80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NALCY, narin_nazenin, baharnaz, BuTTeRfLy86+, elimphia+, masumm, bitanem16

oooo topik çoşmuş naber kızlar....

ee hadi ozaman ne duruyoruz topicçe göbek atmaya

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito

tam vaktinde söyledin canım
şimdi üzerimi değiştirip eve gelince hemen pc başına oturduğum için şimdi leslie ile 45 dk başlıyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:

neee gerçektenmi yani hem öğle hem akşam yemeğimemi eşit aa ohaoldumsmile

2 tane misafir anca bakın ordan hadi gelsenize içeriiii buyrun buuryn yerimizde kalbimizde totolarımızda geniş maşallah sempatiksalakcinni

baharnaz , nihal , banu , bidanem hadi kızlar ne oturuyorsunuz bakın ortimle ben karşılıklı göbek atıyoruz kaydirigubbakcemile3
2 tane misafir anca bakın ordan hadi gelsenize içeriiii buyrun buuryn yerimizde kalbimizde totolarımızda geniş maşallah sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

neee gerçektenmi yani hem öğle hem akşam yemeğimemi eşit aa ohaoldumsmile

evet yaa insanın yiyesi kaçıyor resmen :sinifsinif:

gerçekten kek yiyesim kalmadı şimdi 45 dk sporumu yapıp yeşil çayla yanına bir piko filan yaparım napıyım

tülay çizelgeni değiştirsene harika kilo verdin bu hafta tatlım keşke bende bu hafta verebilsem bıktım artık yaa yerimde saymaktan :sinifsinif:

canım artı 2 kilo bile çıkabiliyor bu dönem.sıkma canını haftaya fazlasıyla görürsün sonucu.:teselli:

oh iyi ya rahatladim bende dün oldum ya o yüzdenkaydirigubbakcemile3sositososito

baharnaz , nihal , banu , bidanem hadi kızlar ne oturuyorsunuz bakın ortimle ben karşılıklı göbek atıyoruz kaydirigubbakcemile3

ohhhh ooohhhhh ben de atiyimhihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositososito:dance::dance:hihoyyyt

NALCY, narin_nazenin, baharnaz, BuTTeRfLy86+, elimphia+, masumm, bitanem16

oooo topik çoşmuş naber kızlar....

selam orti hadi sende katil 2 ileri bir geri ooohhhhsositosositosositososito:dance::dance::teytey::teytey:

ohhhh ooohhhhh ben de atiyimhihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositososito:dance::dance:hihoyyyt

selam orti hadi sende katil 2 ileri bir geri ooohhhhsositosositosositososito:dance::dance::teytey::teytey:

n egüzel döktürüyorsun öyle ohh ohh yandan yandan :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito

Ortim değiştim çizelgeyi sağol tatlım.İnş verirsin bende en az senin kadar istiyorum bunu .İYi akşamlar benim spor var bugün .10 -11 gibi anca girebilirim .

kızlar size harika bir önerim olcak az sonra spor bitince yazarım

ayyy alemsin kııı
tv larda bıkmıştık az sonra şok şok şokk
az sonraa
ii hadi bakleyelimmm

tüloişşşhayırlı olsun yeni çizelgen bacuu
inşş dahada küçülür rakamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…