80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masumm, bitanem16, BuTTeRfLy86+, baharnaz, elimphia, NALCY, yagmurgozlu, narin_nazenin

süperrrrr

kızlar ben çocukları dışarıya çıkarıyorum
yürüyüm hem biraz belki kek ve köfteyi eritirimmmm

ayy birde yüzsüz yüzsüz kivi ve çilek yedim ara yaptım yaniii

yağmurgözlü ara öğünümde yoğurt yememe sebep oldun çok teşekkür ederim canım çorba tariflerinide aldım bu arada hemen depoma attım

aklıma gelmişken taze fasulye çorbası var bende de

canım benim afiyet olsun..ben şu ara yoğurdu meyveli yiyorum..meyveli derken şöyle bir kase yoğurda bazen 3,4 kuru kayısı doğruyorum...bazende 8,10 çilek doğruyorum..özellikle çilekliyi çok sevdim..arzu edersen azcıkta bal eklersen...hmmmm hmmm cokacimcoookanamm bizde bu iştah varken...:roflol::roflol::roflol:

fasulye çorbası bende de var ama aynımı bilmembilmiyorumkismile

geldim bitti çok terledim kızlar fazla kalmıycam sizlerde bu danslarla iyi terlemişsinizdir

nasılmı hepimiz az önce ne aşka geldik dimi işte aynı anda herkes leslie çalıştırıp sporumuzu yapalım ne dersiniz

ve bilirizki bitanem masumm yağmurgözlü elimpia butterfly ve katuılacak diğer arkadaşlar hep beraber spor yapıyoruz

değişik dakikarlarda olanı var ben genelde 45 dk olanla spor yapıyorum

google leslie ssansone ile zayıflama diye yazın arkadaşlar inceleyin ben en sonunda cd tak çıkardan vazgeçip pc masaüstüne kaydettim ordan çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…