- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kızlar menümü yazayım size
sabah 3 kaysı yb süt
kahvaltı
peynir
2 ekmek
dom.sal.
öglen
2 köfte
1 kase çabuk çorba
salata
1 ekmek
ara
küçük bir dilim kek
2 mecimek köfte:kedi::kedi:
ara
1 kivi
4 çilek
akşam
yarım tabak makrna
salata
2 yk yogurt
gece
1 inicir
1 bardak süt içerimm
2lt su
3 fincan bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
yarım saat bebek arabası ile yürüme
bugün biraz çok yemişim yaa
yarın dengelerim inşş
özellikle akşam makrna çok oldu
ama arada bir böle degişiklik yapıp vücudu şaşırtmak lazımmm
bendede cuma günü bir gevşeklik oluyor ne alakaysa sanki cuma günü yenilenler kilo yapmıyor neyseki şu saate kadar henüz öyle bi kaçamak yapmadım.banu bugün biraz daha hareket edersin olur biter canım sıkma canını .afiyet olsun arkadaşıma.nihal sende üzerine varma kızın 3,5 ay dile kolay ne yapsın yemesinde olumunekankayizsmile
yarın ehliyet sınavm vaarrrr dua edin canlarr çalışmaya gidiyorum şimdiii
benim kardeşim de aynıymış gelin şikayet ediyor iki dakka bırakıyorujm o zaman bile ilgilenmiyor diye kızıyor..
ama benim eşim geldiklerindne beri asyayla acayip ilgileniyor hem de deli gibi ağlarken falan müdahele edip kucağına alıyor susturuyor..uyumadığında alıp uyutuyor ben o kadar dayanamıyorum valla çok ağladı mı hemen anneme veriyorum..
ya kızlar ben asyanın altı açılınca öğürüyorum ya zor tutuyorum kendimi kusmamak için ben nasıl çocuk büyütcem:gitme::gitme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ömre bedel bu erkekler yaa kaydirigubbakcemile3
Eşiin o konuda hakkını yiyemem ne zamn işim olsa muhakkak bakar çocuğa .haftada 3 gün 2 saatten spora gidiyorum o zaman bakması bile kafi benim için kaydirigubbakcemile3
sende benim gibi yap çocugu başına bırak bas kapıyı çık 2 saat gelme bak ozaman nasıl anlıyor çocuk bakmanın nasıl oldugunu aklinialirimsmile
bırakıcam ama kızım memede uyuyor. uykusu gelirse ne olacak. bu yüzden kimseye doğru düzgün bırakamıyorum. senağlama
sen çok yaşa e mi eflatun çok güldüm canım..
valla madem eşin briçe gidiyor sen de ben ders çalışmak için kütüphaneye yarın mı gideyim yarındna sonra mı diye sor bakalım ne yapıcak..
bu kadar taviz vermeyin ya erkekler çocuk bakmanın kadın işi olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba??
geçen eşime dedim ya ben çok öğürüyorum nolcak biz erteleyeli bu işi ba falan dedim hakketen ya napıcaksın alışman gerek dedi ne yani altını sadece ben mi alcam canım senin de öğrenmen gerek dedim tamam ben de hallederim de sen 5 kere yapıyorsan ben bir kere alırım diyor..guclubacismile
ya bak benim eşim bu konuda iyi sanırım. ben kızın poposunu bez değiştirirken yıkarım hep. ıslak mendil filan kullanmıyorum. eşim alır götürür yıkar getirir. bezini getirir. banyosunu o yaptırır. ama ben yanlarında olucam. sorun bu ben varsam her şeyi yapıyor. bütün ayak işlerini lülülülülülü emzik getir, krem getir, önlük getir, yatağını hazırla vs. vs. ama ben yok iken zaten kızda durmuyor çok onda. kütüphaneye gitmeyi ben de düşündüm ama memede uyuyor :sm_confused:
kızlarrr çocuk bakma konusund asize ne diycem benim yalnız baktıgım iki çocuga
bir yere gittigimde
eşim annesi ve babası zor bakıyorlar bi geliyorum hepsi haşattkaydirigubbakcemile3
sonra sabahları gidiyorum yürüyüşe eşim 3 kez arıyor ne zmna gelcen diyeeakannehir
sonra evde spor yaparkende öle gel artık banu bak mızırdıyorlar ayyy ölürmüsün ödürürmüüsn
mesela mutfakta bişiy yaparımm ikiside bacagımda
barırırm eşimeee al şunları diye sadece şöle der
gelin oğlum burayaa
sanki öyle demeyle gelecekler yaa
erkekler hiç bilmiyorlar bu işi oyuncaklarıyla oynatsana şunları demem gerekiyor her seferinde
bende onun kucağında durmayınca çocukla oynamıyorsun ondan sende durmuyor diyorum. ee teminden beri oynuyordum diyor. en son telefonla konuşuyordum oynuyordum dediğinde toplam 4.52 saniye durmuş kucağında son iki dakikasında mızırdandı. yani 3 dakika oynamak yeterli çocuğa eşime göre sırnaşık şey
2 mercimk köfte ve 1 dilim kek yedimmmmm:kedi::kedi:
bence bi şi olmaz. afiyet olsun alkisalkisalkis
başarılar diliyorum :hooray:
arkadaşlar gerçekten bu ciddi bir sorun benim için. ben bu kızı memede uyumaktan nasıl vazgeçiririm? önerisi olan var mı? felaket memeci, iki haftalıktı meee meee diye ağlıyordu acıkınca. emzik asla tutmuyor. biraz pekmezle filan. pekmez bitene kadar o dauyuduktan sonra bile memeden çekeyim diyrum uyanıyor. ağzına emziği sokmaya çalışıyorum bazen aradan kaktırıyorum bazen fark ediyor ağzını kilitleyip kafayı iki yana sallamaya başlıyor ve ağlıyor. ayakta sallamayı denedim uyumuyor ağlıyor. piş pişle uyutayım dedim ağlıyor. hele artık iyice memeyi öğrendi uykusu gelince kafayı direk memelere dayıyor ve eliyle üstümdeki çekiştiriyor. meme dışında uyutmayı beceersem kimse tutamaz beni, bırakıp bırakıp kaçıcam guclubacismile
arkadaşlar gerçekten bu ciddi bir sorun benim için. ben bu kızı memede uyumaktan nasıl vazgeçiririm? önerisi olan var mı? felaket memeci, iki haftalıktı meee meee diye ağlıyordu acıkınca. emzik asla tutmuyor. biraz pekmezle filan. pekmez bitene kadar o dauyuduktan sonra bile memeden çekeyim diyrum uyanıyor. ağzına emziği sokmaya çalışıyorum bazen aradan kaktırıyorum bazen fark ediyor ağzını kilitleyip kafayı iki yana sallamaya başlıyor ve ağlıyor. ayakta sallamayı denedim uyumuyor ağlıyor. piş pişle uyutayım dedim ağlıyor. hele artık iyice memeyi öğrendi uykusu gelince kafayı direk memelere dayıyor ve eliyle üstümdeki çekiştiriyor. meme dışında uyutmayı beceersem kimse tutamaz beni, bırakıp bırakıp kaçıcam guclubacismile
memene aci sür benim annem bende öyle yapmis
ben gerci aglaya aglaya ginede emmisim belki seninki aciyi alinca vaz gecer
cnmm valla ben bu anlattıgın sorunu daha yeni bitiridm çok şükür
şimdi sen bunu ne yapıp edip vazgeçirceksin ha ilk 1 hafta çok zor olacak ama alışır
benimde kayra öyleydi canımı çıkarırdı benimm
önce memeyle birlikte uyuma olayını bitirdik artık emerek degil sallanarak uyuyorduk
sonrada gece emzirme olayını bitridkk habire uyanırlardı
allaha şükür şimdi çok iiyiz nne emerek uyuyoruz nede gece emiyoruz
gündüz emrziriyorum ikisinidee zaten sütümde kalmadı artık
gece 4 gibi 100 cc süt veriyorumm uyumaya devamm
ablacım ben şimdi okul öncesinde okuyorum ama biraz dayanabilirsen eğer ağlamasına dayan diyeceğim yapabilirsen yoksa meme verme saatlerinin arasını uzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?