canım sen çıkarsan ben çıkarsam o çıkarsa ne olacak lütfen biraz daha sabır. düzelecek inşallah olumunekankayizsmile
valla çok yorucu ooluyor artıkın yemek yapmak benim için yaaaa
ha bu arada kızlar haftaya istanbula gdiicem
perşembe ögleden sonra çıkıcaz
cuma
cts ve pazar ögleden sonraya kadar
görümceme gidicez iki çocukla çılgınlık benimkisideee
yettim yettim:)
selam kızlar ay delirdim valla sabahtan beri sistem sorunu yok şöyle yok böyle yok açılmıyor..şirketin sistem elemanına ben kk yı açamıyorum diye de soramıyorum neyse sonradan keşfettim bugün şifremin son günü olduğu içinmiş şimdi halloldu galiba..
herkese hayırlı cumalar diliyorum öncelikle..
ben geçen haftakinin aksine bu hafta aayip bitkinim anlamadım gitti..
kilomu hemen söyleyim(tabi biliyorsunuz bu sonuç p.tesinin sonucu)
geçen hafta 87.5
Bu hafta:86.2
Giden:1300 gr
Hedef :59.9 (bu dr un hedefi benimki 65:))
kızlar bana bi çorba ismi verin ne yapıyım ya
mercimek
şehiriye
yogurt,
dışında
eee ne kaldı dimi ama
ben HİNDİSTAN VE JAPONYA oluyorum yani yanlış anlaşılmasın yaşıma göre...:roflol::roflol::roflol:
denizzzzzzzz
cnm yazdıklarını aynen ileticem meloya
ama bence şu sebepten gelmeyecektirr
deryanın yerinde gözü vardı gitti geri geldi falan filan yazılarındna kaynaklıı
gelmek istermi bilemiyoum ama ileticem cnmm
Bildirime geldimm canlarımmm
ortim bu haftadn umutluyum demiştim sana
geçen hafta 76.5
bu hafta 75.3
nisan sonu hedefimde 74 zemuszemus
slm arkadaşlar
geçen hafta kilo bildirimi yapamadım ama tartılmıştım
geçen hafta:75.2
bu hafta:73.5
giden:1.700
düşünmediğim bi sonuç ama hastayım hiç iştahım yok.belki haftaya artı olabilirim bilemiyorumopuyorumnanaktan
buradan tez çıkar mı? ben çıkarken çalışmam gerekiyor diye çıkıyorum. yoksa bir sorunum yok. yanlış anlaşılma olmasın lütfen zemuszemus
tamamdır şeker olumunekankayizsmile .bu arada sadece senin kocan değil canım tüm adamlar böyle totolarını sıkıp çocuga 2 dakika ayırmak zor geliyor.hem çocuga o baksa televizyonu izleyip zaping kim yapacak değil mi
selam kızlar kaç saat geçmişi okudum ama kafam bin hiçbişi kalmadı arkamda bu aralar işyeri de özel hayaım da çok karışık ondan olsa gerek beynimi toparlayamıyorum..
ev harala gürele çok kalabalığız..
akşamları pek uyuyamıyorum..
işyerinde taşınma meseleisndne ötürü çok fazla kişi gebzeye gelemeyecğindne işten ayrılcak kaç senedir kardeş gibi olmuştuk içimde onun burukluğu..
bu kadar eleman çıkınca nerdeyse herşey değişiyor şirkette süreklionların toplantıları kararları değişiklikler derken bu haftayı çok yorgun geçirdim..konsatrasyonumm da sıfır kusura bakmayın lütfen olur mu kızlar..
şu an hayatımda en iyi giden şey karboksipunktur..
yarın yine seansım var süreyyayla araştık yarım buluşup sohbet edicez..
hazır meydanı boş bulmuşken yazayım zemuszemus
bugün sabah kızım sayesinde 4.30'da kalktım ve daha hiç uyumadım. sanırım birazdan pilim biter. :sinifsinif: bütün gün çalıştım üstüne ama yetmiyor daha çok çalışmam lazım. nasıl bitecek bu tez ya eyvahedigeldismile eşime bol bol sinir oluyorum bu ara. senin çalışman gerekiyor kıza biraz ben bakayım demiyor hiç. kız yırtınıyor bağırırken biraz baksana diyorum. ee ben ona bakıyorum diyor. ama elinde kumanda tv karşısında maç seyrediyor... yani uzaktan bakmakla oluyor sanki bu işler. kaydirigubbakcemile3 tüm bunlardan sonra kızı uyuttum geldim, tam çalışıcam ben acıktım demez mi :S niye yemeği hazırlamıyorsun bir değişiklik yapıp diyecektim ki tartışma çıkmasın diye onu sinir edecek bir cümle kurdum: ben şimdi yemeyeceğim, istersen sen ye dedim. paşa paşa gitti kendi yemeğini hazırladı ve yedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama ben kendi içimde yaşadığım sinir harbinden sonra çalışmak bi kenara salonda oturacak enerji bulamadım ve gittim yattımsabah bir kalktım regl olmuşum. bundan mıdır bilmem ama sinirim hala geçmedi. o da inat ben yemeğe gidicem dedi ve yine evde yok. yine kıza ben baktım ve çalışamadım. offf ağlamak istiyorum. nasıl bitecek bu tez yaaa :bbo:
tamamdır şeker olumunekankayizsmile .bu arada sadece senin kocan değil canım tüm adamlar böyle totolarını sıkıp çocuga 2 dakika ayırmak zor geliyor.hem çocuga o baksa televizyonu izleyip zaping kim yapacak değil mi
ben kafamdan bi tarif uydurdum .bilmiyorum belki vardır ama hiç bakmadım kendim yaptım diyim:)kızlar bana bi çorba ismi verin ne yapıyım ya
mercimek
şehiriye
yogurt,
dışında
eee ne kaldı dimi ama
sağol canım yaa ..[/COLOR]
harikasın tatlım.biliyordum bende böyle bir sonuç göreceğini.lütfen bana yardım et eger biraz daha oldugum yerde 1 ileri 1 geri sayarsam biliyorumki çok sinirlerim bozulacak ve ben hırsımı yemeklerden alacagım.asutahanın düştügü duruma düşmek istemiyorum.oda 78 de takılmıştı ve bu sinir bozuklugundan tekrar 84 e çıktı mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hıı bu sabah bana soruyor neden konuşmuyorsun diye. bir şey soracağım sana dedim: sence sen çocukla yeteri kadar, hani benim de çalışmama destek olacak kadar ilgileniyor musun sence? artık büyüdü bir iki saat oyalayabilirsin de mi dedim. evet haklısın, ilgilenmiyorum dedi. birden yumuşadım bundan sonra ilgilenecek dedim. yarım saat sonra bana diyor ki ben briç oynamaya bu akşam mı gideyim yarın mı laelaelaelaelae allah seni bildiği gibi yapsın dedim. git ve gelme istersen dedim. bi kafa atıcam görecek ama kızıma acıyorum babasız kalır diye :mymeka:
tarifler için tiş ederim semacımmmm birini seçip yapayım akşama
kzılar et haşlama yaptım pataesli havuçlu ben yemeyim ama dimi
et suyu çok fazla kalori içeriyor çünkümmm
suyunu değil ama patates ,havuç ve etin yağsız tarafından birer parça yiyebilirsin bence :1ninca:
tülay kuzii süpersin maşşalah sanaaa
hıı bu sabah bana soruyor neden konuşmuyorsun diye. bir şey soracağım sana dedim: sence sen çocukla yeteri kadar, hani benim de çalışmama destek olacak kadar ilgileniyor musun sence? artık büyüdü bir iki saat oyalayabilirsin de mi dedim. evet haklısın, ilgilenmiyorum dedi. birden yumuşadım bundan sonra ilgilenecek dedim. yarım saat sonra bana diyor ki ben briç oynamaya bu akşam mı gideyim yarın mı laelaelaelaelae allah seni bildiği gibi yapsın dedim. git ve gelme istersen dedim. bi kafa atıcam görecek ama kızıma acıyorum babasız kalır diye :mymeka:
tarifler için tiş ederim semacımmmm
birini seçip yapayım akşama
kzılar et haşlama yaptım pataesli havuçlu ben yemeyim ama dimi
et suyu çok fazla kalori içeriyor çünkümmm
eflatunnn ah bu erkekler cnm işteee
hangisini anlatayım sana bilmiyorum yaniiii
tülay kuzii süpersin maşşalah sanaaa
benim kardeşim de aynıymış gelin şikayet ediyor iki dakka bırakıyorujm o zaman bile ilgilenmiyor diye kızıyor..
ama benim eşim geldiklerindne beri asyayla acayip ilgileniyor hem de deli gibi ağlarken falan müdahele edip kucağına alıyor susturuyor..uyumadığında alıp uyutuyor ben o kadar dayanamıyorum valla çok ağladı mı hemen anneme veriyorum..
ya kızlar ben asyanın altı açılınca öğürüyorum ya zor tutuyorum kendimi kusmamak için ben nasıl çocuk büyütcem:gitme::gitme:
hıı bu sabah bana soruyor neden konuşmuyorsun diye. bir şey soracağım sana dedim: sence sen çocukla yeteri kadar, hani benim de çalışmama destek olacak kadar ilgileniyor musun sence? artık büyüdü bir iki saat oyalayabilirsin de mi dedim. evet haklısın, ilgilenmiyorum dedi. birden yumuşadım bundan sonra ilgilenecek dedim. yarım saat sonra bana diyor ki ben briç oynamaya bu akşam mı gideyim yarın mı laelaelaelaelae allah seni bildiği gibi yapsın dedim. git ve gelme istersen dedim. bi kafa atıcam görecek ama kızıma acıyorum babasız kalır diye :mymeka:
canım benim erkek kardeşimde aynı senin eşin gibiydi.inşallah kendi çocugu olunca değişmez bizimkinde epey bi değişiklik oldudalmaz:
kendi çocugun olunca gerçekten miden falan bulanmıyor.benim kızın arkadaşları geliyor çocuklar tuvalete gittiginde altlarını silmem gerekiyor midem kalkıyor ama çocuguma gelince gayet normal geliryor.ayyy muhabbete bak yaaa sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?