80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm çok ii olur bende sen ol diyecektm sana hadi hayırlı olsn
cnm çok geçmş olsn.işte herşey planlandıgı gibi olmuyor.allah daha büyük kazalardan korusun

tabii demek kabul etmemek hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile3

asimavi sende hoşgeldna.s.

canim benim ben eski sayfalari arastirirken gordum melocum epey bir kilo vermis bende sorma istedim nasil verdin diye.eski mesaji anlican

anladım canım eve melocum çok güzel kiloverdi..önce diyetle sonradan da yürüyüşlere başladı..ama artık aramızda dğeil bne de döndü sandım ..

kızlar günaydın semacım nihal cim adatoprak ve asimavi
bu sabah birşey duydum verilen 1 kğ yag basketbol topu kadarmış.ama verilen 1 kğ kas tenis topu kadarmış ço k şaşırdm.yani verdiğimiz kilolar yagdan daha fazla giderse daha ince görünürüz.tabii bu birazda spor sayesinde olur......

Nihalcim bu fındıkların sırrını merak ettim acaba sadece karboksipunkturdamı işe yarıyor bilmiyorumkismile .Bende yesem bana yan etki yaparmı sempatiksalakcinni
banucum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kiloo veren bütünnnn kardeşlerimi tebrik ediyorumm hepinizin başarı öykülerini okuyacağıma inanıyorum yürektennn herkeslere inatttttttttttttttttttttttttttttt opuyorumnanaktan
inş ortağım...olumunekankayizsmile
aynen bende öyle canım...canım hiçbişey yapmak istemiyor..bilmiyorumkismile
bana uyar ortağım..kaptanlık yakışır ortime...yardımcı fikrine de katılıyorum...
vayyy toprammm kıs yakınmışız...bende abanalıyım...
ahhh canım ALLAH korumuş yavrunu...çok geçmiş olsun...başından bişey çevir ver bir fakire yada dul bayana ..tuz ekmek olabilir...
süreyyacım nihalcim...canlarım...buluştunuz hee çatladım orta yerimden bilesiniz:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hoşgeldina.s.
denizim çok geçmiş olsun...şimdi nasıl canım...kız çocuklarında olan bişey 2 tane kız yeğenim var çok sık idrar yolu enfeksiyonu olurlar...ALLAH şifa versin zor canım...:Saruboceq:
günaydın kızlar..
herkese iyi bir hafta diliyorum ben hala çok yorgun hissediyorum kendimi regl beni yere serdi valla..
geçmişi okuyim geliyorum..
güzelim geçmiş olsun gerçekten halsiz bırakıyor bu regl...anacım olsan bir dert olmasan bin dert....biz bayanların işi ne zor yaaa...bende reglim şiştim yine davul gibi...eller ayaklar offfff offffffff:gitme:
semacım melocum döndü mü ya asimavi alıntı yapmış..benim haberim yok..

yok canım eski mesajlar onlar keşke dönse MELOCUM gel lütfen...olumunekankayizsmile

arkadaşlar ben bu sabah uyandım hemen elma sirkeli su içtim 1bardak ılık olarak.sonra biraz peynir,kepek ekmek,domates-salatalık,1bardak yeşil çay içtim sonra 100 mekik çektim.çünkü benim üst bölgem problemli ve bol bol su içiyorum.ara öğünleride ihmal etmiyorum.

BENİM TERCİHİMDE SENDİN BİR PROGRAMCI OLARAK BU İŞİ EN GÜZEL SEN YAPABİLİRSİN İZLOŞUM...
olumunekankayizsmile
BANUCUM SENDE YARDIMCI OLABİLİRSİN CANIM...sositososito

canım doğrudur valla ben karbksipunktura başladığımdan beri 2100 gr verdim toplamda ama hepsi yağpdan gittiğindne herkes farkediyor pantalonlarım bollaştı arkamdaki apartman katları azldı bacaklarım inceldi..önceden 5 kg verirdim öyle bişi derlerdi şimdi herkes sen küçüldün diyor doğrudur valla..
semacım süreayyayla buluştuğumuzda kulakların çınlamadı mı?senne de bahsettik canım hatta bir sonraki buluşmaya semayı da çağıralım mutlaka dedik..çatlama gülüm sen yeterince çatlaklarımız var zatikaydirigubbakcemile3

akşama misafirlerim var evi topluyordum bi ugrayım dedim .nihalcim geçmiş olsun canım ılık bişiyler iç canım rezene çayı tafsiye ederim şişkinliğe iyi geliyour.

seninde söylediğin gibi başımda zaten bir haftadır onlar bana ben onlara bakıyorum bir türlü yapamadım
Hoşgeldin aramıza
Çok geçmiş olsun canım kızına inşallah bir an önce toıparlanır
Hoşgeldin asimavi

:roflol::roflol: sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün Nihalim Sorma valla harita gibi oldum çatlaklardan

tşk ederim bitanem16 inşallah inceliriz hepberaber bu arada kadınlar kukübünde ilk konuştuğum kişi sensin.a.s

ay bak buna sevindim amasositosositohihoyyyt

canim gecmis olsun allah acil sifalar versinzemuszemus

hosgeldin canim bak sakin birdaha gideyim falan deme gözüm üzerinde adini aklimda tutuyorum bu sefer sevdigim dizinin adi cünki daha önce gözümden nasil kactiysa. ama sanki hatirliyorum gibi hatta galiba düsünmüstüm bende adimi asi falan mi yapsam diye cok sevmistim o diziyi bittigne üzüldügüm tek dizidir su ana kadar. bide tip olarak tugba büyüküstüne de kendimi cok benzetiyorum ondan galiba hatta fazlam bile var (kilolarimyerimseniben)

bu arada benim acil bir tarti almam lazim tartim yokşutarafagitti nasil bilcem kilolarimin gittigini inssssssss giderde:lepi:

ilk alaman gereken sey tartilmaz:

ohhhhh vallah bulusun bulusun hic düsünmeyin topictekiler kiskanirmi diye:umursamaz::umursamaz:

ayrıca tebrikler ortim çok iyi gidiyosun valla helal olsun özellikle yağdan veriyor olman çok güzel

kizlar benim sorularimi kimse cevaplamamis kustum simdi bak:sinifsinif:

dur ben cevalayım kaçarsın yoksam sen şimdi
cnm ben sirkeli ballı su denedim ama hepsi 15 gün sürdü ben bir faydasını göremedm

yürüyüş olarakta 45 dk yeterli cnm ben haftanın 6 günü 45 dk yürüyorum 1 hafta oldu başlayalı

nabersinz kızlar

denizgeçmiş olsun cnm kızınaaa

valla arkadaşlar ben yemek yapmaktan bıktımmmmmmmm
inanın salatamı bilem yapmıyorumm eger hazır varsa yiyorum yoksa yemiyorum
birde ben 5.1 çayımı 2 gün içmedim ya sizler sürekli içiyormusunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…