- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Ne kadar güzel dua ettin ablacım yaa Amiin demekten başka söz kalmıyor geriye .. opuyorumnanaktancanım aldım gazımı bakalım salı gunu gıdecegım ne olmus gorecegız allah bututn mesakatlerı
en guzel hale getırsın ınsaalalh canım benım
canım ya çok üzüldüm okurken ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş oğluşunun..Allah kormuş..Çocuk işte ya düşe kalka büyüyolar ama ne kadar korktuğunu tahmin edbiliyorum..Tekrar çok geçmiş olsun canım..
allah korumus canim gecmis olsun
tüloşşşşşş[/COLOR] geçmiş olsun cnm ya işte çocuk olunca herşeye hazırlıklı olmak lazımm
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar ..Allah acılarını tattırmasın insan çok kötü oluyor gerçekten ..tülayım çok çok geçmiş olsun canım görünmez kaza işte Allah korumuş canım ciddi bişey olmamasına sevindim düşe kalka büyüyecekler yapacak bişey yok
Kızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
Anneme ayağımı atar atmaz oğlum düşüp kafasını kapının kenarına vurdu.
abartısız ceviz kadar şişti kafası .buz falan koyduk ama sonrasında kusması başlayınca soluğu hastanede aldık.
Tamografiler ,filmler tahliller derken çok şükür çatlama ,kırılma yok ama çok sarsıldı tabii..
6 saat gözetim altında tuttuktan sonra eve geldik hala sersem gibi ..Anca geldik yatağına yatınca sakinleşti biraz ama çok korkuttu bizi..Tabi olaylar sonucu kınaya falanda gidemedim .Allah devasız dert vermesin bunada çokşükür .Yarınki durumuna göre düğünede erteleyebilirim .
Rabbim saklasın bebişlerimizi yaa insanın ömründen ömür gidiyor valla
Ne kadar güzel dua ettin ablacım yaa Amiin demekten başka söz kalmıyor geriye .. opuyorumnanaktan
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar ..Allah acılarını tattırmasın insan çok kötü oluyor gerçekten ..
mrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s
adatoprak ve asimavi hoşgeldiniz aramıza..
denizcim çok geçmiş olsun kızına..
çok da bakamadım geçmişe kızlar ya..
hala ayılamadım bugün işe gelirkenn serviste de uyumuşum iyice afalladım..
2 saat yürüyüş yapıp geldim iyi ter attım..aynen kilo çizelgemdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?