ayyy ne güzel sunshine valla eminönünde gezmişsin hem de canın da sıkılmamıştır hiç ooh kebaplaelaelaelaelae
baharnazcım canım çörekotu filan demişsin ya,o ancak yan destek olarak kullanılabilir ben de bi ara şu elma diyetine takıldım ama tek tip beslenme 1 ayda 10 20 kilo verenler var korktum o yüzden sadece elmayı aperatif olarak yiyorumvereliniortak
kızlar güzel temennileriniz için sağolun artık bi kaç hafta sonra açıklanır heralde de başarırım da inşallah direksiyon kurslarına başlarım,o zaman da size buada onun tarihlerini söyler,dua isterim opuyorumnanaktan
ayrıca canım baharnaz sormuştu sanırım mekik konusunu kesinlikle onaylı tatlım dedim ya göbek gidiyo üstüne üstlük nasıl oluyorsa basenlerde eriyoor sırnaşık şeyheralde göbüş gidince onlar da kıskançlıktan eriyordelikafadulden
HER ANA ÖĞÜNDEN ÖNCE 1 TK ÇÖREK OTU YUTUYORLARMIŞ canım
bitanem16cım yaaa nasıl yaaa ehliyet sınavı ama bu yazılı olan yani test olan direksiyon diil acaba ben mi bilmiyorum dedim bi an ühüüüü
baharnaz canım eğer dediğin gibiyse tamam hayatım sorun yok :)) yiyebilirsin izin verdim
hic kimse yok ben alisverise bide bankaya gidiyom netim acik[/QUOTE
ii alışverişler canım benim nette açık ama bugün kimseler uğramıyor
selam kızlar iyi bir haftasonu geçiriyorsunuzdur
şu haftanın belli bir günü hep birlikte spor konusunda pek bir görüş bildiren olmamış neyse önemli değil
darkolive ve lego ssizde bu konuda hiçbirşey bildirmemişsiniz
Herkese günaydınn...
İzlemcim harika gidiyorsun merak etme . Ohoo 29 una çok var nasıl dayancan kızz okadar .. eyvahedigeldismile
selam bitanemm
ben dün uyuya kalmışım kızlar
bugünde kahvaltı iş güç derken giremedimmm
izlemcim kaçırmışım snei cnmm
merhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...
ben kaptan olabilirim fakat şöyle bir durumum var, daha 2 hafta tatildeyim ve liste işini zamanında yapamayabilirim, ben bilgisayar programcısıyım, programları kullanarak bişiyler yapabilirim, ama hepsi izmirde evimizdeki bilgisayarımda programların, 29unda dönücem o zamana kadar müsade ederseniz listeyide hazırlarım, elimden gelenide yaparım, ama tek şartım; birde kaptan yardımcısı olmalı, sorumluluğun ikiye bölünmeli, buraya giremediğim zaman gözüm arkada kalmamalı...ben bu şekilde düşünüyorum herkes düşündüğünü ne istediğini yorumlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?