opuyorumnanaktanay 90 lar nerde 70 ler nerde iki kiloyuda kendine dert etme bak seni bayadir görmeyenler gözlerine inanamiyacak azmi canim nerdeyse 20 kilo zemuszemusyerimseniben
Ben çatalzeytinliyim canım.. Evlenende dayımın oğlu ,Gresundan aldı gelini .Tanıdık çıkarmıyızki acaba delikafadulden yarın 4 :10 geçe kadıköy nikah solunundada düğünümüz var ..detaylı verdim yarın kk dolarmış nikaha kaydirigubbakcemile3cnm sana bişey sorucam kastamonunun neresindensn eltimde araçlı ve akşama kınaları var yarın da dügün acaba aynı kınayamı gidiyorsunuz.merak ettm dogrusu :uhm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kızlar güzel temennileriniz için sağolun artık bi kaç hafta sonra açıklanır heralde de başarırım da inşallah direksiyon kurslarına başlarım,o zaman da size buada onun tarihlerini söyler,dua isterim opuyorumnanaktan
ayrıca canım baharnaz sormuştu sanırım mekik konusunu kesinlikle onaylı tatlım dedim ya göbek gidiyo üstüne üstlük nasıl oluyorsa basenlerde eriyoor sırnaşık şeyheralde göbüş gidince onlar da kıskançlıktan eriyordelikafadulden
kolaymış ama bitanemin dediği gibiyse zayıflayalım derken şişmeyelim kaydirigubbakcemile3HER ANA ÖĞÜNDEN ÖNCE 1 TK ÇÖREK OTU YUTUYORLARMIŞ canım
Vay kaçaklarrr demek süreyyayla buluştunuz ..Ne kadar güzel ..Sende çok iyi gidiyorsun canım acayip özeniyorum .Ama eşim zaten zayıfladın iskelet olman içinde de para veremem dedi alsanaalsanasmileSelam kızlar anca fırsat bulabildim acayip yoğun bir haftasonu geçiriyorum..cuma arkadaşta kaldım akşam bakırköye sahilde oturduk bol bol yürüyerek eve geldim sabah psikoloğa ordan karboksipunktura gittim ardından Süreyyayla buluştuk çok keyifli vakit geçirdim..Çok güzel zayıflamış..Çok hoş bir hatun valla..Tatlı dilli,hoş sohbet zaman nasıl geçti anlamadım..ordan annemlerle kardeşimle falan buluşup taksime gittik onlarla orda gezdik ordan kardeşlerimi halamla bırakıp annemle eve geldik..yarın 12 de annemi yolcu edip sonra eşimin şehirdışından gelen okul arkadaşlarıyla buluşmak üzere kadıköye gidicez..bu ara leyleği havada gördüm anlayacağınız..:)
p.tesiden bugüne 800 gr yağdan vermişim..dr enerjn biraz düşmüş daha çok yemeli daha çok hareket etmelisin dedi daha ne kadar yicem onu da bimiyorum ya:))iyi gidiyorsun aynen devam dedi..
benden şimdiik bu kadar..
..
gunaydınlaar herkese nıhalcım cok tesekurler guzel dusuncelerın ıcın bede senın ıcın dusunduklerımı soyleyeyım sende cok guzelsın konusman sesını tonu pozıtıf enerjın muhtesem hıcte aman aman sısmanda degılsın nerde senın o kıloların valla fıstık gıbı hatunsun maassallah bende ancak 1 saat otururuz demıstım ama zaman nasıl gecmıs anlamadım bıle senınle tanıstıgıma cok memnun oldum tekrar gorusmegı bende ıple cekecegım senın ıcın hersey dıledıgınce olsun nıhalım kızlar sız nasılsınız bakalım hepınızı candan operımSelam kızlar anca fırsat bulabildim acayip yoğun bir haftasonu geçiriyorum..cuma arkadaşta kaldım akşam bakırköye sahilde oturduk bol bol yürüyerek eve geldim sabah psikoloğa ordan karboksipunktura gittim ardından Süreyyayla buluştuk çok keyifli vakit geçirdim..Çok güzel zayıflamış..Çok hoş bir hatun valla..Tatlı dilli,hoş sohbet zaman nasıl geçti anlamadım..ordan annemlerle kardeşimle falan buluşup taksime gittik onlarla orda gezdik ordan kardeşlerimi halamla bırakıp annemle eve geldik..yarın 12 de annemi yolcu edip sonra eşimin şehirdışından gelen okul arkadaşlarıyla buluşmak üzere kadıköye gidicez..bu ara leyleği havada gördüm anlayacağınız..:)
p.tesiden bugüne 800 gr yağdan vermişim..dr enerjn biraz düşmüş daha çok yemeli daha çok hareket etmelisin dedi daha ne kadar yicem onu da bimiyorum ya:))iyi gidiyorsun aynen devam dedi..
bugünkü menümü yazayım arkadaşta kaldığımdan kahvaltı menüm eksilti yumurta falan yoktu o nedenle:
sabah:bol peynir
yarım dilim ekmek
2 avuç fındık
1 bardak süt
öğle:inanmayacaksınız ama çift köfteli tek ekmekli burger (süreyya söyledi serbestmiş haberim yoktu dışarda olunca böyle yiyebiliyormuşuz)
ayran
öğleden sonra:dışardaydım portakal suyu bir avuç fındık
akşam:normalde yemiyordum ama aram az diye acıktığımdan yumurtalı peynirli sosisli omlet
şimdi de süt içip yapcam..
öpüyorum hepinizi..iyi pazarlarrrrrrr..
canım aldım gazımı bakalım salı gunu gıdecegım ne olmus gorecegız allah bututn mesakatlerıGünaydınn herkesee..
baharnaz çok sağol canım ..
Güldal ablacım bizler bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte,dünya meşkaleleri ayrı hepimizin.Sen bahsetmemişsin kilondan ablacım aldınmı gazını =)
canım ya çok üzüldüm okurken ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş oğluşunun..Allah kormuş..Çocuk işte ya düşe kalka büyüyolar ama ne kadar korktuğunu tahmin edbiliyorum..Tekrar çok geçmiş olsun canım..Kızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
Anneme ayağımı atar atmaz oğlum düşüp kafasını kapının kenarına vurdu.
abartısız ceviz kadar şişti kafası .buz falan koyduk ama sonrasında kusması başlayınca soluğu hastanede aldık.
Tamografiler ,filmler tahliller derken çok şükür çatlama ,kırılma yok ama çok sarsıldı tabii..
6 saat gözetim altında tuttuktan sonra eve geldik hala sersem gibi ..Anca geldik yatağına yatınca sakinleşti biraz ama çok korkuttu bizi..Tabi olaylar sonucu kınaya falanda gidemedim .Allah devasız dert vermesin bunada çokşükür .Yarınki durumuna göre düğünede erteleyebilirim .
Rabbim saklasın bebişlerimizi yaa insanın ömründen ömür gidiyor valla
sağol baharnazım 800 bana az geldi ama dün gece regl oldum demek şişmişim zaten dr da ben de kg ı pek önemsemiyoruz yağ oranınn düşmesi ve sıkılaşmak daha önemli benim için de zaten beni gören kimse 85 olduğuma inanmıyor..bakalım sonraki randevuya 10 gün var daha çok dikkat edip daha çok yicem sonuç işallah daha iyi olur..elimpia yağdan vermiş olman çok güzel canım ya maşallah yiyorsun ve veriyorsun tebrikler dolu dolu bir haftasonu bunada maşallah daha ne enerjisi kuzum ya
gunaydınlaar herkese nıhalcım cok tesekurler guzel dusuncelerın ıcın bede senın ıcın dusunduklerımı soyleyeyım sende cok guzelsın konusman sesını tonu pozıtıf enerjın muhtesem hıcte aman aman sısmanda degılsın nerde senın o kıloların valla fıstık gıbı hatunsun maassallah bende ancak 1 saat otururuz demıstım ama zaman nasıl gecmıs anlamadım bıle senınle tanıstıgıma cok memnun oldum tekrar gorusmegı bende ıple cekecegım senın ıcın hersey dıledıgınce olsun nıhalım kızlar sız nasılsınız bakalım hepınızı candan operım
merhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...
ben kaptan olabilirim fakat şöyle bir durumum var, daha 2 hafta tatildeyim ve liste işini zamanında yapamayabilirim, ben bilgisayar programcısıyım, programları kullanarak bişiyler yapabilirim, ama hepsi izmirde evimizdeki bilgisayarımda programların, 29unda dönücem o zamana kadar müsade ederseniz listeyide hazırlarım, elimden gelenide yaparım, ama tek şartım; birde kaptan yardımcısı olmalı, sorumluluğun ikiye bölünmeli, buraya giremediğim zaman gözüm arkada kalmamalı...ben bu şekilde düşünüyorum herkes düşündüğünü ne istediğini yorumlarsa sevinirim
izloşş bence bu süper olurrr valla 2 hafta geçer gider ya ne olcak idare ederizzz
bir yardımcı seçeriz sana deidign gibi o kişide sana yardım ederrr
hatta bende yardımcı olabilir sanaaa
Kızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
abartısız ceviz kadar şişti kafası .buz falan koyduk ama sonrasında kusması başlayınca soluğu hastanede aldık.
Tamografiler ,filmler tahliller derken çok şükür çatlama ,kırılma yok ama çok sarsıldı tabii..
6 saat gözetim altında tuttuktan sonra eve geldik hala sersem gibi ..Anca geldik yatağına yatınca sakinleşti biraz ama çok korkuttu bizi..Tabi olaylar sonucu kınaya falanda gidemedim .Allah devasız dert vermesin bunada çokşükür .Yarınki durumuna göre düğünede erteleyebilirim .
ohhh ya sonunda yaptım şu çizelgeyi, kaç gündür motive olamadım bir çizelgem yok diye:)
Selam kızlar anca fırsat bulabildim acayip yoğun bir haftasonu geçiriyorum..cuma arkadaşta kaldım akşam bakırköye sahilde oturduk bol bol yürüyerek eve geldim sabah psikoloğa ordan karboksipunktura gittim ardından Süreyyayla buluştuk çok keyifli vakit geçirdim..Çok güzel zayıflamış..Çok hoş bir hatun valla..Tatlı dilli,hoş sohbet zaman nasıl geçti anlamadım..ordan annemlerle kardeşimle falan buluşup taksime gittik onlarla orda gezdik ordan kardeşlerimi halamla bırakıp annemle eve geldik..yarın 12 de annemi yolcu edip sonra eşimin şehirdışından gelen okul arkadaşlarıyla buluşmak üzere kadıköye gidicez..bu ara leyleği havada gördüm anlayacağınız..:)
bugünkü menümü yazayım arkadaşta kaldığımdan kahvaltı menüm eksilti yumurta falan yoktu o nedenle:
sabah:bol peynir
yarım dilim ekmek
2 avuç fındık
1 bardak süt
öğle:inanmayacaksınız ama çift köfteli tek ekmekli burger (süreyya söyledi serbestmiş haberim yoktu dışarda olunca böyle yiyebiliyormuşuz)
ayran
öğleden sonra:dışardaydım portakal suyu bir avuç fındık
akşam:normalde yemiyordum ama aram az diye acıktığımdan yumurtalı peynirli sosisli omlet
şimdi de süt içip yapcam..
öpüyorum hepinizi..iyi pazarlarrrrrrr..
merhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...
ben kaptan olabilirim fakat şöyle bir durumum var, daha 2 hafta tatildeyim ve liste işini zamanında yapamayabilirim, ben bilgisayar programcısıyım, programları kullanarak bişiyler yapabilirim, ama hepsi izmirde evimizdeki bilgisayarımda programların, 29unda dönücem o zamana kadar müsade ederseniz listeyide hazırlarım, elimden gelenide yaparım, ama tek şartım; birde kaptan yardımcısı olmalı, sorumluluğun ikiye bölünmeli, buraya giremediğim zaman gözüm arkada kalmamalı...ben bu şekilde düşünüyorum herkes düşündüğünü ne istediğini yorumlarsa sevinirim
izloşş bence bu süper olurrr valla 2 hafta geçer gider ya ne olcak idare ederizzz
bir yardımcı seçeriz sana deidign gibi o kişide sana yardım ederrr
hatta bende yardımcı olabilir sanaaa
Kızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
BAHARNAZ EVET CNM İŞLERİM VAR ÇOCUKALRIDA UYUTUYUM ÜTÜ YAPICAM SONRA GELİRİM ARADA BAKIYORUM AMA
tüloşşşşşş geçmiş olsun cnm ya işte çocuk olunca herşeye hazırlıklı olmak lazımm
mogolhoşgeldin cnm aramızaa umarım paylaşımın sürekli olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?