yaaaaaaaaa ama bananeeee geçmişi bitirdim alıntıları yaptım, dizimdeki bilgisayarın arkasındaki kablo çıktı, pilsiz çalışmıyor makinada off yaaa aklımda kalanlar...
tüloşumm kamera muhabbetine çok güldüm :jeyyar:
melocumm bencede gelsin canıgönülden isterim... süprizzzzz
banuu kızım kendi kendini üzmekten başka bişiy yapmıyorsun 1 dilim kek 2 mercimekli köfteden ne olur ki ohhh sefan olsun zemuszemus
eflatuncum senin ayağın mı alçıdaydı, bebeğimi zor kucağıma alıyorum filan yazmıştın ama inşallah düzelmişsindir canım, bu arada benim eşim briç filan oynamaz tek onaylamadığım eve geldiğinde de internet aracığılı ile işini yapıyor ve bazen beni gıcık ediyor :jeyyar: hakkını yemeyeyim benimki de bakarr lülülülülülü çok özledim kocacığımı ayolll :gitme:
denizcim sakın üzülme vücudunun direncinin kırılma noktası vardır canım sositososito ben inanıyorum kırıcaksın delikafadulden
semacım ortağım bildirim yapmamışsın bu haftada mı yapamıyosun canım :kedi:
nihal tekrar tebrik ediyorum devamını diliyorum, ama yediğin fındık ve cevizleri kıskanıyorum vallahi akannehir
alperenim sevdacımm tebrikler sevgili rakibemmm olumunekankayizsmile geçmiş olsun bu arada...
lego ve amora paylaşımlarınızın devamını ve güzel vakit geçirmenizi dilerim topiğimizde kızlar zemuszemus
bitanemm senin şu padades deyişine hastayım haa kaydirigubbakcemile3
ben bu hafta 200gr verebildim kızlar yaa yarın gene futbol sahasında 10tur atıcam atmam lazım, akşamları meyvedir yemekler geçe kalıyor o yüzden düzene oturtamıyorum, almayayım yeter vallahi, evimi kocamı o kadar çok özledim kii, gözümde tütüyorlar yaa 29una aldık bileti burda katılmam gereken bir düğün var o yüzden hemde bebekle daha fazla zaman geçirsinler diye keyfimizde çok yerinde allah razı olsun kendi evim gibi rahatım ama insanın kendi evi başka :gitme:
başlangıç 89
geçen hafta 74.500
bu hafta 74.300
70in altına inmeyi iple çekiyorum sositososito
Herkese günaydınn...
İzlemcim harika gidiyorsun merak etme . Ohoo 29 una çok var nasıl dayancan kızz okadar .. eyvahedigeldismile
Eflatun ben oğlumda hiç öyle sorunlar yaşamadım 4 ay emdi bıraktı .o yüzden sana bi önerim olamıcak .Ablam karabiber sürüp bıraktırmıştı kızına ama sendede işe yararmı bilmem ..
Lego Allah zihin açıklığı versin şekerim inş geçersin sınavını .Bide bunun direksuyunu var o daha heyecanlı oluyor opuyorumnanaktan
yaa unuttum ne yazıcamıı hepinizi öpiyim kısaca opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
akşama kınamız var ..anneme gidip ordan beraber gidicez yarında düğün tabii..
bu düğüne kadar 73 olmayı planlıyordum ama olmadı alsanaalsanasmile en azından yaklaştım dimi kaydirigubbakcemile3
selam bitanemm
ben dün uyuya kalmışım kızlar
bugünde kahvaltı iş güç derken giremedimmm
izlemcim kaçırmışım snei cnmm
Herkese günaydınn...
akşama kınamız var ..anneme gidip ordan beraber gidicez yarında düğün tabii..
bu düğüne kadar 73 olmayı planlıyordum ama olmadı alsanaalsanasmile en azından yaklaştım dimi kaydirigubbakcemile3
selam canımmm topiğimm nasıl özlüyorum burayı var yaa
öncelikle şunu söyleyeyim evet ben sporu eksik yapıyorum hatta hiç yapmıyorum istek duyamıyorum gerçi bunun için istek duymak gerekmiyor ama bi hırs gelmiyor kiiimafoldumben
bu arada bitanem16cım sormuş,canım yaa girdim sınava 45 dkda bitti kolaydı ama ilk yardım çalştklarıma göre daha zor gibiydi sankieyvahedigeldismile
ayyyy bi de harika bi tesadüf oldu benim lisedeki hocalarımın hepsi sınav için gittiğim okulda gözetmen olmuşlar harikaydıııkaydirigubbakcemile2 ne zaman gitsem göremiyordum onları böylece tüm sınıfları gezip hepsinn ellerini öptüm tek tekalkisalkisalkis, hepsi de ne kadar değişmişsin dedilerkaydirigubbakcemile3.evet,evet biliyorum bunu iyi anlamda dedilersempatiksalakcinni
sonra çıkışta eve kadar yürüyecektim ama sağolsun sevgilimcim izin vermedi arabayla aldı eve bıraktı sanki çok lazımmış gibi bi de papara yedim bu saatte bu sıcakta yürünür mü diye? :kedi:
sonuç olarak ben spor yine yapamadım bari 250 mekik çekeyim,mekik muhteşem bi şey 2 haftaya göbek filan kalmıyoropuyorumnanaktan
test etttim onayladım canlarımmmzemuszemus
cnm sana bişey sorucam kastamonunun neresindensn eltimde araçlı ve akşama kınaları var yarın da dügün acaba aynı kınayamı gidiyorsunuz.merak ettm dogrusu :uhm:
sınavının iyi eçmesine sevindim canım mekik kousuna da katılıyorum da ah birde üşenmeyip çeksemselam canımmm topiğimm nasıl özlüyorum burayı var yaa
öncelikle şunu söyleyeyim evet ben sporu eksik yapıyorum hatta hiç yapmıyorum istek duyamıyorum gerçi bunun için istek duymak gerekmiyor ama bi hırs gelmiyor kiiimafoldumben
bu arada bitanem16cım sormuş,canım yaa girdim sınava 45 dkda bitti kolaydı ama ilk yardım çalştklarıma göre daha zor gibiydi sankieyvahedigeldismile
ayyyy bi de harika bi tesadüf oldu benim lisedeki hocalarımın hepsi sınav için gittiğim okulda gözetmen olmuşlar harikaydıııkaydirigubbakcemile2 ne zaman gitsem göremiyordum onları böylece tüm sınıfları gezip hepsinn ellerini öptüm tek tekalkisalkisalkis, hepsi de ne kadar değişmişsin dedilerkaydirigubbakcemile3.evet,evet biliyorum bunu iyi anlamda dedilersempatiksalakcinni
sonra çıkışta eve kadar yürüyecektim ama sağolsun sevgilimcim izin vermedi arabayla aldı eve bıraktı sanki çok lazımmış gibi bi de papara yedim bu saatte bu sıcakta yürünür mü diye? :kedi:
sonuç olarak ben spor yine yapamadım bari 250 mekik çekeyim,mekik muhteşem bi şey 2 haftaya göbek filan kalmıyoropuyorumnanaktan
test etttim onayladım canlarımmmzemuszemus
kimsecikler yokk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar güzel temennileriniz için sağolun artık bi kaç hafta sonra açıklanır heralde de başarırım da inşallah direksiyon kurslarına başlarım,o zaman da size buada onun tarihlerini söyler,dua isterim opuyorumnanaktan
ayrıca canım baharnaz sormuştu sanırım mekik konusunu kesinlikle onaylı tatlım dedim ya göbek gidiyo üstüne üstlük nasıl oluyorsa basenlerde eriyoor sırnaşık şeyheralde göbüş gidince onlar da kıskançlıktan eriyordelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?