80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aldım gazımı bakalım salı gunu gıdecegım ne olmus gorecegız allah bututn mesakatlerı
en guzel hale getırsın ınsaalalh canım benım
Ne kadar güzel dua ettin ablacım yaa Amiin demekten başka söz kalmıyor geriye .. opuyorumnanaktan

allah korumus canim gecmis olsun
tüloşşşşşş[/COLOR] geçmiş olsun cnm ya işte çocuk olunca herşeye hazırlıklı olmak lazımm
tülayım çok çok geçmiş olsun canım görünmez kaza işte Allah korumuş canım ciddi bişey olmamasına sevindim düşe kalka büyüyecekler yapacak bişey yok
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar ..Allah acılarını tattırmasın insan çok kötü oluyor gerçekten ..

ayyy canım yaa allah korumuş gerçekten çok çok geçmiş olsun :Saruboceq:
allahım acılarını göstermesin...

bugünde eşimin kuzeninne gittik, geldiğimden beri 3kez görüşebildik kızla, daha nedeni de kızı eylül var bir tane, 1buçuk yaşında filan, allahım egeyi tutabildiği yerde, ısırıyor, saçını çekiyor, yoluyor, kıskandı hheralde, aman kızım, hadi otur hadi sende, şöle yap derken, egeyi kaçırırken, canım çıktı vallahi, çok canı yanıyor yavrumun yaa, diğeride bebek annesi alınıcak diye bağıramıyorumda, diken üstünde oturdum, kaydirigubbakcemile3 neyseki vukuatsız atlattık, aklinialirimsmile parmağını biraz gözüne soktu çocuğun kaşla göz arasında, içim eridi, yanii demem o ki onlar bi acı çekiyor biz bin... :gitme: :gitme: :gitme:

Son düzenleme:
Sağol izlemcim ..
keratalar büyüsün diye bekliyoruz aslında büyüdükçe tehlikeler artıyor .
Benim oğlum geç yürüdü yazmışım daha önce .Yürüdü ama bitürlü dengeyi kuramadı.o kadar çok düşüyorki peşinde dolanmaktan iflahım kesildi.Senin şu halı saha etrafında attığın turları bende evde onun peşinde atyorum valla kafamçokkarıştı Ama olucak engellenmiyor, elimden düşüyor yavrum yaa ..
ınsanın içi eriyor ama öyle böyle büyücekler işte ..Hastaneye gidince insan kendi derdini unutup diğerleri için dua ediyor zaten .Allah hepimizin kuzusunu saklasın inş..

mrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s

nedemek canim aramiza hosgeldin

cuma günleri tartilip kilo bidirimi yapiyoruz simdiden hayirli diyetleryerimseniben

tşk ederim bitanem16 inşallah inceliriz hepberaber bu arada kadınlar kukübünde ilk konuştuğum kişi sensin.a.s

günaydınnnnnnn topigiminn çıtır hatunları güzel bir hafta diliyorum herkese
kalorisiz,bol sporlu,bol kilo vermeli bir hafta olur inşşş

efendim ben nedne bukadar neşeliyim zabah zabah merak eidyorsanız 45 dk yürüdüm temiz havada ondan sanırsammmm

adatoprak hş geldin cnmm paylaşımın ne kdar çok olursa okadar motive olursun buradaaa

herkese günaydınnn kızlar opuyorumnanaktan

aklımda kalanları yazarak işe başlayayım :

öncelikle tülaycım çok çok geçmiş olsun canım.çok şükür ki atlattınız sagsaglim

izlem ve banu ben sizin kaptanlıgınıza ve yardımcılıgınıza evet diyorum harika olur kızlar

baharnazcım spor önerini ben yapamayabilirim kalçamdaki problem yüzünden günlük işlerimi anca yapabiliyorum bunada çok şükür gerçi.

gelelim bana cumartesi kızım aniden rahatsızlandı ne oldugunu anlayamadım akşam saat 11 de acile gittik tahliller falan hemen serum baglandı sabaha kadar hastahanedeydik serumdan sonra yine tahliller çok şükür ki degerler düşünce öglene dogru bıraktılar şuan birsürü ilaç kullanıyoruz.iştahı yok ama çok şükürki keyfi yerinde.maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş.babasıyla sandalye tepesinde sabaha kadar başındaydık .Rabbim günlerce aylarca bu durumu yaşayan insanlar var dedim sen onlara yardım et gerçekten ne kadar çok şükretmemiz gereken şey var.bugün evdeyiz göndermedim okula.

günaydın kızlar..
herkese iyi bir hafta diliyorum ben hala çok yorgun hissediyorum kendimi regl beni yere serdi valla..
geçmişi okuyim geliyorum..

kizlar herkeze guneydinlar ben geldim araniza.bir ara katilmistim bu gruba ama kacamak yakip gitmistim.simdi tekrar geldim ve artik gitmeye hiccc niyetim yok.malesef benimde kilom 85.ve artik zayiflamak istiyorum.adetlerim cok duzensiz o yuzden kilo yapiyo bana.kilo verirsem otomatik duzene girecek.sagligim icin ne yapip edip zayiflamam lazim.

adatoprak ve asimavi hoşgeldiniz aramıza..
denizcim çok geçmiş olsun kızına..
çok da bakamadım geçmişe kızlar ya..
hala ayılamadım bugün işe gelirkenn serviste de uyumuşum iyice afalladım..

kizlar bazi sorularim olacak cvp landirsaniz cok sevinirim.diyettteki arkadaslar nasil bir diyet uyguluyorsunuz ve zayiflamaya yardimci kürler yapiyormusunuz lahana suyu sirke+bal gibi
birde yuruyus gunde kac saat olmali tsk

bu arada benim acil bir tarti almam lazim tartim yokşutarafagitti nasil bilcem kilolarimin gittigini inssssssss giderde:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…