ben de kuru kayısı yiyip gideyim bari. biz daha yedinci ayın içindeyiz 19 ay çok uzak geliyor bana. o günleri bir görsek diyorum sonra kendime keyfini sür diyorum. sıpa çok tatlı oldu bu ara :)
benimkide kaydı yaa
he fazla mal göz çıkarmazz altınıı filan varmı kuuu bunun varsa altın taktırakkk
ay birden aklıma altın diş geldiii ne çirkin ve komik duruor yahuu
19 aylıklarr cnm
süt ve meyveni ye kuru meyveni yada hangisini istersen git yürü
zaten gelip duşa alıyım falan filan derken saat 10 oluyor
valla bazne duş bile alamıyorum ben ne yalan söyleyim
ben kabızlık problemimden dolayı kuru meyve tercih ediyorumm
Allah bgislasin bebislerini ya ay ne sekerlerdir simdik :)
kabizlik bendede oluyor arada buna karsi ben aktardan hint kahvesi adinda birsey almistim, kahveyle alakasi yok yesil bir toz diyeyim. Icerigi sadece bitkisel bir sürü ot var icinde. Sözde zayiflamak icinde her övünden önce yiyorsunbir cay kasigi. ama ben sindirim kabizlik icin arada kullaniyorum sadece, bende bile ayni gün icinde etkisini gösteriyor yani cok etkili.
bir cay kasigini azicik yogurtla karistirip kasikliyorum öyle tadi hic gelmiyor zaten, tavsiye ederi
Allah bgislasin bebislerini ya ay ne sekerlerdir simdik :)
kabizlik bendede oluyor arada buna karsi ben aktardan hint kahvesi adinda birsey almistim, kahveyle alakasi yok yesil bir toz diyeyim. Icerigi sadece bitkisel bir sürü ot var icinde. Sözde zayiflamak icinde her övünden önce yiyorsunbir cay kasigi. ama ben sindirim kabizlik icin arada kullaniyorum sadece, bende bile ayni gün icinde etkisini gösteriyor yani cok etkili.
bir cay kasigini azicik yogurtla karistirip kasikliyorum öyle tadi hic gelmiyor zaten, tavsiye ederi
ben yatıyorum arkideşler. şu kocam gelmeden yatayım onu beklemiş gibi olmayayım. sabah sürpriz diyeyim ben yürüyüşe gidiyorum. ohaoldumsmile herkese iyi geceler.
ii gecelerr cnm hadi bakalım en az 45 dk yürünecek sabahhh
bende yatarım birazdannn
hint kahvesi kakule mi acep? cahallıktan soruyorum :)
bu arada banu,tülay ,izlem menüleriniz gözümden kaçıyor sanmayın..sporlar da çok iyi gidiyor ..bu cuma güzel sonuçlar görücez bence..
kızlar eşim işten çıkartılıyormuş..bu cuma sonmuş..şimdi haber aldım..
nihalcim haklısın cnm
umarım onlarda geri gelmezsede biz yolumuza devam ediyoruz
ama birde şunu söyleyim katılım azz
izlem yok
tülayda yogun sanırımm
ama eski günlere dönücez inşş
delireceğim artık yaa.bune böyle şamar oğlanına döndük.gelen sizler söyle söylesiniz hadi bay yok digeri şöyle şöylesiniz hadi hoşçakalın.bu ne böyle yaa.nasıl yargısız infazlar yapılıyor.tarafsızlıgımızı korumaya çalışıyoruz olayların gerisindeki arkadaşlar illa olayların içine çekilmeye çalışıyoruz.bizim ne melocumla ne de kaptanımızla derdimiz var.ikiisde ayrılma kararı aldı ve ikisinede ısrar ettik ve son kararlarınada saygı duyuyoruz.madem gelmeyecekler lütfen artık bu konu hakkında yorum yapılmasın ve bizde yolumuza devam edelim.
narin ve nalcy bende size katılıyorum sıkıldım bende artık
bencede artık yolumuza devam edelim tadı kaçmasın iice topginn
her gelen bişiy yazıp gidiyorrr keyfi bilir herkesinnnn
selam
çocukları uyuttum geldim bende
ya öle denizicm vurdu ayakkabı ayagımıda gidip alıcma bakalım özellikle yürüyüş için almıştımm
kızlarrrrrrrrr ize süper bir habeirm var hamilelikten önceki pantalonum içine girebiliyorummmmmmmm oleyyyyyyyyy
izlemmmmmmmmmm
kuşum h.g cnm nasılsın ayy çok sevindim valla seni gördügümeee
izlemm geçmişe daldınn çıkamadın mı bacımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?