tebrikler canimvereliniortak:lepi:
canim gecmis olsun ne kabuz iyi ne ishal herseyin normali iyizemuszemus
sagol canim vallah ögleye kadar tam 4 tane agri kesici aldim simdi iyiyim allaha sükür her ay ayni dert bendedeohaoldumsmile
eeeeeeeeee sen ol bana uyar
aman cisss cissss o birak onulmaz:
cnm ben fırsat bulamayabilirim çocuklardann kaynaklı
bu arada börekleri yeidm bilem bi parça ama üzerine 1 saat dolaştım dışarda
SLM KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM..
SABAH:
1 haşlama yumurta,
peynir,3 zeytin,
çökelek,1 salatalık
1 dilim ekmek+2 galeta
ARA:
yok
ÖĞLE:
1 tavuk ızgara,salata,1 dilim ekmek
ARA:
1 elma
AKŞAM:
4 yk bulgur pilavı,4 yk zeytinyağlı sebze yemeği,küççük bir tabak kekik salatası
ARA:
5 çilek,1 elma
spor olarak 6 saat boyunca cam silme,balkon yıkama,çamaşır,ütü vs...canım çıktı ya bahar temizliği.....
masumminanmiyacaksin ama simdi benim kayinvalidemde padadesli börek getirdi anlasmisalr herhalde kaydirigubbakcemile3 bende dayanamadim azcik ucundan aldim sana cis cis diyodum ama kendimde yedim demekki görünce dayanamiyor insan bak simdi anladim seni yiyince hemen sen geldin aklima
üstüme alindim ve hosbuldum :) sanada gecmis olsungünaydin millet nassiniz
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
off yaaa benim gine regl agrilarim var hele sol bacak gitti yani yok gibi hap aldim tegsirini bekliyorum okula gitcem az sonra simdi kahvalti yapacam
kiymetinizi bilin kalkar kalkmaz pijamalarimi cikarmadan kahvaltimi yapmadan buraya geliyom
selam
çocukları uyuttum geldim bende
ya öle denizicm vurdu ayakkabı ayagımıda gidip alıcma bakalım özellikle yürüyüş için almıştımm
kızlarrrrrrrrr ize süper bir habeirm var hamilelikten önceki pantalonum içine girebiliyorummmmmmmm oleyyyyyyyyy
insallah hep birlikde bende bi gördüm 85 resmen depresyona girdim agladim :sinifsinif:merhaba kızlar epeydir uğrayamıyorum buraya. diyetler nasıl gidiyo. ben 1 nisandan bu yana sıkı rejimdeyim 3 kilo verdim ama malesef bu hafta kilo vermem durdu.bi ara öyle saldım ki kendimi 89 u gördüm tartıda başımdan aşşaya kaynar sular döküldü 86 kilo oldum bu sefer işi sıkı tutuyorum inşallah zayıflıcam.
hoşgeldin canım.öncelikler herşey kendine inanmakla ve karar vermekle başlıyor.sen zaten kararını vermişsin ve işin yarısını başarmışsın inşallah istediğin ideal kilona saglıklı bi şekilde ulaşırsın canım olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım..paylaşımda bulunursan bizden destek tam.ALLAH kolaylıklar nasip etsin..
bugünki menüm (ilk günüm)
Kahvalti:
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
domates
salatalik
azicik beyaz peynir
Öglen:
iki tabak kabak yemegi hic yag kullanmadan teflon tavada yaptim
yogurt
iki portakal
Aksam
1 tabak bol limonlu ezo gelin corbasi
1 bucuk dilim pastirma ekmek
1 portakal
cok azda vanilyali dondurma
aralarda bol bol sekersiz yesil cay ictim
azicik cokmu yemisim ney daha migdem genis napayim
şahsi kanaatimdir: çok değil :sm_cool:
bence gayet iyi bu yediklerin ancak 1600 kalori yapar.
benim bugünkü menüm:
QUOTE]
canim biber dolmasi cekti simdi iyimi :)
menülerinizi takip edeyim bende ögreneyim
sagol anim ben kalori saymakdan hic anlamiyorum keske biri hazir hesaplayi verse böyle :)
bana bu kilo bile yapar anlamadim benim bünyem nasil metabolizmami zayif ney bilmiyorum iki hafta sonra guatirimi baktirmaya doktorda randevum var, ondan süpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?