ya burda hiç hareket yok. birbirimimzi motive etmemiz gerekirken bi iletişmsizlik durumu var ben anlamadım bişey.
moral bozmak yok bu hafta böyle olabilir ama eminimki haftaya düzelecek inşallah topic olarak toparlanacagımıza ben inanaıyorum guclubacismile
ben de çıkıyorum. hiç kimse yazmıyor yine :sinifsinif:
geldim bacım geldim..))))kızlara nerdesinizzzzzzz
tülay,sema,nalcy ,nihal
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileyaa garip ama topicte iken acayip moralim bozuluyor ya( ben çıkıyorum yarın görüşürz
kızlar dikkat edin..sizin kaynanalar diyetinizi sabote etmek için börekleri açıp açıp geliyolar...)))))masumminanmiyacaksin ama simdi benim kayinvalidemde padadesli börek getirdi anlasmisalr herhalde kaydirigubbakcemile3 bende dayanamadim azcik ucundan aldim sana cis cis diyodum ama kendimde yedim demekki görünce dayanamiyor insan bak simdi anladim seni yiyince hemen sen geldin aklima
ALLAH kolaylık versin canım...okurken yoruldum..olumunekankayizsmilemerhaba kızlarrr ii geceler herkese
bende çocukları uyuttum diz izliyorum bi duş aldım uyumayı planlıyorum eger benim sıpalar uyur ise tabiki
seyhann menünü okudum gayet ii cnm
ekmegi braz artır derim ben sabah 2 öglen 1 dilim yiyorum ben normalde günlük 5 dilim ekmek var listemde
eflatunnnnnncnm seni anlıyorum yaa varya bu erkekler mesela çocukalra mama yaprım özgür şuanlara bak bi diye bagırırm bakıyorum der ama aynnen seninki gibi kumanda elinde tv izliyorrrr
ve benim günlerimde okadar yogun geçiyorki mesela bbugünü anlatayım sizlere
sabah 7 kalktım yürüdüm geldim
sonra 8 de çocukalrın sütü verdim
kahvaltımı yaptım ortalıgı topladım çocukları yediridm
onlar yiyince yine dagıldı tekrar etrafı topla
sonra yemek yaptım
öamaşır astım
çocukları uyuttum
birgün önceki çamaşırları katladım yerleştirdim
salatamı yaptım
ögle yemegimi yedim
biraz nete girdim
çocuklar uyandı onları yedirdim
bulaşıkları makinaya attım bir kahve yaptım içtim
çocukları aldım dışarı çıktım 1 saat gezdiridm
eve getiridm akşam yemeklerini yedirdim
ortalıgı topladım bulaşıklaı makinaya attım
kendim yemegimi yedim
eşim geldi ona hazırladım
çocukalrın sütü verip uyuttum
vee günde kaç kez oyuncak topladdıgımı dagılan çekmeceleir düzelttigimi bilemiyorumm
ayy çenem düştüüüü
ne gerek varsa bunları yazmaya yazdım iştee
sıktıysam okumayınn
olumuuuu
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıokurken yoruldum ohaoldumsmile ne olacak bizim bu halimiz ya bi de sağa sola gidince ahkam kesiyorlar ya şöyle de yapıyor kızım böyle de yapıor ben onu çok seviyorum, o benim canım ciğerim diye. ölme öldür kötükedihüso bi de sinirlenip söylenince huysuz ve dırdırcı oluyorsun :mymeka: sinirlenince konuşmuyorum bu sefer surat asıyorsun ne oldu diyor. ne yapsam kabahat yahu. hayır ben de eşeklik sorunca yine başlıyroum konuşmaya bu sefer yine dırdır oluyor. sorma be adam o zaman al kumandanı izle tvni, benden ne istiyorsun diyesim geliyor. susuyorum -tatlicadiarzu- yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan hikayesine dönüyor ortalık laelaelaelaelae
iki çocukla nasıl yürüyüşe gidiyorsun yahu ben de gitmek istiyorum. uyurken bırakıyorum desen, benim ki uyumuyor da tüm gün gözler fıldır fıldır
yazık bana yazıkkkk :teselli: kızıma böyle diyorum kahkaha atıyor :gitme:
alemsiniz kızlar..ayy :roflol::roflol::roflol:taktır taktır çok mantıklı bir alet spiral aklinialirimsmile bugün doktorumla konuştum telefonda adetinin kaçıncı gününde olduğun önemli değil dedi. sadece rahim ağzı biraz açık olsun ve hamile olmadığından emin olmak için adetliyken diyoruz dedi. bir de benimle eğlendi; sanki spiral sende çok işe yarıyor diye. spiralle hamile kalmıştım da ben sırnaşık şey ama taktır bulunsun diyor fazla mal göz çıkarmaz dedi. allahım herkes eğleniyor benimle yaa kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:mendil sallamaktan canımız çıktı izlem ne hale geldik baksana
hayırlı cumalar canım..günaydın hayırlı cumalar a.s.
bana uyar canımolumunekankayizsmilearkideşler kilo bildirimi yapan bir tek ben miyim? liste işi ne olacak? paylaşımda bulunma işini bu kadar önemsemezsek eğer ki ben yapmaya çalışırım listeyi. tabi sizler de uygun görürseniz. ama kaptanlık değil dediğim sadece işler yürüsün diye listeyi yapmak.
banu melocumla görüşüyormusun tatlım
evet denizicm faceden yazıyorrr bende yazıyorum
gel diye çok ısrar ediyorum keşke gelsee
semacım slm cnmmm
valla çok yorucu ooluyor artıkın yemek yapmak benim için yaaaa
ha bu arada kızlar haftaya istanbula gdiicem
perşembe ögleden sonra çıkıcaz
cuma
cts ve pazar ögleden sonraya kadar
görümceme gidicez iki çocukla çılgınlık benimkisideee
Evlenmişsin
"Heey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin!!"
"Evet bu 4. oldu"
"Önceki ücüne ne oldu peki?"
"Üçü de öldü.."
"Yapma ya.. cok üzüldüm.. nasıl oldu peki?"
"İlk karim yediği mantarlardan zehirlenerek öldü"
"Bu korkunç bisey.. Peki ya ikincisi?"
"O da mantar zehirlenmesinden öldü"
"Tanrım ne kaderin varmış senin... ya üçüncüsü? Yoksa o da mı..."
"Hayır hayır.. o boynu kırılarak öldü"
"Anlıyorum.. kazaydı yani.."
"Hayır... mantarları yemedi.... "
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?