80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masumm kek köfte möfte maşallah ya benimde canım kek istiyor 1 aydan fazla oldu yapmamıştım yapsammı acaba

bendede cuma günü bir gevşeklik oluyor ne alakaysa sanki cuma günü yenilenler kilo yapmıyor neyseki şu saate kadar henüz öyle bi kaçamak yapmadım.banu bugün biraz daha hareket edersin olur biter canım sıkma canını .afiyet olsun arkadaşıma.nihal sende üzerine varma kızın 3,5 ay dile kolay ne yapsın yemesinde olumunekankayizsmile

yağmurgözlü ara öğünümde yoğurt yememe sebep oldun çok teşekkür ederim canım çorba tariflerinide aldım bu arada hemen depoma attım

aklıma gelmişken taze fasulye çorbası var bende de

selam kızlar

nasılsınız iyi kaynatmışsınız yine

Geçen hafta 80.00
Bu hafta 80.00 .((
Giden 0 bu kadar mı olur ya dün reglim başladı etkisi ne kadar oluyor

canım artı 2 kilo bile çıkabiliyor bu dönem.sıkma canını haftaya fazlasıyla görürsün sonucu.:teselli:

cnm bana sordun sanırım dgeilmi
görümcem ist da
bizde 23 tatili hem fırsat bu fırsat gidelim deidkk

ben denizle birlikte gelcesiniz anladım da ondan canım..bize de kayınvalidemler geliyor 25 nisanda eşimin doğumgünü..yazık aşkım yeni yaşına işsiz giriyor:gitme:

şu halimize bak topicte 5 kişi olduk mu bir göbek atmadıgımız kalıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim oğlan daha 1 buçuk yaşında konuşamadığı için ve daha yeni yüremeye başladığı için habire düşüyor .Mecbur babasıda peşinde kaydirigubbakcemile3 Ama büyüyünce nasıl olur bilmem .o zamana bi küçük daha yaparım uyutmam ben adamı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

tülayyyyy
cnm saol tarifin için şimdi ben bu haşlamanın içine patates ve havuç attım
birazını ayırıyım snein tarifini yapayımmm
bir taş ile iki kuşzemuszemuszemuszemus
İnş beyenir küçük beyler .benimkisi bayılıyor kaydirigubbakcemile3
süpersn maaşallh
sağol canım opuyorumnanaktan

bak gelcem oraya haaaaa:sinifsinif:cuma olunca yenilenler gaz olup çıkıyo mu gülüm yemeeeeeeeeeee...lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:klava:klava:klava:
Git git git giiit delikafadulden delikafadulden

ben denizle birlikte gelcesiniz anladım da ondan canım..bize de kayınvalidemler geliyor 25 nisanda eşimin doğumgünü..yazık aşkım yeni yaşına işsiz giriyor:gitme:

şöyleki nihalcim banu istanbula gidiyor 23 nisan tatilinde sositososito banada istanbuldan görümcecim geliyor akannehir durumu açıklayabilmişimdir inşallah

Baharcım selam canım haftaya gider şişkinlikler meraklanma tartınada yansır .
bide 1 dilim kek + 4 dilim kepekli ekmek ve 1 kaşık yağa eşit öğlen ve akşam ekmeğini yemeyip akşam çayın yanında 1 dilim kek yiyebilirsin .hem nefsin körlenmiş olur .

baharnaz , nihal , banu , bidanem hadi kızlar ne oturuyorsunuz bakın ortimle ben karşılıklı göbek atıyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…