80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yarın gidip spiral taktırıcam. sanki çok zamanım var spirali kullanmaya ama bulunsun yine de dedim. belki işe yarar :kedi: valla çenem düştü... oldu olacak yarın ki menümü de yazayım.

kalkınca sirkeli su
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 ekmek

ara
1 muz

öğlen
6 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
1 ekmek
salata

akşam
6 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav
1 ekmek

gece
1 bardak süt

ben bi bakayim o diyete ama iste listelere uymak zor oluyor o yemegi bulmak yani o gün biri hazirlasa iyi olurdu sagolsun bizimkiler gitti simdi döner aldi geldi babamda diyor kizim en niye yemiyorsun ah ah.

birde cok sikma kendini tez falan filan bilirim o stresi hele birde regl oldumu tamam oturur aglarim catacak insan ararim. biraz dinlenebilsen daha enerji dolu verimli calisabilirsin. Allah kolaylik versin

bakınca görürsün öyle bir liste değil. değişimleri de yazdım. olan şeyden yiyebileceğin ölçüler yazıyor. sabit bir liste değil yane. döneri bile yiyebilirsin kaydirigubbakcemile3

çocuk,tez, dil, koca ile dinlenmek zor be gülümmm mafoldumben

merhaba kızlarrr ii geceler herkese
bende çocukları uyuttum diz izliyorum bi duş aldım uyumayı planlıyorum eger benim sıpalar uyur ise tabiki

seyhann menünü okudum gayet ii cnm
ekmegi braz artır derim ben sabah 2 öglen 1 dilim yiyorum ben normalde günlük 5 dilim ekmek var listemde

eflatunnnnnncnm seni anlıyorum yaa varya bu erkekler mesela çocukalra mama yaprım özgür şuanlara bak bi diye bagırırm bakıyorum der ama aynnen seninki gibi kumanda elinde tv izliyorrrr

ve benim günlerimde okadar yogun geçiyorki mesela bbugünü anlatayım sizlere
sabah 7 kalktım yürüdüm geldim
sonra 8 de çocukalrın sütü verdim
kahvaltımı yaptım ortalıgı topladım çocukları yediridm
onlar yiyince yine dagıldı tekrar etrafı topla
sonra yemek yaptım
öamaşır astım
çocukları uyuttum
birgün önceki çamaşırları katladım yerleştirdim
salatamı yaptım
ögle yemegimi yedim
biraz nete girdim
çocuklar uyandı onları yedirdim
bulaşıkları makinaya attım bir kahve yaptım içtim
çocukları aldım dışarı çıktım 1 saat gezdiridm
eve getiridm akşam yemeklerini yedirdim
ortalıgı topladım bulaşıklaı makinaya attım
kendim yemegimi yedim
eşim geldi ona hazırladım
çocukalrın sütü verip uyuttum

vee günde kaç kez oyuncak topladdıgımı dagılan çekmeceleir düzelttigimi bilemiyorumm

ayy çenem düştüüüü
ne gerek varsa bunları yazmaya yazdım iştee
sıktıysam okumayınn
olumuuuu

menümü yazayım bende

sabah yarım bardak süt 1incir

kahvaltı
2 diim ekmek
yumurta
labne peynir
2 zeytin

ögle
3yk tavuk sote
çorba
1 dilim ekmek
salata

ara
küçük patatesli börek
3çilek
yarım kivi

akşam
1 tabak sebze yemegi

ggece
200 cc sütle yapılmış milshake
4fındık
yarımceviz

2lt su
3fincan 5.1
1.5 saat yürüyüi

okurken yoruldum ohaoldumsmile ne olacak bizim bu halimiz ya bi de sağa sola gidince ahkam kesiyorlar ya şöyle de yapıyor kızım böyle de yapıor ben onu çok seviyorum, o benim canım ciğerim diye. ölme öldür kötükedihüso bi de sinirlenip söylenince huysuz ve dırdırcı oluyorsun :mymeka: sinirlenince konuşmuyorum bu sefer surat asıyorsun ne oldu diyor. ne yapsam kabahat yahu. hayır ben de eşeklik sorunca yine başlıyroum konuşmaya bu sefer yine dırdır oluyor. sorma be adam o zaman al kumandanı izle tvni, benden ne istiyorsun diyesim geliyor. susuyorum -tatlicadiarzu- yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan hikayesine dönüyor ortalık laelaelaelaelae

iki çocukla nasıl yürüyüşe gidiyorsun yahu ben de gitmek istiyorum. uyurken bırakıyorum desen, benim ki uyumuyor da tüm gün gözler fıldır fıldır

yazık bana yazıkkkk :teselli: kızıma böyle diyorum kahkaha atıyor :gitme:

cnm eşim sabah 8.30 da işe gidiyor

bende sabah 7. 7.30 da gidiyorum 45 dk yüüryorum
ben ocak 5 ten beri diyetteyim evde spor yaptım kışın ama olmuyor
bisikletim var
twesten sahape var ama malüm evde spor yapmak sıkıcı baktım bahar geldi bende vurdum kendimi yollaraa

hem biraz oksijebn alamk iyi geliyorrr sinirlerime
çok özlemişim yürümeyii

izlemmmmmmmmmm
kuşum h.g cnm nasılsın ayy çok sevindim valla seni gördügümeee

tuttum bu yöntemi. ben de yarın sabah yapayım bari. benim eşimde 9 da çıkıyor evden. kalkınca 7 de çıksam 8 de evde olurum. kahvaltı filan cuk diye oturdu valla. ya çok yaşa emi, hiç aklıma gelmemiş kaydirigubbakcemile5

bak sana ne diycem ikiz anneleri her zman çok yaratıcı ve pratiktirrr biliyormusun allah tarafındna sanırsammm bende öleyim işteee

dediign gibi cuk diye oturuyor herşeyy
aç gitme ama
bak ben ne yaptım
sabah ile ögle arasındaki ara ögünümü
yürüyüşe çıkmadan yiyorum
3 kayısı ve süttt

bu da gayet mantıklı imiş. ben de süt içip gideyim bari. valla tebrik ediyorum seni :enbuyukkk: öğrenecek çok şeyim var anlaşılan.

çocukların ne kadarlık?

bu da gayet mantıklı imiş. ben de süt içip gideyim bari. valla tebrik ediyorum seni :enbuyukkk: öğrenecek çok şeyim var anlaşılan.

çocukların ne kadarlık?

19 aylıklarr cnm
süt ve meyveni ye kuru meyveni yada hangisini istersen git yürü
zaten gelip duşa alıyım falan filan derken saat 10 oluyor
valla bazne duş bile alamıyorum ben ne yalan söyleyim

ben kabızlık problemimden dolayı kuru meyve tercih ediyorumm

eflatun benim spiral kaydı biliyormusunn
ama taktırcam yinedeee

taktır taktır çok mantıklı bir alet spiral aklinialirimsmile bugün doktorumla konuştum telefonda adetinin kaçıncı gününde olduğun önemli değil dedi. sadece rahim ağzı biraz açık olsun ve hamile olmadığından emin olmak için adetliyken diyoruz dedi. bir de benimle eğlendi; sanki spiral sende çok işe yarıyor diye. spiralle hamile kalmıştım da ben sırnaşık şey ama taktır bulunsun diyor fazla mal göz çıkarmaz dedi. allahım herkes eğleniyor benimle yaa kafamçokkarıştı

sagolasin, ya benim ekmekle ram yoktur en fazla kahvaltida yerim aslinda ama kahvalti yapmayida hic sevmem

esasdan gününü okuyunca yordu arada hic dinlenmeye vakit yok böyle yarim saat keyif yapim hic yani, Allahtan bu hafta okula gitmedim bir kac gün evvel hastalaninca doktor haftalik rapor yazdi kurtuldum, ama haftaya nasil bir rejim yapicam bilmiyorum tüm gün okulda cok yorucu olacak

gecen bir dergide okumustum ben spor ac karnina yapildiginda kesilikle cok daha verilmli oluyormus, nedeni yanlis anlamiyorsam spor yapinca yakiyorsunuz kahvalti edildiginde o yediginizi yakiyorsunuz ac karnina ise vucuttaki depolardan yakiyorsunuz, daha sonra yediginizi zaten gün icerisinde yapilan hareketlerlede yakabilirsiniz,

bilimsel arastirmayla kanitlanmis ben onlarin yalancisiyim

benimkide kaydı yaa
he fazla mal göz çıkarmazz altınıı filan varmı kuuu bunun varsa altın taktırakkk

ay birden aklıma altın diş geldiii ne çirkin ve komik duruor yahuu

ben de kuru kayısı yiyip gideyim bari. biz daha yedinci ayın içindeyiz 19 ay çok uzak geliyor bana. o günleri bir görsek diyorum sonra kendime keyfini sür diyorum. sıpa çok tatlı oldu bu ara :)

cnm dogrudur ama ben dayanamıyorum midem agzıma geliyorrr açlıktan bi bardak süt zaten çok kalorili degill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…