semacım melocum döndü mü ya asimavi alıntı yapmış..benim haberim yok..
cnm çok ii olur bende sen ol diyecektm sana hadi hayırlı olsnmerhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...
ben kaptan olabilirim fakat şöyle bir durumum var, daha 2 hafta tatildeyim ve liste işini zamanında yapamayabilirim, ben bilgisayar programcısıyım, programları kullanarak bişiyler yapabilirim, ama hepsi izmirde evimizdeki bilgisayarımda programların, 29unda dönücem o zamana kadar müsade ederseniz listeyide hazırlarım, elimden gelenide yaparım, ama tek şartım; birde kaptan yardımcısı olmalı, sorumluluğun ikiye bölünmeli, buraya giremediğim zaman gözüm arkada kalmamalı...ben bu şekilde düşünüyorum herkes düşündüğünü ne istediğini yorumlarsa sevinirim
cnm çok geçmş olsn.işte herşey planlandıgı gibi olmuyor.allah daha büyük kazalardan korusunKızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
Anneme ayağımı atar atmaz oğlum düşüp kafasını kapının kenarına vurdu.
abartısız ceviz kadar şişti kafası .buz falan koyduk ama sonrasında kusması başlayınca soluğu hastanede aldık.
Tamografiler ,filmler tahliller derken çok şükür çatlama ,kırılma yok ama çok sarsıldı tabii..
6 saat gözetim altında tuttuktan sonra eve geldik hala sersem gibi ..Anca geldik yatağına yatınca sakinleşti biraz ama çok korkuttu bizi..Tabi olaylar sonucu kınaya falanda gidemedim .Allah devasız dert vermesin bunada çokşükür .Yarınki durumuna göre düğünede erteleyebilirim .
Rabbim saklasın bebişlerimizi yaa insanın ömründen ömür gidiyor valla
mrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s
canim benim ben eski sayfalari arastirirken gordum melocum epey bir kilo vermis bende sorma istedim nasil verdin diye.eski mesaji anlican
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Nihalcim bu fındıkların sırrını merak ettim acaba sadece karboksipunkturdamı işe yarıyor bilmiyorumkismile .Bende yesem bana yan etki yaparmı sempatiksalakcinni
banucum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
inş ortağım...olumunekankayizsmilekiloo veren bütünnnn kardeşlerimi tebrik ediyorumm hepinizin başarı öykülerini okuyacağıma inanıyorum yürektennn herkeslere inatttttttttttttttttttttttttttttt opuyorumnanaktan
aynen bende öyle canım...canım hiçbişey yapmak istemiyor..bilmiyorumkismileya banka gitmem lazim alisveris yapmam lazim ama canim hic birsey yapmak istemiyor, spor da yapayim diyorum onuda gözüm kesmiyor. ya ben tembelmiyim deprosyanami girdim hava da cok güzel sicak degil ama günesli, aslinda günes normalinde bana acayip enerji veriyor, ama niyese böyleyim
bana uyar ortağım..kaptanlık yakışır ortime...yardımcı fikrine de katılıyorum...merhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...
ben kaptan olabilirim fakat şöyle bir durumum var, daha 2 hafta tatildeyim ve liste işini zamanında yapamayabilirim, ben bilgisayar programcısıyım, programları kullanarak bişiyler yapabilirim, ama hepsi izmirde evimizdeki bilgisayarımda programların, 29unda dönücem o zamana kadar müsade ederseniz listeyide hazırlarım, elimden gelenide yaparım, ama tek şartım; birde kaptan yardımcısı olmalı, sorumluluğun ikiye bölünmeli, buraya giremediğim zaman gözüm arkada kalmamalı...ben bu şekilde düşünüyorum herkes düşündüğünü ne istediğini yorumlarsa sevinirim
vayyy toprammm kıs yakınmışız...bende abanalıyım...
opuyorumnanaktan
Görenler inanmıyor zaten ..Biz veremezsin zannetmiştik falan diyorlar hep alsanaalsanasmile Ama Allahın izniyle verdim kalanınıda veririm inş eyvahedigeldismile
Ben çatalzeytinliyim canım.. Evlenende dayımın oğlu ,Gresundan aldı gelini .Tanıdık çıkarmıyızki acaba delikafadulden yarın 4 :10 geçe kadıköy nikah solunundada düğünümüz var ..detaylı verdim yarın kk dolarmış nikaha kaydirigubbakcemile3
ahhh canım ALLAH korumuş yavrunu...çok geçmiş olsun...başından bişey çevir ver bir fakire yada dul bayana ..tuz ekmek olabilir...Kızlar biliyorsunuz bugün anneme gitmiştim kına için.
Anneme ayağımı atar atmaz oğlum düşüp kafasını kapının kenarına vurdu.
abartısız ceviz kadar şişti kafası .buz falan koyduk ama sonrasında kusması başlayınca soluğu hastanede aldık.
Tamografiler ,filmler tahliller derken çok şükür çatlama ,kırılma yok ama çok sarsıldı tabii..
6 saat gözetim altında tuttuktan sonra eve geldik hala sersem gibi ..Anca geldik yatağına yatınca sakinleşti biraz ama çok korkuttu bizi..Tabi olaylar sonucu kınaya falanda gidemedim .Allah devasız dert vermesin bunada çokşükür .Yarınki durumuna göre düğünede erteleyebilirim .
Rabbim saklasın bebişlerimizi yaa insanın ömründen ömür gidiyor valla
süreyyacım nihalcim...canlarım...buluştunuz hee çatladım orta yerimden bilesiniz:dilcikar::dilcikar::dilcikar:gunaydınlaar herkese nıhalcım cok tesekurler guzel dusuncelerın ıcın bede senın ıcın dusunduklerımı soyleyeyım sende cok guzelsın konusman sesını tonu pozıtıf enerjın muhtesem hıcte aman aman sısmanda degılsın nerde senın o kıloların valla fıstık gıbı hatunsun maassallah bende ancak 1 saat otururuz demıstım ama zaman nasıl gecmıs anlamadım bıle senınle tanıstıgıma cok memnun oldum tekrar gorusmegı bende ıple cekecegım senın ıcın hersey dıledıgınce olsun nıhalım kızlar sız nasılsınız bakalım hepınızı candan operım
hoşgeldina.s.mrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s
denizim çok geçmiş olsun...şimdi nasıl canım...kız çocuklarında olan bişey 2 tane kız yeğenim var çok sık idrar yolu enfeksiyonu olurlar...ALLAH şifa versin zor canım...:Saruboceq:gelelim bana cumartesi kızım aniden rahatsızlandı ne oldugunu anlayamadım akşam saat 11 de acile gittik tahliller falan hemen serum baglandı sabaha kadar hastahanedeydik serumdan sonra yine tahliller çok şükür ki degerler düşünce öglene dogru bıraktılar şuan birsürü ilaç kullanıyoruz.iştahı yok ama çok şükürki keyfi yerinde.maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş.babasıyla sandalye tepesinde sabaha kadar başındaydık .Rabbim günlerce aylarca bu durumu yaşayan insanlar var dedim sen onlara yardım et gerçekten ne kadar çok şükretmemiz gereken şey var.bugün evdeyiz göndermedim okula.
güzelim geçmiş olsun gerçekten halsiz bırakıyor bu regl...anacım olsan bir dert olmasan bin dert....biz bayanların işi ne zor yaaa...bende reglim şiştim yine davul gibi...eller ayaklar offfff offffffff:gitme:günaydın kızlar..
herkese iyi bir hafta diliyorum ben hala çok yorgun hissediyorum kendimi regl beni yere serdi valla..
geçmişi okuyim geliyorum..
semacım melocum döndü mü ya asimavi alıntı yapmış..benim haberim yok..
merhaba kızlar pek kimse uğramamış neyse okursunuz...
kızlar günaydın semacım nihal cim adatoprak ve asimavi
bu sabah birşey duydum verilen 1 kğ yag basketbol topu kadarmış.ama verilen 1 kğ kas tenis topu kadarmış ço k şaşırdm.yani verdiğimiz kilolar yagdan daha fazla giderse daha ince görünürüz.tabii bu birazda spor sayesinde olur......
hala kimsecikler gelmemeişşş
tşk ederim mine kolaysa başına gelsin diyimmm başında zatennn
bende menümü yazayım barimmm
kahvaltı
1 simit
peynir
dom.sal.
1 zeytin
ara
1 gofret(hoşbeş)
1elmalı pasta
öglen
çorba
pazı kavurma
1 dilim ekmek
ara
2 gofret
akşam
2 köfte
bol salata
1 ekmek
bugün emegi çok kaçırmışımmm
Hoşgeldin aramızamrb arkadaşlar kadınlar klübüne yeni katıldım sayılır.bende sizlerle aynı dertten muzdaribim. 85 kiloydum ve 1hafta kadardır diyet yapıyorum şu an 83.500gr mım bende size katılıp, motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum.tabi beni kabul ederseniz.a.s
Çok geçmiş olsun canım kızına inşallah bir an önce toıparlanırgelelim bana cumartesi kızım aniden rahatsızlandı ne oldugunu anlayamadım akşam saat 11 de acile gittik tahliller falan hemen serum baglandı sabaha kadar hastahanedeydik serumdan sonra yine tahliller çok şükür ki degerler düşünce öglene dogru bıraktılar şuan birsürü ilaç kullanıyoruz.iştahı yok ama çok şükürki keyfi yerinde.maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş.babasıyla sandalye tepesinde sabaha kadar başındaydık .Rabbim günlerce aylarca bu durumu yaşayan insanlar var dedim sen onlara yardım et gerçekten ne kadar çok şükretmemiz gereken şey var.bugün evdeyiz göndermedim okula.
Hoşgeldin asimavikizlar herkeze guneydinlar ben geldim araniza.bir ara katilmistim bu gruba ama kacamak yakip gitmistim.simdi tekrar geldim ve artik gitmeye hiccc niyetim yok.malesef benimde kilom 85.ve artik zayiflamak istiyorum.adetlerim cok duzensiz o yuzden kilo yapiyo bana.kilo verirsem otomatik duzene girecek.sagligim icin ne yapip edip zayiflamam lazim.
canım doğrudur valla ben karbksipunktura başladığımdan beri 2100 gr verdim toplamda ama hepsi yağpdan gittiğindne herkes farkediyor pantalonlarım bollaştı arkamdaki apartman katları azldı bacaklarım inceldi..önceden 5 kg verirdim öyle bişi derlerdi şimdi herkes sen küçüldün diyor doğrudur valla..
semacım süreayyayla buluştuğumuzda kulakların çınlamadı mı?senne de bahsettik canım hatta bir sonraki buluşmaya semayı da çağıralım mutlaka dedik..çatlama gülüm sen yeterince çatlaklarımız var zatikaydirigubbakcemile3
tşk ederim bitanem16 inşallah inceliriz hepberaber bu arada kadınlar kukübünde ilk konuştuğum kişi sensin.a.s
gelelim bana cumartesi kızım aniden rahatsızlandı ne oldugunu anlayamadım akşam saat 11 de acile gittik tahliller falan hemen serum baglandı sabaha kadar hastahanedeydik serumdan sonra yine tahliller çok şükür ki degerler düşünce öglene dogru bıraktılar şuan birsürü ilaç kullanıyoruz.iştahı yok ama çok şükürki keyfi yerinde.maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş.babasıyla sandalye tepesinde sabaha kadar başındaydık .Rabbim günlerce aylarca bu durumu yaşayan insanlar var dedim sen onlara yardım et gerçekten ne kadar çok şükretmemiz gereken şey var.bugün evdeyiz göndermedim okula.
kizlar herkeze guneydinlar ben geldim araniza.bir ara katilmistim bu gruba ama kacamak yakip gitmistim.simdi tekrar geldim ve artik gitmeye hiccc niyetim yok.malesef benimde kilom 85.ve artik zayiflamak istiyorum.adetlerim cok duzensiz o yuzden kilo yapiyo bana.kilo verirsem otomatik duzene girecek.sagligim icin ne yapip edip zayiflamam lazim.
bu arada benim acil bir tarti almam lazim tartim yokşutarafagitti nasil bilcem kilolarimin gittigini inssssssss giderde:lepi:
canım doğrudur valla ben karbksipunktura başladığımdan beri 2100 gr verdim toplamda ama hepsi yağpdan gittiğindne herkes farkediyor pantalonlarım bollaştı arkamdaki apartman katları azldı bacaklarım inceldi..önceden 5 kg verirdim öyle bişi derlerdi şimdi herkes sen küçüldün diyor doğrudur valla..
semacım süreayyayla buluştuğumuzda kulakların çınlamadı mı?senne de bahsettik canım hatta bir sonraki buluşmaya semayı da çağıralım mutlaka dedik..çatlama gülüm sen yeterince çatlaklarımız var zatikaydirigubbakcemile3
kizlar benim sorularimi kimse cevaplamamis kustum simdi bak:sinifsinif:
kizlar benim sorularimi kimse cevaplamamis kustum simdi bak:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?