hosbuldum paylasirim tabi kulagimdan cekin benim karnim actiktimi rejim yasak dinlemem cünki

selammm kızlar
neler olup bitmiş böyle. arada girip bakıyordum ama gariptir okuduğum geçmişi tekrar okuyunca, okumadığım mesajlar görüyorum. ben de mi bir sorun var anlamadım. tüm bu tartışmalardan sonra son durum nedir? yarın listeyi kim yapacak??? allak bullak oldum

bugünki menüm (ilk günüm)

Kahvalti:
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
domates
salatalik
azicik beyaz peynir

Öglen:
iki tabak kabak yemegi hic yag kullanmadan teflon tavada yaptim
yogurt
iki portakal

Aksam
1 tabak bol limonlu ezo gelin corbasi
1 bucuk dilim pastirma ekmek
1 portakal
cok azda vanilyali dondurma

aralarda bol bol sekersiz yesil cay ictim

azicik cokmu yemisim ney daha migdem genis napayim

şahsi kanaatimdir: çok değil :sm_cool:

bence gayet iyi bu yediklerin ancak 1600 kalori yapar.

benim bugünkü menüm:
sabah
2 kk peynir
2 ekmek
1 haşlanmış yumurta

öğlen
1 kase domates çorbası
1 ekmek
6 kaşık bezelye

akşam
1 kase çorba
1 ekmek
2 küçük biber dolması

gece
1 keşkül (regli oldum)

şahsi kanaatimdir: çok değil :sm_cool:

bence gayet iyi bu yediklerin ancak 1600 kalori yapar.

sagol anim ben kalori saymakdan hic anlamiyorum keske biri hazir hesaplayi verse böyle :)

bana bu kilo bile yapar anlamadim benim bünyem nasil metabolizmami zayif ney bilmiyorum iki hafta sonra guatirimi baktirmaya doktorda randevum var, ondan süpheleniyorum

hazır meydanı boş bulmuşken yazayım zemuszemus
bugün sabah kızım sayesinde 4.30'da kalktım ve daha hiç uyumadım. sanırım birazdan pilim biter. :sinifsinif: bütün gün çalıştım üstüne ama yetmiyor daha çok çalışmam lazım. nasıl bitecek bu tez ya eyvahedigeldismile eşime bol bol sinir oluyorum bu ara. senin çalışman gerekiyor kıza biraz ben bakayım demiyor hiç. kız yırtınıyor bağırırken biraz baksana diyorum. ee ben ona bakıyorum diyor. ama elinde kumanda tv karşısında maç seyrediyor... yani uzaktan bakmakla oluyor sanki bu işler. kaydirigubbakcemile3 tüm bunlardan sonra kızı uyuttum geldim, tam çalışıcam ben acıktım demez mi :S niye yemeği hazırlamıyorsun bir değişiklik yapıp diyecektim ki tartışma çıkmasın diye onu sinir edecek bir cümle kurdum: ben şimdi yemeyeceğim, istersen sen ye dedim. paşa paşa gitti kendi yemeğini hazırladı ve yedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama ben kendi içimde yaşadığım sinir harbinden sonra çalışmak bi kenara salonda oturacak enerji bulamadım ve gittim yattım sabah bir kalktım regl olmuşum. bundan mıdır bilmem ama sinirim hala geçmedi. o da inat ben yemeğe gidicem dedi ve yine evde yok. yine kıza ben baktım ve çalışamadım. offf ağlamak istiyorum. nasıl bitecek bu tez yaaa :bbo:

fıstık diyet listeleri mi ne öyle bir konu var. benim orada paylaştığım 1600 kalorilik bir diyet var. ben onu uyguluyorum. gayet iyi gidiyor. bir bak istersen. ne kadar sık ve az yersen o kadar hızlanıyor metabolizman, bu da kilo vermeni kolaylaştırıyor. yemediğin zaman daha çok depoluyor. hani klasik laf: ölçülü, dengeli, sık sık her şeyden yemeli. ama nasıl işte tüm sorun burada sempatiksalakcinni 1.5 saatte bir yemek gerekiyor. ben ilk başladığım da kesin kilo alıcam dedim, bu kadar şey yemiyorum ki normalde dedim. ama baktım ki öyle olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…