80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menümü yazayım size
sabah 3 kaysı yb süt

kahvaltı
peynir
2 ekmek
dom.sal.

öglen
2 köfte
1 kase çabuk çorba
salata
1 ekmek

ara
küçük bir dilim kek
2 mecimek köfte:kedi::kedi:

ara
1 kivi
4 çilek

akşam
yarım tabak makrna
salata
2 yk yogurt

gece
1 inicir
1 bardak süt içerimm

2lt su
3 fincan bitki çayı

1 saat tempolu yürüyüş
yarım saat bebek arabası ile yürüme

bugün biraz çok yemişim yaa
yarın dengelerim inşş
özellikle akşam makrna çok oldu
ama arada bir böle degişiklik yapıp vücudu şaşırtmak lazımmm

kızlar,
bitanem

Leslie Sansone - Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 3 Fast Miles (45 min) (Fitness) ben bunla yürüyoırum genelde canım terletiyorda yani kadın bana iyi gaz veriyor

hicde cok degil benim puanli diyetime göre daha 3 - 4 puan yiyebilirsin

selamlar arkadaşlar en son gece girmiştim fıkır fıkır olmuş burası hahaaaytt bayyıldım vallaaa :))

kızlar yaa nasıl sevindim yaaa regl dönmnde olmama rağmen kilom aynı yani verlmiş halyle duruyooooorr :)) yehuuu

evt bendede cuma c.tesi pazar bi gevşeklıik oluyor ki sorma nasılsa cumaya var diyorum.sonra salı çarşamba perşembe sıkı spor bide diyet.sempatiksalakcinni

kızzz rakibem izloş nerelerdesin daha bildirimde yapmadın gerçi sen gece girersinde.gündüz gezersn şimdi.aklinialirimsmile

fıstık tuvalet eğitimi için pedagoglar diyor ki çocuğun kakasından iğrenmek ya da aşırı titiz olup sık sık poposunu koklamak vb. davranışlar tuvalet eğitimi için sakıncalıymış. kabızlık gibi sorunlar yaratıyormuş. bence madem dayanamıyorsun eşin bu işi iyice öğrensin :ecrin_bebek: eşini de tebrik ettim bu arada

ha ha ha haftada 3 gün 2 saat mi :S rüya görüyor gibi oldum boshayallersmile

arkadaşlar gerçekten bu ciddi bir sorun benim için. ben bu kızı memede uyumaktan nasıl vazgeçiririm? önerisi olan var mı? felaket memeci, iki haftalıktı meee meee diye ağlıyordu acıkınca. emzik asla tutmuyor. biraz pekmezle filan. pekmez bitene kadar o da uyuduktan sonra bile memeden çekeyim diyrum uyanıyor. ağzına emziği sokmaya çalışıyorum bazen aradan kaktırıyorum bazen fark ediyor ağzını kilitleyip kafayı iki yana sallamaya başlıyor ve ağlıyor. ayakta sallamayı denedim uyumuyor ağlıyor. piş pişle uyutayım dedim ağlıyor. hele artık iyice memeyi öğrendi uykusu gelince kafayı direk memelere dayıyor ve eliyle üstümdeki çekiştiriyor. meme dışında uyutmayı beceersem kimse tutamaz beni, bırakıp bırakıp kaçıcam guclubacismile

yarın ehliyet sınavm vaarrrr dua edin canlarr çalışmaya gidiyorum şimdiii

memene aci sür benim annem bende öyle yapmis
ben gerci aglaya aglaya ginede emmisim belki seninki aciyi alinca vaz gecer

cnmm valla ben bu anlattıgın sorunu daha yeni bitiridm çok şükür
şimdi sen bunu ne yapıp edip vazgeçirceksin ha ilk 1 hafta çok zor olacak ama alışır
benimde kayra öyleydi canımı çıkarırdı benimm

önce memeyle birlikte uyuma olayını bitirdik artık emerek degil sallanarak uyuyorduk
sonrada gece emzirme olayını bitridkk habire uyanırlardı

allaha şükür şimdi çok iiyiz nne emerek uyuyoruz nede gece emiyoruz
gündüz emrziriyorum ikisinidee zaten sütümde kalmadı artık

gece 4 gibi 100 cc süt veriyorumm uyumaya devamm

ablacım ben şimdi okul öncesinde okuyorum ama biraz dayanabilirsen eğer ağlamasına dayan diyeceğim yapabilirsen yoksa meme verme saatlerinin arasını uzat

memene aci sür benim annem bende öyle yapmis
ben gerci aglaya aglaya ginede emmisim belki seninki aciyi alinca vaz gecer

oy oy oy çok zor be güzelim hem ben tamamen kesmek istemiyorum sadece memede uyumasın istiyorum.

yahu ağlamasına dayanamıyorum. hele ki benim yüzümden ağlayınca daha kötü oluyorum. sonuçta onu öyle uyumaya ben alıştırdım. ah eşek kafam ah kimse de demedi sonra çok zor olur diye. arkadaşımın kızı sırf bu yüzden 5 yaşına kadar emmiş ama sağolsun bunu bana doğumdan 5 ay sonra söyledi. ohaoldumsmile ama dediğin gibi vazgeçirmeye çalışayım.

bu arada regl olamadım. doktora gittim gebelik testi yaptı. bir de eğlendi benimle 3 aylık hamilesin diye. ultrasonda kese mese gösteriyor. soğuk soğuk ter döktüm ne olacak şimdi diye. sonra acıdı da yok bir şey dedi. Çok üzgünüm çoook spirali taktıramadım yane, adet görmeyi becer öyle gel dedi :kedi:

ablacım ben şimdi okul öncesinde okuyorum ama biraz dayanabilirsen eğer ağlamasına dayan diyeceğim yapabilirsen yoksa meme verme saatlerinin arasını uzat

memeden ayrılsa asla iki saatten fazla emmeden durmuyor. ama meyve püresi ile filan geçiştirmeye çalışıyorum. yine de deneyeceğim olumunekankayizsmile

ablacım elinden geldiğince ilgisini başka bi şeye çekmeye çalış filan,olmadı eski usül acı sür yada kıl filan yapıştır bundan da huylanmazsa artık

yaaaaaaaaa ama bananeeee geçmişi bitirdim alıntıları yaptım, dizimdeki bilgisayarın arkasındaki kablo çıktı, pilsiz çalışmıyor makinada off yaaa aklımda kalanlar...

tüloşumm kamera muhabbetine çok güldüm :jeyyar:

melocumm bencede gelsin canıgönülden isterim... süprizzzzz

banuu kızım kendi kendini üzmekten başka bişiy yapmıyorsun 1 dilim kek 2 mercimekli köfteden ne olur ki ohhh sefan olsun zemuszemus

eflatuncum senin ayağın mı alçıdaydı, bebeğimi zor kucağıma alıyorum filan yazmıştın ama inşallah düzelmişsindir canım, bu arada benim eşim briç filan oynamaz tek onaylamadığım eve geldiğinde de internet aracığılı ile işini yapıyor ve bazen beni gıcık ediyor :jeyyar: hakkını yemeyeyim benimki de bakarr lülülülülülü çok özledim kocacığımı ayolll :gitme:

denizcim sakın üzülme vücudunun direncinin kırılma noktası vardır canım sositososito ben inanıyorum kırıcaksın delikafadulden

semacım ortağım bildirim yapmamışsın bu haftada mı yapamıyosun canım :kedi:

nihal tekrar tebrik ediyorum devamını diliyorum, ama yediğin fındık ve cevizleri kıskanıyorum vallahi akannehir

alperenim sevdacımm tebrikler sevgili rakibemmm olumunekankayizsmile geçmiş olsun bu arada...

lego ve amora paylaşımlarınızın devamını ve güzel vakit geçirmenizi dilerim topiğimizde kızlar zemuszemus

bitanemm senin şu padades deyişine hastayım haa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…