80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de kuru kayısı yiyip gideyim bari. biz daha yedinci ayın içindeyiz 19 ay çok uzak geliyor bana. o günleri bir görsek diyorum sonra kendime keyfini sür diyorum. sıpa çok tatlı oldu bu ara :)

ayy ben derdimki bunlar büyürmü ki anne dermi yürürmüü
şimdi benimle kavga bile ediyorlarrr büyür bir bamışsın 2 yaşındaa

benimkide kaydı yaa
he fazla mal göz çıkarmazz altınıı filan varmı kuuu bunun varsa altın taktırakkk

ay birden aklıma altın diş geldiii ne çirkin ve komik duruor yahuu

ha ha çok güldüm. sorayım yarın bakır para etmiyor altını varsa onu tak diyeyim. sempatiksalakcinni

Allah bgislasin bebislerini ya ay ne sekerlerdir simdik :)

kabizlik bendede oluyor arada buna karsi ben aktardan hint kahvesi adinda birsey almistim, kahveyle alakasi yok yesil bir toz diyeyim. Icerigi sadece bitkisel bir sürü ot var icinde. Sözde zayiflamak icinde her övünden önce yiyorsunbir cay kasigi. ama ben sindirim kabizlik icin arada kullaniyorum sadece, bende bile ayni gün icinde etkisini gösteriyor yani cok etkili.

bir cay kasigini azicik yogurtla karistirip kasikliyorum öyle tadi hic gelmiyor zaten, tavsiye ederi

ben çok istiyorum yürüsün o zaman da yürümese daha kolaydı diyeceğim. hamileyken doğsun artık diyordum annem diyordu bunun sonu yok diyordu hep bir şeyleri isteyeceksin aynen öyle oluyormuş. üç ay önce gazı bitsin diyordum şimdi yürüsün diyorum sonra konuşsun diyeceğim :)

hint kahvesi kakule mi acep? cahallıktan soruyorum :)

şimdilik çözdük gibi bakalım
ama aklımda bulunsun hint kahvesiii

ben yatıyorum arkideşler. şu kocam gelmeden yatayım onu beklemiş gibi olmayayım. sabah sürpriz diyeyim ben yürüyüşe gidiyorum. ohaoldumsmile herkese iyi geceler.

ben yatıyorum arkideşler. şu kocam gelmeden yatayım onu beklemiş gibi olmayayım. sabah sürpriz diyeyim ben yürüyüşe gidiyorum. ohaoldumsmile herkese iyi geceler.

ii gecelerr cnm hadi bakalım en az 45 dk yürünecek sabahhh

bende yatarım birazdannn

bu arada banu,tülay ,izlem menüleriniz gözümden kaçıyor sanmayın..sporlar da çok iyi gidiyor ..bu cuma güzel sonuçlar görücez bence..

saol canım teşekkürler...:kedi:

kızlar eşim işten çıkartılıyormuş..bu cuma sonmuş..şimdi haber aldım..

allah hakkınızda hayırlısını versin canım çok zor...

nihalcim haklısın cnm
umarım onlarda geri gelmezsede biz yolumuza devam ediyoruz
ama birde şunu söyleyim katılım azz
izlem yok
tülayda yogun sanırımm
ama eski günlere dönücez inşş

narin ve nalcy bende size katılıyorum sıkıldım bende artık
bencede artık yolumuza devam edelim tadı kaçmasın iice topginn
her gelen bişiy yazıp gidiyorrr keyfi bilir herkesinnnn

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

izlemmmmmmmmmm
kuşum h.g cnm nasılsın ayy çok sevindim valla seni gördügümeee

izlemm geçmişe daldınn çıkamadın mı bacımmmmmm

wallahi canım ya 3 gün yoktum o kadar çok kaynatmışsınız ki, sözde bugün erken yatıcaktım, geçmişi 2 saatte bitirebildim ve üzgünüm, gelen giden bizi suçlamış şöle yaptınız böyle yaptınız vallahi hiç beklemiyordum ada'dan bu kadar telaşının içinde bunada yorum yapabilmiş helal olsun... :sinifsinif: :sinifsinif:

neyse kalan sağlar bizimdir... kötükedihüso

menümm
sabah 2 tane börek domates şkersiz çay

2 ceviz

2 kaşık bamya çok az pilav

yarım acı badem kurabiyesi

1 but ızgara 4dilim patates

1kupa form çayı

4saat mersin forumda gezinme su yetersiz

evrelcim aldığın karara üzüldüm canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah ayrı kaldığın dönemde kilo almassın...

sevgili ortim bi ara sabah göründü ama yorum yapmadan çıktı inşallah herşey yolundadır tülaycım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…