ee hadi ozaman ne duruyoruz topicçe göbek atmaya
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito
Baharcım selam canım haftaya gider şişkinlikler meraklanma tartınada yansır .
bide 1 dilim kek + 4 dilim kepekli ekmek ve 1 kaşık yağa eşit öğlen ve akşam ekmeğini yemeyip akşam çayın yanında 1 dilim kek yiyebilirsin .hem nefsin körlenmiş olur .
baharnaz , nihal , banu , bidanem hadi kızlar ne oturuyorsunuz bakın ortimle ben karşılıklı göbek atıyoruz kaydirigubbakcemile3
2 tane misafir anca bakın ordan hadi gelsenize içeriiii buyrun buuryn yerimizde kalbimizde totolarımızda geniş maşallah sempatiksalakcinni
neee gerçektenmi yani hem öğle hem akşam yemeğimemi eşit aa ohaoldumsmile
neee gerçektenmi yani hem öğle hem akşam yemeğimemi eşit aa ohaoldumsmile
canım artı 2 kilo bile çıkabiliyor bu dönem.sıkma canını haftaya fazlasıyla görürsün sonucu.:teselli:
baharnaz , nihal , banu , bidanem hadi kızlar ne oturuyorsunuz bakın ortimle ben karşılıklı göbek atıyoruz kaydirigubbakcemile3
NALCY, narin_nazenin, baharnaz, BuTTeRfLy86+, elimphia+, masumm, bitanem16
oooo topik çoşmuş naber kızlar....
ohhhh ooohhhhh ben de atiyimhihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositososito:dance::dance:hihoyyyt
selam orti hadi sende katil 2 ileri bir geri ooohhhhsositosositosositososito:dance::dance::teytey::teytey:
Allah ım sen benim aklıma mukayyet ol sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı :bbo: delikafadulden
kızlar size harika bir önerim olcak az sonra spor bitince yazarım
kızlar size harika bir önerim olcak az sonra spor bitince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?