80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen çıkarsan ben çıkarsam o çıkarsa ne olacak lütfen biraz daha sabır. düzelecek inşallah olumunekankayizsmile

buradan tez çıkar mı? ben çıkarken çalışmam gerekiyor diye çıkıyorum. yoksa bir sorunum yok. yanlış anlaşılma olmasın lütfen zemuszemus

sen yaparsın ben inanıyorum. seni örnek alıyorum kendime. o iki çocukla yapıyorsa ben tek çocukla yapabilmeliyim diye kaydirigubbakcemile5

harikasın :enbuyukkk:

kızlar bana bi çorba ismi verin ne yapıyım ya
mercimek
şehiriye
yogurt,
dışında
eee ne kaldı dimi ama

sebze - domates-ezogelin (mercimek dışında malzeme var diye yazdım) ve tarhana

terbiyeli sebze çorbası

1 kavanoz karışık garnitür konservesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Terbiyesi için,
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı süt
2 su bardağı su
1 adet tavuk suyu tablet
Yapılışı
Çorba tenceresinde tereyağını eritin.
Unu ekleyip orta dereceli ateşte hafifçe kavurun.
Süt ve suyunu ekleyip topaklanmaması için iyice karıştırın.
Çorbayı sürekli karıştırarak bir iki taşım kaynatın.
Garnitür konservesini bol suyla yıkayıp süzdürün.
Küçük bir tavaya zeytinyağını alıp kızdırın.
Üzerine garnitürü ekleyip bir iki dakika kavurun.
Garnitürü çorba tenceresine ekleyin.
Bir taşım kaynattıktan sonra çorbayı ocaktan indirin.
Kaselere bölüp servis yapın.

havuçlu tavuk çorbası

250 gram tavuk göğüs eti
3 adet orta boy havuç
6 bardak tavuk suyu
1 fincan un
2 yumurta sarısı
1 çorba kaşığı limon suyu
Damak tadınıza göre tuz, karabiber
Yapılışı
Havuçların kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Küçük bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin.
Havuçlar yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Çorba tenceresine unu alıp üzerine azar azar tavuk suyunu dökün.
Topaklanmaması için kaynayana kadar sürekli karıştırın.
Tavuk etini incecik doğrayıp tencereye ilave edin.
Haşlanmış havuçları süzdükten sonra çorba tenceresine ekleyin.
Kâsede yumurta sarısı, limon suyu ve tuzu iyice karıştırın.
Çorba bir taşım kaynadıktan sonra karışımı yavaş yavaş ilave edin.
Ocaktan indirip el blendırıyla çorbayı çekin.
Kâselere bölüp üzerine karabiber serperek servis yapın.
Afiyet olsun

ben HİNDİSTAN VE JAPONYA oluyorum yani yanlış anlaşılmasın yaşıma göre...:roflol::roflol::roflol:

tabi tabi aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ne alaka yaaa.burda onu söyleyecek kimse yok bence.tamam dönsün listeyi başkası yapar gönüllüde var nede olsa illa kaptanlık yapması şart değil.
Bildirime geldimm canlarımmm

ortim bu haftadn umutluyum demiştim sana

geçen hafta 76.5
bu hafta 75.3
nisan sonu hedefimde 74 zemuszemus

harikasın tatlım.biliyordum bende böyle bir sonuç göreceğini.lütfen bana yardım et eger biraz daha oldugum yerde 1 ileri 1 geri sayarsam biliyorumki çok sinirlerim bozulacak ve ben hırsımı yemeklerden alacagım.asutahanın düştügü duruma düşmek istemiyorum.oda 78 de takılmıştı ve bu sinir bozuklugundan tekrar 84 e çıktı mafoldumben

pirinç çorbası

yarım su bardağı pirinç

5 su bardağı su

2 çorba kaşığı domates

2 yemek kaşığı sıvıyağ

2 adet domates

2 adet yeşil biber

1 adet orta boy soğan

1 adet havuç

Damak tadınıza göre tuz, karabiber
Yapılışı
Domates ve biberi incecik kıyın.

Soğanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın.

Tencereye sıvıyağ alıp kızdırın.

Soğanı ekleyip rengi değişene kadar kavurun.

Domates ve biberi ekleyip kavurmaya devam edin.

Havucu rendeleyip salçayla birlikte tencereye ekleyin.

5 su bardağı suyu ilave edip karıştırın.

Orta dereceli ateşte kaynamaya bırakın.

Çorba tenceresi kaynadıktan sonra pirinç, tuz ve karabiberi ekleyin.

15 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin.

Yoğurt ve maydanozla birlikte servis yapın.

tebrikler canım ve çok geçmiş olsun

ve en favori çorbam çok beğenilir

SÜTLÜ BROKOLı ÇORBASI

yarım kg brokoli
1 kuru soğan
1 havuç
2 bardak süt
2 yemekkaşığı un
50 gr margarin
tuz, karabiber ,su
Yapılışı
brokiliyi yıkayıp az suyla yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.blendırdan geçirip bir kenara alıyoruz.kurusoğanı yemeklik doğruyoruz.havucu rendeliyoruz.margarini tencereye alıp eritiyoruz.önce soğanı kavuruyoruz.sonra havucu ekliyoruz.unu ilave edip iyice karıştırıyoruz.daha sonra sütü ve yeterince suyunu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz.kaynayınca blendırdan geçirdiğimiz brokoliyi ilave ediyoruz.bir taşım kaynatıp tuzunu ve biberini ekleyip ocaktan alıyoruz..

buradan tez çıkar mı? ben çıkarken çalışmam gerekiyor diye çıkıyorum. yoksa bir sorunum yok. yanlış anlaşılma olmasın lütfen zemuszemus

tamamdır şeker olumunekankayizsmile .bu arada sadece senin kocan değil canım tüm adamlar böyle totolarını sıkıp çocuga 2 dakika ayırmak zor geliyor.hem çocuga o baksa televizyonu izleyip zaping kim yapacak değil mi

selam kızlar kaç saat geçmişi okudum ama kafam bin hiçbişi kalmadı arkamda bu aralar işyeri de özel hayaım da çok karışık ondan olsa gerek beynimi toparlayamıyorum..
ev harala gürele çok kalabalığız..
akşamları pek uyuyamıyorum..
işyerinde taşınma meseleisndne ötürü çok fazla kişi gebzeye gelemeyecğindne işten ayrılcak kaç senedir kardeş gibi olmuştuk içimde onun burukluğu..
bu kadar eleman çıkınca nerdeyse herşey değişiyor şirkette süreklionların toplantıları kararları değişiklikler derken bu haftayı çok yorgun geçirdim..konsatrasyonumm da sıfır kusura bakmayın lütfen olur mu kızlar..
şu an hayatımda en iyi giden şey karboksipunktur..
yarın yine seansım var süreyyayla araştık yarım buluşup sohbet edicez..

hıı bu sabah bana soruyor neden konuşmuyorsun diye. bir şey soracağım sana dedim: sence sen çocukla yeteri kadar, hani benim de çalışmama destek olacak kadar ilgileniyor musun sence? artık büyüdü bir iki saat oyalayabilirsin de mi dedim. evet haklısın, ilgilenmiyorum dedi. birden yumuşadım bundan sonra ilgilenecek dedim. yarım saat sonra bana diyor ki ben briç oynamaya bu akşam mı gideyim yarın mı laelaelaelaelae allah seni bildiği gibi yapsın dedim. git ve gelme istersen dedim. bi kafa atıcam görecek ama kızıma acıyorum babasız kalır diye :mymeka:

tarifler için tiş ederim semacımmmm birini seçip yapayım akşama
kzılar et haşlama yaptım pataesli havuçlu ben yemeyim ama dimi
et suyu çok fazla kalori içeriyor çünkümmm

eflatunnn ah bu erkekler cnm işteee
hangisini anlatayım sana bilmiyorum yaniiii

tülay kuzii süpersin maşşalah sanaaa

canım benim çok zor..ALLAH kolaylık versin...alışırsın ama zamanla önemli olan senin sağlığın...güzelim dikkat et kendine..olumunekankayizsmile

benim kardeşim de aynıymış gelin şikayet ediyor iki dakka bırakıyorujm o zaman bile ilgilenmiyor diye kızıyor..
ama benim eşim geldiklerindne beri asyayla acayip ilgileniyor hem de deli gibi ağlarken falan müdahele edip kucağına alıyor susturuyor..uyumadığında alıp uyutuyor ben o kadar dayanamıyorum valla çok ağladı mı hemen anneme veriyorum..
ya kızlar ben asyanın altı açılınca öğürüyorum ya zor tutuyorum kendimi kusmamak için ben nasıl çocuk büyütcem:gitme::gitme:

kızlar bana bi çorba ismi verin ne yapıyım ya
mercimek
şehiriye
yogurt,
dışında
eee ne kaldı dimi ama
ben kafamdan bi tarif uydurdum .bilmiyorum belki vardır ama hiç bakmadım kendim yaptım diyim:)
havuçu rendeleyip 1 tatlı kaşığı yağda kavuruyorum . üzerine varsa tavuk veya et suyu 1 bardak 3 bardakta normal su koyuyorum.
1 patatesi küp küp doğruyorum.1 çay bardağı bulgurla birlikte kaynayan havuçun içine atıyorum .bpiştikleri zaman ,1 çay bardağı yoğurt , 1 yumurta,2 kaşık un la terbiye yapıp üzerine döküyorum.en son nane falanda atınca güzel oluyor benim oğlum çok seviyor.

sağol canım yaa ..
Acaba ortim sende benim spor hocasının dediği gibi 1 hafta aramı versen.normal yaşamına dönüp vucudu bi şaşırtsan belki faydası olur.menülerin gayet güzel oluyor neden veremediğini bende çözemedim. Ama pes etme .gram gramda olsa gidiyorlar .Kilo kilo gelmelerinden iyidir değilmi canım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ömre bedel bu erkekler yaa kaydirigubbakcemile3
Eşiin o konuda hakkını yiyemem ne zamn işim olsa muhakkak bakar çocuğa .haftada 3 gün 2 saatten spora gidiyorum o zaman bakması bile kafi benim için kaydirigubbakcemile3

Sağol canım yaa bu hafta dişe gelir bir rakam verdim ya 2 -3 hafta 100 gram gider artık kaydirigubbakcemile3
[/B]

sende benim gibi yap çocugu başına bırak bas kapıyı çık 2 saat gelme bak ozaman nasıl anlıyor çocuk bakmanın nasıl oldugunu aklinialirimsmile

canım haşlama etten ne olacak ye gitsin az yersin patatesinden

canım benim erkek kardeşimde aynı senin eşin gibiydi.inşallah kendi çocugu olunca değişmez bizimkinde epey bi değişiklik olduda lmaz:
kendi çocugun olunca gerçekten miden falan bulanmıyor.benim kızın arkadaşları geliyor çocuklar tuvalete gittiginde altlarını silmem gerekiyor midem kalkıyor ama çocuguma gelince gayet normal geliryor.ayyy muhabbete bak yaaa sempatiksalakcinni

sen çok yaşa e mi eflatun çok güldüm canım..
valla madem eşin briçe gidiyor sen de ben ders çalışmak için kütüphaneye yarın mı gideyim yarındna sonra mı diye sor bakalım ne yapıcak..
bu kadar taviz vermeyin ya erkekler çocuk bakmanın kadın işi olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba??
geçen eşime dedim ya ben çok öğürüyorum nolcak biz erteleyeli bu işi ba falan dedim hakketen ya napıcaksın alışman gerek dedi ne yani altını sadece ben mi alcam canım senin de öğrenmen gerek dedim tamam ben de hallederim de sen 5 kere yapıyorsan ben bir kere alırım diyor..guclubacismile

tülaycım benimkide bırakınca bakıyor bakmasınada işte bakmadan bakmaya fark var.eve bi geliyorum birisi burnundan soluyor birisi aglıyor .zaten biyere giderken kızım sen babayla dur ben gelecem dediğimde anne neolur gitme babam gene uyuyacak benimde canım sıkılacak diyor.:sinifsinif: gelde bırak çocugu :mymeka:

hihoyyythakketen muhabbete bak...valla canım değişmez mi değişir tabi şimdi misafirler tabi naıslsa gitcekler diye seviyor sonra sürekli başında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…