80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana uyar cnm

FADİME VE KURBAĞA
Fadime yaralı bir kurbağayı iyileştirmiş....Kurbağa konuşmuş.
Beni iyileştirdiniz üç dileğinizi hemen yerine getireceğim.Az kalsın hatırlatmayı unutuyordum.Ne dilerseniz kocanız bunun 10 kat fazlasına sahip olacak.Fadime şöyle cevaplamış :

Önce,dünyanın en güzel kadinu olmak isteyrum...

Kurbağa Fadime'yi uyarır...
Unutma eşinde de dünyanın en yakışıklısı olacak.
Olsun,En güzel kaduni da ben olacağuma göre yine benümle evlenecektir...İkinci olarak da dünyanun en zengun kadinu olmak isteyrum...

Kurbağa yine uyarır...
Eşin de senden 10 kat daha zengin olmasına razısın demek ki !

Evet o penum kocam..
Mallarımızı ve paramızı ortak paylaşacağız..

Sıra son dileğe gelmişti.Hiç düşünmeden atlar Fadime....

Şimdi de hafüf bir kalp krizu geçirmek isteyrum !

bende sana katılıyorum melocum suz buraların tadı tuzu yok

bu da sabah bana gelen bi mail

Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'

EVLıLıK

1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''

2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''

4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. ıstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.

5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.

6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''

7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FıAT gibidir. Küçük ama hızlı.

*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.

*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.

*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.

*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN

*15-25 arasında kadın AFRıKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.

*25-35 arasında AMERıKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.

*35-45 yaşları arasında HıNDıSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.

*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.

*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.

*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.

*70’inden sonra kadın TÜRKıYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama .............

slm arkadaşlar
geçen hafta kilo bildirimi yapamadım ama tartılmıştım
geçen hafta:75.2
bu hafta:73.5
giden:1.700

düşünmediğim bi sonuç ama hastayım hiç iştahım yok.belki haftaya artı olabilirim bilemiyorumopuyorumnanaktan

yettim yettim:)
selam kızlar ay delirdim valla sabahtan beri sistem sorunu yok şöyle yok böyle yok açılmıyor..şirketin sistem elemanına ben kk yı açamıyorum diye de soramıyorum neyse sonradan keşfettim bugün şifremin son günü olduğu içinmiş şimdi halloldu galiba..
herkese hayırlı cumalar diliyorum öncelikle..
ben geçen haftakinin aksine bu hafta aayip bitkinim anlamadım gitti..
kilomu hemen söyleyim(tabi biliyorsunuz bu sonuç p.tesinin sonucu)
geçen hafta 87.5
Bu hafta:86.2
Giden:1300 gr
Hedef :59.9 (bu dr un hedefi benimki 65:))

cnım süpersin tebrikler..:teytey:alkisalkisalkisçok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine..vitamin al..

ben HİNDİSTAN VE JAPONYA oluyorum yani yanlış anlaşılmasın yaşıma göre...:roflol::roflol::roflol:

bende kilo bildirimimi yapayımm
geçen hafta: 81.5
bu hafta:80.9
hedef:65

çok şükür 8 ramını yalnız göebildimmm
darısı 7 yi görmktee

denizzzzzzzz
cnm yazdıklarını aynen ileticem meloya
ama bence şu sebepten gelmeyecektirr
deryanın yerinde gözü vardı gitti geri geldi falan filan yazılarındna kaynaklıı

gelmek istermi bilemiyoum ama ileticem cnmm

[ı]günaydın kızlar...
Kilom 71.2
gisen 800 gr..
Bunada şükür...
Bu arada banucum şöyle bir geçmişi okudumda neden kilo bildirimi yaomamışsın yani biz sadece liste içinmi kilo bildiriyoruz canım...artık kendimiz paylaşacaz bu bilgileri kilo veriyormuyuz veriyoruz bu bize yeter listeye gerek yok bence...
[/ı]

ayyy cnmcım tabikide öle yaaa
fırsat kalmadı yazılanlara cvp yazayım derken biraz önce yaptım ya kuuuuuuuuuu

kızlar bana bi çorba ismi verin ne yapıyım ya
mercimek
şehiriye
yogurt,
dışında
eee ne kaldı dimi ama

Bildirime geldimm canlarımmm

ortim bu haftadn umutluyum demiştim sana

geçen hafta 76.5
bu hafta 75.3
nisan sonu hedefimde 74 zemuszemus

PATATES ÇORBASI
2 adet patates
1 su bardağı süt
3 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağ
2 çorba kaşığı un
Tuz, kuru nane
Yapılışı
Çorba tenceresine tereyağ ekleyip, kızdırın.
Unu ekleyip, kavurun.
Üzerine süt ve suyu ilave edip iyice karıştırın.
Patatesleri küçük küçük doğrayıp çorbaya ilave edin.
Sürekli karıştırarak patatesler yumuşayana kadar pişirin.
Tuzunu ilave edin.
Çorba piştiğinde kaselere bölüp üzerine kuru nane serpin.
Afiyet olsun
Not,
İsterseniz çorbanın üzerinde tereyağda kavrulmuş kırmızı pul biber ekleyebilirsiniz.

domatesli tarhana
1 çay bardağı zeytinyağı, 1 orta boy domates veya 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 litre su, 2 yemek kaşığı tarhana, 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı
Domates rendelenip, zeytinyağı içinde kavruluncaya kadar kısık ateşte pişirilir. (Domatesin bulunmadığı mevsimlerde domates salçası da aynı şekilde kullanılır.) Tencereye salçanın veya domatesin tamamı ile zeytinyağının tamamı konulur ve kavruluncaya kadar karıştırılır. Kavrulan malzemenin üzerine 1 litre soğuk su ilave edilir. Suyun konulmasının akabinde tarhananın tamamı bu eriyiğin içine karıştırılır. Tarhana suyun içinde erinceye kadar karıştırma işine devam edilir. Bu arada kaynamakta olan çorba koyulaşır. Bu esnada tuz da ilave edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…