teşekkrler tatlımcnım süpersin tebrikler..:teytey:alkisalkisalkisçok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine..vitamin al..
süpersn maaşallhBildirime geldimm canlarımmm
ortim bu haftadn umutluyum demiştim sana
geçen hafta 76.5
bu hafta 75.3
nisan sonu hedefimde 74 zemuszemus
cnm kendi bebegin olunca alışıyorsun.bende senn gibiydim:sinifsinif:benim kardeşim de aynıymış gelin şikayet ediyor iki dakka bırakıyorujm o zaman bile ilgilenmiyor diye kızıyor..
ama benim eşim geldiklerindne beri asyayla acayip ilgileniyor hem de deli gibi ağlarken falan müdahele edip kucağına alıyor susturuyor..uyumadığında alıp uyutuyor ben o kadar dayanamıyorum valla çok ağladı mı hemen anneme veriyorum..
ya kızlar ben asyanın altı açılınca öğürüyorum ya zor tutuyorum kendimi kusmamak için ben nasıl çocuk büyütcem:gitme::gitme:
denizzzzz
ben o tuvalet olayını düşünmek bile istemiyorumm ya eminim çok zor olcak benim için
denizzz
istanbula giderken arabayla mı gitsek diyorum acaba
zor olacak benim için tek başıma arkada iki canavar ama
daha erken giderizzz
sakın otobüsle gitme.arabayla git.çocuklar mahveder seni.en azından kısa kısa molalar verirsin arabada rahat uyurlar yanına yastık battaniye falan alırsın
of yaaaa
komşum kek ve mercmek köfte getirmişş
gelde yemeee
banuuuuu ne demek gel de yeme canım yemeyeceksinnnnnnnn...
bak annemlere gittim enginarlar pastalar börekler önümde gitti yemedimmmm...
onlar geliyor diye hataydan künefe getirttim onlara servis ettim yemedimmmmmmm
dün bir tencere sarma,ıspanaklı börek vardı ben akşam yemek yemedimmmmmmmmm
neden?
yersem başa döncem...yapma canım ya emeklerine yazık etmeeeeeelmaz:
çocuklar yemegi çok yemeid yaa
bi tatlı yapayım onlara hemen
irmik tatlısı yapıyımm
bugün cuma accıkta ben yiyimmmsempatiksalakcinni
bak gelcem oraya haaaaa:sinifsinif:cuma olunca yenilenler gaz olup çıkıyo mu gülüm yemeeeeeeeeeee...lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: klava: klava: klava:
haklısın ama şimdi yarın regli günüm tatlı krizindeyim
nese akşam ekmek hakkım var zaten 2 dilim ben yemiyorumm
yogurt yerim sadece akşamaa
birde çocukları arabaya atıpp 1 saat dolaştırırımmm
eferimopuyorumnanaktan
siz nedne ist a geliyorsunuz kızlar hayırdır..
inşallah
geldim bacım geldim..))))
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlar dikkat edin..sizin kaynanalar diyetinizi sabote etmek için börekleri açıp açıp geliyolar...)))))
ALLAH kolaylık versin canım...okurken yoruldum..olumunekankayizsmile
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
alemsiniz kızlar..ayy :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
hayırlı cumalar canım..
bana uyar canımolumunekankayizsmile
çocukların kahvaltısını yaptırdım bende
yemek ne yapsam acaba diye düşünüyorumm
haşlama yapayım diyorum
et patates sogan atıyım ama ben yemeym dimi çok kalorili oluyor öle şeylerr
olmuyor böyle.şu topicin haline bak.lütfen melocuma söylermisin gelsin geri dönsün ve bu topici toparlasın.yoksa bizlerin vebalini alacak.derya gitti dönmeyecekte.insanların şevki kırılıyor.ben , sen , o nereye kadar yeni gelen arkadaşlarada sebep olacagız böyle giderse.onlarda kötü etkileniyorlar.lütfen melo bi düşünsün bunu eger dönerse hiçbirimiz bu konu hakkında yorumda yapmayalım kaldıgımız yerden bişiy olmamaış gibi devam edelim.melo dönsün ve listeyi yapsın ve herşey bi yoluna girsin lütfen bu dediklerimi iletirmisin banu bana katılanlar veya katılmayanlarda lütfen fikirlerini söylesin
bu da sabah bana gelen bi mail
Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'
EVLİLİK
1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''
2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''
3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''
4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.
5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''
7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''
YAŞINA GÖRE ERKEK
*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.
YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama .............
kızlar bana bi çorba ismi verin ne yapıyım ya
mercimek
şehiriye
yogurt,
dışında
eee ne kaldı dimi ama
canım benim erkek kardeşimde aynı senin eşin gibiydi.inşallah kendi çocugu olunca değişmez bizimkinde epey bi değişiklik oldudalmaz:
kendi çocugun olunca gerçekten miden falan bulanmıyor.benim kızın arkadaşları geliyor çocuklar tuvalete gittiginde altlarını silmem gerekiyor midem kalkıyor ama çocuguma gelince gayet normal geliryor.ayyy muhabbete bak yaaa sempatiksalakcinni
çocuklar yemegi çok yemeid yaa
bi tatlı yapayım onlara hemen
irmik tatlısı yapıyımm
bugün cuma accıkta ben yiyimmmsempatiksalakcinni
of yaaaa
komşum kek ve mercmek köfte getirmişş
gelde yemeee
ayyy yedimm valla bir dilimmm
3.5 aydır kek yememiştim nasılda özlemişimmmm
bak gelcem oraya haaaaa:sinifsinif:cuma olunca yenilenler gaz olup çıkıyo mu gülüm yemeeeeeeeeeee...lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?