80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar anca fırsat bulabildim acayip yoğun bir haftasonu geçiriyorum..cuma arkadaşta kaldım akşam bakırköye sahilde oturduk bol bol yürüyerek eve geldim sabah psikoloğa ordan karboksipunktura gittim ardından Süreyyayla buluştuk çok keyifli vakit geçirdim..Çok güzel zayıflamış..Çok hoş bir hatun valla..Tatlı dilli,hoş sohbet zaman nasıl geçti anlamadım..ordan annemlerle kardeşimle falan buluşup taksime gittik onlarla orda gezdik ordan kardeşlerimi halamla bırakıp annemle eve geldik..yarın 12 de annemi yolcu edip sonra eşimin şehirdışından gelen okul arkadaşlarıyla buluşmak üzere kadıköye gidicez..bu ara leyleği havada gördüm anlayacağınız..:)
p.tesiden bugüne 800 gr yağdan vermişim..dr enerjn biraz düşmüş daha çok yemeli daha çok hareket etmelisin dedi daha ne kadar yicem onu da bimiyorum ya:))iyi gidiyorsun aynen devam dedi..
benden şimdiik bu kadar..
bugünkü menümü yazayım arkadaşta kaldığımdan kahvaltı menüm eksilti yumurta falan yoktu o nedenle:
sabah:bol peynir
yarım dilim ekmek
2 avuç fındık
1 bardak süt
öğle:inanmayacaksınız ama çift köfteli tek ekmekli burger (süreyya söyledi serbestmiş haberim yoktu dışarda olunca böyle yiyebiliyormuşuz)
ayran
öğleden sonra:dışardaydım portakal suyu bir avuç fındık
akşam:normalde yemiyordum ama aram az diye acıktığımdan yumurtalı peynirli sosisli omlet
şimdi de süt içip yapcam..
öpüyorum hepinizi..iyi pazarlarrrrrrr..

ay 90 lar nerde 70 ler nerde iki kiloyuda kendine dert etme bak seni bayadir görmeyenler gözlerine inanamiyacak azmi canim nerdeyse 20 kilo zemuszemusyerimseniben
opuyorumnanaktan
Görenler inanmıyor zaten ..Biz veremezsin zannetmiştik falan diyorlar hep alsanaalsanasmile Ama Allahın izniyle verdim kalanınıda veririm inş eyvahedigeldismile

cnm sana bişey sorucam kastamonunun neresindensn eltimde araçlı ve akşama kınaları var yarın da dügün acaba aynı kınayamı gidiyorsunuz.merak ettm dogrusu :uhm:
Ben çatalzeytinliyim canım.. Evlenende dayımın oğlu ,Gresundan aldı gelini .Tanıdık çıkarmıyızki acaba delikafadulden yarın 4 :10 geçe kadıköy nikah solunundada düğünümüz var ..detaylı verdim yarın kk dolarmış nikaha kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben 4 aydır sporla birlikte diyet yapıyorum ama hiç biyerim kıskançlık yapmadı .heryerim eridi basenler kaldı :umursamaz:

HER ANA ÖĞÜNDEN ÖNCE 1 TK ÇÖREK OTU YUTUYORLARMIŞ canım
kolaymış ama bitanemin dediği gibiyse zayıflayalım derken şişmeyelim kaydirigubbakcemile3
Vay kaçaklarrr demek süreyyayla buluştunuz ..Ne kadar güzel ..Sende çok iyi gidiyorsun canım acayip özeniyorum .Ama eşim zaten zayıfladın iskelet olman içinde de para veremem dedi alsanaalsanasmile

Legocum sınavının güzel geçmesine sevindim.İnş direksiyonuda atlatırsın sağsağlim opuyorumnanaktan

İzlemim sonuna kadar katılıyorum ..kaptanlık sana çook yakışır. opuyorumnanaktan :lepi:

Kızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
Anneme ayağımı atar atmaz oğlum düşüp kafasını kapının kenarına vurdu.
abartısız ceviz kadar şişti kafası .buz falan koyduk ama sonrasında kusması başlayınca soluğu hastanede aldık.
Tamografiler ,filmler tahliller derken çok şükür çatlama ,kırılma yok ama çok sarsıldı tabii..
6 saat gözetim altında tuttuktan sonra eve geldik hala sersem gibi ..Anca geldik yatağına yatınca sakinleşti biraz ama çok korkuttu bizi..Tabi olaylar sonucu kınaya falanda gidemedim .Allah devasız dert vermesin bunada çokşükür .Yarınki durumuna göre düğünede erteleyebilirim .
Rabbim saklasın bebişlerimizi yaa insanın ömründen ömür gidiyor valla

elimpia yağdan vermiş olman çok güzel canım ya maşallah yiyorsun ve veriyorsun tebrikler dolu dolu bir haftasonu bunada maşallah daha ne enerjisi kuzum ya

darkolive canım süpersin dönüşünü bekleriz
inşallah masumm sende yrdcı olursun canım

gunaydınlaar herkese nıhalcım cok tesekurler guzel dusuncelerın ıcın bede senın ıcın dusunduklerımı soyleyeyım sende cok guzelsın konusman sesını tonu pozıtıf enerjın muhtesem hıcte aman aman sısmanda degılsın nerde senın o kıloların valla fıstık gıbı hatunsun maassallah bende ancak 1 saat otururuz demıstım ama zaman nasıl gecmıs anlamadım bıle senınle tanıstıgıma cok memnun oldum tekrar gorusmegı bende ıple cekecegım senın ıcın hersey dıledıgınce olsun nıhalım kızlar sız nasılsınız bakalım hepınızı candan operım

Günaydınn herkesee..

baharnaz çok sağol canım ..

Güldal ablacım bizler bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte,dünya meşkaleleri ayrı hepimizin.Sen bahsetmemişsin kilondan ablacım aldınmı gazını =)

selam kızla nasılsnızzı
burası yagmurla ama biraz açtı şimdi
ben sabah 1 tane simit yedim biliyormusunuzzz

üst kat komşuma çıkıcam şimdi adam gibi konuşmayaa
çok gürültü yapıyorlarda/B]

canım aldım gazımı bakalım salı gunu gıdecegım ne olmus gorecegız allah bututn mesakatlerı
en guzel hale getırsın ınsaalalh canım benım

herkese iyi pazarlar!

üc gündür rejimdeyim azicik hafiflemisim ama dün misafirler vardi onlarla bir yedim dayanamadim.

dünki menüm

kahvaltida iki dilim az recelli ekmek

öglen 1 tabak corba
iki minik kase sütlac

aksama bir dilim pizza
havuc salatasi

misafirlerle bir dilim kek,
ve bol bol misir cerezi

yediklerim cok degil ama yagli sekerli seylerdi malesef

bugünki menüm

kahvaltida iki dilim recelli ekmek

öglen bir tabak corba
bir sütlac

aksam yemegi icin ne hazirlasam kendime br fikrim yok, varmi önerebileceginiz az yagli doyurucu birseyler?

canım ya çok üzüldüm okurken ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş oğluşunun..Allah kormuş..Çocuk işte ya düşe kalka büyüyolar ama ne kadar korktuğunu tahmin edbiliyorum..Tekrar çok geçmiş olsun canım..
Gaz olayına gelince sen zaten ne güzle verdin tatlım benim daha çook yolum var..

elimpia yağdan vermiş olman çok güzel canım ya maşallah yiyorsun ve veriyorsun tebrikler dolu dolu bir haftasonu bunada maşallah daha ne enerjisi kuzum ya
sağol baharnazım 800 bana az geldi ama dün gece regl oldum demek şişmişim zaten dr da ben de kg ı pek önemsemiyoruz yağ oranınn düşmesi ve sıkılaşmak daha önemli benim için de zaten beni gören kimse 85 olduğuma inanmıyor..bakalım sonraki randevuya 10 gün var daha çok dikkat edip daha çok yicem sonuç işallah daha iyi olur..

aman da aman canım ben de tşk ederim..bizim olay körler sağırlar gibi oldu sen kör mü olursun sağır mı seç bakalımkaydirigubbakcemile3şaka bir yana hazirana geldiğinde görüşelim de sana kendimi şöyle daha ince gösterebileyim işallah canım...buyrunnnnnnnnn
ben de annemi geçirdim bugün nasıl geçti anlamadım valla çoluk çocuk keyifli bir hafta geçirdik..ben bugün innaılmaz yorgun olduğum için kadıköye falan gidemedim valla paso evde dinlendim uyudum kendime geldim..malum yarın iş var..perşembe de kayınvalidemler geliyor eşime sürpriz yapacaklar..hazırlıklara p.tesiden başlarım artık bugün yayılma günü ilan ettim..,
bne de dün gece regl oldum ondan 800 gr vermişim demek ki..
bugün 10 a doğru kalktım menüm de kaydı tabi..
sabah:sosisli yumurta
bol peynir,az domates
1 kaşık bal
fındık ceviz bol miktarda
1 dilim çavdar ekmek..
az önce de öğle-akşam karışan menümü yedim:
iki ızgara uskumru
yanında bol salata
deli gibi şiştim ,..200 adım falan yetmedi valla..birdaha d auskumru almam .çok ağır geldi yağlı balık..
:1no2:

elimpia yağdan gitmesi önemli olan
benimde yağdan gidiyor ama çok az gidiyor metobalizmayı iki kat daha fazla çalıştırmam lazım galiba bakalım reglim geçince bu cuma ne görcem yine 80.00 görürsem kafayı yiycem ya
bende kilosunu göstermeyenlerdenim en az 10 kilo saklıyorum bacaklarımda ince
bütün yağlar orta bölgede toplanmış

selam canim öncelikle vallah kaptanlik meselesine gelince bana uyaropuyorumnanaktan

izloşş bence bu süper olurrr valla 2 hafta geçer gider ya ne olcak idare ederizzz
bir yardımcı seçeriz sana deidign gibi o kişide sana yardım ederrr

hatta bende yardımcı olabilir sanaaa

buda bana uyaropuyorumnanaktan

allah korumus canim gecmis olsun

ohhh ya sonunda yaptım şu çizelgeyi, kaç gündür motive olamadım bir çizelgem yok diye:)

tebrikler canim normal ya bende cok ugrasmistim aramizada hos geldin belki geleli cok olmustur ama yeni fark ettim kusura bakma katilimlarinin devami bekliyoruzyerimseniben

BAHARNAZ EVET CNM ıŞLERıM VAR ÇOCUKALRIDA UYUTUYUM ÜTÜ YAPICAM SONRA GELıRıM ARADA BAKIYORUM AMA
tüloşşşşşş
geçmiş olsun cnm ya işte çocuk olunca herşeye hazırlıklı olmak lazımm

mogolhoşgeldin cnm aramızaa umarım paylaşımın sürekli olurrr

oy oy okurken yoruldum ne hareketli bir gün geçirmişsin canım ya

izlemcim bana uyar güzelim
izloşş bence bu süper olurrr valla 2 hafta geçer gider ya ne olcak idare ederizzz
bir yardımcı seçeriz sana deidign gibi o kişide sana yardım ederrr

hatta bende yardımcı olabilir sanaaa

banucum bence yardımcılık işi olur hem de pek bi güzel olur

tülayım çok çok geçmiş olsun canım görünmez kaza işte Allah korumuş canım ciddi bişey olmamasına sevindim düşe kalka büyüyecekler yapacak bişey yok

kolay gelsin canım

hala kimsecikler gelmemeişşş
tşk ederim mine kolaysa başına gelsin diyimmm başında zatennn
bende menümü yazayım barimmm
kahvaltı
1 simit
peynir
dom.sal.
1 zeytin

ara
1 gofret(hoşbeş)
1elmalı pasta

öglen
çorba
pazı kavurma
1 dilim ekmek

ara
2 gofret

akşam
2 köfte
bol salata
1 ekmek

bugün emegi çok kaçırmışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…