selam kızlar
nasılsınız iyi kaynatmışsınız yine
Geçen hafta 80.00
Bu hafta 80.00 .((
Giden 0 bu kadar mı olur ya dün reglim başladı etkisi ne kadar oluyor
masumm kek köfte möfte maşallah ya benimde canım kek istiyor 1 aydan fazla oldu yapmamıştım yapsammı acaba
herkes burda şenlik varhihoyyythihoyyythihoyyyt
herkes burda şenlik varhihoyyythihoyyythihoyyyt
ne köftesi kuuuuu
cnm bana sordun sanırım dgeilmi
görümcem ist da
bizde 23 tatili hem fırsat bu fırsat gidelim deidkk
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3tülaycım benimkide bırakınca bakıyor bakmasınada işte bakmadan bakmaya fark var.eve bi geliyorum birisi burnundan soluyor birisi aglıyor .zaten biyere giderken kızım sen babayla dur ben gelecem dediğimde anne neolur gitme babam gene uyuyacak benimde canım sıkılacak diyor.:sinifsinif: gelde bırak çocugu :mymeka:
İnş beyenir küçük beyler .benimkisi bayılıyor kaydirigubbakcemile3tülayyyyy
cnm saol tarifin için şimdi ben bu haşlamanın içine patates ve havuç attım
birazını ayırıyım snein tarifini yapayımmm
bir taş ile iki kuşzemuszemuszemuszemus
sağol canım opuyorumnanaktansüpersn maaşallh
Git git git giiit delikafadulden delikafaduldenbak gelcem oraya haaaaa:sinifsinif:cuma olunca yenilenler gaz olup çıkıyo mu gülüm yemeeeeeeeeeee...lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: klava: klava: klava:
canım artı 2 kilo bile çıkabiliyor bu dönem.sıkma canını haftaya fazlasıyla görürsün sonucu.:teselli:
şu halimize bak topicte 5 kişi olduk mu bir göbek atmadıgımız kalıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben denizle birlikte gelcesiniz anladım da ondan canım..bize de kayınvalidemler geliyor 25 nisanda eşimin doğumgünü..yazık aşkım yeni yaşına işsiz giriyor:gitme:
ben denizle birlikte gelcesiniz anladım da ondan canım..bize de kayınvalidemler geliyor 25 nisanda eşimin doğumgünü..yazık aşkım yeni yaşına işsiz giriyor:gitme:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
onuda yapalım hem bol bol kalori yakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?