80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ne güzel sunshine valla eminönünde gezmişsin hem de canın da sıkılmamıştır hiç ooh kebaplaelaelaelaelae
baharnazcım canım çörekotu filan demişsin ya,o ancak yan destek olarak kullanılabilir ben de bi ara şu elma diyetine takıldım ama tek tip beslenme 1 ayda 10 20 kilo verenler var korktum o yüzden sadece elmayı aperatif olarak yiyorumvereliniortak

HER ANA ÖĞÜNDEN ÖNCE 1 TK ÇÖREK OTU YUTUYORLARMIŞ canım

evet canim ben sormustum
bu senin girdigin sinav araba ehliyeti icin degilmi ya niye 2-3 hafta sürüyor sonuclarin aciklanmasi burda hemen söyüyorlar. daha oradayken

HER ANA ÖĞÜNDEN ÖNCE 1 TK ÇÖREK OTU YUTUYORLARMIŞ canım

benim bildigimde kahvalti yapmadan yarim saat önce bir kahve kasigi cörekotu yagi iciyormussun eger kahvaltidan sonra alirsan kilo yapiyormus, ben arada aklima gelince aliyorum bazen aklima kahvaltiya oturmadan 5 dak önce geliyor o zaman almiyom kilo aldirir diye. tadi cok aci ama arkasindan hemen 1 bardak ilik su icersen tadini pek almiyon

bitanem16cım yaaa nasıl yaaa ehliyet sınavı ama bu yazılı olan yani test olan direksiyon diil acaba ben mi bilmiyorum dedim bi an ühüüüü
baharnaz canım eğer dediğin gibiyse tamam hayatım sorun yok :)) yiyebilirsin izin verdim

ya banka gitmem lazim alisveris yapmam lazim ama canim hic birsey yapmak istemiyor, spor da yapayim diyorum onuda gözüm kesmiyor. ya ben tembelmiyim deprosyanami girdim hava da cok güzel sicak degil ama günesli, aslinda günes normalinde bana acayip enerji veriyor, ama niyese böyleyim

bilmemki cok tuhaf degilmi 2-3 hafta sonuclari bekliyon ondan sonra direksiyona basliyon hemen zaman kaybi ya bilmiyomki türkiyede öyledir belki ben ilk duyuyorum o kadar uzun sürdügünü

canım tabiki olabilir ama, benim şu anda bir düzenim olmadığı için cevap veremedim ben, ewe dönünce izmirde spora gidiyorum zaten, bi de leslie yaparım daha önce kolları lastikle çalıştıran bölümüü yapıyordum 2 mil olanı guclubacismile

Herkese günaydınn...

İzlemcim harika gidiyorsun merak etme . Ohoo 29 una çok var nasıl dayancan kızz okadar .. eyvahedigeldismile

ewet canım çok var daha ama, her akşam kamerayla görüyorum kocacığımı biraz olsun hasretim gidiyor zemuszemus

selam bitanemm

ben dün uyuya kalmışım kızlar
bugünde kahvaltı iş güç derken giremedimmm

izlemcim kaçırmışım snei cnmm

geldim :kedi:

bizde şöyle bir ırmak kenarına doğru yürüyüşe gidiyoruz kızlar, geldiğimde girerim gene şu kaptanlık işini konuşalım bence böyle olmaz bir kaptan biirde yardımcı seçelim bence fikirlerinizi yazın sizde detaylı olarak konuşalım

bitanem16;canım hatta bak şimdi baktım en erken 30 nisan diyor maalesef :S
darkolive'a katılıyorum arkadaşlar bi kaptanımız olmalı

kaptan meselesinde
önce gönüllüler bir isimlerini söylesin ler kimler yapmak istiyor
ama sakin kendinizi deryani yerine hevesliymis gibi görmeyin, yanlis falan anlasilir zannetmeyin.
sonucta derya kendince nedenlerden dolayi kesin kez cikti geride gelmeyecek, o yüzden firsatcilik da olmuyor olmazda zaten. yani kisacasi yapmak istegenler gönül rahatligiyla söylesinler.
ve bu konuda acele edelim bari cumaya kadar bir kaptanimiz olsun. dimi amayerimseniben

selam
anneme gittik bizde kızlar bugün
önce şu meşhur kanepe olayını hallettik ordan anneme gittik
çocuklar koşturudlar baya bi yoruldular
bende ok yoruldumm

su içemedim bugünn
kızlar bencede bu kaptanlık işini çözelim biran önce
gönüllüler yazsınn bir kaptan birde yardımcımı seçicez kızlarrr

selam kızlarr
saat 13'de bir çıktım sokağa biraz önce girdim eve. akşam yemeği için eşimle dışarıda buluştuk yemek yedik. o brice ben gezmeye. hava çok iyi değil ama yine de gezdim kızla. çoook yoruldum. kimselerde yok burada.

hala kimseler yok canlarımmmm,gözlerim ağrıdı benim de o kadar çok surf yaptım ki nette :)

merhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...

ben kaptan olabilirim fakat şöyle bir durumum var, daha 2 hafta tatildeyim ve liste işini zamanında yapamayabilirim, ben bilgisayar programcısıyım, programları kullanarak bişiyler yapabilirim, ama hepsi izmirde evimizdeki bilgisayarımda programların, 29unda dönücem o zamana kadar müsade ederseniz listeyide hazırlarım, elimden gelenide yaparım, ama tek şartım; birde kaptan yardımcısı olmalı, sorumluluğun ikiye bölünmeli, buraya giremediğim zaman gözüm arkada kalmamalı...ben bu şekilde düşünüyorum herkes düşündüğünü ne istediğini yorumlarsa sevinirim

izloşş bence bu süper olurrr valla 2 hafta geçer gider ya ne olcak idare ederizzz
bir yardımcı seçeriz sana deidign gibi o kişide sana yardım ederrr

hatta bende yardımcı olabilir sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…